sirseb 27.11.06, 16:27 ja tez! pzdr i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlody wilku jOu, jOu!! IP: *.dyn.optonline.net 27.11.06, 16:41 Pozdro dla Chlopakow - za oceanem bakam! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampkarz wiara czyni cuda IP: *.aster.pl 27.11.06, 16:45 Pokażcie Rosji jak się wygrywa z klasą a nie tylko siłowo, złoicie im skórę, wirze w was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas po prostu rozwalcie ROSJĘ i już!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:50 kolporter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: po prostu rozwalcie ROSJĘ i już!!! IP: *.216.146.194.generacja.pl 27.11.06, 21:44 chrzanić medale. grajcie tylko ostro i nie odpuszczajcie, panowie. Pieprzyć medale i miejsca - grajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty plujesz IP: *.crowley.pl 27.11.06, 16:49 Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty plujesz jak zwykle albo mas znie tylko pracodawce ale i wszyskich znajomych z pewnego narodu najwspanialszego pod sloncem ktorzy wyssali antypolonizm z New York Timesa i GW! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinag2 Re: Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty pl 27.11.06, 16:53 POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BIAłO-CZERWONI!!!!!!!!!!! CZADU CHłOPAKI!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty pl IP: *.icpnet.pl 27.11.06, 18:21 rany boskie, ratunku. dlaczego niektorzy wypisuja takie komentarze? o co chodzi? red. Stec po pierwsze dobrze pisze (w sensie formy literackiej), po drugie prawde rzecze, po trzecie emocjonalnie jest calym sercem z Polakami, a tu i tak pojawi sie burak, ktory bezmyslnie zjedzie wszystko po calosci. to jest niewiarygodne, acz - jesli sie chwile zastanowic - bardzo polskie. mam wrazenie, ze dzieki takim wlasnie osobowosciom mamy taka Polske, jaka mamy...w destrukcji mocni, w konstrukcji - tragedia. konstruktywnie skrytykowac tez trzeba umiec. ja tylko mam nadzieje, ze glosow rozwaznych bedzie duuuzo wiecej niz takich farmazonow, a red.Stec farmazony owe traktuje z dystansem i przymruzeniem oka, choc wlasciwie nie zasluguja nawet na przeczytanie do konca. pozdrawiam redaktora i chetnie poczytam wiecej, bo czyta sie redaktora b.przyjemnie, a i refleksja po tekscie w glowie pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty pl IP: *.crowley.pl 27.11.06, 19:29 Stec od lat pisze taka "rzetelna prawde". Pisze mianaowicie ze Polska jest do dupy i ze to takie polskie ale moze sie uda, jakby niedajboze sie udalo to jeszcze gorzej bo pomyslimy ze mamy medal. Tylko kretyni moga sie nabierac na taki pseudo-intelektualizm. Ale zgodze sie-taka moda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty pl IP: *.icpnet.pl 27.11.06, 20:02 auaaaaaaaaaa...no po prostu 'psycha mi klękła' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Polacy nigdy niczego nie wygrali?? stec ty pl IP: *.crowley.pl 27.11.06, 20:49 przyzwyczail cie stec do plucia na Polske to ci kleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Po medal Polsko! IP: 217.98.102.* 27.11.06, 16:57 Żeby tylko te szczęście się jutro nie skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z wysp Po medal Polsko! IP: *.ukonline.co.uk 27.11.06, 18:18 Pomocy. Czy mecz z Rosja bedzie gdzies w necie? A jak nie to moze przypadkiem ktos wie gdzie go mozna obejzec w Londynie. To dramat nie moc zobaczyc jak wreszcie wgnieciemy w parkiet sborna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emce Re: Po medal Polsko! IP: *.gemini.net.pl 28.11.06, 00:17 www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tituf Po medal Polsko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:14 Chłopaki,po co nam rekordy?!Wygrajcie 3:2 i styknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james bond Re: Po medal Polsko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:27 Nie wie ktos czy jakaś polska telewizja transmituje mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Po medal Polsko! IP: *.icpnet.pl 27.11.06, 20:54 Hehe Polsat Sport na pewno a i otwarty zapewne tez ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon UWAGA ! zeby ogladac... IP: *.net81-65-155.noos.fr 27.11.06, 21:06 ...jak nasi wpier..a bolszewikom www.soccerlive.tv.pl/ klikacie na link z lewej strony ekranu "mecze pilkarskie(niewazne,ze pilkarskie) poniedzialek- piatek" tam macie program transmisji na jutro i o 7 rano TEN mecz. Poza tym zainstalowac "sopcast costam" www.sopcast.com/ Jakies jeszcze informacje o tym wszystkim na www.meczenazywo.fora.pl/ Czytac instrukcje, nie pytac mnie jak to dziala bo ja sie na tym, k...a nie znam :-)))) Ale juz 2 mecze naszych siatkarzy przez chinska tv ogladalem czego i Wam, przyjaciele forumowicze, zycze :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: Po medal Polsko! 27.11.06, 21:24 no z tego co widzę, to polsat sport, natomiast polsat główny w tym czasie nadaje hit Roseanne. Jak tak się skończy to się wkur..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emce Re: Po medal Polsko! IP: *.gemini.net.pl 28.11.06, 00:18 Polsat zwykly na 100% bedzie transmitoal mecz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® To nie Stec tylko Lozano Barany mówił IP: 195.117.126.* 30.11.06, 13:14 o polskich zawodnikach że nic nie wygrali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś