lechaleksanderkaczynski Re: Przełom w skokach: nowy styl! 21.02.06, 19:34 Słaby żart. I ten pseudonim autora.... na śmietnik z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A to sobie skoczył ... 21.02.06, 19:44 Jan na bulę. Zbyt dużo wina się wypiło, panie redaktorze i teraz mózg nieco przyćmiony. Już bardzej na przełom w skokach wyglądał mi występ niezapomnianego orła skoczni - Eddiego. Tylko coś mało naśladowców. Choć niektóre skoki nieco mi ten odkrywczy styl przypominają. Szczególnie te 100 metrowe na mamuciej skoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yutek Boze co za lepperrland :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:21 Autor sobie jaja robi ( i slusznie bojak by na powaznie brac ta olimpiade to mozna by w psychiatryku wyladaowac z ciezka depresja ) a gawiedz w beretach i gumiakach sie niezdrowo podnieca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomkruz Nowy styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:40 Styl prezentowany przez Bressadole powinien nazywac sie "spaghetti ala przecinak" Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Brawo Autor!!! 21.02.06, 23:30 ubawiłem się bardziej czytając posty niż sam artykuł. Gratuluję udanej prowokacji! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda02 Re: Przełom w skokach: nowy styl! 22.02.06, 11:56 ja też się barzdo ubawiłam, szczególnie fajne było to, że gość pługiem skacze, pozdrawiam autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldfishon Re: Czy ten artykuł jest na poważnie??????? IP: 82.146.249.* 22.02.06, 12:02 Zacytuję "wieszcza": "No, bo jak coś jest zaostrzone z przodu i rozszerzane do tyłu, jak nie przymierzając mirage 2000 ze skrzydłami "delta", musi lepiej przebijać masy powietrza (a o to przecież w skokach chodzi)" Od kiedy w skokach chodzi o przebijanie mas powietrza??? A jeśli ten artykuł miał ośmieszyć początkującego skoczka, to brawo panie dziennikarzu. Rozumiem, że skoczy pan dalej i oczywiście lepiej stylowo?? Odpowiedz Link Zgłoś