Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polki przegrały z Włoszkami 0:3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 07:38
    To koniec!!! Ireneusz Kłos to cień trenera. Absolutny brak pomysłu na grę, gra
    utartymi schematami, bardzo czytelna jeśli nie przeźroczysta koncepcja
    rozgrywania naszej drużyny, brak kombinacji, brak jakiejkolwiek interwencji
    trenera na serię błędów drużyny. Od spotkania z Tajwanem nie wyciągamy żadnych
    wniosków. Uwagi trenera Kłosa w trakcie meczu to kompletna żenada – nie
    mobilizuje lecz depresjonuję drużynę, oddawanie punktów w końcówce setów, nie
    wprowadza zmienniczek.... Do pięt nie dorasta Andrzejowi Niemczykowi. Wierzyć
    się nie chce że to wszystko to przypadek. Widać „rękę” PZPS-u..... równia
    pochyła w dół... to koniec :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: majofonez Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.centrala.kaczmarski.pl 08.11.06, 07:45
        Niestety przychylam się do stanowiska powyżej...Kłos tp patałach i
        karierowicz,nie trener!!Niemczyk ma charyzmę,która działała jak swoista
        motywacja na nasze zawodniczki,a teraz co?
        Szkoda ...
        • wujek_wojtek4 Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 08.11.06, 07:48
          Trzeba grać.
          • Gość: kamerzysta Bardzo dobre siatkarki, pilnie potrzebują trenera IP: *.aster.pl 08.11.06, 09:52
            Takiego który jest w stanie prowadzić zespół na światowym poziomie. Trener z
            doświadczeniem, charyzmą i przywódcę.

Kłos może jest dobry na ligę ale jest za cienki na prowadzenie drużyny walczącej
            o mistrzostwo świata/ Europy
            • Gość: Hans ...trenera bez problemu alkoholowego i macanek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:20
              • 123zly wyjechały "złotka" powrócą z Japoni" tombaczki" 08.11.06, 10:38

--
                • sojowa podziekowania dla dzialaczy ze zwiazku!!! 08.11.06, 13:09
                  zamiast wywalic na zbity pysk siatkarki, ktorym sie nie podobal Niemczyk (np.
                  taka Glinke-emerytke bez formy) usuneli pana trenera, ktory byl najwiekszym
                  skarbem tej reprezentacji. starym siatkarkom nie pdobalo sie, ze ciagle wdrazam
                  mlode i usuwal rozlazle baby "gwiazdki" w cien a ten Wspanialy i inny
                  Przedelski usuneli Niemczyka. no i po reprezentacji. debile nie wiedza, ze z
                  babami trzeba ostro! inaczej nici z medali...
                  • krzych.korab Sukces groził ich stołkom. Rosną wymagania a tak 08.11.06, 13:45
                    cicho i spokojnie siedziało się na stołeczkach z niezłymi pensyjkami.
              • Gość: kamerzysta Byłeś Hans macany przez pijanego trenera? IP: *.aster.pl 08.11.06, 10:52
                Hans Klos vel Kłos ???

:))))))))))
                • Gość: prpr Re: Byłeś Hans macany przez pijanego trenera? IP: *.biznespolska.pl 08.11.06, 11:55
                  Nie wiem czy był, ale jak widać wydaje mu się, że wie wszystko o siatkówce i
                  Niemczyku. De facto g....o wie, czyli tyle co się naczytał (napatrzył?) w
                  brukowcach, fajne źródło, i pier....li.
                  • Gość: Hans a mówi ci coś art. 216 KK ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:36
                    • Gość: kamerzysta Hans wyluzuj się :) ... IP: *.aster.pl 08.11.06, 14:43
                      Brak luzu może doprowadzić do art. 31 KK :)
      • baltazarus Spokojnie, to tylko sport kobiet! 08.11.06, 08:03
        Przejmujecie się tak porażkami naszych oldboyów czy sportowców
        niepełnosprawnych? Olać te baby - niech sobie kaleczą i profanują siatkówkę w
        spokoju.
        • c-leg ... to tylko sport kobiet! - Ciekaw jestem ... 08.11.06, 09:55
          ... czy:
          a) jestes niegrozny, ale nie potrafisz zrozumiale formulowac mysli
          b) jestes rzeczywiscie takim sk...rwielem
          c) po prostu prowokujesz?
          • baltazarus Re: ... to tylko sport kobiet! - Ciekaw jestem .. 08.11.06, 10:18
            Ad a) Faktycznie jestem niegroźny. Natomiast tekst, który napisałem jest
            zrozumiały nawet dla średniointeligentnej osoby...
            Ad b) Rzeczywiście nie zrozumiałeś tego tekstu, albo zrozumiałeś i reagujesz
            bardzo nerwowo na ludzi, którzy nie myślą tak jak ty tzn. posługują się zdrowym
            rozsądkiem
            Ad c) Nie
            • c-leg Re: ... to tylko sport kobiet! - Ciekaw jestem .. 08.11.06, 11:00
              baltazarus napisał:

> Ad a) Faktycznie jestem niegroźny.
              To dobrze :)

> Natomiast tekst, który napisałem jest
              > zrozumiały nawet dla średniointeligentnej osoby...
              Rozumiem, ze tym "to tylko sport kobiet" chciales powiedziec, ze sport kobiet,
              ludzi starszych lub niepelnosprawnych jest gorszy od sportu zrowych, mlodych
              mezczyzn?
              Byc moze jestem jednak mniej niz srednio inteligentny? Wiec moze wyjasnisz, co
              miales na mysli dla takich jak ja? Oczywiscie jezeli Ci sie chce.

> Ad b) Rzeczywiście nie zrozumiałeś tego tekstu, albo zrozumiałeś i reagujesz
              > bardzo nerwowo na ludzi, którzy nie myślą tak jak ty tzn. posługują się
              >zdrowym rozsądkiem
              Czy wykladnia zdrowego rozsadku jest wartosciowanie ludzi wg. Twoich kryteriow?
              (oczywiscie, jezeli dobrze zrozumialem)

> Ad c) Nie
              Szkoda:( Mialem na mysli wlasnie pozytywna prowokacje.
              • baltazarus Re: ... to tylko sport kobiet! - Ciekaw jestem .. 08.11.06, 12:26
                Ad Ad a)
                Tak, sport kobiet, starszych i niepełnosprawnych jest zdecydowanie na niższym
                poziomie (widać to gołym okiem, a jak ktoś nie widzi niechaj spojrzy na wyniki)
                niż "sportu zdrowych, młodych mężczyzn" i tylko szalejące poprawność polityczna
                zabrania dziennikarzom i kibicom o tym głośno mówić, ale widać to przynajmniej
                po zainteresowaniu jakie towarzyszy imprezom sportowym.

Ad Ad b)
                Moje kryteria są właśnie zdroworozsądkowe, a nie politpoprawne.
                • c-leg Zal mi pana, panie Rozsadny n/tx 08.11.06, 16:20
      • Gość: outs Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:12
        Jestem zagorzałym fanem siatkówki i przez cały czas kibicowałem dziewczynom.
        Niestety, potwierdziło się wszystko co pisałem przed Mistrzostwami...
        Pan Kłos to tylko namiastka trenera. Drużyna jest kompletnie rozsypana.

Oczywście przy tylu kłopotach przed mistrzostwami, trudno było liczyć na medal, ale to co pokazały zawodniczki to żenada. Kompletny brak profesjonalizmu i do tego to rozchwianie emocjonalne, które powoduje seryjne tracenie punktów. Rzygać mi się chce jak patrzę na ich grę ...
      • mcguirre Coś złotka bledną 08.11.06, 08:31
        Trener Niemczyk był be bo za wiele wymagałi brzydko mówił do dziewczynek no to
        teraz wszystkim będzie łyso bo gra naszych pań z Włochami nie przypominała
        nawet w 20% najgorszych występów za Niemczyka. Szkoda.
      • Gość: ale jaja hehehe a jeszcze kilka dni temu Wuborcza piała IP: *.4web.pl 08.11.06, 08:33
        z zachwytu jak Polki wygrywały z światową trzecią ligą(Kenia, Kostaryka)
      • Gość: sceptyk_o Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.lot.pl 08.11.06, 08:35
        WRACAJCIE, SZKODA CZASU!
      • Gość: Pit Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.06, 08:37
        Ogladalem wszystkie mecze rozegrane na mistrzostwach i wlasnie tego sie
        dzisiaj spodziewalem. Sa po prostu kiepskie a Irek Klos dobry ale w roli Co.
        trenera.
      • Gość: capo di tutti capi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 75.b GW zapomniała dodać, że przegrały przez PiS! 08.11.06, 08:47
        • Gość: POrąbany Re: GW zapomniała dodać, że przegrały przez PiS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:18
          też to zauważyłem - przecież za PO na pewno by do tego nie doszło.
          • Gość: prpr Re: GW zapomniała dodać, że przegrały przez PiS! IP: *.biznespolska.pl 08.11.06, 11:56
            Spoko, w GW dobrze wiedzą, że na forum i tak pojawią się wcześniej czy później
            jacyś pajace bredzący coś o PO i że to jej wina
      • Gość: wlodek 31 Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:47
        Żal mi tych dziewczyn. Tym bardziej, że mam świadomość , iż wiekszość z nich
        lata młodzieńcze poświęciła na tysiące godzin treningowych swej ulubionej
        dyscyplinie sportowej. Zawsze jest przegrywający. Nie zawsze jest on winień
        tego stanu. Mam tu na myśli zawodniczki. Nie wiem, czy zawodniczki lepszy wynik
        uzyskałyby z treneren Niemczykiem. Ale wydaje mi się, że zrobiono wielki błąd
        odsuwając go od kadry. Nie wspominając już o krzywdzie jaką mu uczyniono.
        • Gość: kibicsza Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.ar.szczecin.pl 08.11.06, 09:46
          Po zgrupowaniu bylo widać, że ten skład juz sie nie sprawdzi. Niemczyk nawet
          swoim wulgarnym zachowaniem nie był wstanie poderwać dziewczyn do walki. Chyba
          jeszcze nie zopamiona o turnieju w Bydgoszczy. Jeżeli na zgrupowaniu było 60
          dziewczyn. To naprawdę nie było możliwości stworzenia dobrego zespołu? Może
          czas nasze 30 latki z małymi wyjątkami wymienić na dobre. A nie pytlować na
          temat Kłosa.
      • Gość: andrzej z Wro-wia Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.ok.ae.wroc.pl 08.11.06, 08:50
        Trenerowi można zarzucić brak refleksu:
        - nie bierze przerw po stracie 2-3 punktów z rzędu
        - nie widzi, że Bełcik jest bez formy
        - najlepszą naszą zawodniczkę Anię Podolec wykończył trzymając ją bez chwili
        odpoczynku.
        Przewiduję - ogladałem wszystkie mecze naszych dziewcząt - że już nic nie
        wygrają bo u większości widać zmęczenie i brak formy. Do tego część gra z
        kontuzjami.
        Dziwił mnie optymizm komentatorów telewizyjnych do czasu aż zorientowałem się,
        że popierają wybrane przez siebie zawodniczki. To nie fachowcy a reklamiarze!
        • Gość: lola Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:14
          wyrzucic tych co odwolali Niemczyka Czy skorupa pojechala zwiedzac Japonie do
          domu na koszt wlasny turysci zwiedzaja swiat za wlasne pien.
          • Gość: onl Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:02
            sam się odwołał, przecież zniknął przed meczem GP.
      • Gość: opty Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:24
        Nie wiem skąd bierze się ten hura optymizm dziennikarzy prognozujący zdobycie
        medalu, kiedy już przed MŚ widać było, że dziewczyny niczego wielkiego nie
        pokażą. Ja niczego wielkiego od nich nie oczekuję, jeśli coś ugrają to dobrze.
        Wg mnie błędy zostały popełnione już w treningu przygotowawczym, prawdopodobnie
        był zbyt dużym obciążeniem, gdyż taka masa kontuzji nie wzięła się z niczego.
        To że dziewczyny są za wolne widać było już w Bydgoszczy i do teraz nic się nie
        zmieniło. Myślę,że p.Niemczyk o tym doskonale wie, sam powiedział że bierze
        odpowiedzialność za cały cykl szkolenia i start w MŚ.
        Jak wygramy z Turcją to będzie dobrze i tyle.
      • Gość: mike Cos dziwnego sie stało bo wczesniej IP: 83.2.108.* 08.11.06, 09:28
        Polki wygrały trzy spotkania (chociaz z mało wymagającymi rywalkami ale jednak)
        z Tajwanem i JAponią walczyły ale teraz to nie wiem.. Oby dziewczyny wytrzymały
        fizycznie i psychicznie bo jutro znowu Polsat bedzie musiał puszczać
        Kabareton :) Niewinny żarcik. Wierzę ze agresywnie w końcu ZNOWU będą grały.
        • Gość: rumik Re: Cos dziwnego sie stało bo wczesniej IP: 217.96.65.* 08.11.06, 11:31
          To nie jest tak. Przecież jeszcze niedawno wiekszość meczów wygrywały tak
          naprawdę dwie zawodniczki- Świeniewicz i Glinka. Teraz ich nie ma, no i nic nie
          wygrywaja. Dorota Świeniewicz była praktycznie najlepsza atakującą na świecie,
          Małgorzata Glinka w formie niewiele jej ustępowała, nawet przy słabej grze
          drużyny one dobijały przeciwnika. Teraz w ogóle nie ma siły ataku. No i jest po
          zawodach.A przebijaniem piłki na drugą strone mistrzostw się nie wygra.
          • Gość: ;; Re: Cos dziwnego sie stało bo wczesniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:04
            Świeniewicz to przyjęcie z atakiem.
            Tak piszecie jakby Glinka i Świeniewicz grały na tej samej pozycji, "znawcy"
            • Gość: rumik Re: Cos dziwnego sie stało bo wczesniej IP: 217.96.65.* 08.11.06, 12:27
              Tak piszecie jakby Glinka i Świeniewicz grały na tej samej pozycji, "znawcy"

A co to za różnica na jakiej pozycji grały ty wielki znawco??? To one zdobywały
              punkty z ataku. Teraz nie ma ich kto zdobywac, ćwoku.
      • renebenay [...] 08.11.06, 09:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jankop to jest koniec polskich złotek rozpieprzono jak ka IP: *.chello.pl 08.11.06, 09:51
        kazdy sukces np. piłka ,siatkowka Wagnera, Małysz itd, jest to nasza narodowa
        specjalnosc ciagnąć w dół.
        • Gość: este Re: to jest koniec polskich złotek rozpieprzono j IP: *.p.lodz.pl 08.11.06, 10:37
          Bo stać nas na powstanie, jednorazowy wyskok.
          Dobrze że złoto ME udało się jednak powtórzyć i powiedziałem wtedy że ten
          sukces jest nadzwyczajny w naszej historii - nie zdarzy się znowu przez
          następne 100 lat !
          • Gość: prpr Re: to jest koniec polskich złotek rozpieprzono j IP: *.biznespolska.pl 08.11.06, 11:58
            Kolejny wróżbita. Oczywiście kiedy przed drugimi ME Polski przegrywały wszystko
            jak leci, a później poleciały na ME i wygrały złoto, to owiedziałeś, że tak
            bęzie i wcale wtedy nie myślałeś, że "nie zdarzy się znowu przez następne 100
            lat !" co? Mhm, jasne
            • Gość: este Re: to jest koniec polskich złotek rozpieprzono j IP: *.p.lodz.pl 08.11.06, 15:28
              Nie liczyłem na drugi medal ( tak ja nie liczyłem na pierwszy) ale tak czy
              inaczej było to cos niezwykłego. A cuda nie zdarzają się regularnie i kiedyś
              się skończyc muszą :)
            • Gość: maz Re: to jest koniec polskich złotek rozpieprzono j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:59
              Gość portalu: prpr napisał(a):

> Kolejny wróżbita. Oczywiście kiedy przed drugimi ME Polski przegrywały
              wszystko...

A pamiętasz turniej kwalifikacyjny do MŚ w Warnie i dramatyczny mecz z
              Bułgarkami? To wtedy nastąpiło przełamanie, które zaowocowało złotem na ME!
              W tym roku takiego przełamania nie było, cały czas porażki w kiepskim stylu.
              O ile się nie mylę to w tm roku bilans wygląda tak:
              WGP - 9 meczów, 1 zwycięstwo (z Azerbejdżanem), 8 porażek
              Eliminacje GP - 5 meczów, 2 zwycięstwa (z Bułgarią i Azerbejdżanem), 3 porażki
              MŚ - 6 meczów (do tej pory, ale bilans napewno będzie gorszy), 3 zwycięstwa, 3
              porażki.
              Jak widać nie grano żadnych meczów towarzyskich, żadnych sprawdzianów. Od razu
              poważne imprezy. I kto za to odpowiada? Oczywiście Niemczyk! To on tak chciał,
              przekombinował, po prostu zawalił przygotowania. Stąd fatalna atmosfera,
              kłótnie, afera z Glinką i na koniec jego odejście. Kłos jest zupełnym
              żółtodziobem, czy on prowadził kiedyś jakiś klub? Ta impreza miała być
              najważniejsza, wszystko poprzednie mało ważne i co? Klapa totalna, kompletny
              brak zgrania, brak kolektywu, brak formy fizycznej i kondycja też się kłania.
              Ciekaw jestem, czy z tych zgliszcz coś jeszcze da się uratować, czy jak wróci
              Niemczyk (o ile wróci) to znów będą wygrywać i pojadą po kolejny medal ME w
              przyszłym roku? Czy może lepiej zwolnić na dobre cały sztab szkoleniowy i
              powołać nowy, z nowym trenerem (może zagranicznym?) i rozpocząć budowę nowej
              reprezentacji siatkarek?
              Decyzje trzeba podjąć zaraz po tych mistrzostwach, bo przyszły rok to nie tylko
              ME, ale także kwalifikacje olimpijskie, które z uwagi na fatalne tegoroczne
              starty (brak punktów w rankingu) będą bardzo trudne.
              Pozdrawiam.
      • Gość: Cold Niemczyk WROC !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:53
        Trzeba bylo postawic na solidnego trenera, a nie rozpieszczone gwiazdeczki. Ta
        reprezentacja NIC JUZ NIE OSIGAGNIE.
        • 123zly Re: Niemczyk WROC !!!!! i graj na boisku 08.11.06, 10:46

a siatkarki wysłać do domow.
      • Gość: MAX Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:59
        NASZE ZAWODNICZKI SA BARDZO SŁABE JUŻ PRZEGRANY SET Z KENIĄ O TYM ŚWIADCZYŁ.
        NIE WIEM CZEGO IM BRAKUJE CHĘCI, AMBICJI CZY ZDROWIA. MIMO KONTUZJI POWINNY
        ZAGRAĆ AMBITNIEJ. POPIERAM KOMENTARZE MOICH PRZEDMÓWCÓW ŻE TO ŻENADA A NIE GRA.
        ZEBY BYĆ ZDROWYM WYŁĄCZAM MECZE BO NIE WYTRZYMUJE PSYCHICZNIE TAKIEGO
        PARTOLENIA GRY. TRENER NIEMCZYK MUSI WRÓCIĆ I DOKONAĆ ZMIAN W KADRZE. gLINKA
        POWINNA BYĆ WYRZUCONA DOŻYWOTNIO Z KADRY ( GRA W HISZPANII A MIAŁA BYĆ CHORA I
        ODPOCZYWAC ) PODOBNIE ŚWIENIEWICZ.
        • Gość: innyArek Re: Miej trochę szacunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:00
          dla oczu innych userów i wyłączaj Capslocka!
        • Gość: juro Co to znaczy - "podobnie Świeniewicz"???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:19
          Co to znaczy - "podobnie Świeniewicz"???!!! Też powinna być dożywotnio wyrzucona
          z kadry, za to, że zaszła w ciążę, gamoniu?!
      • Gość: MJ Spokojnie... Dziewczyny podniosą się z kolan. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:15
        W przeciwieństwie do facetów są silne psychicznie.
        • Gość: lafirynda Re: Spokojnie... Dziewczyny podniosą się z kolan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:09
          dorzuciłeś do pieca, gamoniu MJ
      • Gość: este Niepokonany Tajwan pokonany. IP: *.p.lodz.pl 08.11.06, 10:34
        Niestety , nawet Turcja okazuje się być lepsza od najlepszej drużyny naszej
        grupy. Ponadto stracone sety z Kenią i Kostaryką nie były przypadkiem.
        Zespół jest słaby.
      • numhuy jak to bylo? 08.11.06, 10:36
        najpierw jedna ciotka sie postawila trenerowi, potem drugie ciotki ja poparly,
        trener byl incomunicado, jak wrocil to ta pierwsza ciotka postawila na swoim a
        trener odszedl czy go wyrzucono. Potem byla jakas gra ktora sie maloliczyla i
        teraz totalna klapa. Acha, nazywano je zlotkami. To od koloru deski klozetowej.
        Nie ma takna swiecie zeby zawodnik mogl grac bez trenera. Niemczyknie wroci,
        wiem z pierwszej reki a problem alkoholowy to nie wasza sprawa. Ja pracuje
        lepiej po kilku drinkach niz wy na trzezwo.
        • 123zly widać że piszesz też po kielichu ha ha 08.11.06, 10:42

--
      • Gość: andy Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.netcologne.de 08.11.06, 10:50
        w sporcie sie raz wygrywa a raz przegrywa, slowo kompromitacja jest zbyt mocno
        uzyte. pozdrawiam
      • Gość: realista Żądającym powrotu Niemczyka coś się pomyliło IP: *.aster.pl 08.11.06, 11:03
        Polski grają w MŚ w siatkowce, a nie wybrały się na kurację odwykową.
        • 4bani Tobie się myli składnia. 08.11.06, 12:40
          Pijesz do problemów Niemczyka.Odpowiem tymi słowy: Niemczyk ukształtował te
          zawodniczki, nastawił na wygrywanie.No cóż, zawsze którejś gwieździe uderzy
          woda sodowa, a że przy okazji wylano dziecko z kąpielą...Z przykrością
          przyjąłem niedojrzałość PZPS-u. No cóż wyniki nie są ważne, istotne są czynniki
          inne. Nadajesz się do grona quasi działaczy, szukaj dziury w całym.
          • Gość: go! Re: Tobie się myli składnia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:35
            jakby nie pijatyki to byłyby wyniki.
      • Gość: Grek Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:31
        Przyjęcie zagrywki - tragedia,jeśli w ogóle udało się przyjąć,to
        9 razy na 10 nie w punkt.Niektóre błędy wprost żenujące,na poziomie
        kiepskich juniorek.

Dogranie do kontry słabe jak noc.

Bełcik nie rozgrywa,ona tylko wystawia,a przeciw Włoszkom nawet i tego
        nie umiała robić,wrzucała atakujące w siatkę,wystawiała za plecy, środkowym
        na brodę,albo na czwarte piętro,żadnych prób szybszego dogrania,żasdnej
        umiejętności wykorzystania swojego wzrostu,rozgrywanie na stojąco zamiast wyskoku,
        na bloku nie była żadnym atutem dla zespołu,powinna usiąść z kamerą video i
        oglądać jak rozgrywa Lo Bianco - jej gra to festiwal błedów i nawet słabe przyjęcie
        jakie miała,nie zmienia oceny jej gry.

Mentalnośc - żałosna,po drugiej przerwie technicznej nie umieją grać,a
        właśnie wtedy się zaczyna prawdziwa siatkówka.

Zawodniczki takie jak Mirek,Skowrońska i Rosner widocznie sa cholernie
        ucieszone z kontraktów,z kasy,z lepszego statusu materialnego - forma
        w dół.Rosner grała największe dno jakie można sobie wyobrazić.

Zenik 4 libero tych MŚ ? FIVB powinna zrezygnować ze statystyk,bo one tylko
        zaciemniają obraz rzeczy.Przy Cardullo była zerem.

Podolec dostała może ze 2 piłki dobre.

Podziękujta pani Glince i reszcie kadry - chciały mieć nowego trenera,to
        go mają. Parodia - Glinka,de facto,wykopsała Niemczyka,sama nie pojechała
        na MŚ,i jeszcze ją po główce pogłaskano.Rewelacja.Tylko w Polsce w konflikcie
        między wybitnym trenerem,a spadającą z piedestału gwiazdą posadę traci trener
        -gratulację dla durnych urzędasów i krawaciarzy.

POlskie siatkarki wyglądają na tym turnieju jak stado ofiar losu,a nie jak
        dwukrotne mistrzynie Europy.Z tamtej drużyny już nic nie zostało.Jej najważniejszy
        komponent ,czyli trener, juz się zmydlił.

Jutrzejszy mecz z Serbią będzie najpewniej tragedią w 3 aktach.Może z Turczynkami
        uda się powalczyć,ale i to jest dość wątpliwe.
        • Gość: : Re: Polki przegrały z Włoszkami 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:07
          podobno Niemczyk przechlał Szczyrk i dlatego sezon jest do bani
      • Gość: klos dawać trenera z zagranicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:39
        nie ma na co czekać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka