Gość: heart IP: *.eu.org / *.eu.org 17.04.06, 20:19 To była masakra Unii. Dla mnie rewelacja Buczek i Siopek, Krycha oczywiście też. Jestem zawiedziony Sawiną i Kościechą ( nie ma tragedii , ale rewelacja żadna). No cóż, poczekamy , zobaczymy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: Polonia - Unia 60:30 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.04.06, 20:22 Ech- mnostwo punktów stracę w naszym rankingu typerów. Prognozowałem jednak bardziej zaciety mecz;) A tak poważnie to gratulacje- wygrana w tych rozmiarach musi zaprocentowac co najmniej bonusem. Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Polonia - Unia 60:30 17.04.06, 20:39 Co sie dzialo w sektorze B ?? Nie umiecie wytrzymac i normalnie sie bawic? A Polonia ladnie, ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Polonia - Unia 60:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:48 No meczyk ,pomimo wysokiej wygranej ładny. Dobrze, że tak wysoko wygraliśmy, bynajmiej odrobiliśmy dość dużo ostatnią stratę:) Jest duża szansa ,że jeszcze bonusik będzie :). Chłopaki pojechali jak "trza" :). Bardzo zadowolona jestem z występu młodych Krystian u siebie bardzo ładnie jeżdzi, no i Siopek też ostatnio w dobrej formie jest, Buczek też ładnie, to dobrze wróży na przyszłość. Oby tak dalej, naprawdę może to być bardzo dobry sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Polonia - Unia 60:30 IP: *.tvgawex.pl 17.04.06, 20:56 AJ -nie mam pytań :) Kleszka -u siebie pewniak Sawka -czarno to widze... Kostek -swoje punkty zawsze dorzuci Protas -solidny jak zawsze, ale nie czeka na kolegów :( Buczek, Siopek -rewelka u siebie, na wyjazdach kilka pkt zawsze dorzucą a dzisiaj sam miód na torze!!!!:D byłem(i ciągle jestem oczywiscie :D) zachwycony :D mimo słoneczka, ktore świeciło prosto w oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: san Re: Polonia - Unia 60:30 IP: *.polskieradio.pl 18.04.06, 13:26 Sprawdź szybko w słowniku co znaczy wyraz "bynajmniej". A żeby było łatwiej to proszę: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119 Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Polonia - Unia 60:30 17.04.06, 21:00 Sawka w sumie 8 punktow - moze byc, moze sie rozjezdzi, a Kosciecha powinien sobie poradzic. W koncu jak by wygrywali kazdy bieg, to Polonia by wygrala wszystkie mecze po 70:20 :o) Jest bardziej wyrownany sklad, to nie da sie tak, zeby kazdy zdobywal 10-12 punktow w meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superkibic byzydura - czy widzielismy ten sam mecz? IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.04.06, 21:26 byzydura: czy my aby naprawde ten sam mecz widzieliśmy? Protas nie czeka na kolegów? A kto w biegu z Buczkiem przeciwko Adamsowi i Loramowi odpuscil sobie Marka i czekał za Krzysiem? Kto w 15 biegu jechał z AJ parą i żadnych szans nie miał Loram,aby ich przejść? To te dwa biegi conajmniej charakterystyczne, które zapamietałem. Co do meczu to widać,ze u siebie jedziemy wszyscy równo a co do Sawki- kompletne nieporozumienie jest własnie jego skreślanie. Na co liczyliscie-,ze w każdym meczu bedzie jak rok temu przywoził po 12 punktów?Niech a kważdym spotkaniu robi miedzy 7-12 i będzie dobrze bo Kostek też swoje wyjezdzi. Za tydzień druga Unia i licze na 10 do przodu a moze i wiecej jak uda sie kilka razy przywieść IMŚ bo tak naprawdę to zagrozeniem są Gollob (Tomasz) i Kołodziej a na Hliba są Siopek i Buczek- rewelacja w tym sezonie! Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: byzydura - czy widzielismy ten sam mecz? 17.04.06, 21:34 Protas jedzie parą tylko gdy sam nie jest zagrożony! Z Buczkiemn to raczej mu przeszkadzał niż pomagał. Za Klechą nie czekał, a z Jonssonem to żadna sztuka. AJ czekał na Protasa i to on go prowadził! Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag 17.04.06, 21:28 1. Buczek i Siopek rewelacja! Tak trzymać. Oby z Tarnowem też tak poszło:-) 2. Protas czy Ty kiedykolwiek będziesz jeździł parą? Brawo Krystian! 3. AJ dzisiaj jak profesor. Z niecierpliwością czekam na Tarnów. To będzie mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:39 Dzisiaj przecierałem oczy ze zdumienia. Co wyczynia na torze nasza młodzież ! rewelacja, w jakim stylu jeżdżą :-) ogólnie cała druzyna wielkie brawa. Wspaniały, niezwykle widowiskowy mecz, prawie w każdym biegu niesamowite mijanki ! i to czesto w wykonaniu naszej młodzieży. Tak dalej. Przed meczem z Unia Tarnów jestem teraz bardziej spokojny. Tak mocnego składu dawno nie mielismy. Nie ma żadnej dziury w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:50 No panowie "znawcy" zaimponowali mi zarzutem, że "Protas na koegę z pary nie czeka". Już w 1szym starcie kapitalnie przymknął klapę przez co uniemożliwił nabranie prędkości przeciwnikowi i wejście na 2 miejsce koledze z pary. 2 inne przykłady opisali niektórzy przedmówcy. Natomiast "znawców" proszę o odpowiedź na 1 pytanko: co dzieje się z zawodnikiem, który czeka na kolegę z pary jadącego daleko na 4 miejscu? Jestem mile zaskoczony jazdą BTŻ, choć rozczarowany z lekka Sawką. Ale 1sze koty za płoty. Byłem też w Toruniu - potwierdziło się to co niedawno napisałem o Wrocku: jest w tym składzie potencjał zawodniczy, ale jak zwykle para nie idzie w gwizdek. I oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag 17.04.06, 22:00 Szrek nie wiem co Ty bierzesz, ale chłopie, jak Ty dzisiaj widziałeś Protasa czekającego np. na Klechę, to moja rada: odstaw to świństwo bo to Cię kiedyś zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag IP: 83.238.70.* 17.04.06, 22:21 Koles zmien dilera,takie pierdoły piszesz ze hu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.06, 22:53 Jak by tak pary pozamienioć coby bucek nie musioł protasa prowodzić jano na tyn psykłod tego sawinke to moze by jescy lepi posło. nie wim cymu łoni sie tak łuporli co ty roberty tak razym muso jezdzoć. No łale bergło, tero na tych tarnowioków tsa sie dobze zasykowoć bo tyn jocek golop psyjadzie i bedzie sie na pywno chcioł łodegroć bo na rozie jeno jedyn punkt w dwóch mecoch zdobył hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Polonia - Unia 60:30- kilka uwag IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.06, 23:10 Musa wom jesce dodoć, co tyn punkt łon zdobył bo sie jakowyś dzieciok z Rzesowa na tor łobolił to jus tedy łon jego wyspedził hej. Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Polonia - Unia 60:30 17.04.06, 22:45 racja. sawka po 4 biegach mial tyle samo punktow co pepe i klecha. nie wiem co chcą od chlopaka. widac było ze jezdzil z zebem nie odpuszczal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLL foty z meczu!!! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:09 www.panorama.media.pl/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=topn&cat=-192 fotki z meczu, jakby ktos mial ochote ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: foty z meczu!!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:00 OK czawez, nie pogadamy. Czy dla ciebie pomóc koledze z pary to jest pokazać paluchem gdzie ma wjechać, albo popchnąć go do przodu? Protas ma ten komfort że jego partnerom z pary tego niepotrzeba bo mają inteligencję której brakowało.. domyślasz sie pewnie o kim pomyślałem. Jak namawiasz mnie do zmiany tego co "wącham" ja proponuję ci zmianę okulisty (a może jeszcze nie byłeś a powinieneś) skoro nie widzisz jak zawodnik umiejętnie dobiera tor jazdy do sytuacji na torze, przez co umożliwia partnerowi wybór właściwej ścieżki a rywalowi zamyka drogę do kontry. A może po prostu zasłonili ci to krewni co wisieli na płocie? Albo należysz do tych, którzy Protasowi nawet gdy zdobędzie komplet punktów zarzucą, że nie wykręcił NCD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: foty z meczu!!! ;) IP: *.tvgawex.pl 18.04.06, 10:14 komplet punktow w meczu nie oznacza ze ktos wykręcil najlepszy czas dnia Szreku :)) jak Protas czekal na Buczka to tylko wciaz mu droge zajezdzal! a na AJ czekac nikt nie musi, udowodnil to jak wszedl "na żyletke" w jednym biegu i uratowal remis w biegu. geniusz po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: foty z meczu!!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:05 Masz rację i też tak nie twierdzę. Ale dla kogoś kto tylko "dziury w całym szuka" może to być argument. I tylko o to mi biegało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: foty z meczu!!! ;) 18.04.06, 18:20 Szreku, Rzeczywiście wczoraj siedziałem niedaleko, tego bożal się Boże, młyna. Tutaj trafiłeś w dyszkę :-). Ale to nie moi kumple.LOL. Protasa lubię(ambitny, grzeczny i sympatyczny), ale patrząc na jego jazdę w niedzielę, to naprawdę nie widać było specjalnie zespołowej jazdy. Bynajmniej nie takiej na jaką go stać. 1. Jędrzejewski sam przeszedł na drugą pozycję, bez niczjej pomocy i był na tyle szybki, że nie trzeba go było ciągnąć. 2. Buczkowski, który przedzierał się z 4 pozycji stracił 2 kółka by przebić się przez Protasa. Ten "nie widział", że jest wolniejszy. 3. Klecha próbował jechać parą, ale Protas poprostu mu odjechał. Zostawił go na pożarcie. Na szczęście Krycha odbił drugie miejsce. I gdzie tu zespołowa jazda? Szreku, zdejmij różowe okulary i bądź obiektywny. A ja nie jestem tym, który zawsze się czepia. Pokaż mi gdzie wcześniej krytykowałem PePe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic czewaz starczy !!!! IP: 83.238.70.* 18.04.06, 22:04 Koles juz wiecej nic nie pisz ,te twoje wywody o dupe rozczaskac !!! Ja byłem na tym meczu i jakos tego nie widziałem.Najwazniejsze ze WYGRALISMY !! Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: czewaz starczy !!!! 18.04.06, 22:49 no tak byłeś i nie widziałeś. To powiedz Koleś, po co byłeś? Pokrzyczeć i poskakać po płotach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: czewaz starczy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:00 Widzę Czawez, że trudno nam będzie się porozumieć. To tak jakby 2ch stojących na przystanku gości patrzało na tę samą kobietę i: 1 pomyślałby "ale piękna kobieta", a 2: "co za ku..a" Mogę "zdjąć różowe okulary" ale pod warunkiem, że ty tez zdejmiesz... podkoszulej z jaskółką. Ale zgadzam się z jednym: najważniejsze jest zwycięstwo Polonii! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: czewaz starczy !!!! 19.04.06, 19:19 no to mamy pakt stabilizacyjny:-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś