w_lenka 11.05.06, 20:35 ANWIL!! No teraz jak mecze będą we Włocławku to chociaz gracze Prokomu dowiedzą sie co oznacza prawdziwy doping! Jak uwazacie jaki bedzie wynik koncowej rywalizacji?Mistrz Polski będzie należac do ANWILU =>4:3!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol W finale DBL na remis IP: *.stegny.2a.pl 11.05.06, 20:36 "Anwil Włocławek pokonał Prokom Trefl Sopot 74:83" taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahan Double-double!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:40 Przeciez jest double - double Ignera!!!Jakie Wy macie staty???Przeciez we wszytskich ofijalnych statystykach Ignerski mial 10 zbirek!!!Poprawcie ten blad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: W finale DBL na remis IP: *.pilawska.osiedla.net 11.05.06, 21:39 s4.bitefight.pl/c.php?uid=81168 - sposób na nude, tylko pelnoletni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: W finale DBL na remis IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:02 tvp gratulujemy kompletnej olewki koszykowki!!!!!!!!!!!!!!!!!! MECZE FINALOWE a oni k... 10 sek migawki w sporcie po wiadomosciach pokazuja ... podniecaja sie smieszna polska liga pilki noznej a tam gdzie sie cos dzieje i jako tako sredni jestesmy to kompletna olewka ... na co k... idzie ten pierd... abonomanet!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: W finale DBL na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:16 A zdjęcie Ignera oczywiście nieaktualne dlaczego one zawsze są nieaktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: W finale DBL na remis IP: *.stegny.2a.pl 11.05.06, 22:23 bo za aktualne trzeba placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin fajna fotka IP: *.chello.pl 11.05.06, 22:51 Z prawej Ignerski z lewej Ed Scott. Jak to jest, że dwaj zawodnicy z tej samej drużyny mają różne stroje i w dodatku rywalizują ze sobą? To jakiś nowy pomysł Urlepa, czy tak samo jak w siatkówce libero jest inaczej ubrany? A może jakiś niechlujny redaktorek wyjął pierwsze z brzegu zdjęcie sprzed roku i wkleił bo i tak nikt nie zauważy? Precz z niechlujstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Anwil!!! Szkoda Polonii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:00 Trzymam kciuki za chłopaków z Włocławka. Mam nadzieję, że udowodnią mizerię Kijka i zdetronizują Prokom. Szkoda Polonii... Widziałem ostatnio Kozaka jak się snuł ulicami Warszawki - czyżby rezygnacja? Daj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: W finale DBL na remis IP: *.icpnet.pl 12.05.06, 13:10 a zdjęcia Igneskiego w barwach Anwilu to nie było??? oj niesolidna ta gazeta, niesolidna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Błaganie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:18 Spraw Boże by głupi uśmieszek zniknął z twarzy Kijewskiego... (najlepiej na najbliższe 10 lat). P.S. Do Prokomu osobiście nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banda rumunow Re: W finale DBL na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:10 no ja jednak mysle ze mistrzostwo bedzie prokomu i wynik bedzie 4:2 Nobiles banda rumunow kto pamieta??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmutto Gdzie jest transmisja grzecznie się pytam k... m.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:05 Co jak co ale finał koszykówki napewno obejrzało by wielu kibiców. Skoro Canal+ opłaca się pokazywać NBA to ja mam propozycję - TVP niech przekaże za darmo swoje prawa do transmisji np do Canal+ bo 10sek migawki to można sobie w d.... wsadzić. Przypuszczam że wtedy wy gamo... z TVP zobaczylibyście że można przeprowadzić transmisję z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś