Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 12.

• mallick Chelsea - Barcelona 22.02.06, 19:14
        W info z 18.29 ironicznie piszecie, że sensacją byłaby wygrana Chelsea. Otóż zapowiadam to o 19.05, że wygra Barcelona. A po końcowym gwizdku jeszcze długo będzie słychać jak schodzi powietrze z tych nadętych bubków z Angli.
        Dla potwierdzenia moich słów gotów jestem się założyć z każdym kto ma pieniądze i chciałby je głupio stracić.
        • Gość: Schuja Re: Chelsea - Barcelona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 19:24
          Ja sie zaloze ,1-100 ,ze Polska nie zdobedzie w tych IO zadnego medalu.
          • ashton Re: Chelsea - Barcelona 22.02.06, 19:28
            Chyba nie bardzo byłoby się z kim o to zakładać...
            • Gość: Schuja Re: Chelsea - Barcelona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 19:31
              No to koniec na dzisiej.A zalujcie.Bylem gotow wam za 1 € placic 100 gdyby
              Polska NIE zdobyla zadnego medalu.
              • Gość: Schuja Re: Chelsea - Barcelona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 19:33
                No panowie redaktorzy , staranniej analizowac czytana tresc. Dobranoc.
                • Gość: sirMichal Re: Chelsea - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:41
                  Przepraszam że psuję wam zabawę, ale muszę wszystkich uświadomić że Polska nie
                  zdobędzie na tej olimpiadzie żadnego medalu...wiem ze to może być dla
                  niektórych pewnym szokiem ale wybrałem dla was mniejsze zło...
                  Jednocześnie mam taką propozycję może by dla naszych reprezentantów
                  zorganizować jakąś olimpiadę pocieszenia, żeby nie powiedzieć olimpiadę
                  specjalną, może wtedy udałoby im się zająć miejsca na podium... albo skoro już
                  sie tam wszyscy zebrali to zawody w lepieniu bałwana, albo jajek żeby nawiązać
                  do zbliżających się świat...:)
                • Gość: kubok Schuja poszedl myc gary, zeby oplacic internet :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:25
                  no chyba, ze jakos inaczej dorabia. ...
      • Gość: frajer Superpłodna ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:31
        Tylu stron "relacji" chyba jeszcze nie było
        A wydawalo sie ze dzisiaj takie nudy na IO
        PS. mój typ: Chelsea-Barça 0-3
        • ashton Re: Superpłodna ekipa 22.02.06, 19:33
          Możemy się w sumie zakładać o wynik Chelsea - Barcelona, ale jak widzę
          przeważają tu kibice Barcy i siły nierówne z lekka :-)
      • Gość: Łata Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:37
        Ja się mogą założyć o to, uprzedzając bieg wydarzeń, iż winą za jutrzejszą
        porażkę p. Marczułajtis zostaną obarczone te potworne WARUNKI ŚNIEGOWE. Ha!
        • Gość: frajer Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:42
          nieeee, będzie się tłumaczyć chorobą i zabójczą dla 28latki gorączką: 37,5
          stopnia :)
      • Gość: AA Najwyższa nota za wrażenia estetyczne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:40
        sport.onet.pl/1265791,wiadomosci.html - ta para powinna dostać bardzo
        wysokie noty za wrazenia estetyczne :)
        • Gość: krzych Finlandia 4-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:43
        • Gość: frajer Re: Najwyższa nota za wrażenia estetyczne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:44
          To juz chyba olimpijska tradycja:
          www.thirdperson.de/gallery1/sylwia_nowak1.jpg

A Kolasiński i tak wolał Jagnę (ale źle na tym wyszedł)
      • Gość: kania Torino 2006 IP: *.chello.pl 22.02.06, 19:44
        Właśnie pograłem chwile w Torino 2006 i sie zawiodłem! Ani nie mogłem rzucić
        sobie chinką(tańców nie uwzględniono), ani popuszczać czajników po lodzie(dziwne
        ze curlingu nie uwzględniono). Jedyne co mi sie ciekawego udało zrobić to raz z
        trudem wywalić na skoczni i zawsze wywalić podczas zjazdu na nartach:(

Jakie igrzyska taka gra:(

Ps Nawet hokeju nie ma!
        Ps Boardercross tez nie ma!
        Ps W sumie wszystkiego co fajne nie ma
        • Gość: djpj1 Re: Torino 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:48
          RATUJCIE ...gdzie maecz kanada -rosja....juz nie moge z ta
          tvp..tragedia,żenada,ciagle jakies poslizgi i nudni goscie w studio,,,pomocy!!!!
          • morfeusz_1 Żabie Oczka komentują to już taka polska tradycja 22.02.06, 20:50

• Gość: k?r?ś Zakład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:47
        Załozymy sie że Barcelona wygra z Chelseą a fantastyczne bramki srzelą Eto i Roni a i jeszzce że ktoś z nebieskich dostanie czerwona kartkę. A wy jak myślićie...(wy naprawdę myślicie???)
        • Gość: kibicka Re: Zakład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:49
          zakładajcie się, a ja wiem,że i tak będzie remis:P
          • Gość: lolo Krew sie poleje IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.02.06, 19:51
            Przyjme zaklad ze krew sie poleje na meczu Chelsea Barcelona,
            • Gość: VeB! Re: Krew sie poleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:06
              krew to zaleje, ale Mourinho
              podobno sędzią znów jest dobry znajomy Rijkaarda
              Chelsea już ma mecz przegrany :D
              A kalosz Colina w rewanżu nie pomoże, bo odszedl na zasłużoną emeryture
      • Gość: krzych Finlandia w półfinale :))) IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:52
      • Gość: Rafael_Nazaryan Co to za relacja na żywo bez Pjunika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:56
        wszedłem na stronę z relacjami z 12 dnia igrzysk przypadkowo i... pierwsze co
        mi się rzuciło w oczy to brak jakiegokolwiek odniesienia do ormiańskiego klubu
        piłkarskiego Pjunika Erewań - czy to w kontekście IO czy dzisiejszych meczów
        Ligi Mistrzów, rażący błąd... większy niż jakikolwiek błąd ortograficzny
      • Gość: look2u Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:56
        o 19.48 minuta do końca a o 19.49 piszecie o k. wójcickiej a może by tak wynik
        meczu, juz nie musicie się nad nią ani mną znęcać, czekam na wynik
      • Gość: krążek Czy dziś opadną klonowe liście? IP: *.server.ntli.net 22.02.06, 19:57
        Nigdy!
        • Gość: Rafael_Nazaryan Re: Czy dziś opadną klonowe liście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:01
          oczywiście, oczywiście
        • Gość: Kate.g Re: Czy dziś opadną klonowe liście? IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 20:01
          Kanada pokona Rosje w hokeju! Dzis.
      • morfeusz_1 Jeszcze tylko 40 minut i Barca wygrywa... 22.02.06, 20:05

Typuję 2:1

www.fcbarcelona.com/eng/partido/partido.shtml
      • Gość: rupi Zakład IP: *.aster.pl 22.02.06, 20:09
        Ej, panowie redaktorowie, jakbyście częściej czytali forum, to byście wiedzieli
        że forumowicza o kontrowersyjnym nicku się nie obdarza zaszczytem jakiejkolwiek
        dyskusji, bo on tu od dawna sieje zamęt, głosi rewizjonistyczne poglądy oraz
        szkaluje Polskę ze szczególnym uwzględnieniem Adama Małysza i Jurka Dudka.

Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz i forum nam germanił!
        • morfeusz_1 Re: Zakład 22.02.06, 20:15
          www.geocities.com/livmanfc/cnp3.jpg
          Musimy wyluzować,facio jest przemęczony przed chwilą łyknął 6 panadoli i uderzył
          w kimę ale znając życie "on" tu jeszcze wróci i będzie siał defetyzm ;)
          Co tam żona go nie rozumie niech się tu wygada...

To wszyscy tak mają.
        • Gość: polo Szpakowski w Londynie :-o :-o IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:33
          • Gość: asd Re: Szpakowski w Londynie :-o :-o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:35
            "Reijkaard zna Terie Houga" - Szpaku zaczyna z impetem :)
        • Gość: VeB Chelsea-Barça IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:35
          Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          Pan Darek przed mikrofonem :((((((((((((
          Przeciez takie loty mu szkodzą?
          Aha i już gada o seksie, ze niby Rijkaard z Friskiem coś ten-tego w zeszłym roku
          Litości
      • Gość: fanSzpaka :-) Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:34
        oj będzie się działo :-). Szpaq jest wszędzie :-D
        • halfoat Re: Szpaq attack 22.02.06, 20:38
          wiosna idzie to szpaki na północ lecą
          • Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:41
            żeby go tak ptasia grypa
            .
            .
            .
            dopadła!

jeszcze leca reklamy a ja juz na skraju zawalu ;>

• halfoat Re: Szpaq attack 22.02.06, 20:43
              na początek kibice dostali krótki rys historyczny
              • Gość: qwerty Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:46
                także kolorystyczny...
              • Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:52
                i oto sędzia hołk zmienił sie w hałke :>
                • halfoat Re: Szpaq attack 22.02.06, 20:53
                  Szpak faktycznie zaraża, to jego "wyłuskiwanie" piłki udzieliło się już
                  komentatorom hokeja.
                • Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:59
                  hołk,hałke i hałk czy to cała trójka arbitrów dzisiejszego meczu?
                  btw jak ma ktos "dojscie" do Szpakowskiego to niech mu powie, ze nazwisko
                  Oleguera czyta sie <mniej wiecej> "Ulege" :)
                  • Gość: VeB Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:01
                    znaczy sie imie, nie nazwisko ;)
                  • Gość: ConeZonen Re: Szpaq attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:03
                    A Solskjaera - "Solsze", tylko co z tego? Wszyscy i tak czytali "Solskjer". Tak
                    samo jest i będzie z Oleguerem.
        • Gość: kibol1 Rosja-Kanada live EinsFestival Sat. Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:39
      • Gość: kibol1 Rosja-Kanada live kanał EinsFestival sat. Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:37
      • Gość: Marta Dzieki chopaki za zyczenia !!! :-)))) IP: 195.217.52.* 22.02.06, 20:39
        Fajnie ze pamietaliscie, chociaz to pewno z nudow zajrzeliscie w kalendarz ;-)
        Anyway, duuuze dzieki :*
      • Gość: krzych ale boisko faktycznie jest w fatalnym stanie IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:44
      • Gość: julobubi hokej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:02
        Ja tez jestem stronnicza i czekam na Slowakow i Kanadyjczykow, i co?:>
        • Gość: Kate.g Re: hokej IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 21:07
          Ja tez jestem stronnicza i czekam na Kanadyjczykow i ... wybiore potem.
      • Gość: Monika Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:06
        A gdzie mozna poogladać mecz Rosja - Kanada ?????????
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 21:10
          I co z tym biednym zniesionym Kanadyjczykiem? Martwie sie o niego.
          • Gość: Monika gdzie mecz Kanada - Rosja IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:11
            Ja też jestem ciekawa i bym sobie poogladała tylko ciekawe gdzie :(
            • Gość: Misza Gagne spotkal sie z Casperem :)) IP: *.aaanet.ru 22.02.06, 21:14
              Chyba juz nie wroci w 2 tercji. Mozew trzeciej. Ale dobrze polatal :)))
            • Gość: ConeZonen Re: gdzie mecz Kanada - Rosja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:15
              Liczne zagraniczne telewizje satelitarne, bądź itvp, bo tvp najwyraźniej
              uznała, iż ostatnio za dużo hokeja pokazywali, a dzisiejsze ćwierćfinały nie są
              warte transmisji.
      • Gość: Zupa Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.centertel.pl 22.02.06, 21:11
        "Kanadyjczyka znoszą z lodowiska. "

pewnie dostał "prosto w oczy".....

• Gość: julobubi Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:11
        No to juz nie jest 0:0 wszedzie od jakiegos czasu..Ajax Amsterdam - Inter 2:0 ;
        Glasgow Rangers - Villarreal 1:1 :)
        • Gość: ConeZonen Re: Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:16
          Ajax-Inter 2:0? O bulba...
        • Gość: julobubi Re: Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:22
          No i kolejna bramka, ale nie na Stamford Bridge, Glasgow Rangers - Villarreal 1:2..
          • morfeusz_1 Murinho po przerwie na pewno wycofa bramkarza. 22.02.06, 21:27

• dymiacy_piecyk czelsi-barsa 22.02.06, 21:17
        Hehe, no i Czerwone Romki w opałach. Abramowiczowi bieda zagląda w oczy i nie
        wysupłał kilku funciaków na trawę?
        • halfoat Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:18
          brakuje tylko wydeptanych placków koło bramek i byłoby jak w okręgówce
          • Gość: ConeZonen Re: czelsi-barsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:20
            Poziom tego meczu jak na razie zbliżony do stanu murawy na Stamford Bridge.
            Chyba trzeba będzie za 10 minut przenieść się na Czechosłowację.
          • morfeusz_1 Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:21

Wniosek - chłopaki z czelsi za dużo palą na treningach?

• dymiacy_piecyk Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:26
              No i czerwona dla jednego z Czerwonych Romków, hyhyhy. A tak na marginesie
              wczoraj przy wódce i Realu vs.Wszawe Mendy z Highbury kłóciłem się z kumplem,
              że Szpakowski na bank nie opuści hokeja, a tu taka niespodzianka! Ponieważ nie
              wszystkie niespodzianki są fajne, przerzuciłem się na czym prędzej na Polszit Sport.
              • klapounio Re: czelsi-barsa 22.02.06, 21:28
                Jak na razie, ze zacytuje dzisiejszego klasyka: "niecelnosc blednych podan"
                • Gość: seba Re: czelsi-barsa IP: *.gdynia.mm.pl 22.02.06, 21:32
                  dlaczego akurat teraz kiedy trwa olimpiada(tak naprawde to tęsknie tylko za
                  hokejem) i zaczęła sie LM postanowiłem zrezygnować z telewizora....oj głupiś
                  ty :)
                  • Gość: VeB Re: czelsi-barsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:37
                    21:23 To nie zasługiwało na kartkę... tym bardziej czerwoną.

g.wno prawda, juz wczesniej przynajmniej dwa razy zaslugiwal na zolta
                    czerwo dostal za "caloksztalt"
                  • Gość: Kate.g Re: czelsi-barsa IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 21:37
                    Witam, ja tez nie moge teraz nic ogladac.
      • halfoat Re: hokej 22.02.06, 21:25
        ruszył hokej w tvp
        • klapounio Re: hokej 22.02.06, 21:39
          Jak Brodeur to obronil???
      • halfoat Re: ręka!!!! 22.02.06, 21:34

• Gość: Monika Jacy Szwedzi IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:39
        Drodzy Panowie gra Rosja z Kanadą a nie Szwecja :)
        • klapounio Re: Jacy Szwedzi 22.02.06, 21:40
          Jedna przytomna. No! :)
          • morfeusz_1 Re: Jacy Szwedzi 22.02.06, 21:42

A nieprawda bo czesi ze słowacją ;)
            • Gość: Monika Re: Jacy Szwedzi IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:44
              a pewnie zaraz stwierdzisz że w drugim Szwecja z Rosją <hahaha>
            • Gość: M Komentarz IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.02.06, 21:47
              A ci panowie w TVP1 to nie mają więcej życia w komentowaniu jak na stypie
      • Gość: Becia:-) Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:44
        Przedzieliłam telewizor :-P Mam teraz dwa mecze :-D - Świetnie się ogląda ;-P
        <hahaha> Barca!!! Słowacja!!! Podwójna dwaka adrenaliny :-D Miodzik! :-)
        • Gość: ConeZonen Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:55
          No i mamy początek końca Słowacji. Rucinski ich napoczął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka