Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

punkty 1 kolejka

13.06.06, 22:59
    No i jak tam u was z punktami po 1 kolejce? wiem, że się jeszcze nie skończyła
    no ale juz chyba większość z waszych zawodników grała. U mnie 88 pkt mogło byc
    trochę lepiej no ale może w następnych meczach niektórzy się poprawią.
    Obserwuj wątek
      • nociu Re: punkty 1 kolejka 13.06.06, 23:05
        u mnie ciut lepiej - minimum 90, (chyba że coś jeszcze dorzucą za nibyasysty
        Lahma i Pirlo). Na czołówkę powinno wystarczyć.
        • dejwa Re: punkty 1 kolejka 13.06.06, 23:07
          Pirlo miał asystę ? gdyby tak to ja tez 90 ale wątpię, żeby mu przyznali...
          • czabik Re: punkty 1 kolejka 14.06.06, 00:48
            92
            • abunio Re: punkty 1 kolejka 14.06.06, 10:18
              gdyby mieć zawodników najlepiej punktujących do tej pory (bez dzisiejszych
              meczy) to wynik byłby 135 punktów no chyba, że GW nie przyzna punktów za asyste
              ( o tym było juz w innym temacie i na razie bez odpowiedzi redakcjo???)
              dla Lahma to wtedy 132.
      • hagi4 Re: punkty 1 kolejka 14.06.06, 11:13
        96 pkt (Lehmann-Jankulovski,Roberto
        Carlos,Lahm-Kaka,ZeRoberto,Ronaldo,Rosicky-Klose,Ronaldo,Pauleta)
      • bartek.rad Re: punkty 1 kolejka 14.06.06, 15:32
        Ja mam 80 plus/minus 2
        • matiz02 Re: punkty 1 kolejka 14.06.06, 17:12
          A ja mam 78 a mialbym ponad 90 gdyby nie Senderos Henry i Raul

Sklad to :

Dida - Puyol,Carlos,Senderos - Lampard,Gerrard,Kaka,Ballack=Snejder -
          Klose,Raul,Henry

Czekamy na nastepna kolejke i WYGRANA POLAKOW !!!!!!!!!!

Mam 1 sklad ktory jest caly z Polskich pilkarzy ehehheheh
      • maloud Re: punkty 1 kolejka 14.06.06, 23:30
        U mnie atak Villa Klose Crespo
        Kto lepszy ok.115 pkt ?????
        • nociu Re: punkty 1 kolejka 15.06.06, 23:07
          115?? to nieźle kolego - masz więcej punktów niż lider (on ma tylko 111).
          • awruk69 Re: punkty 1 kolejka 17.06.06, 11:57
            hahaha dobre!! jeden lepszy od drugiego :)
            pjona
      • toczkan_95 Re: punkty 1 kolejka 15.06.06, 20:29
        ja tylko 50 ale w juz w drugiej kolejce mi zapunktowali ballack , gerrard ,tery i robinson ,
      • dwyane Re: punkty 1 kolejka 16.06.06, 08:28
        atak klonów, gracz z jedna druzyna ma male szanse
        • dejwa Re: punkty 1 kolejka 16.06.06, 08:52
          ciekawe jaki skład ma to pierwsze miejsce?
          • marwi75 Re: punkty 1 kolejka 16.06.06, 10:18
            mam tylko nadzieję że tu również obowiązuje zasada że jedna osoba może wygrac
            tylko jedną nagrodę w danej klasyfikaji.
            • czabik Re: punkty 1 kolejka 16.06.06, 14:12
              Jednak 96 mam, druga drużyna zas 91.
        • de.will Re: wszystkiego najgorszego- hurtownikom 17.06.06, 00:13
          Dobrze,że to sobie odpuściłem. Jak widać po klasyfikacji ta zabawa zupełnie nie
          ma sensu.
          Jak będą 2 gry - jedna dla normalnych graczy , druga dla pazernych hurtowników
          to zagram sobie w pierwszej.
          A tak w ogóle to wprowadziłbym zakaz identycznych nazw drużyn ze zmienionym
          tylko numerem. Wtedy jeden z drugim mający teraz paręset drużyn musiałby się
          nieco pomęczyć.
          Liderowi po 1 kolejce i jemu podobnym szczerze życzę wszystkiego najgorszego w
          zabawie. Oby wygrał ktoś normalny.
          • mario72 de.will - popieram! 17.06.06, 09:38
            zgadzam się z tobą całkowicie ten dudziński to jakiś pojeb! ułożył kilkaset
            drużyn i wielki ku.. z niego znawca! ale wina leży też po stronie wybiórczej
            której zależy na maksymalnym zysku z esemesów
            najsprawiedliwszy byłby taki konkurs gdzie nickiem czy nazwą drużyny byłby po
            prostu numer pesel, wtedy by się okazało kto naprawdę ma wyczucie i zna się na
            futbolu, a takich hurtowników jak ten palant wogóle nie powinno się nagradzać!
            chciałbym zeby głos na temat hurtowników zabrali autorzy tego konkursu, tylko
            czy oni tu zaglądają?
            • matiz02 Re: de.will - popieram! 17.06.06, 10:13
              Ja ostatnio widzialem posta Austrii jak zaczynal sie ten konkurs czyli w piatek
              zeszlego tygodnia

A ten koles co zajmuje pierwsze 3 miejsca to poprostu przegina pale z tego co
              widac to wyslal nawet do 250 esow

Jest duzo przyjebow na tym swiecie ale on nalezy do tych najwiekszych
              • sines Re: ciach 17.06.06, 10:24
                Czy ktoś wam bronił wysłać kilkaset drużyn? Konkurs nie jest darmowy, jak kogoś
                stać wysłać tysiąc drużyn to niech wysyła.
                • ponczekmen Tak sines... 17.06.06, 11:32
                  Tylko tak naprawde ktore mamy miejsca? Bo dzieki takim ludziom mozesz byc w 10
                  ale dzieki niemu spadasz poza, bo gosc ma 5 druzyn w 10.
                  • sines Re: Tak sines... 17.06.06, 12:46
                    Mnie nie interesuje które mam miejsce, ja nie biorę udziału w tych wszystkich
                    grach z powodu nagród, tylko dlatego że się dobrze bawię wybierając skład i
                    śledząc rozgrywki oraz porównując i analizując wybory innych graczy. Dla mnie
                    nie ma różnicy czy jestem pierwszy czy ostatni.
                    • ponczekmen Re: Tak sines... 17.06.06, 12:52
                      Porównywac i analizowac druzyny mozna tylko z graczami którzy wystawiają 1 góra
                      3 ekipy. A z hurtownikiem to chyba tylko ilość wystawionych drużyn.
                • mario72 Re: ciach 17.06.06, 12:12
                  i uważasz ze wysyłanie tysiaca drużyn jest w porządku? czy taki zwycięzca jest
                  wg. ciebie najlepszym graczem z najlepszym pomysłem na drużynę czy cwaniaczkiem
                  rozpisującym wszystkie możliwości?ale to jest taka polska mentalność,
                  ale wyborcza moze to bardzo szybko ukrócić, wystarczy zmienić wartość nagrody,
                  jeżeli oczywiście regulamin na to pozwala a w nowej edycji wygraj ligę
                  zmiejszyc wartośc nagród w taki sposób aby hurtowe granie było nieopłacalne!
                  mimo wszystko w tej edycji trzymam kciuki za detalistę
                  • sines Re: ciach 17.06.06, 12:44
                    Czytałeś regulamin przed przystąpieniem do konkursu? Był zapis o ograniczeniu
                    liczby drużyn? Nie, więc o co chodzi? Jak ja się nie zgadzam z danym punktem
                    regulaminu, to po prostu nie gram w daną grę czy konkurs, a nie wylewam na
                    forach swoich żalów. Jeśli kogoś stać, żeby wysłać tysiąc drużyn to proszę
                    bardzo, jego pieniądze, jego zabawa. Polska mentalność nie ma tu nic do rzeczy.

PS Wygraj Ligę jest konkursem bezpłatnym, tam powinno być ograniczenie do jednej
                    drużyny danej osoby. Tak funkcjonują podobne zabawy organizowane przez UEFA czy
                    inne firmy, chociaż i tak zdarzają się osoby zgłaszające kilka drużyn. Natomiast
                    w przypadku konkursów płatnych nie widzę sensu takich ograniczeń, bo organizator
                    nie jest altruistą i zysk osiągnąć musi. Prosta zasada - nie podoba się to nie graj.
                    • mario72 Re: ciach 17.06.06, 13:24
                      a od kiedy to wygraj ligę jest bezpłatne? coś ci się chyba pomyliło
                      • sines Re: ciach 17.06.06, 13:49
                        Od momentu mariażu z Piłkarzykami. Żeby wystawić drużynę nie ponosisz opłat.
                        • mario72 Re: ciach 17.06.06, 17:56
                          tak - masz racje, w momencie grania przez internet kosztów nie ma, swoją drogą
                          w wygraj lige grałem na samym początku gdy jeszcze nie możnabylo dokonywać
                          zmian, później pojawiło się granie prez internet, w jednych z pierwszych edycji
                          zająłem nawet 6 miejsce, odpuściłem sobie tą skądinąd fajną zabawę gdy pojawili
                          sie hurtownicy, w tym momencie zabawa straciła sens! rywalizacja z osobami
                          które ułożyły 2, 3 czy cztery drużyny jest wporzo, bo gram z kimś kto miał nosa
                          i jakiś pomysł na skład, ale granie z jakimś pacanem który wysłał tysiąc drużyn
                          straciła sens, mnie też jest stać żeby wysłać 2 czy trzy tysiące drużyn ale nie
                          będę robił z siebie idioty! pewnie że regulamin to dopuszcza, ale właśnie po to
                          jest to forum żeby przedstawiac swoje pomysły i poprawić regulamin by w
                          przyszłości wyeliminować hurtowników, konkurs wygraj ligę wygraj mundial czy
                          piłkarzyki - to konkursy sportowe, a co ze sportem ma hurtowe wysyłanie drużyn?
                          myślę że świetnym sposobem na pozbycie się chwastów czyli hurtowników byloby
                          obniżenie już w tej edycji puli głównej wygranej - prawdziwi gracze to
                          zrozumieją a najgłośniej będą protestowac hurtownicy, bo im się koszty nie
                          zwrócą :)
                          a moze trzeba wartośc głównej wygranej podzielić przez liczbę wysłanych kuponów
                          przez zwycięzcę
                          już widze minę hurtownika który przychodzi do redakcji po odbiór nagrody i
                          dostaje ...5zł!1 :) :)
                          dobra kończę bo zaraz czechy - ghana, a zapowiada się niezly meczyk :)
                          pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH graczy wygraj mundial!!
                • warp-75 Re: ciach 17.06.06, 13:11
                  Sines jesteś wyjątkiem, bo nie jesteś klonem :)
              • mario72 Re: de.will - popieram! 17.06.06, 12:03
                nagrodą dla takich pojebów powinna być hurtowa ilość starych archiwalnych
                numerów gazety :)

• warp-75 Re: de.will - popieram! 17.06.06, 13:15
                A zapomnieliście o Dudzińskim z Wygraj Ligę też wysyłał setki kuponów (i przez
                to wygrywał - pseudo znawca futbolu, a raczej strateg wygrywania nagród) teraz
                przerzucił się na Wygraj Mundial, Mundialomanie, Piłkarzyki itp. :( :( :(
                • rejmistrz Re: de.will - popieram! 17.06.06, 14:43
                  Są fanatycy na tym świecie ale dla mnie to żaden z niego jakiś znawca czy
                  człowiek , która ma nosa. Zwykły maniak ale jak to lubi to niech to robi skoro
                  można.
                  • matiz02 Re: de.will - popieram! 17.06.06, 21:55
                    To jest jego sposob na zycie
                    My to traktujemy jako zabawe a on chce wygrac aby miec kase na zycie i
                    wysylanie kolejnych kuponow

ŚMIERC WSZYSTKIM FRAJEROM !!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • dejwa Re: de.will - popieram! 18.06.06, 20:14
                      zauważcie, że nie dało się ułożyć składu (chyba, że się mylę - jeśli tak to
                      poprawcie), który zdobyłby po ok 100 punktów w 1 jak i w 2 kolejce, chyba że
                      jeszcze Villa z Hiszpanii znowu ze 2 bramki walnie. Tak więc uważam, że nie
                      jest tak, że normalni gracze nie mają szans z hurtownikami, potrzebują tylko
                      troche więcej szczęścia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka