Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BANIAK NICZEGO NIE OSIĄGNIE.

IP: *.k.mcnet.pl 21.11.02, 11:01
    Im szybciej mu podziękujemy tym lepiej. W tej chwili jesteśmy na prostej
    drodze do zajęcia ostatniego miejsca w grupie. Mecz z Łotwą to była
    kompromitacja, a mecz z Danią o pietruchę pokazał, że trener nie ma
    autorytetu u piłkarzy , że rewelacje ligi nie potrafią grać w reprezentacji,
    a sam trener jest uparty jak osioł w niektórych swoich decyzjach. Tak jak
    Engel miał sentyment to Polonii tak Boniek ma awersję do Legii, a trener
    reprezentacji choćby wcześniej Legia mu przez 20 lat dawała do dupy powinien
    potrafić obiektywnie oceniać piłkarzy. Tymczasem Boniek eksperymentuje z
    debiutami, a gotowy skład ma. Tych 11 piłkarzy którzy pokonali USA i to w
    fantastycznym stylu - nie ma lepszego odniesienia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: NIN Stanley IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.11.02, 11:05
        ....... Udenkwor??? Gratuluję dobrej znajomości polskiego. pzdr
        • Gość: Crotalus Re: Stanley IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 11:07
          A ja proponuję tą 11 która w fantastycznym stylu pokonała Brazylię w 74...
          • Gość: NIN Re: Stanley IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.11.02, 11:15
            Pytanie:
            kto w obecnej chwili z graczy Legii nadaje się do gry w reprezentacji?
            śnięty Kucharski? (chylę czoło za mecz z USA, ale od tego czasu równia pochyła)
            • Gość: Stanley Wolę śniętego Kucharskiego niż rześkiego Żurawia IP: *.k.mcnet.pl 21.11.02, 12:31
              To typowe dla graczy z prowincji, że mobilizować się potrafią zwłaszcza na mecz
              z Legią, ale iedy widzą wielki świat kompleksy mniejszości wyłażą i z
              wielkiego Żurawia robi pierdołówaty pisklak. Kucharski kompleksów nie ma. Tak
              jak Legia. Wiadomo to od co najmniej 70 lat, tylko to prawda niewygodna dla
              wszystkich, sorry.
          • Gość: Stanley Re: Stanley IP: *.k.mcnet.pl 21.11.02, 12:28
            Uważasz, że po pół roku od zwycięstwa nad USA to już emeryci?
            • Gość: Crotalus Re: Stanley IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 12:30
              Gość portalu: Stanley napisał(a):

> Uważasz, że po pół roku od zwycięstwa nad USA to już emeryci?

Nie emeryci. Amatorzy...
        • Gość: Stanley ??? n/t IP: *.k.mcnet.pl 21.11.02, 12:26
          • Gość: NIN Re: ??? n/t IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.11.02, 13:44
            Kucharski i Legia pozbawieni kompleksów w stosunku do "futbolowego wielkiego świata"? A gdzieś Stanleyu drogi przebywał w czasie rewanżowego meczu Legii z Schalke? Ustrzyki Górne? sygnał TVP nie docierał?
            • Gość: Porter Re: ??? n/t IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 21.11.02, 13:53
              Gość portalu: NIN napisał(a):

> Kucharski i Legia pozbawieni kompleksów w stosunku do "futbolowego wielkiego
              św
              > iata"? A gdzieś Stanleyu drogi przebywał w czasie rewanżowego meczu Legii z
              Sch
              > alke? Ustrzyki Górne? sygnał TVP nie docierał?

Nie chce sie wymadrzac, ale wydaje mi sie, ze Legia zagrala o wiele lepiej z
              Schalke niz reprezentacja Bonka z Dania.
              • Gość: m04 Re: ??? n/t IP: proxy / *.lublin.mm.pl 21.11.02, 13:58
                Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: NIN napisał(a):
                >
                > > Kucharski i Legia pozbawieni kompleksów w stosunku do "futbolowego wielkie
                > go
                > św
                > > iata"? A gdzieś Stanleyu drogi przebywał w czasie rewanżowego meczu Legii
                > z
                > Sch
                > > alke? Ustrzyki Górne? sygnał TVP nie docierał?
                >
                > Nie chce sie wymadrzac, ale wydaje mi sie, ze Legia zagrala o wiele lepiej z
                > Schalke niz reprezentacja Bonka z Dania.

Jakby grali pierwszy raz w takim skladzie zagraliby gorzej niz reprezentacja
              • Gość: NIN Re: ??? n/t IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.11.02, 14:03
                Gość portalu: Porter napisał(a):

>
                >
                > Nie chce sie wymadrzac, ale wydaje mi sie, ze Legia zagrala o wiele lepiej z
                > Schalke niz reprezentacja Bonka z Dania.

Jasne, że tak. Chodzi mi raczej o fakt, że legioniści zupełnie nie podjęli walki z Niemcami. Nawet "cieniutka" Amica spróbowała, mimo że ma o wiele mniej armat niż Legia. I tylko o to mam pretensje do warszawiaków.
                • Gość: Porter Re: ??? n/t IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 21.11.02, 16:04
                  Gość portalu: NIN napisał(a):

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                  >
                  > >
                  > >
                  > > Nie chce sie wymadrzac, ale wydaje mi sie, ze Legia zagrala o wiele lepiej
                  > z
                  > > Schalke niz reprezentacja Bonka z Dania.
                  >
                  > Jasne, że tak. Chodzi mi raczej o fakt, że legioniści zupełnie nie podjęli
                  walk
                  > i z Niemcami. Nawet "cieniutka" Amica spróbowała, mimo że ma o wiele mniej
                  arma
                  > t niż Legia. I tylko o to mam pretensje do warszawiaków.

Ja tam nie wiem, dalbym glowe, ze w pierwszym meczu Legia wyciagnela z 0;2 na
                  2:2 i grala naprawde przyzwoicie. W drugim - Schalke zagralo, mimo meczu u
                  siebie, na 0:0 i trudno bylo cokolwiek z tym zrobic. Nie zgadzam, ze Legia nie
                  podjela walki, chociaz istotnie, nie miala pomyslu na gre. Koncepcja, by rzucic
                  sie na Niemcow, skonczylaby sie katastrofa.
                  Natomiast nasza reprezentacja wczoraj zagrala zarowno bez pomyslu, jak i
                  ambicji. No, i trudno sie dziwic: co w koncu obchodzi takiego Swierczewskiego,
                  czy Ratajczyka impreza promocyjna Kosowskiego z Zurawskim.
      • akkj Re: Wsadz glowe do kubla z zimna woda 21.11.02, 16:30
        Od razu widac, ze jestes kibicem Legii, zaslepionym, nieobiektywnym i chyba nie znasz sie na pilce.
        Engel mial slabosc do pilkarzy Polonii? Do kogo? Do Olisadebe, dzieki ktoremu awansowalismy do MS?
        Do Zewlakowow (ktorzy od czterech lat nie graja w Polonii)? Nie pieprz glupot. W reprezentacji grał Bak
        (kawalek jednego meczu na MS i rzeczywiscie byl beznadziejny, tak jak reszta).
        Kto z Legii nadaje sie w tej chwili do reprezentacji? Kucharski - psychol który w kazdym meczu za swa
        brutalna gre moze dostac czerwona kartke? Zielinski, ktory mial szczyt formy kilka lat temu? Kielbowicz?
        Widzialem ich wspaniala gre z Schalke. Rzeczywiscie, chlopaki sa bez kompleksow.
        Kto bral od 20 lat w dupe od Legii? Co ty bredzisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka