Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:00 LOL, ale Szaran jedzie Kuttina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:07 Dlaczego każda transmisja redaktora Szaranowicza zaczyna się od pochwalnych peanów ku czci boskiego Apoloniusza (zwanego także boskim Apollinem). Dlaczego oni wszyscy uwzięli się na Kuttina. Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:07 smutna mina huli mówiła: "szaran, zejdź z kutina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:27 Do dziś pamiętam jak Szaran nabijał się z Małysza, kiedy jeszcze skoki nie były popularne, a było to za czasów pamiętnych bojów Schmitta z Funakim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza szaran przegina :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:48 nazwał Kuttina panienką, tzn., ze niby nie jest mężczyzną... Sprawdzał? Może został odrzucony :-). szkodo słuchać tego towarzystwa wzajemnej adoracji, :-(, a na pomysł z polem jako komentatorem to chyba tylko szaran mógł wpasć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:11 "różnice nie są na razie duże". Za chwile będą. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:17 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:26 szaranowicz mnie rozbraja: najpierw robi sobie symulacje dla zabawy, potem insynuacje, a teraz zrobiło mu się dobrze... co on tam z tajnerem robi?? herbate z prądem? Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:36 Droga redakcjo! Uzależniłem się od "Igrzysk na żywo". Jak wracam z pracy, to nawet TV nie włączam... tylko komp, żeby sprawdzić co się w międzyczasie na ZIO zdarzyło. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Ratunek: skoki- w narciarstwie dowolnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:39 Kto ma dosyć polskiego piekiełka na TVP, może przełączyć się na skoki w narciarstwie (do)wolnym(?) na kanale ZDF info. Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:40 Mateja nie dość, że dał radę, ale sprawił, że nam szczęki zrobiły KLAP: on czasem umie skoczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:50 Może tobie opadły szczęki ja wiedziałem że Robert nieźle skoczy ;) oto dowód - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=37122411&a=37164906 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi skoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:42 No prosze prosze, moze przewidzenia sie sprawdza:D:D:D:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Komentarz tragiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:42 po prostu żenada zawsze uważałem Gazete Wyborczą za poważną gazete a tu taka kompromitacja kto to komentuje 9latki czy może młodsi Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:46 Szaranowicz jest równie żałosny ze swoimi komentarzami w stronę Kutina jak Piotr Gembarowski w historycznej rozmowie z Krzakiem. WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek jurek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.aster.pl 20.02.06, 18:50 red. szar. : "zostawił te narty na progu, potem nakrył sie nimi" to na czym skoczył w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Szar. robi ze skoczków prawdziwych mężczyzn... 20.02.06, 18:48 "... jeśli obronią tę pozycję, nasza czwórka może stać się w pełni mężczyznami skoro nie wychodzi to Kuttinowi" - Szaranowicz normalnie rozdziewiczy Małysza i spółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 18:50 MAM NADZIEJE ze ktos opierniczy Szarego za to co wlasnie powiedzial ze "MOZE PRZYNAJMNIEJ TA CZWORKA (skoczkowie) OKAZE SIE MEZCZYZNAMI W PRZECIWIENSTWIE DO HEINZA KUTTINA!" przeciez to jakas PARANOJA!! Ktos powinien go natychmiast stamtad zdjac!! Jak tak mozna!! Przylecialam od tv zeby to napisac bo po prostu mi sie w glowie nie miesci cos takiego...co za bezczelnosc!!! Jak tak mozna mowic na antenie! Odpowiedz Link Zgłoś
zle_mzimu Szaranowicz - cóż za brak klasy! 20.02.06, 18:54 To co wyprawia Szaran przechodzi ludzkie pojęcie. Ten komentarz, że skoczkowie w przeciwieństwie do Kuttina być może udowodnią, że "są mężczyznami". Apollino Tajner przynajmniej nie robi żadnych uwag na temat ciągle jeszcze trenera naszych skoczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi skoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:58 No to 5 miejsce jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych no tylko 7 pkt straty do 3 miejsca IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: skoki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 19:03 Jak kiedys napisalem ,ze polskie toalety i nie tylko smierdza ,myslalem ,ze mnie tu zywcem zjedza.Akurat na ARD powiedzial sprawozdawca , ze Kuttin konczy swoja misje w Polsce , bo mu tam wiele SMIERDZI. No i prosze . Nie tylko ja tak sadze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho przechodzą samych siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:02 pomijając,że Szaran cały czas jedzie na Kuttina-WSTYD i HAŃBA!!Kozaczy przy Tajnerze,to zdarzaja się perełki typu: Tajner-"...zakręcił rotacyjnie do przodu..." - to o skoku Małysza;))) Szaran Bałwanowicz-"...gdyby Kuttel skoczył metr więcej to Szwajcarzy byliby przed nami,ale na szczęście są za nami, więc niech się sami martwią ile ma skoczyć Kuttel..."-rozumiecie coś z tego?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek jurek Re: przechodzą samych siebie IP: *.aster.pl 20.02.06, 19:06 paulina chylewska "oczekuje na drugą serię, gdyż jak wszyscy państwo wiedzą, to była pierwsza seria". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: przechodzą samych siebie IP: *.cs.ubc.ca 20.02.06, 19:21 No to redaktorzy skomentowali: "Obrażanie wciąż aktualnego trenera reprezentacji w taki sposób, w jaki robi to redaktor Szaranowicz - niezależnie od tego, co na ten temat myśli - nie powinno mieć miejsca." Widze tu jedno bledne zalozenie, mianowcie, ze Szaranowicz mysli. Swoja droga mam nadzieje, ze ktos wystosuje oficjalny protest do TVP (a moze zasypac ich emailami). Marzy mi sie koniec Szaranowicza w TVP J. Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:24 to co robi szaranowicz to jest totalny skandal !!!!!!!!!!!!! jak ktos tego nie widzi to ja mu wspolczuje ten internauta ktorego wypowiedz zamisciliscie jest albo rodzina do szaranowicza albo jednym z tajnerow (a ze klan jest duzy wiemy bo niestety musielismy ich "podziwiac" w pucharze swiata) Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:26 pomijajac to co mowi na tym kokursie , jak komentuje lekkaatletyke jedyne co od wlodka sie mozna dowiedziec to kto ma jaka zone i czy mu sie zawodniczka podoba ja nigdy nie zapomne atlanty wpada wlodek do studia spozniony i: " przepraszam za spoznienie ale byl straszny TRAFIK NA HAJŁEJU" - to jest wszystko o wlodku Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:28 Robert dzisiaj jest w życiowej formie jest fajnie a będzie zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:34 wogule jak moze byc wiarygodny szaranowicz siedzi sobie z kapo tajnerem slodzi mu wogule jak kumple sa - on jest strona w tym konflikcie wiec jest niewiarygodny Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:35 Może też chce żeby mu tajner załatwił taką buraczaną czapkę jak ma kurzajewski? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:36 Kuttin wyjedzie a Tajner zostanie, wybór jest prosty Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 19:34 może mu Tajner na kartce napisał i tylko czyta Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: przechodzą samych siebie 20.02.06, 20:10 ja juz zasypalam, na razie w ilosci 1. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Alternatywa c.d. (ZDFinfo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:09 Po pierwszej serii skoków w narciarstwie dowolnym prowadzą trzej Kanadyjczycy. Mistrz z poprzedniej Olimpiady, niejaki Valenta z Czech poza pierwszą dziesiątką. W przerwie pierwszy przejazd dwójek bobslejowych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Finlandczycy? FINLANDCZYCY!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:00 Gazeto! Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedskoczek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.icpnet.pl 20.02.06, 19:15 Mam pytanie: kiedy i czym red. Szaranowicz obraził Kuttina? Tym, że namawiał go do przyznania sie do porażki szkoleniowej? Czy też tym, że jego wypowiedzi nazwał hipokryzją. Ja tu nic obraźliwego nie widzę. Powiem więcej, KOMENTATOR - jeśli się nie mylę - powinien KOMENTOWAĆ. Chyba, że to słowo znaczy co innego. Takie komentarze, jakie wygłosił red. szaranowicz jak najbardziej powinny mieć miejsce. Ma on do nich absolutne prawo. Co najwyżej można się z nimi nie zgadzać, ale na pewno nie mozna mku ich zabraniać. Hough, powiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:17 Hough, ale żeś idiotyzm powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych "przyprawia Austryjaków o bicie serca" :D:D:D IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:18 Najwyrazniej nie ogladales tudziez nie sluchales calej transmisji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:23 co by nie mówić poziom naszych skoczków (ogólnie biorąc) jest wyższy za Kuttina niż za boskiego Pola. Polowi trafił się Małysz jak ślepej kurze ziarno, a jego największą zasługo jest to, że zatrudnił psychologa i fizjologa, którzy odwalili za niego całą robotę. Teraz, pod wodzą trenera Kuttina, mamy czwórke zawodników skaczących na podobnym poziomie, a Małysz przestał skakać, bo kiedyś musiał przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:26 A z Szaranowicza to wielki komentator jest. Niech najpierw sam sie przyzna, że na komentowaniu się nie zna, a potem to niech już sobie krytykuje do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:17 Dzieki za komentarz o braku przyzwoitosci Szarego. Niestety, z nieznanego mi powodu nie odbiera mi ARD (ktore pewnie teraz transmituje skoki) wiec mam do wyboru wyciszenie albo sluchanie tego ................ .... pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 19:23 A ja lubie Pana Szaranowicza , mimo ,ze go nie slysze. A moze wlasnie dlatego.Juz sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Kuttin 20.02.06, 19:23 Całe szczęście, że Kuttin po polsku nie rozumie, bo jeszcze bu pokazał Szarańczy kto tu jest panienką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:23 A teraz ja coś powiem: Nie lepiej sobie puścić jakiś inny, najlepiej zagraniczny kanał? Patrzysz wtedy w ekran i sam sobie dopowiadasz co chcesz. Mam przyjemność mieszkac na slasku i mam kanał CT2 czyli czeska telewizja.I tylko tam patrze. No to hough powiedzialem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:32 no i Stoch całkiem ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:33 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeećcie Orrrrrrrrrrrrrrrły Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeećcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Przestałem oglądać pół godz. temu... 20.02.06, 19:34 ...napięcie minęło, przestałem się denerwować, ogólnie lepiej się czuję bo w środę gra Czelsi z Barseloną. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:33 Pan Szaranowicz chyba jednak dostal bure bo sie troche uspokoil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wictorius howgh - ok IP: *.wroclaw.mm.pl 20.02.06, 19:36 a jutro rozpocznijcie słowem "Aloha" ;) prosze o jakaś szara-metaforke !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:38 Szaranowicz zaczyna sie podniecać. Będzie medal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:40 gdzie tam medal 50 pkt straty do 3 miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:41 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Rooooooooooooooooobert Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:42 bo jest od komentowania a nie od matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 19:47 faktycznie, z matmy jest chłopak kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re:Kutin 20.02.06, 19:57 no i ten zly tragiczny kutin doprowadzil do sytuacji ze mielismy 4 zawodnikow w 2 serii na olimpiadzie w indyw a teraz w druzynowce 5 miejsce zwolnic go ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:40 jak wszyscy ci, co przed nami pospadaja ze skoczni, to będzie medal Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: skojarzenia filmowe 20.02.06, 19:43 panowie w studiu - "Głupi i głupszy" Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: skojarzenia filmowe 20.02.06, 19:46 Martin Koch - "Bohater ostatniej akcji" Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: skojarzenia filmowe 20.02.06, 19:52 Fatchullin - "Ostatni Mochikanin" Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: skojarzenia filmowe 20.02.06, 19:53 Okabe - Kamikaze - Baaaaaaaanzai! Odpowiedz Link Zgłoś