Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wasiliew najlepszy w serii próbnej

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 17:19
    No i jestem ludzie z powrotem . Bylem 10 dni na Slowacji ,w okolicach
    Demanowska Dolina pod Chopokiem. Piekna okolica , duzo sniegu i przyjemni
    ludzie , ci Slowacy - grzeczni ,mili i CZYSCI. Na dwa dni wyskoczylismy do
    Zakopca , moja dziewucha chciala tego , no i caly czar urlopu
    prysnal.Chamstwo , gburowstwo i brud. Aaspiracje maja te gorale ,cos
    niemozliwego.Olimpiade Zimowa chcialo to to kiedys
    organizowac .Brrrrrrrrrr.Czuje ,ze dzis wygra moj faworyt KING i KAISER -
    Janne Ahonen.Mala Mysza w drugiej dziesiatce, jak zwykle.
    Obserwuj wątek
      • Gość: el polacco Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: 70.230.73.* 07.03.06, 17:27
        Założyłeś tu swojego bloga zakompleksiony trollu?
        • Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 17:30
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: polaczek Brawo Adam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:27
            A ja slyszalem i nie tylko, bo i czulem ze niemcy smierdza. Cos rzadko sie myja.
            Sa po prostu jak swinki, chociaz nie bo to dosyc czyste zwierzaczki. NIestety
            pewnie ci, ktorzy tam pojechali myc gary tez pewnie smierdza, bo przejmuja
            zwyczaje swoich panow....
        • Gość: hegemon Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 19:19
          Hehehe dobre :D
      • Gość: marcin nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napisac, IP: 87.206.204.* 07.03.06, 17:32
        to chociaz odrobine sie do tego przygotuj. Ahonen na pewno nie wygra, bo nie
        startuje :) Typowy polaczek, ktory nie ma pojecia o czym pisze, ale sie wymadrza
        jakby byl ekspertem.
        • Gość: Schuja Re: nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 17:39
          Nic o tym nie wiedzialem ,bo dopiero wczoraj wieczorem wrocilem z urlopu na
          Slowacji.Szkoda .Ale ci Rosjanie pieknie skacza.Chyba maja dobrego trenera.
          Moze by mu tak po starej polsko- radzieckiej przyjazni podeslac do Rosji Mala
          Mysze z kolegami. Moze by sie wreszcie nauczyli od Rosjan dobrze skakac.Ai
          trener by ich troche krotko wzial za pyski.Wyszlo by im to na dobrze .Kto mysli
          podobnie niech sie melduje.Nie trzeba sie bac ,za swoje poglady.
          • atomm Re: nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napis 07.03.06, 17:40
            jak do tej pory skoczka na miare Malysza wsrod ich reprezentatntow ze swieca
            szukac...
            • Gość: Schuja Re: nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 17:45
              Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr.
              • Gość: PawełB Re: nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:09
                A co było na treningu nie pisze się do konkursu, bajarzu.
                Czyżby ze zmywaka i robienia lodów nie można było zarobić na weekend
                w Ga-Pa, że szukasz szczęścia u nas i naszych południowych sąsiadów
              • Gość: waldi Re: nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napis IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:10
                I jak tam twój king kiser?? <hahaha>..Pozatym nawiązując do pierwszego posta to
                proponuje się dokształcić.Zakopane nie chce organizować olimpiady tylko igrzyska
                olimpijskie.A to róznica.
      • ankryg Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej 07.03.06, 17:38
        a
        • Gość: Schuja Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 17:49
          Ludzie ,Wasilijew -129 metrow.Niemiecka mysl trenerska ,rosyjskie
          wykonanie.Uczyc sie od nich mozeta ,wy tam w Polsce.Ale sa dobrzy ci Rosjanie .
          No no
          • Gość: luxemburgo Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:09
            129,5m. Austriacka myśl trenerska, polskie wykonanie.
            • Gość: Schuja Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 18:14
              Chcesz przez to powiedziec ,ze Slowian nie stac na porzadna mysl trenerska???
              No nie bede sie z toba o to sprzeczal.Niech ci bedzie na twoim.
              • filc1957 Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej 07.03.06, 19:13
                He he he, s..ch..a! Glupio Ci? Pokoż, kaj je tyn Twój Kajzer? Zesmolil sie? A
                kaj mosz ta Nimiecko mysl? Czekej, kiery byl Zygarmistrz? Abo tyn, Szpetny? Bo
                juz nic niy powiym o Szmicie (chociaz tego karlusa akurat lubia). Dol bych komu
                na piwo, zeby terozki zoboczyc Twoj gupi pysk...
              • Gość: Schuja S ch u j a Schuja, jak kible w Luksemburgu? Wypucowane? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.06, 19:22
                Tak nawiasem mowiac, chodzaca zenado, najwieksze sukcesy polskich skokow to
                czasy trenera Tajnera. To Polak, jak ty, tylko on nie musi miec kompleksow.

PS. Kto nie wie, informuje, ze Schuja ma takie wlasnie zajecie, czym sam sie
                tutaj kiedys chwalil, wiec nic nie insynuuje... :-)
                • Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 19:38
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: waldi Re: Schuja, jak kible w Luksemburgu? Wypucowane? IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:42
                    A czy ty czase jakieś 20 lat temu nie zwiałeś z Polski??:)
                  • filc1957 Re: Schuja, jak kible w Luksemburgu? Wypucowane? 07.03.06, 19:49
                    Hi Hi Hi! Patrzcie ludzie! S_ch..a się zeźlila. I to jak! Zaraz nam pogrozi.
                    Ale jaja!!! Warto bylo poczekać. No s_ch..a, dalej, dalej... czekamy. Ale
                    ubaw...
                    A tak poważnie, to znamy, znamy tych "polaków", ktorzy "dzialają" w Mniemcach.
                    To ci dopiero herosi ...
                  • Gość: Szujka s-chu jka Krzywdzili cie w dziecinstwie?Skad ta nienawisc do IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.06, 19:51
                    wlasnego kraju? Molestowany byles, czy co? Skad te wiesniackie kompleksy i
                    ciagla, niepohamowana zadza plucia na rodakow?

Z jednym sie zgadzam, powinienes czesciej pomagac swoim pracownicom, bo do tego
                    sie najlepiej nadajesz. I nigdzie nie powiedzialem, ze to hanbiace zajecie. Po
                    prostu znalazles swoje miejsce na ziemi (i swoj arbeit 'u Dojczow'), i dobrze.
                    Lepiej, ze tam, niz tu.
      • Gość: currara Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:49
        widać wczorajsze trzecie miejsce Małysza było chwilowym "wyskokiem"... jednak
        wracamy do normalności.
        • dennis26 Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej 07.03.06, 18:43
          właśnie wracamy do normalnosci.Malysz góra a reszta nie umie wejść do 30-stki
      • Gość: calcinus Uprasza sie o niekarmienie trolla! IP: *.m.pppool.de 07.03.06, 18:48
        Niekarmione trolle szybko zdychaja z glodu. Dziwie sie Wam ze w ogole z tym
        frustratem dyskutujecie :)
        • Gość: m Re: Uprasza sie o niekarmienie trolla! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:10
          brawo Małysz, szkoda, ze dopiero teraz, o 2 tygodnie za późno:(
          • Gość: Ewunia 28 Re: Uprasza sie o niekarmienie trolla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:15
            O 2 tygodnie za późno to fakt.
            Adaś brawoooooooooo
            huraaaaaaaaaaaaa
            echhh Adaś to ciągle wielka radość:-)
        • Gość: waldi Re: Uprasza sie o niekarmienie trolla! IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:11
          Adam.Gratulacje.
          • Gość: m@n Brawo Adam ! IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.03.06, 19:15
            Może ktoś zauważył jaki model Nokii dostał ?
        • Gość: Schuja Re: Uprasza sie o niekarmienie trolla! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 20:03
          Jeszcze ten twoj post dojrzalem ,calenius.Pomysl , ty NUDNY CZLOWIEKU; DLACZEGO
          ZE MNA ROZMAWIAJA ;A CIEBIE MAJA ;NO TAM ;GLEBOKO:Ty wiesz juz gdzie.Bo jestes
          uosobieniem NUDY.
      • Gość: Ewunia 28 Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:14
        Hej,
        co było a nie jest nie pisze się w rejstr prawda?
        Koniec Jane?
        hahahahahah
        • Gość: Schuja Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 19:21
          Dla ciebie Schujka ,prosze.No coz .Mala mysza jest sprytna,
          niewatpliwie.Skorzystal z pierwszej okazji ,jaka jest nieobecnosc KINGA i
          KAISERA i zajal 3 Platz. Sprytna bestia. Nawet mu nie gratuluje, tej
          Myszy.Gratuluje sie zwyciezcy.
          • Gość: waldi Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:26
            A wielki znawca już zapomniał że dwa dni temu king spieprzył skok i ledwo wszedł
            do finału??
          • Gość: Ewunia 28 Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:27
            Schujka bądźże obiektywny:-)
            Ahonen sie biedaczke załamał.
            No ale wszystko się kiedys konczy prawda??
            • Gość: Schuja Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 19:51
              I ty tez przeciw mnie ,Brutusko. A ja ci tak odpuszczalem Ewka, nie
              dokuczalem , przytakiwalem .King I Kaiser jeszcze wroci. W tej ,albo w innej
              postaci.No czas na mnie.Wracam do domciu ,na dobry koniak i do mojej
              polskojezycznej( m. in. ) dziewuchy.Do nastepniaka.A ty Ewka mysl o mnie
              troche ,i to pozytywnie.Juz mnie prawie rozgryzlas.Pisze "prawie" i to kaze mi
              myslec ,ze jestes jednak rodzaju meskiego.Kobieta tal nie potrafi analizowac i
              wyciagac wnioski.Pa.
              • Gość: Ewunia 28 Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:59
                Co? Kobiety nie potrafią??? Szujka ależ ja z tego żyje i to calkiem niezle w tej
                "paskudnej" Polsce:-)
                Przytakiwałes mi? kiedy? Zacytuj?
                Jesli jane wroci, wroci i Adaś! Baaa co ja mowie, juz wraca.
                • Gość: majrix Niedobrze Ewunia... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.03.06, 20:24
                • Gość: majrix niedobrze Ewunia :) IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.03.06, 20:29
                  Uważaj, Schuja chce Cię przekabacić na swoją ciemną stronę. Czyżby zauważył u
                  Ciebie jakieś przebłyski uwielbienia Kingostwa i Kajserowstwa Janne Ahonena? A
                  może wymskło Ci się pomiędzy wierszami coś o "polactwie". :))
                  A tak na poważnie cieszę się że Adam wraca. Stawiam że w Holmenkolen będzie
                  jeszzce lepiej niż dziś :)))
            • dennis26 Re: Schuja Ahonen się skończył:-) 07.03.06, 22:55
              Gość portalu: Ewunia 28 napisał(a):

> Schujka bądźże obiektywny:-)
              > Ahonen sie biedaczke załamał.
              > No ale wszystko się kiedys konczy prawda??

Nie załamał sie poprostu jest chory i tyle,aczkolwiek nadal pozostaje wielkim
              sportowcem
              • Gość: Jędrzej Ahonen załamał się... IP: *.chello.pl 07.03.06, 23:38
                Ahonen załamał się, gdy dowiedział się, że Schuja mu "kibicuje". Prędzej mógłby się chłopak czarta na ołtarzu spodziewać niz volkswagendeutscha we własnym obozie! Takie niespodziewane i niezasłużone poniżenie musiało sciąć zacnego Fina z nóg. Szkoda go, bo sportowiec faktycznie wybitny i zasłuzył choćby na jeden brąz z tych wszystkich olimpiad, na których startował. Może ktośby mu wytłumaczył,ze Szuja tak naprawdę mu nie kibicuje (S. przecież nie zna uczuć pozytywnych, tylko nienawiść i żółć), a jedynie używa go jako narzędzia do dokuczania Polakom. Ale nie wiem, czy to Ahonena pocieszy. Po prostu musi mieć czas, by wyjść z tego moralnego katza.
              • Gość: Ewunia 28 Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:23
                Alez Dennis ja wiem:-)
                To jest wymiana, która moze zrozumiec tylko Schuja...
                • artur74 Ewunia, Wszystkiego Najlepszego na Dzień Kobiet! 08.03.06, 09:47
                  Z okazji święta wszystkich kobiet, życzę Tobie oraz innym kobietom na tym forum
                  pomyślności w życiu osobistym!

Ewunia, mała prośba, zakończmy polemikę z tym frustratem z Luksemburga?
                  ;-)))
                  • Gość: Ewunia 28 Re: Ewunia, Wszystkiego Najlepszego na Dzień Kobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:49
                    Dziekuje Artur:-)
                    Adam Mistrz:-))))
                    Dla mężczyzny o tym imieniu- zgadzam się na wszystko:-)PP
                    pozdrawiam
                    • Gość: Jędrzej Re: Ewunia, Wszystkiego Najlepszego na Dzień Kobi IP: *.chello.pl 08.03.06, 12:18
                      Gość portalu: Ewunia 28 napisał(a):

> Dla mężczyzny o tym imieniu- zgadzam się na wszystko:-)PP

A więc, Panie Arturze - do dzieła! ;)
          • markosciel Re: Schuja Ahonen się skończył:-) 07.03.06, 19:31
            A Tobie S-ch..a coś się w ogóle podoba w Polsce? Bo jak nie to proponuję
            jeszcze przestać używać języka polskiego! No ale może nie znasz na tyle dobrze
            żadnego innego aby to robić?
            • Gość: ;] Re: Schuja Ahonen się skończył:-) IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:32
              Po jego znajomości wnioskujemu,że to jakiś polaczek który spie..ł za komuny
              na zachód bo się wystraszył Polski.
          • Gość: kubuś opowiedz nam schuja......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:32
            O sukcesach Jane Ahonena na minionej olimpiadzie.
          • filc1957 Re: Schuja Ahonen się skończył:-) 07.03.06, 19:34
            Schujka, to można powiedzieć komuś, dla kogo ma się przynajmniej odrobinę
            szacunku. Dla mnie i dla zdecydowanej większości forumowiczów jesteś po prostu
            s_ch..a !! I tyle. Ciekawym jesteś obiektem i wiele mowiącym o tym, jak się
            musi czuć parias wsród możnych... Wracaj lepiej do czyszczenia kibli, być może
            to Ci nawet dobrze wychodzi, w końcu zarobileś na wycieczkę (raz na 5 lat), o
            której się chwalieś wyżej.
      • Gość: ;] Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:28
        Jak się kibelki pucuje w Luxemburgu to się na wczasy nie pojedzie na Sri Lanke
        bo za drogo;)
      • Gość: Syniu wszystko pokreciles IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 19:31
        Slowacja moze ladna duzo sniegu....ale ludzie jacys dziwni sa.....duze
        pijanstwo gorskich kurortach wieksze niz w polsce, noi ci cyganie czy jak ich
        nazywaja romowie,brudasy ogolnie....i malo bezpiecznie. twoj faworyt Jane
        Ahonen przezywa kryzys i wogole nie startuje zeby juz sie nie kompromitowac jak
        np Benkovic,Peterssen itp. A Mala Mysz byla dzis na podium !!! Bravo Adam !!!
        • Gość: majrix masz rację... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.03.06, 19:48
          Też dwa lata temu byłem na urlopie w Liptovskim Mikulasu i nie wiem czy jeszcze
          kiedyś będę chciał jechać na Słowację. Jakoś mi się nie podobało.
          A wracając do Ahonena, czyli PANA I WŁADCY co niektórych. już nigdy nie
          osiągnie on tego co Adam. Na pewno nie wygra 3 razy pod rząd PŚ, wątpliwe czy
          zdobędzie indywidualny medal na IO. Miejmy nadzieję że się nie załamie i wróci
          jeszcze do skakania, czego mu życzę.
          • skun2 Re: masz rację... 07.03.06, 19:53
            Słowacy są mili, mają ładne krajobrazy, dobre kwatery, nieźle to wszystko
            zorganizowane, ale tam życie zamiera po 21-wszej, a poza tym kompletnie nie
            umieją gotować.
            • Gość: majrix Re: masz rację... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.03.06, 20:17
              Sam nie wiem, faktem jest że wcześniej w Starej Lubovnej podobało mi się
              bardziej niż ostatnio w Mikulasu. Może temu właśnie (po ostatniej wizycie)
              troche zniechęciłem się do Słowacji. A krajobrazy mają rzeczywiście wspaniałe.
              i co mi się jeszcze podoba: przejeżdzało się przez byle wioski, a w wilu w nich
              były odkryte lodowiska z oświetleniem. Szkoda że u nas nie ma choć piątej
              części tej infrastruktury.
      • Gość: karol Dziewucha??? przecież Shujał to dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:32
        konika tylko trzepie nazywajać go szumnie ahonenen a to rozwielitka na pól
        centa :))))
      • morfeusz_1 Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej 07.03.06, 19:39

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: waldi Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:44
        Jaką olimpiade??:)Przybliż mi coś więcej bo pierwsze słysze coś o
        Olimpiadzie??<hahaha>
      • Gość: kibic Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 19:58
        Z wyborcza jest jak z Szaranowiczem....Pieprza o wszystkim tylko brak
        konkretów...Może jakieś szczegółowe wyniki,zestawienia,klasyfikacje??/
      • untochables Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej 07.03.06, 20:03
        prawdziwi kibice doczekali sie dobrego wyniku - szkoda że po olimpiadzie ;(
        adam jest wielki tyle lat ciągle potrafi zrobić dobry wynik
      • Gość: fan schuji Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 20:05
        Cała prawda o Schuji.

rozrywka.one.pl/3697ff58c6e1af7f8e00dbbbc8d48cbd.jpg
      • marcin120 Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej 07.03.06, 20:21
        Gość portalu: Schuja napisał(a):

> No i jestem ludzie z powrotem . Bylem 10 dni na Slowacji ,w okolicach
        > Demanowska Dolina pod Chopokiem. Piekna okolica , duzo sniegu i przyjemni
        > ludzie , ci Slowacy - grzeczni ,mili i CZYSCI. Na dwa dni wyskoczylismy do
        > Zakopca , moja dziewucha chciala tego , no i caly czar urlopu
        > prysnal.Chamstwo , gburowstwo i brud. Aaspiracje maja te gorale ,cos
        > niemozliwego.Olimpiade Zimowa chcialo to to kiedys
        > organizowac .Brrrrrrrrrr.Czuje ,ze dzis wygra moj faworyt KING i KAISER -
        > Janne Ahonen.Mala Mysza w drugiej dziesiatce, jak zwykle.

A kogo obchodza twoje odczucia z pobytu w Zakopacu, jak sie chcez wyzalic to
        pogadaj z kims bliskim. Co do twoich faworytow w konkursie to lekko przegioles
        ale to pewnie wplyw herbaty "po goralsku". Moja rada mniej pij wiecej mysl.
      • Gość: lol Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:45
        Przypomne tytul w gazecie po 6. miejscu Malysza w niedziele
        Adam nadal słaby...
        Wyborczej gratulujemy blysku
        • Gość: waldi Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.strong / *.strong-pc.com 07.03.06, 20:46
          Błysk...to jest dobre;]
          • Gość: . Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:50
            teraz pewnie redaktory biegają tam niespokojnie i nie wiedzą co napisać.
            Tak jak ich kolega schuja.
      • Gość: logika redaktora Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.teledisnet.be 07.03.06, 21:47
        W drugiej serii obniżono rozbieg, bo temperatura spadła z minus 12 do minus 15
        stopni, a to oznaczałoby większe prędkości na progu i większe odległości.
        Obniżenie nie przeszkodziło skoczkom w dalekich lotach. Walka o podium była
        pasjonująca. Niemal po każdym skoku zmiana lidera, a różnice minimalne.
      • Gość: msnbetterthan Pierwsze podium Małysza w sezonie IP: *.net152.okay.pl 07.03.06, 21:53
        Adam na zawsze Królem
        _____
        www.cherubino.pl
        www.podaniolami.pl
      • Gość: Hubi Małysz w przeszłości IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:39
        Małysz 12 lat temu --> s1.bitefight.pl/c.php?uid=47837
      • Gość: berger Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.06, 22:54
        pierwsze i ostatnie
      • Gość: lesnu adam byl 3 IP: *.cable.kpy.customers.dnainternet.fi 07.03.06, 23:46
        bylem dzis na konkursie i bylo bajera tylko zimno troche a malysz byl
        zajedobry, jak to ktos madry powiedzial ze adam naskakal polowe tego co 1500
        naszych sportowcow za sto lat:P i tak wciaz powieksza ten dorobek
      • Gość: mama schuji Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.06, 01:47
        Byl rok 1942, bylam wtedy dorastajaca kobieta, oskarzaa o debilizm corka
        dziadka schuji, mieszkajaca w malenkiej wiosce na granicy Rzeszy. Moj ojciec
        prowadzil podupadajace gospodarstwo, hodowle swiniakow wyscigowych. Zarowno on
        jak i jego podupadajaca zona, moja nieszczesna matka, swiecie wierzyli ze ten
        interes przyniesie im kiedys gigantyczne zyski. Pochrzakiwanie führera
        wskazywalo jednoznacznie na rozwoj tej dyscypliny sportu a byc moze
        umieszczenie jej na najblizszej olimpiadzie. Tak wiec moj tatus, dziadek schuji
        dogladal swej trzody pilnie, dokarmial, glaskal czesto, zdarzylo sie nawet ze
        opowiadal biednym swiniakom basnie braci Grimm gdy cierpialy na wyjatkowo
        zlosliwe zatwardzenie, taki byl z niego cudowny czlowiek! Nieraz zdarzalo sie
        ze ma czcigodna matka, babcia schuji oczekiwala do poznych godzin swego meza
        rozpalona zadza, trawiona przez wolno uplywajacy czas. Biedaczka nie wiedziala
        czym tak naprawde zabawia sie dziadzio schuji, nie wiedziala o nieszczesna ze
        od dwoch lat kto inny zaprzata mu mysli, wspanialy knur o imieniu adolf,
        najszybszy z jego stada, stuprocentowy uczestnik wymarzonej olimpiady. Stary
        schuja tak ukochal swojego pupila ze dogadzal mu na wszelkie mozliwe sposoby,
        tu deficytowa czekoladka tam niewinna pieszczota, male drapanko za ogonkiem no
        i co wieczor obowiazkowy sztosik. c.d.n
        Wybaczcie ale dzwonia z agencji, musze jechac do klienta. Losy mego synalka
        przedstawie wkrotce. papa
        • Gość: tata schuji Re: Wasiliew najlepszy w serii próbnej IP: *.strong / *.strong-pc.com 08.03.06, 09:04
          Takiego syna wychowałem

rozrywka.one.pl/3697ff58c6e1af7f8e00dbbbc8d48cbd.jpg
        • Gość: Ojciec schuji ...Losy syna (CDN) IP: 170.65.192.* 08.03.06, 11:01
          Moja zona ptrzedstawila juz po krotce losy mojej rodziny. Czas na wielkiego
          schuje juniora - bywalca tego forum...
          W 1997 r. schuja wyjechal do Luksemburga, gdzie pracowal jako smieciarz przez 3
          lata. Po tym jak udalo mu sie opanowac postawy jezyka, dostal lepsza prace w
          przetworni ryb (stanowisko: patroszenie). "Pozycja lepsza, placa lepsza - ide
          na piwo" - pomslal sobie pewnego trazy schuja. Od kolegow z pracy (rosjanie)
          dowiedzial sie o pewnej ulicy na ktorej to podobno sa panie ktore caluja sie za
          pieniadze. Zaoszczedziwszy pare groszy wyruszyl schuja na drinka i troszke
          akcji. Pierwsza napotkana kobieta, wygladala nad podziw atrakcyjnie. Dlugire
          blond wlosy, nienaturalnie duze usta i ogromne piersi. "Hmmm - pomyslal schuja -
          chyba sie zakochalem. Wytlumaczyl o co mu chodzi i spytal czy kobieta nie
          pojdzie z nim do jego domu. Kobieta odpowiedziala ze owszem i zaproponowala
          cene. Schuja podrapal sie po glowie - "...to troche wiecej niz myslalem...".
          10 minut poznej byli juz w jego 'norze'. Kobieta, lekko wstawiona zaczela
          narzekac na smrod w mieszkaniu i zapytala gdzie jest ubikacja, schuja
          zazenowany wskazal reka odrapane drzwi. Kobieta zniknela na chwile w ubikacji.
          Za chwile siedzieli juz obok sie na kanapie.Kobieta zaproponowala by schuja
          poszedl sie umyc pod pachami jako ze zapach byl wyjatkowo niemily. Po powrocie
          shcuja wzial jesczze jeden haust i... przewrocil sie na podloge
          zamroczony... "Jak to? przeciez ja wypilem dopiero jednego drinka, ta dzi*wka
          musiala mi czewgos dolaaaaaaaaaaac"... Jednak ch..a to twardy slowianski chlop
          z kwadratowa glowa, podnosil sie na nogi i glosnym tonem zazadal od przerazonej
          kobiety uslugi po ktora przyszli do domu. Kobieta natychmiast sciagnela swoje
          ubranie. Schuja nie mogl sie nadziwic oczom: on ma piersi ale tam na dole jest
          cos nie tak... nie, przeciez ona nie moze miec penisa...! To niemozliwe...
          czyzbym postradal zmysly przez ten dziwny drink??? Napewno - mysli klebily sie
          w glowie Polaka. Schuja rozpoczal seks z kobieta (a raczej transseksualista).
          Po kilku godiznach (kobieta-mezczyzna) opuscil(a) mieszkanie zabierajac z
          mieszkania schuji reszte zaoszczedzonych w fabryce ryb pieniedzy. Schuja do
          dzisiaj skarzy sie na bol w du*pie i hemoroidy. Calkowicie odcial sie od
          polskich towarzyszy niedoli w Luksemburgu. Glownym powodem byly neiustajace
          docinki o tym ze schuja mial seks z mezczyzna i do tego zostal prez niego
          okradziony.
      • Gość: faflu Spece z wyborczej IP: 217.153.9.* 08.03.06, 08:10
        Objechaliście jak zwykle Adama po konkursie w Lahti, że jest beznadziejnie - i
        wtedy nadzieja wstąpiła w moje serce bo zawsze kiedy mówicie że "Janas jest
        beznadziejny", "Małysz już się skończył",itp. to wiem, że jakiś sukces wisi w
        powietrzu. Wy po prostu się nie znacie na sporcie, to wy jesteście beznadziejni
        - najbadziewniejsi dziennikarze sportowi są w Wyborczej - nie znoszę czytać
        Waszych wypocin
      • Gość: ble Zróbmy też turniej IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:31
        Zróbmy też turniej: Turniej Słowiański: Zakopane, Wisła, Liberec i Harrahow,
        ew. jeszcze Rosja, też mają skocznie, tylko by musieli wyremontować:
        www.skijumping.pl/pokaz.php?show=pokaz_skocznie&id=81
        ale jak tak dalej Wasyl będzie skakał to pewnie zbudują w końcu coś nowego, bo
        szmal na pewno się tam znajdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka