Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W finale DBL na remis

11.05.06, 20:35
    ANWIL!! No teraz jak mecze będą we Włocławku to chociaz gracze Prokomu
    dowiedzą sie co oznacza prawdziwy doping! Jak uwazacie jaki bedzie wynik
    koncowej rywalizacji?Mistrz Polski będzie należac do ANWILU =>4:3!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: lol W finale DBL na remis IP: *.stegny.2a.pl 11.05.06, 20:36
        "Anwil Włocławek pokonał Prokom Trefl Sopot 74:83"
        taaa...
      • Gość: ahan Double-double!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:40
        Przeciez jest double - double Ignera!!!Jakie Wy macie staty???Przeciez we
        wszytskich ofijalnych statystykach Ignerski mial 10 zbirek!!!Poprawcie ten blad!!!
      • Gość: ano Re: W finale DBL na remis IP: *.pilawska.osiedla.net 11.05.06, 21:39
        s4.bitefight.pl/c.php?uid=81168 - sposób na nude, tylko pelnoletni!!

• Gość: as Re: W finale DBL na remis IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:02
          tvp gratulujemy kompletnej olewki koszykowki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          MECZE FINALOWE a oni k... 10 sek migawki w sporcie po wiadomosciach pokazuja

... podniecaja sie smieszna polska liga pilki noznej a tam gdzie sie cos dzieje
          i jako tako sredni jestesmy to kompletna olewka

... na co k... idzie ten pierd... abonomanet!!!!!!!
      • Gość: Bartek Re: W finale DBL na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:16
        A zdjęcie Ignera oczywiście nieaktualne
        dlaczego one zawsze są nieaktualne?
        • Gość: foto Re: W finale DBL na remis IP: *.stegny.2a.pl 11.05.06, 22:23
          bo za aktualne trzeba placic.
      • Gość: Alwin fajna fotka IP: *.chello.pl 11.05.06, 22:51
        Z prawej Ignerski z lewej Ed Scott. Jak to jest, że dwaj zawodnicy z tej samej
        drużyny mają różne stroje i w dodatku rywalizują ze sobą? To jakiś nowy pomysł
        Urlepa, czy tak samo jak w siatkówce libero jest inaczej ubrany? A może jakiś
        niechlujny redaktorek wyjął pierwsze z brzegu zdjęcie sprzed roku i wkleił bo i
        tak nikt nie zauważy? Precz z niechlujstwem!
      • Gość: prowokator Rumuni 1: 1 Śledzie IP: 195.117.126.* 12.05.06, 10:46
      • Gość: Pąki Anwil!!! Szkoda Polonii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:00
        Trzymam kciuki za chłopaków z Włocławka.
        Mam nadzieję, że udowodnią mizerię Kijka i zdetronizują Prokom.
        Szkoda Polonii...
        Widziałem ostatnio Kozaka jak się snuł ulicami Warszawki - czyżby rezygnacja?
        Daj Boże!
      • Gość: mon Re: W finale DBL na remis IP: *.icpnet.pl 12.05.06, 13:10
        a zdjęcia Igneskiego w barwach Anwilu to nie było??? oj niesolidna ta gazeta,
        niesolidna...
      • Gość: JotKa Błaganie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:18
        Spraw Boże by głupi uśmieszek zniknął z twarzy Kijewskiego... (najlepiej na
        najbliższe 10 lat).
        P.S. Do Prokomu osobiście nic nie mam.
      • Gość: banda rumunow Re: W finale DBL na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:10
        no ja jednak mysle ze mistrzostwo bedzie prokomu i wynik bedzie 4:2 Nobiles
        banda rumunow kto pamieta??:))))
        • Gość: helmutto Gdzie jest transmisja grzecznie się pytam k... m.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:05
          Co jak co ale finał koszykówki napewno obejrzało by wielu kibiców. Skoro Canal+
          opłaca się pokazywać NBA to ja mam propozycję - TVP niech przekaże za darmo
          swoje prawa do transmisji np do Canal+ bo 10sek migawki to można sobie w d....
          wsadzić.
          Przypuszczam że wtedy wy gamo... z TVP zobaczylibyście że można przeprowadzić
          transmisję z prawdziwego zdarzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka