Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana?

04.03.03, 19:17
    Witam ma ktoś z was Zurawskiego, Kosowskiego lub Niedzielana. Ja mam tylko
    Żurawskiego, ale jak będe miał kasę no to ich na pewno kupię. A wy macie
    kogoś z nich w drużynie?
    pozdrawiam socker1
    Obserwuj wątek
      • Gość: gregul Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? IP: 212.244.27.* 04.03.03, 19:20
        ja nie mam szkoda na nich kasy
        • wratislavia1 Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 04.03.03, 19:30
          ja mam tylko Zurawskiego,Niedzielan sie pogubi w Grodzisku a Kosowski jest
          strasznie chimeryczny
          • jarek1515151 Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 04.03.03, 19:43
            ja mam pol skadu wisly hugesa glowackiego stolarczyka kosowskiego zurawskiego
            frankowskiego.
            • wratislavia1 Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 04.03.03, 19:52
              jarek1515151 napisał:

> ja mam pol skadu wisly hugesa glowackiego stolarczyka kosowskiego zurawskiego
              > frankowskiego.
              no to fajnie ciekawe tylko jak za pomoca 28 mln skompletowales 18 graczy,jesli
              kupiles takie gwiaazdy:
              Hughes-2,0 ,Glowacki-3,5 ,Stolarczyk 2,5,Kosowski-5,0,Zurawski-5,0,Frankowski-
              1,8 chyba=19,8(moge sie mylic z Frankowskim)za 6 graczy 19,8 pozostaje jeszce
              15..no mogles ich kupic po najtanszej cenie za kazdego 0d 0,3 do 0,8 bo na
              drozszych nie byloby cie stac.....
              Wedlug mnie nie jestes zbyt madrym prezesem oby takich wiecej i bede mial
              skuter:))))))))
              • jarek1515151 Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 07.03.03, 10:07
                wratislavia1 napisał:

> jarek1515151 napisał:
                >
                > > ja mam pol skadu wisly hugesa glowackiego stolarczyka kosowskiego zurawski
                > ego
                > > frankowskiego.
                > no to fajnie ciekawe tylko jak za pomoca 28 mln skompletowales 18
                graczy,jesli
                > kupiles takie gwiaazdy:
                > Hughes-2,0 ,Glowacki-3,5 ,Stolarczyk 2,5,Kosowski-5,0,Zurawski-
                5,0,Frankowski-
                > 1,8 chyba=19,8(moge sie mylic z Frankowskim)za 6 graczy 19,8 pozostaje
                jeszce
                > 15..no mogles ich kupic po najtanszej cenie za kazdego 0d 0,3 do 0,8 bo na
                > drozszych nie byloby cie stac.....
                > Wedlug mnie nie jestes zbyt madrym prezesem oby takich wiecej i bede mial
                > skuter:))))))))

>ale mam jeszcze Jarzebowskiego na obronie a w pomocy Vukovicia i Wroblewskiego
        • Gość: zeus21 Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? IP: 62.233.250.* 04.03.03, 20:24
          fakt... nie mam zadnego z nich szkoda kasy. Mam za to Kuzbe bedzie to jego
          runda!
      • wojteksar Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 04.03.03, 21:18
        Ja mam Żurawskiego, 2 z tej trójki raczej ciężko jest mieć...
      • mgrota Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 04.03.03, 21:35
        Ja nie mam żadnego z nich bo są zbyt drodzy. Może poza Żurawskim.
        • grzesol Wy macie ładnie w głowach wszyscy ! 05.03.03, 14:37
          Jesteście bardzo mądrzy kupiliście sobie takiego ŻURAWSKIEGO i skąd wiecie że
          np. w jakimś treningu lub w meczu z LAZIO nie załapie jakiejś poważnej kontuzji
          i nie będzie mógł grać np. przez miesiąc!Ja wogóle jakiekogolwiek piłkarza
          kupię sobie 14 marca kiedy będą znane składy drużyn. POMYŚLCIE CZASAMI GŁOWAMI
          DEBILE !
          • Gość: debil Re: Wy macie ładnie w głowach wszyscy ! IP: *.media4.pl 05.03.03, 15:55
            ej debilu to kupuj 14 marca tylko ze,debilu jak wisla dzis wygra ,gra z
            Garbania 8 marca...tak wiec zrob jak mowiles mistrzu:)))poza tym do 14 marca
            ceny moga wzrosnac ....
          • socker1 DO GRZESOLA 05.03.03, 15:58
            Sam jesteś debil frajerze bez zebów. Jeśli Żuraw skręci sobie nogę no to
            przecież każdy może go sprzedać 14 marca. Prawda, że dostanie 2 pkt za
            prowizję, ale w tej grze te 2 pkt to nic. Co kolejkę dostaje się o wiele wiele
            więcej pkt. A jeśli komuś będzie żal tych 2 pkt no to w każdej chwili może
            założyć nową drużynę.
          • socker1 DO GRZESOLA 05.03.03, 15:58
            Sam jesteś debilem frajerze bez zebów. Jeśli Żuraw skręci sobie nogę no to
            przecież każdy może go sprzedać 14 marca. Prawda, że dostanie 2 pkt za
            prowizję, ale w tej grze te 2 pkt to nic. Co kolejkę dostaje się o wiele wiele
            więcej pkt. A jeśli komuś będzie żal tych 2 pkt no to w każdej chwili może
            założyć nową drużynę.
          • Gość: hehe Re: Wy macie ładnie w głowach wszyscy ! IP: 213.17.150.* 08.03.03, 10:02
            hehe 14 marca będzie awaria serwera!
      • rafiki2000xx Ile kasiory było w tamtej edycji Piłkarzyków ??? 07.03.03, 10:20
        Ile kasiory było w tamtej edycji Piłkarzyków ???
        chyba z 24 mln. albo 28 mln. (tak jak teraz ) - kto wie ??

Ale wtedy piłkarze typu Żurawski byli tańsi .
        Żuraw kosztował chyba 3,5 mln.

Kto wie jak to było - niech tu odpisze ...
        • archaniol_ Re: Ile kasiory było w tamtej edycji Piłkarzyków 07.03.03, 13:30
          O ile dobrze pamietam to też 28 mln. Co do ceny Żurawskiego to nie pamiętam,
          nie zamierzałem go kupować :>
          Pozdr. Arch.
      • andchud Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 07.03.03, 15:56
        Ja mam tylko Zurawskiego, Niedzielana mialem w zeszlej rundzie, ale kupilem go
        wtedy za 1,5 mln a na koniec kosztowal cos zdaje sie kolo 3 mln, moze 3,5 mln,
        ale nie 4,8 mln. Szalone pieniadze !!!
        A jesli chodzi o ceny i budzet to bylo 28 mln, jest 28 mln. Szkoda ze nie
        przechodza pieniadze z poprzedniej rundy, pod koniec kupilem nawet Kosowskiego,
        glownie dlatego ze mialem nadmiar kasy. Moj sklad byl na koniec wart cos ponad
        36 mln !!! Z taka kwota to bym sobie sklad zrobil. :)))
        A teraz ceny pilkarzy wzrosly, a budzet zostal ten sam. :(((
        Moze sponsor cos pomoze, oby byli hojni sponsorzy.
        • ijonus Re: Kto ma Żurawskiego,Kosowskiego,Niedzielana? 07.03.03, 18:20
          andchud napisał:

> Ja mam tylko Zurawskiego, Niedzielana mialem w zeszlej rundzie, ale kupilem
          go
          > wtedy za 1,5 mln a na koniec kosztowal cos zdaje sie kolo 3 mln, moze 3,5
          mln,
          > ale nie 4,8 mln. Szalone pieniadze !!!

Na starcie w poprzedniej rundzie on kosztowal chyba 1mln, a moze nawet tylko
          0,5? Wiem ze cena mu poteznie skoczyla i w pelni zasluzenie. Ilez on mi punktow
          natrzaskal :>
          Teraz tez zanabylem. Niby 4,8 mln to duzo kasy, ale moze sie oplaci... Po
          drugie to z sentymentu, no a po trzecie - opierajac sklad na Gorniku niestety
          az tak wiele kasy nie trzeba (Kozy nie bralem).

P.s. Krizanaca tez wzialem!
          • tajfun73 znam Niedzielana... jeszcze z Chrobrego ! 08.03.03, 12:35
            to dobry i zaciety zawodnik ! mysle ze w tej edycji tez pozbiera troche punktow...

mam jeszcze kose- licze tu na punkty z asyst ! , z zurawiem sie wstrzymalem- brak kasy...

• socker56 DO TAJFUNA 08.03.03, 13:25
              Hej mieszkasz w Głogowie?????????????????????????????????????????????????????
              Bo ja tak, też pamiętam niedzielana grał w chrobrym kiedy jeszcze był Wojno.
              Pozdrawiam socker
              • Gość: s_azzurra Re: DO TAJFUNA IP: *.tnt15.det5.da.uu.net 08.03.03, 17:45
                A ja mam Zurawskiego, KUzbe, Niedzielana i Rasiaka :)))))))))
                • pitrix Moussa Yahaya:) jest tańszy:)))))))))))))))))))))) 08.03.03, 17:58
                  A ja mam Yahaye:)))))))
                  • Gość: kazet Re: Moussa Yahaya:) jest tańszy:))))))))))))))))) IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 19:58
                    ... a ja mam jaja!
              • tom109 Sa jnni tansi 08.03.03, 22:20
                Szkoda kasy na Zurawskiego Koso Niedz ja kupiBem Kuzbe Svitlice Uche Bebna
              • tajfun73 do SOCKER56... 10.03.03, 16:13
                tak ! a wlasciwie to mieszkalem... rok temu wyjechalem i jestem teraz za
                granica... mieszkalem na Armii Krajowej... a Ty ?

Jarka Helwiga znam duzo lepiej... i to przez niego poznalem wlasnie
                Niedzielana! to bylo wlasnie kiedy w Chrobrym byl Wojno

pozdrawiam !

nie zagladam czesto na neta wiec odpisuje po czasie...
                • socker56 Do TAJFUNA 10.03.03, 16:34
                  Ja mieszkam na poczdamskiej.
                  CHROBRY
                  GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka