mallick Chelsea - Barcelona 22.02.06, 19:14 W info z 18.29 ironicznie piszecie, że sensacją byłaby wygrana Chelsea. Otóż zapowiadam to o 19.05, że wygra Barcelona. A po końcowym gwizdku jeszcze długo będzie słychać jak schodzi powietrze z tych nadętych bubków z Angli. Dla potwierdzenia moich słów gotów jestem się założyć z każdym kto ma pieniądze i chciałby je głupio stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Chelsea - Barcelona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 19:24 Ja sie zaloze ,1-100 ,ze Polska nie zdobedzie w tych IO zadnego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Chelsea - Barcelona 22.02.06, 19:28 Chyba nie bardzo byłoby się z kim o to zakładać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Chelsea - Barcelona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 19:31 No to koniec na dzisiej.A zalujcie.Bylem gotow wam za 1 € placic 100 gdyby Polska NIE zdobyla zadnego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Chelsea - Barcelona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 19:33 No panowie redaktorzy , staranniej analizowac czytana tresc. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirMichal Re: Chelsea - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:41 Przepraszam że psuję wam zabawę, ale muszę wszystkich uświadomić że Polska nie zdobędzie na tej olimpiadzie żadnego medalu...wiem ze to może być dla niektórych pewnym szokiem ale wybrałem dla was mniejsze zło... Jednocześnie mam taką propozycję może by dla naszych reprezentantów zorganizować jakąś olimpiadę pocieszenia, żeby nie powiedzieć olimpiadę specjalną, może wtedy udałoby im się zająć miejsca na podium... albo skoro już sie tam wszyscy zebrali to zawody w lepieniu bałwana, albo jajek żeby nawiązać do zbliżających się świat...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubok Schuja poszedl myc gary, zeby oplacic internet :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:25 no chyba, ze jakos inaczej dorabia. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Superpłodna ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:31 Tylu stron "relacji" chyba jeszcze nie było A wydawalo sie ze dzisiaj takie nudy na IO PS. mój typ: Chelsea-Barça 0-3 Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Superpłodna ekipa 22.02.06, 19:33 Możemy się w sumie zakładać o wynik Chelsea - Barcelona, ale jak widzę przeważają tu kibice Barcy i siły nierówne z lekka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łata Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:37 Ja się mogą założyć o to, uprzedzając bieg wydarzeń, iż winą za jutrzejszą porażkę p. Marczułajtis zostaną obarczone te potworne WARUNKI ŚNIEGOWE. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:42 nieeee, będzie się tłumaczyć chorobą i zabójczą dla 28latki gorączką: 37,5 stopnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Najwyższa nota za wrażenia estetyczne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:40 sport.onet.pl/1265791,wiadomosci.html - ta para powinna dostać bardzo wysokie noty za wrazenia estetyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Finlandia 4-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Najwyższa nota za wrażenia estetyczne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:44 To juz chyba olimpijska tradycja: www.thirdperson.de/gallery1/sylwia_nowak1.jpg A Kolasiński i tak wolał Jagnę (ale źle na tym wyszedł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Torino 2006 IP: *.chello.pl 22.02.06, 19:44 Właśnie pograłem chwile w Torino 2006 i sie zawiodłem! Ani nie mogłem rzucić sobie chinką(tańców nie uwzględniono), ani popuszczać czajników po lodzie(dziwne ze curlingu nie uwzględniono). Jedyne co mi sie ciekawego udało zrobić to raz z trudem wywalić na skoczni i zawsze wywalić podczas zjazdu na nartach:( Jakie igrzyska taka gra:( Ps Nawet hokeju nie ma! Ps Boardercross tez nie ma! Ps W sumie wszystkiego co fajne nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djpj1 Re: Torino 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:48 RATUJCIE ...gdzie maecz kanada -rosja....juz nie moge z ta tvp..tragedia,żenada,ciagle jakies poslizgi i nudni goscie w studio,,,pomocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k?r?ś Zakład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:47 Załozymy sie że Barcelona wygra z Chelseą a fantastyczne bramki srzelą Eto i Roni a i jeszzce że ktoś z nebieskich dostanie czerwona kartkę. A wy jak myślićie...(wy naprawdę myślicie???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Zakład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:49 zakładajcie się, a ja wiem,że i tak będzie remis:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Krew sie poleje IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.02.06, 19:51 Przyjme zaklad ze krew sie poleje na meczu Chelsea Barcelona, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB! Re: Krew sie poleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:06 krew to zaleje, ale Mourinho podobno sędzią znów jest dobry znajomy Rijkaarda Chelsea już ma mecz przegrany :D A kalosz Colina w rewanżu nie pomoże, bo odszedl na zasłużoną emeryture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Finlandia w półfinale :))) IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafael_Nazaryan Co to za relacja na żywo bez Pjunika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:56 wszedłem na stronę z relacjami z 12 dnia igrzysk przypadkowo i... pierwsze co mi się rzuciło w oczy to brak jakiegokolwiek odniesienia do ormiańskiego klubu piłkarskiego Pjunika Erewań - czy to w kontekście IO czy dzisiejszych meczów Ligi Mistrzów, rażący błąd... większy niż jakikolwiek błąd ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look2u Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:56 o 19.48 minuta do końca a o 19.49 piszecie o k. wójcickiej a może by tak wynik meczu, juz nie musicie się nad nią ani mną znęcać, czekam na wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krążek Czy dziś opadną klonowe liście? IP: *.server.ntli.net 22.02.06, 19:57 Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafael_Nazaryan Re: Czy dziś opadną klonowe liście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:01 oczywiście, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Czy dziś opadną klonowe liście? IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 20:01 Kanada pokona Rosje w hokeju! Dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Jeszcze tylko 40 minut i Barca wygrywa... 22.02.06, 20:05 Typuję 2:1 www.fcbarcelona.com/eng/partido/partido.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupi Zakład IP: *.aster.pl 22.02.06, 20:09 Ej, panowie redaktorowie, jakbyście częściej czytali forum, to byście wiedzieli że forumowicza o kontrowersyjnym nicku się nie obdarza zaszczytem jakiejkolwiek dyskusji, bo on tu od dawna sieje zamęt, głosi rewizjonistyczne poglądy oraz szkaluje Polskę ze szczególnym uwzględnieniem Adama Małysza i Jurka Dudka. Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz i forum nam germanił! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Zakład 22.02.06, 20:15 www.geocities.com/livmanfc/cnp3.jpg Musimy wyluzować,facio jest przemęczony przed chwilą łyknął 6 panadoli i uderzył w kimę ale znając życie "on" tu jeszcze wróci i będzie siał defetyzm ;) Co tam żona go nie rozumie niech się tu wygada... To wszyscy tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Szpakowski w Londynie :-o :-o IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Szpakowski w Londynie :-o :-o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:35 "Reijkaard zna Terie Houga" - Szpaku zaczyna z impetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Chelsea-Barça IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:35 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pan Darek przed mikrofonem :(((((((((((( Przeciez takie loty mu szkodzą? Aha i już gada o seksie, ze niby Rijkaard z Friskiem coś ten-tego w zeszłym roku Litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanSzpaka :-) Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:34 oj będzie się działo :-). Szpaq jest wszędzie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:41 żeby go tak ptasia grypa . . . dopadła! jeszcze leca reklamy a ja juz na skraju zawalu ;> Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Szpaq attack 22.02.06, 20:43 na początek kibice dostali krótki rys historyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:46 także kolorystyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:52 i oto sędzia hołk zmienił sie w hałke :> Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Szpaq attack 22.02.06, 20:53 Szpak faktycznie zaraża, to jego "wyłuskiwanie" piłki udzieliło się już komentatorom hokeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:59 hołk,hałke i hałk czy to cała trójka arbitrów dzisiejszego meczu? btw jak ma ktos "dojscie" do Szpakowskiego to niech mu powie, ze nazwisko Oleguera czyta sie <mniej wiecej> "Ulege" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:01 znaczy sie imie, nie nazwisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:03 A Solskjaera - "Solsze", tylko co z tego? Wszyscy i tak czytali "Solskjer". Tak samo jest i będzie z Oleguerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Rosja-Kanada live EinsFestival Sat. Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Rosja-Kanada live kanał EinsFestival sat. Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Dzieki chopaki za zyczenia !!! :-)))) IP: 195.217.52.* 22.02.06, 20:39 Fajnie ze pamietaliscie, chociaz to pewno z nudow zajrzeliscie w kalendarz ;-) Anyway, duuuze dzieki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych ale boisko faktycznie jest w fatalnym stanie IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi hokej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:02 Ja tez jestem stronnicza i czekam na Slowakow i Kanadyjczykow, i co?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: hokej IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 21:07 Ja tez jestem stronnicza i czekam na Kanadyjczykow i ... wybiore potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:06 A gdzie mozna poogladać mecz Rosja - Kanada ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 21:10 I co z tym biednym zniesionym Kanadyjczykiem? Martwie sie o niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika gdzie mecz Kanada - Rosja IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:11 Ja też jestem ciekawa i bym sobie poogladała tylko ciekawe gdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Gagne spotkal sie z Casperem :)) IP: *.aaanet.ru 22.02.06, 21:14 Chyba juz nie wroci w 2 tercji. Mozew trzeciej. Ale dobrze polatal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: gdzie mecz Kanada - Rosja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:15 Liczne zagraniczne telewizje satelitarne, bądź itvp, bo tvp najwyraźniej uznała, iż ostatnio za dużo hokeja pokazywali, a dzisiejsze ćwierćfinały nie są warte transmisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zupa Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.centertel.pl 22.02.06, 21:11 "Kanadyjczyka znoszą z lodowiska. " pewnie dostał "prosto w oczy"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:11 No to juz nie jest 0:0 wszedzie od jakiegos czasu..Ajax Amsterdam - Inter 2:0 ; Glasgow Rangers - Villarreal 1:1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:16 Ajax-Inter 2:0? O bulba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:22 No i kolejna bramka, ale nie na Stamford Bridge, Glasgow Rangers - Villarreal 1:2.. Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk czelsi-barsa 22.02.06, 21:17 Hehe, no i Czerwone Romki w opałach. Abramowiczowi bieda zagląda w oczy i nie wysupłał kilku funciaków na trawę? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:18 brakuje tylko wydeptanych placków koło bramek i byłoby jak w okręgówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: czelsi-barsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:20 Poziom tego meczu jak na razie zbliżony do stanu murawy na Stamford Bridge. Chyba trzeba będzie za 10 minut przenieść się na Czechosłowację. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:21 Wniosek - chłopaki z czelsi za dużo palą na treningach? Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:26 No i czerwona dla jednego z Czerwonych Romków, hyhyhy. A tak na marginesie wczoraj przy wódce i Realu vs.Wszawe Mendy z Highbury kłóciłem się z kumplem, że Szpakowski na bank nie opuści hokeja, a tu taka niespodzianka! Ponieważ nie wszystkie niespodzianki są fajne, przerzuciłem się na czym prędzej na Polszit Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:28 Jak na razie, ze zacytuje dzisiejszego klasyka: "niecelnosc blednych podan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: czelsi-barsa IP: *.gdynia.mm.pl 22.02.06, 21:32 dlaczego akurat teraz kiedy trwa olimpiada(tak naprawde to tęsknie tylko za hokejem) i zaczęła sie LM postanowiłem zrezygnować z telewizora....oj głupiś ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Re: czelsi-barsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:37 21:23 To nie zasługiwało na kartkę... tym bardziej czerwoną. g.wno prawda, juz wczesniej przynajmniej dwa razy zaslugiwal na zolta czerwo dostal za "caloksztalt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: czelsi-barsa IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 21:37 Witam, ja tez nie moge teraz nic ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Jacy Szwedzi IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:39 Drodzy Panowie gra Rosja z Kanadą a nie Szwecja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jacy Szwedzi IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:44 a pewnie zaraz stwierdzisz że w drugim Szwecja z Rosją <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Komentarz IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:47 A ci panowie w TVP1 to nie mają więcej życia w komentowaniu jak na stypie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia:-) Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:44 Przedzieliłam telewizor :-P Mam teraz dwa mecze :-D - Świetnie się ogląda ;-P <hahaha> Barca!!! Słowacja!!! Podwójna dwaka adrenaliny :-D Miodzik! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:55 No i mamy początek końca Słowacji. Rucinski ich napoczął. Odpowiedz Link Zgłoś