Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

''Złotka'' na podbój świata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:45
    O medalu nie ma mowy. Druga runda i nic ponadto.
    Obserwuj wątek
      • mariuszekc Re: ''Złotka'' na podbój świata 30.10.06, 14:47
        Jakie tam "złotka" ostatnimi czasy baty zbieraja od wszystkich... Druga runda i
        koniec ..
        • Gość: KaMi Re: ''Złotka'' na podbój świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:54
          Jeszcze kilka tygodni temu, sfrustrowany porażkami naszych siatkarek, uważałem,
          że nasze nie wyjdą z grupy. Nadal uważam, że mecze z Koreankami i Japonkami
          skończą się porażkami. Z Tajwankami może być różnie, jednak z Kenijkami i
          Kostarykankami sobie poradzą i wyjdą z grupy. Na nic więcej jednak nie liczmy,
          w następnej fazie turnieju ostatnie miejsce i powrót do domu! Zbyt wiele złego
          się wydarzyło w tym sezonie, by liczyć na coś więcej. Szkoda...
          • Gość: Schuja Re: ''Złotka'' na podbój świata IP: *.pools.arcor-ip.net 30.10.06, 16:43
            Jakie tam zlotka. CELOFANY zwykle.Te wasze babska nie sa juz do niczego
            zdolne.Pokibicuje tu wierne , zobaczyc jak te wasze brzydactwa i miernoty daja
            regularnie d..ska.Hehehe.
            • Gość: :O) zgadza sie Schuja!!! IP: 194.46.43.* 30.10.06, 17:11
              Jak slysze te nazwe 'zlotka' to chce mnie sie rzygac. Czy ci debile-
              dziennikarze przestana je wreszcie nazywac 'zlotkami'? Ile to jesczze czasu
              zajmie... nawet jak wygrywaly to wku*rwialo mnie to okreslenie!!! Od razu
              kojarzy mi sie ten skonczony przyglup Szpakowski, wiem ze to inna pilka ale on
              wlasnie cos takiego moglby wymyslic a potem powtarzac w nieskonczonosc na
              antenie. DEBILSTWO.
              • Gość: Schuja Re: zgadza sie Schuja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 30.10.06, 17:40
                Widze ,ze sa tam w Polsce takze rozsadni ludzie. Masz racje O.Takie nadgorliwe
                chwalenie miernych w koncu babsk obraza kazdego zdrowo myslacego kibica.Te
                barany prasowe probuja podkrecac kibicow .Co mnie zastanawia , te barany
                probuja to robic z kibicami siatkowki , ktorzy w skladzie socjalnym odbijaja
                bardzo in plus od tego polackiego motlochu od skokow narciarskich i noznej.
                Kiedys siatkowka byla domena spolecznosci akademickiej , teraz to tez powoli
                opanowala holota.
                • Gość: :o) dobre Schuja!!! IP: 194.46.43.* 30.10.06, 17:53
                  Szczegoleni ostatnie zdanie: teraz to tez powoli opanowala holota!!!
                  hahahahahaha. Taka jest niestety smutna prawda tego kraju , w ktorym ryzykujesz
                  zycie wieziony karetka pogotowia (ze zlamana noga) do szpitala... a noz
                  zapodadza ci troche 'potasiku'... kraju w ktorym warchol jest wicepremierem a
                  premier odwiedza jakies zeswirowane katolickie radio/telewizje przy pierwszej
                  okazji... kraju w ktorym czolowi politycy zamieszani sa w smierc komendanta
                  glownego i pomimo 7 lat nadal nic w tej sprawie nie wiadomo, w kraju ktorym
                  wiekszosc meczow pilkarskich jest ustawiona, w kraju ktorym mimo XXI w ludzie
                  nadal boja sie pederastyji i mysla ze pedaly wykoncza ludzkosc poniewaz dojdzie
                  do tego ze wieszkosc spoleczenstwa zarazi sie ta choroba i przestanie
                  kopulowac. Przykladow jest setki. Az szkoda o tym pisac.
                  C H O L O T A
            • Gość: KaMi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:37
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: ;O) KAMI IP: 194.46.43.* 30.10.06, 17:44
                Tutaj Schuja ma naprawde racje. Nazywanie tych kobiet zlotkami to zenada. Brzmi
                okropnie, szczegolnie teraz jak dostaja od wszystkcih baty!!!
              • Gość: Schuja [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 30.10.06, 17:46
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • billy.the.kid Re: ''Złotka'' na podbój świata 30.10.06, 18:27
                  te ZLOTKAto tak samo kretyńskie jak kiedyś jakiś głupol wymyślił o szewińskiej
                  IRENISSIMA.
                  teraz podobnie brzmi hasełko któregoś z gamoni z tv SPADŁ NA BULĘ.
      • Gość: Essfolres Re: ''Złotka'' na podbój świata IP: *.acn.waw.pl 30.10.06, 23:10
        Bardzo dziwny ten system eliminacji, w pierwszej rundzie 24 zespoły, w drugiej
        16 potem już półfinał więc tylko 4...?
        Z Koreą i Japonią na pewno będzie problem. Powiedzmy że z trzeciego miejsca
        przechodzimy do drugiej rundy a tam... Włoszki, Serbki i Kubanki...
        Najmniejszych szans na medal.
      • Gość: kibicka kto go znowu tu wpuścił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:37
        mam na myśli Schuję
        jeszcze parę godzin temu skamlał na innym forum, że trzy dni nie mógł wejść na
        forum, i obiecywał:

>Za zyczliwa informacje dziekuje
        >z gory i daje tej osobie odpust przy ewentualnej klotni w dyskusji.

teraz znów bluźni na tym i innym forum,i znów go skasowano
        myślę,że bardzo zdenerwował Kami, skoro i jego skasowali
        pozdrawiam Kami
        • Gość: Schuja Re: kto go znowu tu wpuścił? IP: *.pools.arcor-ip.net 31.10.06, 09:01
          Niech sie scierka nie odzywa , jak niepytana.
          • Gość: Jędrzej Powidzieł, co wiedział IP: *.chello.pl 31.10.06, 09:18
            Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Niech sie scierka nie odzywa , jak niepytana.

Ciebie nikt o komentarze nie prosi, a stale się odzywasz, kaleko umysłowy.
          • Gość: kibicka Re: kto go znowu tu wpuścił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:23
            co cię tak zabolało??
            przecież stwierdzam tylko fakty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka