Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań podejmuje Cracovię Kraków

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:22
    Baryla chcial dobrze hehe
    Obserwuj wątek
      • Gość: Loo Lech Poznań podejmuje Cracovię Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:10
        "Już po pierwszym schodku wiedziałem, że się nie nadaje. Życzymy mu szczęścia
        gdzie indziej." Franek jest wyj......megalol:)))

Co do samego meczu. Tylko zwyciestwo, Kolejorz tylko zwyciestwo..
        Wszyscy na Bulgarska. Bedzie pieklo!
        • Gość: XXL Kto nakręca , kto pompuje ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:56
          Zarząd nakręca i pompuje atmosfere wokół klubu, a tak naprawde nakręca sobie
          kasę. Znów bilety droższe, mimo słabej, wręcz żenującej organizacji meczy.
          Dlaczego zmiany dotycza tylko tych niekorzystnych spraw dla kibiców. Stadion
          wybudowalismy sami za pieniądze mieszkańców Poznania. Własciciel Kolejorza nie
          dołożył sie do tej inwestycji. Od miasta klub otrzymał prawo uzytkowania
          stadionu za grosze, a teraz winduje ceny przy każdej możliwej okazji. I jeszcze
          te zakazy - nie palić , nie pić (wody). Na ostatnim meczu walczyłem o miejsce na
          IV trybunie, bo jakas grupka kolesi zajęła nasze miejsca. O mało doszłoby do
          niezłej zadymy - nie po to płacę tyle kasy aby później siedzieć na schodach.
          Gdzie jest w takich sytuacjach ochrona ??? Kasować każdy potrafi, tylko za to
          trzeba zapewnic kibicom jakiś komfort i bezpieczeństwo.
          Bilety podrożały, brak ulgowych dla dzieciaków - dodatkowe zakazy....... nie
          takiego Kolejorza oczekiwałem od lat.
          Kolejorz gooool!!!!
          Będę kibicował kolejorzowi, ale w domu. Nie stać mnie na takie wydatki.
          A zarzad coraz bardziej mam tam gdzie on nas ma od dawna. HWD.......
          • Gość: str Re: Kto nakręca , kto pompuje ???????? IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 11:01
            Zakaz palenia ostatecznie nie wszedł (czego żałuję). Już od dawna było mówione,
            że bilety na niektóre mecze będą droższe, wystarczyło kupić po bardzo okazyjnej
            cenie karnet i nie byłoby problemu. Aha - to nie prawda, że nie ma ulgowych
            biletów dla dzieci - sektor 2, 12 i 13,dolne rzędy. Na drugi raz sprawdź, co
            piszesz.
          • jacniew Re: Kto nakręca , kto pompuje ???????? 19.08.06, 09:08
            Gość portalu: XXL napisał(a):

> Dlaczego zmiany dotycza tylko tych niekorzystnych spraw dla kibiców. Stadion
            > wybudowalismy sami za pieniądze mieszkańców Poznania. Własciciel Kolejorza nie
            > dołożył sie do tej inwestycji.

Trochę przesadziłeś z tymi własnymi pieniędzmi i rękami...

> te zakazy - nie palić , nie pić (wody). Na ostatnim meczu walczyłem o miejsce n
            > a
            > IV trybunie, bo jakas grupka kolesi zajęła nasze miejsca. O mało doszłoby do
            > niezłej zadymy - nie po to płacę tyle kasy aby później siedzieć na schodach.
            > Gdzie jest w takich sytuacjach ochrona ???

A ja odwrotnie. Byłem świdkiem jak tacy kolesie zostaali przez ochronę
            wyproszeni. Baaaardzo się zdziwiłem. Wcześniej to było nie do pomyślenia. Idzie
            lepsze.

> Bilety podrożały, brak ulgowych dla dzieciaków - dodatkowe zakazy.......

Kupuj karnet...
      • Gość: Poznaniak Co za idiotyzmy ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:06
        Kto podkręca ?????? Oczekiwania kibiców rosną tak samo jak ceny biletów na
        Bułgarskiej !!!!! Niestety !!!!!! Czas na opamietanie - zarządzie.
        • Gość: Loo Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:34
          A ja Wam powiem - dobrze Wam tak! Trzeba bylo kupic karnety.
          Nie chcecie nie przychodzcie na Lecha. Nikt za Wami nie bedzie plakal. Rzygac
          mi sie chce jak czytam takich malkontentow. Jedzcie na Legie albo Wisle, tam
          przkonacie sie po ile sa bilety.
          • Gość: rod Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.08.06, 09:40
            Zgadzam sie z Toba calkowicie.Zarzad przed sezonem zapowiadal ,ze na
            postrzegolne mecze ceny moga wzrosnac.Ja nie kupilem i powoli zaluje.Na wiosne
            juz tego bledu nie popelnie.

A w sobote bedzie komplecik.....
            • Gość: Loo Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:47
              A ze warto bylo kupic karnet wielu przkona sie w przyszlym tygodniu - jak nie
              uda im sie wejsc na mecz. Dobrze im tak!
              • Gość: XXL Re: str i Loo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:27
                NO, no ładne mohery (str i Loo) - niby naście lat, a już w głowach taki syf.
                Taką zajadłość reprezentują tylko mohery ojca dyrektora i słuchacze znanego
                radia mariola.
                Gratulacje !!!!! Rośnie nam wspaniała młodzież.
                I takie coś próbuje kibicować Kolejorzowi ???
                • Gość: Loo Re: str i Loo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:58
                  Chlopie nic o mnie nie wiesz wiec daruj sobie te smieszne insynuacje. Jak dla
                  mnie jestes marnym kibicem jesli problemem jest 2zl podwyzki. Proponuje wybrac
                  sie do Arenay na 15 - tam jest odpowiednie miejsce dla takich jak Ty. Trabka,
                  pomalowana, podpita morda i husario atakuj.
                  Nie jestem zadnym moherem. Prosze nie wypowiadaj sie o mojej glowie. Ale
                  zgadzam sie co do jednego. Jestem fanatykiem. FANATYKIEM LECHA POZNAN.
                • Gość: str Re: str i Loo IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 17:01
                  Nie obrażałem Cię, więc racz też nie obrażać mnie. Jak do tej pory to tylko Ty
                  "popisujesz" się zajadłością, ale w ten sposób wystawiasz sam sobie ocenę.
            • Gość: wisla krakow Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.resourcesuk.com 18.08.06, 13:08
              i taka to lipa z tym waszym lechem...
        • Gość: znafca Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 12:07
          Trzeba bylo kupic karnet. O podwyzkach na atrakcyjniejsze mecze bylo mowione od
          dawna ale jak jest sie gluchym to teraz mozna sie wyplakac na internecie.
          • Gość: do wislaka Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:20
            Lipa to wy jestescie. Macie problem, zeby uzbierac 400 osob na przyjazd do
            Poznania. Tacy z Was kibice.
            A o nas sie nie martw. Zawsze bylo nas wiecej i bylismy i bedziemy lepsi.
            • Gość: Zbyszek I nie ciągnie się za nami smród klubu MSW czy MON IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 14:59
              tak jak za Wisłą czy Legią
      • Gość: Regent to nie Lech to Kuchenkorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:20
        to nie Lech to Kuchenkorz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka