Gość: Porter IP: *.orion.pl 27.03.03, 13:29 Kibice zostali poproszeni o to, by na mecz z Wegrami nie przychodzili w szalikach klubowych. Co za idiotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Bez szalikow klubowych IP: 157.25.125.* 27.03.03, 14:01 Dlaczego uważasz, że to idiotyzm. Reprezentacja jest wspolna i wolę, zeby kibice mieli na szyi szaliki biało-czerwone niż róznobarwne. Przede wszystkim zaś zmniejsza to ryzyko "dymów" na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Bez szalikow klubowych IP: *.orion.pl 27.03.03, 14:18 Gość portalu: www napisał(a): > Dlaczego uważasz, że to idiotyzm. Reprezentacja jest wspolna i wolę, zeby > kibice mieli na szyi szaliki biało-czerwone niż róznobarwne. Przede wszystkim > zaś zmniejsza to ryzyko "dymów" na meczu. Reprezentacja jest wspolna, ale szyja jest moja i co mam na nia ochote zalozyc jest tez moja sprawa. Mnie cudze szaliki nie przeszkadzaja, a jak ktos jest dzikoludem, ktory na widok tego szczegolu garderoby dostaje amoku, to powinien siedziec w Tworkach, a nie wizytowac stadiony. Zupelnie nie widze powodu, by do takich ludzi dostosowywac standardy. Tym bardziej, ze to nic nie daje: nie bedzie szalikow - to powybija sie szyby z samochodow z rejestracja z nielubianego miasta. A od lapania bandytow, ktorzy chca dymic - jest policja. I to ona powinna umiec sobie z nimi radzic. A u nas jest tak, ze policja albo prowokuje zamieszki, albo ucieka przed awanturnikami. A czasem zachodza obie wymienione mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Bez szalikow klubowych IP: 157.25.125.* 27.03.03, 14:54 Gość portalu: Porter napisał(a): > > Reprezentacja jest wspolna, ale szyja jest moja i co mam na nia ochote zalozyc > jest tez moja sprawa. Mnie cudze szaliki nie przeszkadzaja, a jak ktos jest > dzikoludem, ktory na widok tego szczegolu garderoby dostaje amoku, to powinien > siedziec w Tworkach, a nie wizytowac stadiony. Zupelnie nie widze powodu, by do > > takich ludzi dostosowywac standardy. Tym bardziej, ze to nic nie daje: nie > bedzie szalikow - to powybija sie szyby z samochodow z rejestracja z > nielubianego miasta. > A od lapania bandytow, ktorzy chca dymic - jest policja. I to ona powinna umiec > > sobie z nimi radzic. A u nas jest tak, ze policja albo prowokuje zamieszki, > albo ucieka przed awanturnikami. A czasem zachodza obie wymienione mozliwosci. 1/ To nie chodzi o to jak powinno być (zgadzam się, że tak jak opisujesz) ale jak jest. 2/ Szyja Twoja ale reprezentacja wspólna. To co masz na szyi może czasem prowokować innych. A nie wszyscy "inni" są już w tworkach 3/ Opis Policji niestety prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś