Gość: mirpet IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 22.01.03, 18:50 Mateja nie musi być skoczkiem, może by tak spróbować w bobslejach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzena Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.dialsprint.net 22.01.03, 19:01 Twoj komentarz byl super,serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMI Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.03, 19:09 Kto to jest pan Wlodarczyk (zawod prezes) ? Kto to jest A. Malysz i A.Tajner wiemy wszyscy. Pan Tajner sprawdzil sie juz jako trener i nie potrzebuje cokilkumiesiecznej weryfikacji swoich metod ze strony jakiegos prezesa, ktory chce sie bez konca wygrzewac w sukcesach Adama. A uktyte grozby to po prostu zwyczajna bezczelnosc lub jak kto woli urzednicza arogancja. Prezes kazdego zwiazku sportowego jest odpowiedzialny nie tylko za kadre, ale za prace organiczna w calym zwiazku. Kiedy Adam skonczy kariere, rzeczywistosc bedzie skrzeczac jak przed Adamem, za co przede wszystkim beda odpowiadac wladze zwiazku. Prosze w tym miejscu odpowiedzialnego redaktora szanownej Gazety o material informujacy czytelnikow o aktualna aktywnosc pana prezesa i jego ludzi na wdziecznym polu o r g a n i z a c j i pracy z dziecmi i mlodzieza w Polsce. Taki Toni Innauer,juz nie trener, raczej funkcjonariusz zwiazku np. organizuje w Austrii prace zwiazku z dziecmi i mlodzieza, cos w rodzaju naszych polskich czwartkow lekkoatletycznych dla dzieci - ale jako nabory do skokow ! - efekty jego pracy to np. nowa fala mlodziezy -zawodnicy Morgenstern, Liegl etc. Zapraszam do zapoznania p. Wlodarczyka do zapoznania sie z takimi sposobami wspierania pracy swoich trenerow kadry, w tym Pana Apoloniusza. Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli i pracy. EMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stuwała Re: Prezes PZN IP: *.ipt.aol.com 22.01.03, 20:54 Ja chciałem powiedzieć, że nas prezes wszystkie rozliczenia... bardzo dobrze prowadzi. Jak tylko coś yyyyy... że też yyyy... na przykład jest komu winien, to zaraz odda... W ogóle to ni nigdy nic nie jest winien, bo jest w tych sprawach dbający. Klub prowadzi dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM JEST MI WSTYD IP: 80.51.240.* 22.01.03, 20:56 Panie prezesie ... ile osób ma zarząd?? Co robi..dla skoków ??? Co z pracą z młodzieżą? Małysz ... dobrze że go mamy.... ale co więcej? .....ciepła posadka..... w DUPE NIE PARZY?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: JEST MI WSTYD IP: *.joint.eu.org 22.01.03, 21:18 Pan prezes powinien złożyć dymisję.Jeżeli mogliśmy wystawić do konkursu 14 skoczków,a dopiero na odprawie trenerzy dowiadują się ,że tak ale muszą posiadać punkty zdobyte w pucharze kontynetalnym ,to kto za to odpowiada też Tajner ?Może zrobimy zrzutkę i wyślemy zawodników na konkursy,panom prezesom dziękujemy dość obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maik Re: JEST MI WSTYD IP: 62.233.249.* 24.01.03, 12:33 A co pan prezesunio powie na temat sporu jaki toczy sie w Wisle. Czepiac sie kogos kto daje szmal i domaga sie tylko tego co mu sie w zamian nalezy.Witaj normalny swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC MNIE TEZ JEST WSTYD!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 23:14 Cieszymy sie wszyscy ze stal sie cud i mamy WIELKIEGO MALYSZA. Ale nie wierze aby byla w tym zasluga Tajnera a tym bardziej PZN. Malysz to poprostu wielki talent, ktory eksplodowal wlasnie 2 lata temu i bez watpienia musi ciezko pracowac, saam talent takich sukcesow by nie przynosil. Niestety tak jest to zorganizowane ze PZN podobnie jak inne zwiazki sa potrzebne ze wzzgledow formalnych. Ale jak czlowiek patrzy na tych Panow z PZN to sie prosi aby rozwiazac wszystkie zwiazki sportowe z PZN na czele. A co do trenera Tajnera to proponuje aby zostawil WIELKIEGO MALYSZA trenerowi Fijasowi i pokaazal co potrafi zrobic z innymi chlopakami. Jezeli w ciagu dwoch lat doprowadzi do tego ze przynajmniej ze 2 razy stanie ktorykolwiek ze skoczkow na pudle tyo odwolam wszystkie swoje zastrzezenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.proxy.aol.com 23.01.03, 02:29 A.Malysz jest jednym z najlepszych skoczkow na swiecie.Jest naprawde dobry i zawsze mozna sie u niego z miejscem na podium liczyc. Ludzie nie oczekujcie od niego cudow.On jest sam przeciwko 20 MILIONOM kibicow skokow w Polsce.Jezeli miesci sie w pierwszej trojce,jest wspaniale jezeli nie "Auf Wiedersehen" i zaczyna sie krytyka(zwlaszcza samego Malysza),wezcie przyklad z zachodnich sasiadow.Hannawald jest znow w formie,2 miejsce w PS moglby objac prowadzenie ale do Japoni nie jedzie.On ma inne cele on chce zostac mistrzem swiata(I zostanie nim,bo Niemcy inaczej mysla i pracuja)a jezeli nie to i tak mu zaden jajec nie urwie (to tez tylko homo sapiens).Powiedzcie tylko co beda wasi trenerzy, dzialacze i skoczkowie za pierdoly w TV opowiadali jesli" Akcja Malysz" nie wypali?Macie tylko jednego,szanujcie go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 03:44 głupiś !!!! masz brata listkiewicza w pzpn? wszystkich wady widzisz ale o sobie nie wspomnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarzyk Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.net.pl 24.01.03, 10:20 TAJNER tylko dzieki malyszowi wyplynal natak szerokie wody jakby byl dobry to by potrafil przygotowac tez innych nie potrafi czyli powinien wzorem klubow pilkarskich zrezygnowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMI Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.03, 12:15 Gość portalu: pilkarzyk napisał(a): > TAJNER tylko dzieki malyszowi wyplynal natak szerokie wody jakby > byl dobry to by potrafil przygotowac tez innych nie potrafi > czyli powinien wzorem klubow pilkarskich zrezygnowac!!! Panie pilkarzyku, Zaden SPORT nie moze brac PRZYKLADU z pilki kopanej, a juz w zadnym przypadku z RAD wykastrowanych z mozgu ich nibykibicow. Nibykibicow nie szanujacych nikogo i niczego. Jeszcze raz prosba: niech sie to wyjace bydlo, niesprawiedliwie biegajace miedzy ludzmi, trzyma z daleka od SPORTU. Pozdrawiam EMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMI Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.03, 12:15 Gość portalu: pilkarzyk napisał(a): > TAJNER tylko dzieki malyszowi wyplynal natak szerokie wody jakby > byl dobry to by potrafil przygotowac tez innych nie potrafi > czyli powinien wzorem klubow pilkarskich zrezygnowac!!! Panie pilkarzyku, Zaden SPORT nie moze brac PRZYKLADU z pilki kopanej, a juz w zadnym przypadku z RAD wykastrowanych z mozgu ich nibykibicow. Nibykibicow nie szanujacych nikogo i niczego. Jeszcze raz prosba: niech sie to wyjace bydlo, niesprawiedliwie biegajace miedzy ludzmi, trzyma z daleka od SPORTU. Pozdrawiam EMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maik Re: MARNY POZIOM EMI IP: 62.233.249.* 24.01.03, 12:41 Czlowieku nie zajmuj sie dziedzina o ktorej masz jeszcze mniej pojecia niz facet ktorego tak zawziecie bronisz.A juz napewnonie rob tego na tak MARNYM POZIOMIE.I zeby nie znizac sie do tej miernej gadki koncze i pozdrawiam HEJ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 24.01.03, 17:13 A ja tam myślę że Pan prezes powinien pierwszy polecieć ze stołka. Ta najedzona paczka przyklejona do krzesła nic dla naszego narciarstwa nie zrobiła. Jakie metody trenowania? Małysz jest sam i tylko sobie zawdzięcza to kim jest. Reszta jedzie na jego plerach. Co robił prezes Wisły Ustronianki na zawodach w GP? To jesteśmy tak bogaci aby prezesi się wozili. U nas Małysz to przypadek a nie efekt pracy trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka moje trzy grosze IP: *.gemini.net.pl / 192.168.20.* 24.01.03, 20:09 Cytat z Włodarczyka: "Nie, absolutnie, nie. Tego nie powiem. Naszym priorytetem jest Małysz, jemu podporządkowane jest wszystko. Jeśli innym skoczkom nie odpowiadają metody, jakimi jest przygotowywany, to trudno." przepisuję do przemyślenia wszystkim, którzy się tu wkurzają, że poza Małyszem wszyscy skoczkowie są słabi. Skoro wszystko jest podporządkowane Małyszowi, to jakie korzyści z treningów mają pozostali skoczkowie? Zresztą potwierdza to informacje, jakie mam od osoby związanej ze skokami. Wiecie jak oni trenują? Skaczą to co Małysz,nieważne, że każdy z nich ma inną masę ciała, nieważne że Bachleda, Pochwała i synek trenera byli kiedyś kombinatorami norweskimi (to też ma wpływ), nieważne że każdy popełnia inne błędy - mało tego, wyobraźcie sobie, że Tajner od kiedy Małysz zaczął wygrywać, nie zmienia w treningach nic, gdyż uważa że sprawdzonych, zwycięskich metod się nie zmienia. Latka lecą, skoki idą do przodu a Tajner myśli że jak będą tłuc to samo w kółko, to prędzej czy później Małysz będzie wygrywał.Ale oczywiście oficjalnie dobrze jest robić szum, jak to wszyscy przygotowują wspaniale skoczków, "polska szkoła skoków" hahaha. No ale cóż się spodziewać po trenerze, ciekawe czy wiecie, że przed tym, jak zaczął trenować Małysza, przez ponad 10 lat nie miał do czynienia ze sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saer Re: Prezes PZN dla Gazety: Było mi wstyd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 19:30 Tajner jest dobry tylko na Małysza... Odpowiedz Link Zgłoś