Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bravo Hancock

04.06.06, 08:07
    Bravo Greg za profesjonalną postawę po wykluczeniu w finale. Wyobrażacie
    sobie gdyby w podobnbej sytuacji upadł Crump lub Nicki. Awantura
    gwarantowana! Ale Greg to facet z klasą. Wielki RESPECT dla NIEGO!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: Bravo Hancock IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 04.06.06, 10:44
        Szkoda Hampela,mogłobyć tak pięknie ale myśle ze szansa na najniższy stopień
        podium jest jak najbardziej realna...taki bezbarwny w tegorocznym cyklu
        Jonsson...robi 2 miejsce w finale...bardzo mnie wczoraj zawiódł swoja
        bezpardonową jazda...potem się fachowcy z Bydgoszczy dziwia dlaczego ich
        bohater straniero łapie kontuzje,wczoraj pokazał jak się jeździ w stylu
        Nickiego P.:)Ten to dopiero pocisnął...;) Ale masz racje czawez Greg ma
        wielkiego pecha już 3 raz zabierają mu wyższe miejesce w finale sprzed nosa:(
        • czawez Re: Bravo Hancock 05.06.06, 11:06
          Powiem szczerze Chris, że nie widziałem jakiegoś faulu Jonssona. Jeżdził ostro,
          ale tak chyba wszyscy w GP jeżdżą. Oj, przepraszam jeden zawodnik tak nie
          jeździ, ale on tylko statystuje:-), więc się nie liczy.
          A jak określisz jazdę B.Pedersena w półfinale?
          czyżby to czepianie się Jonssona było wywołane przez stres przed derbami?
          Tor wszystko zweryfikuje, choć mocno liczę na wygraną Polonii to zdaję sobie
          sprawę, że wiele bedzie zależeć od tzw. dyspozycji dnia. Równie dobrze możemy
          wyjechać bez bonusa.
        • Gość: Chris Re: Bravo Hancock IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.06.06, 11:59
          Jazda toruńskiego asa (miałbyć asem)wogóle mi nie imponuje...uważam że jeździ
          bez polotu,raz owszem po klasycznych nozycach przedarł się pieknym atakiem na
          bodajże 2 miejsce...ale tak w zasadzie to nierozumiem jego noszalanckiej jazdy
          zwłaszcza na pierwszym łuku toru w Cardiff...
          Strach przed derbami?? Masz nieodpartą manie wmawiania mi od dłuższego czasu
          kompleksów...jestem spokojny o wynik,może nie o punkt bonusowy...ale z taka
          formą bydgoskich - eks toruńskich rodzynków możecie pomarzyć o wygranej...Zaden
          startowiec Kościecha, weteran Sawina czy gwiazda GP nie gwarantują wiekszego
          sukcesu w tym meczu...Pokazał to dobitnie wynik z Rzeszowa. Pozdrawiam Czawez
          • Gość: iks Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:22
            Byle w Cardiff i szczerze niezbyt rozumiem gadki o faulach z czyjejkolwiek
            strony. W koncu GP to jazda na maxa a nie kolko rozancowe. A na derby sie
            szykuje powinno byc ciekawie. Stawiam na Torun! A potem wroce pomieszkac do
            Bydzi
          • czawez Re: Bravo Hancock 05.06.06, 12:59
            pożyjemy zobaczymy.
            Gratuluję spokoju.
            Pozdrawiam.

p.s. A co takiego wcześniej Ci wmawiałem?
      • Gość: kibic Re: Bravo Hancock IP: 62.225.190.* 06.06.06, 11:22
        Dokladnie!!!! Bylem w Cardiff i po upadku i wykluczeniu Grega z finalu myslalem
        ze zaraz rozpeta sie niezla zadyma. Ale tak jak mowisz, facet naprawde z klasa.
        Schodzac z plyty widzial juz ze jest wykluczony ale ani nieprzyspieszyl kroku,
        ani tez nierobil jakis tam gestow w strone sedziego. Spokojnie zdjal okulary i
        pozegnal sie z publicznoscia, pomachal, uklonil sie i podziekowal za owacje.
        Naprawde podobal mi sie i niebylbym zly gdyby wygral te zawody. Przed zawodami
        mowilem sam jeszcze ze wygra albo Crupm albo Hancock. No i sie sprawdzilo, ten
        pierwszy wygral (chociaz szczesliwie) a temu drugiemu duzo niebrakowalo. Sama
        impreza naprawde udana. Ogladalem zawsze Grand-Prix Cardiff w telewizji i sobie
        powiedzialem ze jak Bog da to tam sobie pojade wedle niepowtarzalnej atmosfery
        na tym stadionie. I chociaz bylo to troche porabane jechac 1000 km w jedna
        strone na 2 dni, to naprawde niezaluje. Super oprawa i super widowisko. Moge
        tylko polecic kazdemu ktory chce zobaczyc co to jest dobry Speedway na super
        objekcie. Niemowie ze gdzie indziej jest gorzej (bedac juz na paru Garnd-Prix)
        ale tam naprawde warto pojechac.
        • Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.06, 21:13
          1000 kilometrów to byście gazdo zajecholi do moigo śwagra pod dortmundem a nie
          do kardif hej.
          • Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:51
            A licycie Baco ten tysioncek łot górów cy moze z jakiejsik inny strony?
            • Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.06, 23:36
              Syćko jedno gazdo jak licyć w tysiuncu sie nie zmieścicie choć byśce ze dwie
              setki na łośle sie dali hej. No łale co tam, nie byndzim sie licytowali.Tymu
              gaździe sie pewnikiem zwidzioł jakowyś znak co łorsoł alebo cóś podobnygo stało
              i tysiunc, łale w milach. Jo zech sie tys roz tak pomylił i miast w kielonkach
              pił w litrach hej.
              • Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:47
                Ano poprawnie Baco prawicie. Zanim nas Ob.Jazon wysmyra z forum rzekne wam, że
                ten gazdo musioł na tym tysiuncku stanońć kiejsik mu jako śwarno dziołcha po
                francusku zagadała i zbaranioł chłopcyna ze hej
          • Gość: kibic Re: Bravo Hancock IP: 62.225.190.* 07.06.06, 13:30
            No moze masz i racje, ale ja niepisalem ze jechalem z polski:)))
            • Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:52
              Stary przecież nie biega o te kilkaset kilosów. Też byłem (nie po raz 1szy) w
              Cardiff i w pełni zgadzam się z twoją opinią. To jedyne zawody na które warto
              pojechać bez względu na wszystko. Tor z roku na rok lepszy, do tego atmosfera
              super. Już dziś cieszę się na wyjazd w przyszłym roku.
              • Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: 83.238.145.* 07.06.06, 14:09
                Jak tak to ja biera ciupaske i jada tys.
                • Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:25
                  To Baco jeszcze weźta ze sobom jakomsik gaździne bo te miejscowe chłopoki coby
                  na kobitke spozirać i łocoplonsu nie dostać pałe gozałeckom w pabie zalać
                  musom. Takie jakies pokracne te ich kobitki ze głowa mała. I i kicha w zanadzu
                  jakowaś sie psyda bo trudno tam o smakowitom zakonske tys. Poza tym wsysko
                  zajefajne jest hej!
                  • Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.06, 15:46
                    No łale piwo jest?
                    • Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:25
                      Psepysne i w serokim asortymencie! I jest to faktycnie piwo a nie jakowyśtam
                      qjawiacek
                      • Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.06, 23:04
                        Jo tak sikoców nie pija.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka