Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bez szalikow klubowych

IP: *.orion.pl 27.03.03, 13:29
    Kibice zostali poproszeni o to, by na mecz z Wegrami nie przychodzili w
    szalikach klubowych. Co za idiotyzm!
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Bez szalikow klubowych IP: 157.25.125.* 27.03.03, 14:01
        Dlaczego uważasz, że to idiotyzm. Reprezentacja jest wspolna i wolę, zeby
        kibice mieli na szyi szaliki biało-czerwone niż róznobarwne. Przede wszystkim
        zaś zmniejsza to ryzyko "dymów" na meczu.
        • Gość: Porter Re: Bez szalikow klubowych IP: *.orion.pl 27.03.03, 14:18
          Gość portalu: www napisał(a):

> Dlaczego uważasz, że to idiotyzm. Reprezentacja jest wspolna i wolę, zeby
          > kibice mieli na szyi szaliki biało-czerwone niż róznobarwne. Przede wszystkim
          > zaś zmniejsza to ryzyko "dymów" na meczu.

Reprezentacja jest wspolna, ale szyja jest moja i co mam na nia ochote zalozyc
          jest tez moja sprawa. Mnie cudze szaliki nie przeszkadzaja, a jak ktos jest
          dzikoludem, ktory na widok tego szczegolu garderoby dostaje amoku, to powinien
          siedziec w Tworkach, a nie wizytowac stadiony. Zupelnie nie widze powodu, by do
          takich ludzi dostosowywac standardy. Tym bardziej, ze to nic nie daje: nie
          bedzie szalikow - to powybija sie szyby z samochodow z rejestracja z
          nielubianego miasta.
          A od lapania bandytow, ktorzy chca dymic - jest policja. I to ona powinna umiec
          sobie z nimi radzic. A u nas jest tak, ze policja albo prowokuje zamieszki,
          albo ucieka przed awanturnikami. A czasem zachodza obie wymienione mozliwosci.
          • Gość: www Re: Bez szalikow klubowych IP: 157.25.125.* 27.03.03, 14:54
            Gość portalu: Porter napisał(a):

>
            > Reprezentacja jest wspolna, ale szyja jest moja i co mam na nia ochote
            zalozyc
            > jest tez moja sprawa. Mnie cudze szaliki nie przeszkadzaja, a jak ktos jest
            > dzikoludem, ktory na widok tego szczegolu garderoby dostaje amoku, to
            powinien
            > siedziec w Tworkach, a nie wizytowac stadiony. Zupelnie nie widze powodu, by
            do
            >
            > takich ludzi dostosowywac standardy. Tym bardziej, ze to nic nie daje: nie
            > bedzie szalikow - to powybija sie szyby z samochodow z rejestracja z
            > nielubianego miasta.
            > A od lapania bandytow, ktorzy chca dymic - jest policja. I to ona powinna
            umiec
            >
            > sobie z nimi radzic. A u nas jest tak, ze policja albo prowokuje zamieszki,
            > albo ucieka przed awanturnikami. A czasem zachodza obie wymienione
            mozliwosci.

1/ To nie chodzi o to jak powinno być (zgadzam się, że tak jak opisujesz) ale
            jak jest.
            2/ Szyja Twoja ale reprezentacja wspólna. To co masz na szyi może czasem
            prowokować innych. A nie wszyscy "inni" są już w tworkach
            3/ Opis Policji niestety prawdziwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka