Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gollob pomogl Kosciesze

IP: 212.122.214.* 10.06.06, 11:47
    Dosyc ze wygral z kompletem punktow zloty kask to jeszcze odstapil swoje
    miejsce nastepnemu w kolejce ktory by sie nie zakfalifikowal a najbardziej
    skorzystal Robert Kosciecha.Brawo tomek to jest klasa
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:52
        A wcześniej odmówił organizatorom udziału w zawodach, żeby tym prostym
        sposobem "podkręcić" licznik za udział w zawodach. Czego by w końcu nie mówić
        ten turniej bez udziału TG byłby cieniutki i mało kogo ściągnąłby na trybuny.
        Inna sprawa, że nikt z nas nigdy nie dowie się ile warte jest to "odstępne"?
        A wracając do wpisu od "kozi" - pisałeś coś o klasie? Jednej z tych 7-8 szkoły
        podstawowej?
        • Gość: Coolek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:23
          Widze, ze do Szreka nic nie trafia. Ale ten typ juz tak ma. Gollob pojechal
          tylko dlatego, ze "gora" grozila mu wysokimi karami za olanie tych zawodow.
          Przyjechal i, mozna powiedziec, wygral od niechcenia, co widac strasznie kluje
          Szrka i jemu podobnych.
          • Gość: Szrek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:34
            Zapewniam cię, że nic mnie w wygranej TG nie "kłuje". Mimo raczej
            sceptycznego "stosunku" do tego człowieka w pełni doceniam jego sportową
            wartość. Więcej: jego przegraną w tych zawodach potraktowałbym jako sensację. A
            że mam sporo obserwacji z tak zwanych "dawnych czasów"...
            • Gość: ona Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:45
              No przecież Tomek "odstąpił" jak to określacie miejsce Kościesze, bo mu było
              nie potrzebne. Przecież on ma zapewnione miejsce w GP na przyszły sezon, raczej
              nie możliwe jest,żeby był poza czołową 8, no, więc, po co mu był udział w
              eliminacjach przecież to logiczne,że zrezygnował. To nie jest żaden
              nadzwyczajny gest jak niektórzy sobie wyobrażają. Żeby była jasność to nie mam
              nic do niego. Ale prawda jest taka Tomek nawet, jeśli jedzie w zawodach, w
              których niekoniecznie miał ochotę startować i nawet, jeśli by się nie przyłożył
              to i tak zazwyczaj wygra, a to świadczy o tym jak daleko w tyle za nim jest
              reszta... Można go lubić lub nie, ja jestem gdzieś, pośrodku, ale faktem
              niezaprzeczalnym jest,że na razie nie ma sobie równych. Bywają u nas fascynacje
              innymi zawodnikami bywają i mijają, ale żaden z nich nie udowodnił na dłuższą
              metę, że jest od niego lepszy... Jak na razie czy się to komuś podoba czy nie
              jest nadal najlepszym polskim zawodnikiem. W GP z Polaków oprócz niego jedynie
              Hampel może jeszcze coś pokazać, a reszta gdyby tam startowała lub innych
              zawodach na wysokim poziomie raczej by nie dała jeszcze rady...
              • Gość: facet.36 Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: 212.122.214.* 11.06.06, 00:35
                jak przychodzi do sprawy TG od razu kibice Poloni dzielą się na jego
                przeciwników do których należy zaliczyć Schreka i goracyc h zwolenników tu w
                pierwszym rzędzie maszeruje niezachwianie Coolek
      • Gość: kozi Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: 212.122.214.* 11.06.06, 00:35
        ja nie jestem z bydgoszczy ale to co robi tomek to czapki z glow przed nim.Mam
        zapytanie jak Gollob skonczy jezdzic to co bedzie z polskim zuzlem?Moze szrek
        na to pytanie odpowie?
        • Gość: kozi Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: 212.122.214.* 11.06.06, 00:42
          Jestes z bydgoszczy i na pewno jak tomek tutaj jezdzil to byles wniebowziety a
          teraz oddal miejsce[nie wiadomo czy sie utrzyma w gp napewno on sam tego nie
          wie]torunczykowi ktory chwilowo jezdzi w bydgoszczy i tym jestes
          podniecony.Tylko zobacz gdzie jest bydgoszcz w tabeli ekstraligi?Maja samych
          wychowankow-ale z torunia
          • Gość: adam Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: 212.122.214.* 11.06.06, 00:48
            Kozi ma racje smiech na sali tylko siopek jest wychowankiem a reszta to
            przybledy.Protas z zielonki Sawka torun Kostek torun Buczek grudziadz
            Sajfudinow rosja Moze sawarski wsiadzie na motocykl?
            • Gość: baca Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: 83.238.145.* 11.06.06, 12:34
              Jak kto z Torunia to zaroz psybłenda? Jo na torunioków mom ciupaska ale tak
              bzydko to sie ło nich nie wyrazom hej.
              • Gość: baca 2 Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:26
                ktos juz ci mowil, ze jestee zalosny z tym quasi akcentem?
                • Gość: baca Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.06, 20:39
                  Wy sie gazdo baca nie podpisujcie. A jak nie wicie co to jest akcent to sie nie
                  wymondzajcie hej.
                  • Gość: Szrek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:45
                    Odpowiadam na pytanie, które zadał kozi: był żużel jak nie było Golloba, jest
                    żużel jak jest Gollob i będzie żużel, jak nie będzie Golloba. Życie nie znosi
                    próżni.
                    • Gość: Szrek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:46
                      Czy idąc kozi twoim tokiem myślenia mam przypuszczać, że "międzynarodowy żużel
                      upadnie z chwilą zakończenia kariery przez Rickardssona?
                    • Gość: romek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:10
                      Polski zuzel = Tomasz Gollob. Taka prawda.
                      • Gość: baca Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.06, 21:52
                        Jo bych jesce dopisoł Jacka!
          • arius5 Re: Gollob pomogl Kosciesze 12.06.06, 22:25
            Gość portalu: kozi napisał(a):
            > Maja samych wychowankow-ale z torunia

No, maja, ciekawe, dlaczego ci wszyscy "wychowankowie" maja Torun w dupie ?
            • Gość: Szrek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:56
              No to odkryłeś arius dlaczego ci faceci tak słabo teraz jeżdżą. Mając w dupie
              coś rozmiarów Torunia trudno wygodnie usiedzieć na motocyklu, a w tkaich
              warunkach trudno o punkty. A my się tu na forum głowimy o co biega. Ale dobrze,
              że od czasu do czasu pisuja tu fachowcy
              • Gość: baca Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: 83.238.147.* 13.06.06, 16:30
                Jo tyż sie starom hej.
                • Gość: Szrek Re: Gollob pomogl Kosciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:37
                  I tak Baco cymojta i ani razu nie puscojta hej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka