Gość: LechaFan IP: *.icpnet.pl 11.10.01, 20:32 Czy Uszol powinien wrócić na Bułgarską ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pluto Re: Uszol wróć!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 13:00 osobiscie mam 2 zdania na ten temat!jestem za aby uszol wrócił na podest i prowadził doping bo ten smieszny koles który prowadzi doping po prostu sie do tego nie nadaje! czasami mi go żal jak widze ze wiara w kotle sie z niego smieje! dlatego uwazam ze uszol powinien prowadxzic doping! wtedy robił to swietnie ! wszyscy spiewali! a drugie moje zdanie na ten temat jest takie ze jak uszol ma wrócic a razem z nim zadymy na stadionie to wole tego marnego człowieczka i gorszy doping ale NAJWAŻNIEJSZY JEST SPOKÓJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyper Re: Uszol wróć!!!!!!!! IP: 150.254.98.* 12.10.01, 14:09 Ta. Powinien wrócić. Ale za kratki. hyperfreax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: Uszol wróć!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 13.10.01, 17:10 powinien wrocic-za jego czasow doping byl najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Uszol wróć!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 15.10.01, 00:35 Gość portalu: boy napisał(a): > powinien wrocic-za jego czasow doping byl najlepszy Tak tak, najlepszy będzie jak nam zamkną stadion za zadymy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Uszol wróć!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 20.10.01, 11:50 Powinien wrócić zdecydownie-bo sie zaczyna robić biesiada Odpowiedz Link Zgłoś