przemek.22 13.03.06, 18:32 Piotr Giza (Cracovia) - za żółte kartki :P wiecie o kims jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysiatowa Re: pauzują w 20 kolejce 14.03.06, 17:21 edson-karwan- szala? na prawej będą bronowicki i szałach na 100% , pitry jeszcze kontuzja, za kryszałowicza 50%na50%(coś z żebrem) może dawidowski lub kuźba zagra - cantoro (rozwalona stopa- nie trenuje), kumblev ława, nie wiem co murawskim amica? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pauzują w 20 kolejce 14.03.06, 18:38 Edson? Pitry? Pitry chyba zagra :) byl juz przymierzany na mecz w Szczecinie, ale nie zdarzyl... chyba do meczu z Polonia powinien byc jednak sprawny <hmmm>. A Edson? Czy to jakas powazna kontuzja? :( Myslalem ze tydzien mu starczy zeby sie wyleczyc, a o powrocie do formy nie trzeba nawet wspominac, bo on jest tak dobry ze nawet tygodniowa przerwa niewiele zmienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
borowka33 A Styranowski ??? 14.03.06, 17:49 Wiecie czy Styranowski z Wisły Płock będzie grał ??? Bo nie wiem czy go wystawiać na tą kolejke ! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: A Styranowski ??? 16.03.06, 16:57 nie wiemy :P ale jest napastnikiem małoznanym (i małoogranym), wiec weź kogos innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
johnnyp22 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 17:15 I jak w koncu z pitrym zagra czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinga51 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 17:19 Popek nie zagra, Karwan i Rosłoń też, Odpowiedz Link Zgłoś
serwer2 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 18:20 Na stronie kibiców Amiki cytują Gazete Poznańską że Pitry wróci do gry dopiero za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnyp22 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 17:34 na ligapolska.pl napisali że edson jest w kadrze meczowej na mecz z cracovią. Jak uwazacie wstawiac go do skladu bo moze na lawie usiądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 17:40 Jak nie masz innej mozliwosci (kogos kto ma szanse na jakiekolwiek punkty), to wstaw. Ale jak mozesz go zastapic kims kto napewno zagra, to zastąp :) Ja jednak zrezygnuje w tej kolejce z Edsona, bo pewnie Wdowczyk skorzysta z niego gdyby była naprawde niecielawa sytuacja na boisku, a do tego raczej nie dojdzie i chyba Edson cały mecz obejrzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
vital25 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 21:58 co z kryszalowiczem ? wiem, że byl bardzo poobijany po cracovi i czytałem ,ze ma grać Dawidowski bo jest super formie i na odre wyjdzie na 100% ,ale za kogo? brozka czy kryszała Odpowiedz Link Zgłoś
stranieri11 Re: pauzują w 20 kolejce 16.03.06, 22:12 Kryszałowicz ma jakiś uraz i nie zagra --potwierdza to cytat z gw "Paweł Kryszałowicz nie chciał się wypowiadać przed niedzielnym meczem z Odrą Wodzisław. - Ja powiem za niego. Paweł strzeli Odrze dwa gole - zawyrokował z uśmiechem Marek Zieńczuk " to zasłona dymna będzie grał dawidowski . moim zdaniem wisła i tak wygra bo odra jest słaba i dostała baty z amicą , więc szkoda kryszałowicza na ten mecz i to samo z cantoro rozwalona noga . do jest dobry moment na zmienników - mówił popescu Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: pauzują w 20 kolejce 17.03.06, 10:43 Coś mi się wydaje, że Wisełka miała zawsze ( historycznie ) kłopoty z Odrą. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pauzują w 20 kolejce 17.03.06, 11:36 Ale cos mi sie wydaje ze czesciej te klopoty byly w Wodzislawiu niz u siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zksilver zaslona dymna...... 19.03.06, 17:15 ....a może mydlenie oczu? albo dyletanctwo? Odpowiedz Link Zgłoś
varadero33 Re: pauzują w 20 kolejce 17.03.06, 13:33 Czytałam w przeglądzie, że Pitry jeszcze nie wróci na tą kolejkę... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: pauzują w 20 kolejce 17.03.06, 16:19 Mają kontuzje, na stronie Amiki odnośnie meczu z Polonią pisze "W ekipie trenera Chrobaka przed spotkaniem z Polonią nie ma większych kłopotów. Co prawda nie mogą jeszcze grać Przemysław Pitry i Arkadiusz Bąk (wrócą na boisko za dwa tygodnie), ale pozostali są zdrowi i w niezłej dyspozycji" Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: pauzują w 20 kolejce 17.03.06, 16:16 pitry ,giza.edson,karwan roslon,kryszalowicz, Odpowiedz Link Zgłoś
antek_kpp Re: pauzują w 20 kolejce 17.03.06, 22:31 teraz kiedy juz kolejka jest zamknieta moze zdobylibyscie sie na troche uczciwosci i przyznali, ze od poczatku wiedzieliscie ze Kryszalowicz zagra... Odpowiedz Link Zgłoś