Gość: pajkaz Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: .1.* / 213.249.154.* 14.06.06, 14:42 Cala szkola w ktorej pracuje w Anglii jest dzisiaj za Polska -dumny jestem z tego i trzymam kciuki za ich gre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: 213.42.2.* 14.06.06, 14:53 kazdy ma dana szanse, ale jedna, jesli zapzrepasci, drugiej 'gora' nie zsyla - Polscy pilkarze mieli, mogli wyjsc z grupy, bez specjalnego wysilku, musieli wygrac z 2 ma slabym i zepolami, to byla ta okazja, podana na tacy. Bog nie zeslam nam do grupy Brazyli+Holendrow, czy Wlochow+Czechow, dostalismy 2 smiaciarzy i jednego rywale do odpuszczenia, aby wyjsc z grupy. Nie podobalo sie, upieprzyl Janas i zespol, teraz sie zemsci. W zyciu co jakis czas jest tylko jedna szansa i tzreba ja wykorzystywac natychmiast. Teraz jest po ptokach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak jakich 40mln Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:15 Nie dostaliśmy 3 silnych zespołów bo obowiazuje cos takiego jak "koszyki" z zespołami silnymi, słabszymi, itd. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie 14.06.06, 17:17 Jakie uniesienie jaki ton, do boju Polsko, przeciez to jest sport, wygrywa lepszy. Jak przegramy, co wtedy bedziemy walczyc na ulicy, niszczac wszystko, co nie nasze? pokazemy ze nie umiemy przegrywac, jezeli takie bzdury trzeba czytac. Druzyna gra tak jak jest w kraju, bez sensu na poprawe. Tu trzeba grac z szacunkiem dla przeciwnika a nie chodzic na pielgrzymki. Czuj sie odwolany!! Odpowiedz Link Zgłoś
kesop Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie 14.06.06, 17:29 Nie no fajnie by było jakby polaki wygrali. W końcu mógłbym tym zasranym angolom w ryj sie wybrechać, a nie odwrotnie:(. Mnie tu szmaciarze wyspiarskie wytykają palcami że Polacy tak dupska dali z ekwadorem, a ja się muszę wstydzić za nich. Dajcie mi szansę do bycia dumnym z mojego pochodzenia (żebym nie musiał mówić że jestem Czechem potem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wwwu Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie 14.06.06, 19:32 list ładny itd. dzis oczywiscie licze na zwyciestwo ale w calej tej idei czuje doswiaczenie "polaka jakich 40 mln" na forum onetu vide: wpisujcie miasta ktore placza/zgadzaja sie/nie zgadzaja sie/protestuja, itd pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 23:10 Panowie pilkarze! Po dzisiejszym meczu cofam wszystkie obelgi(nawet te skierowane w Zewlakowa) Nasi chlopcy - jestescie naszymi chlopcami!!! Kochamy was!!! To byl wspanialy mecz i mecz zycia Artura Boruca!!! Panowie nie da sie tego opisac innymi slowami... JESTESCIE ZAJEBISCI!!!!!!!!!!!!! Pawel i Dagny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:05 Popieram, mecz był super.Brawo kadra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanin prawda 90 min walki-tyle że gramy 93 min IP: *.gdynia.mm.pl 15.06.06, 16:12 tak jak obiecali,zrobili. 90 minut gryżli trawę ,walczyli jak równy z Niemcami ,tyle tylko że mecz trwał 93 minuty a w 91 straciliśmy gola. brawo za serce i dotrzymanie obietnicy, brawo. kiedy do łba sobie wbijecie że w meczu piłkarskim trzeba strzelać bramki ,a nie w jakim stylu się przegrywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia- Katowice jestem z Was dumna IP: *.siec2000.pl 14.06.06, 23:18 pokazaliście klasę, jestem z Was dumna, pomimo niekorzystnego dla nas wyniku, przez 90 min było na co popatrzeć! pozdrawiam całą reprezentację, duże brawa szczególnie dla p. Boruca :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwed3 Re: jestem z Was dumna 14.06.06, 23:23 Gość portalu: Kasia- Katowice napisał(a): > pokazaliście klasę, jestem z Was dumna, pomimo niekorzystnego dla nas wyniku, > przez 90 min było na co popatrzeć! > pozdrawiam całą reprezentację, duże brawa szczególnie dla p. Boruca :) CZY TY K.... OGLADALAS TO CO JA? CZY JESTES SIOSTRO TEGO PALANTA JANASA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jestem z Was dumna IP: *.siec2000.pl 14.06.06, 23:29 szwed, troche kultury, dla mnie Janas jest spalony, ale chłopcy się obronili bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biszkopcik Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:35 Po ch.. Pan Janas zdjął Żewłakowa? Chłopaki dawali z siebie wszystko!!!!! do 89 minuty. wystarczyla jedna, obojętna ze strony obrony akcja !!! gdzie wtedy był Dudka???/??// Naprawdę wielki szacunek dla Polskich Piłkarzy!!!!!! Chłopaki - Dziękujemy!!@!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: 160.109.101.* 14.06.06, 23:41 Szkoda, ze zamiast DO BOJU POLSKO mozemy tylko powiedziec DO DOMU POLSKO! Ale dobrze, ze w ogole tam bylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babolek Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:08 Boruc (!!!), Żurawski, Bąk, Jeleń, Żewłakow... i cała drużyna! ALE pan Janas i Dudka (sorki) - BRAWO!!! jestem Was dumna!!! nie zasłużyliście na przegraną!!! Nie!!!!!! to byl mecz o Mistrzostwo Świata!!! najlepszy do tej pory mecz w tych mistrzostwach!!! Brawo! Brawo! Brawo! nie słuchajcie tego, co mowią o Was dziennikarze! jeszcze mamy szanse! walczcie do konca... wypadamy (lub nie...) z honorem!!!! Polska... Biało-czerwoni!!!!... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Obudz sie 15.06.06, 01:09 dziennikarze podsumowali: Niemcy jeszcze nigdy z Polakami nie przegrali. To jest fakt. Szczegolnie, gdy rozmawiamy o obecnej pilce w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
byloniebylo Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie 15.06.06, 09:51 A ja wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Historia sukcesow czy PORAZEK powinna czegos nauczyc. To byl 13-ty wazny mecz z Niemcami, ktorego polscy pilkarze nie wygrali. Nie mozna meczu wygrac jezeli sie nie strzela bramek, Niemcy byli zawsze druzyna co gra do ostatniej sekundy. Dziwie sie, ze Janas tego nie wie. Najlepsza obrona jest atak, nawet w dziesiatke jest mozliwe przeprowadzenie kontry i zdobycie bramki, nie wiem co prawda ktory z tych pilkarzy bylby do tego zdolny bo statystyka strzalow pokazuje ze bylo ich 3 ! Za kazdym razem doskonale trafiony bramkarz Niemcow !. Mimo ze bramka jest naprawde wielka chcieli uporczywie Lehmanna pokonac podajac mu pilke , bo strzaly to nie byly. Historia niestety pokazuje ze Szarmach czy Boniek sa niedoscignionym wzorem pilkarzy co wspaniale strzelali gole. Jedyny Artur Boruc w moim mniemaniu uratowal Honor Polski. Sam sobie zostawiony i on nie poradzi. Panie Arturze slowa uznania. Szkoda mi naszych kibicow ktorych Janas skazal na przezycie kolejnej porazki. Mam nadzieje ze nastepny trener reprezentacji nauczy sie na tych bledach. Moze byc tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haraldv Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.aster.pl 15.06.06, 10:30 A ja proponuje ogłośić but przciw produktą z Niemiec -samochodą -jedzeniut itp.I tak przez 4 lsta. My bez VW przeżyjemy ale VW bez nas nie.Szparagów też nie jeżdzimy zbierać do nich. Z powazaniem i pozdrowienami Odpowiedz Link Zgłoś
vero42 Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie 16.06.06, 18:25 Panie Janas,Panie Listkiewicz.Czas odejść od koryta.Dopóki wy będziecie decydować o polskiej piłce,doputy wyniki naszej reprezentacji będą katastrofalne.Wiem ,że nie macie honoru ,i sami nie zrezygnujecie.Was trzeba zwyczajnie wyrzucić!!!Dostajecie czerwoną kartkę!!!Powinniście za swoje/????/pieniądze zbudować sobie własną drużynę i uczyć ją/tylko czego?/gry ?....Jestem ciekawy ilu działaczy PZPN-u wyjechało z wami za darmo do Niemiec?Ile biletów sprzedaliście na mistrzostwa z waszej puli?// Więcej tego nie będziemy tolerować !!! Piłkarze mieli na tych mistrzostwach wspaniałych kibiców,jedynych i wyjątkowych, nawet to potrafiliście zepsuć!!!! Ile jescze razy poza granicami będą z nas kpić? Nam są potrzebni profesjonaliści ,a nie nieudacznicy!!! Wynocha na zawsze od polskiej piłki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blogowicz Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.aster.pl 15.06.06, 15:31 prodep.blog.onet.pl/2,ID104555198,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas58 Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.cable.mindspring.com 15.06.06, 19:45 Szanowni dyskutanty!!!! Przecierz jest wiadomo ze z pustego ani Salomon nie naleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp5ewx Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: 202.156.6.* 16.06.06, 00:44 Spokojnie i uwaznie odsluchalem wypowiedzi P. Pawla Janasa i teraz nie dziwie ze tego Pana , ktory studiowal w grupie z moja zona ma Uniwersytecie Lodzkim , skreslono z listy studentow ...Kazdy ze studiow moze wyleciec...nie kazdy musi byc Einsteinem ...ale dalibog ....do kopania pilki potrzebny jest pewien poziom IQ....a juz do ustawiania tego calego towarzystwa na pewno troche szarych komorek jest nieodzowne .A ten ...............to jest po prostu cwiercinteligent posluguje sie jezykiem Stanislawa Palucha z MISIA St.Bareji ....Reszta bez komentarza I czego tu wymagac ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Boska Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:23 Synu, wznosisz modlitwy..na próżno..tam gdzie korupcja i zakłamanie tam tylko piekło.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:08 i ZNOWU.... DO BOJU POLSKO!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdziol16 Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie 20.06.06, 14:03 Niepotrzebny list, niepotrzebny odzew. Z Ekwadorem 2:0 to wstyd. Takie tam sobie państewko, bida aż piszczy, piłkarze - nie oszukujmy się - niskiej klasy. Ja rozumiem - z Niemcami, ale z Afryką??? Mój kolega trafnie to ujął, cytuję: "Wpuścić na boisko 11 dzieci do 16 lat kontra nasza reprezentacja, i to by przegrali. D***y wołowe." Zgadzam się z nim w 150%, a na oglądanie meczów z udziałem naszych szkoda mi czasu. Kibicuję dobrym, mądrym drużynom, które stać na wysiłek. Wiadomo, że piszę o Brazylii, Italii i innym tym podobnym. ŻEGNAMY SIĘ Z MUNDIALEM, ale tego można było się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleXander888 Re: List otwarty do polskich piłkarzy! Wpisujcie IP: *.ztpnet.pl 20.06.06, 14:16 Tylko porażka z Kostaryką (najlepiej 0:4) daje jakiś ułamek nadziei na WSTRZĄS w polskiej piłce nożnej. Nie zgadadzam się z autorem wątku na tym forum, że liczy się DZIŚ i TERAZ i DO BOJU POLSKO! Mój list otwarty byłby akurat odwrotny! PRZEGRAJCIE TO Z KRETESEM! Nie dla swojego dobra a dobra następnych pokoleń. Wasza przegrana z Kostaryką to jedyna szansa na WIELKI WSTRZĄS i REFORMĘ w polskiej piłce nożnej. Wasza dziś wygrana da chwilową halucynacje radości i uśpi wszystkie rozumy, że jednak nie jest tak źle, że wcześniej byliśmy tylko spięci, z presją , bla bla bla.... PRZEGRAJCIE TEN MECZ DLA DOBRA POLSKIEJ PIŁKI w kolejnych dziesięcioleciach!!! Inaczej będziemy tkwić w tym bagnie przez lata... Liczę na KOSTARYKĘ i to jej będę dziś kibicował z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś