Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Adamek na dopingu?

IP: *.icpnet.pl 26.03.07, 12:15
    Pierwszy sęp nadleciał by uszczknąć padliny. Mam nadzieję, że pan Konder
    pójdzie siedzieć i będzie musiał zapłacić mnóstwo kasy (oby więcej niż zyska
    z ksiązek).
    Obserwuj wątek
      • Gość: daro to nie jest sport tylko wandalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:16
        Zlikwidować ten pseudo-sport.
        Stoją i leją się po twarzach. Niech lepiej w szachy zagrają.
        • Gość: Jaro Re: to nie jest sport tylko wandalizm IP: *.acn.waw.pl 26.03.07, 12:30
          nie podoba sie palancie to nie ogladaj. nikogo nie interesuje twoje zdanie, a
          myslisz tak bo boks to sport dla mezczyzn a nie frajerow twojego pokroju
          • Gość: daro to wandalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:37
            To wandalizm dla ludzi z agresją, takich jak ty.
            Twoje słowa świadczą tylko, że ta bijatyka nie wpływa na ciebie dobrze.
            Prawdziwy z ciebie mężczyna, co patrzy jak dwoch facetów bije się po twarzy, by
            za chwilę ściskać się zapoconymi ciałami.

• zdzisiek66 Re: to wandalizm 26.03.07, 12:47
              Najlepiej zlikwidować wszystkie sporty, bo to przecież głupota, np. żeby 22
              facetów biegało po trawie w krótkich spodenkach za kawałkiem skóry. Biegi to
              też głupota, po co się pocić i męczyć, kiedy można wsiąść w samochód.
              Jak nie lubisz sportu, to po jasną cholerę czytasz wiadomości sportowe i
              wygłaszasz na tym forum swoje rewelacje?
            • Gość: Jaro Re: to wandalizm IP: *.acn.waw.pl 26.03.07, 12:55
              bo prawdziwy facet powinien miec agresje - taka lalunia bez jaj jak ty nie
              potrafilaby obronic swojej kobiety (chociaz ty pewnie masz mezczyzne nie
              kobiete).
              Boks to technika, specjalisci od bijatyki nie mieliby szans w boksie, ale skad
              ty masz to wiedziec zniewiescialy bucu??
            • Gość: Left hook Daro - żal mi ciebie i twojej laski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:00
              1. Wypowiadasz się na tematy, na które nie masz pojęcia.
              2. Generalnie po twojej wypowiedzi widać, że sport to dla ciebie coś
              poniżającego i brudnego - wyciskaj dalej pryszcze, programując całą dobę nikomu
              niepotrzebne bzdury, których świat nigdy nie zobaczy.
              3. Boks BARDZO różni się od mordobicia. Aby to zrozumieć, stocz chociaż jedną
              walkę na ulicy, a jak ją przeżyjesz, idź posparować w sekcji bokserskiej.
              Niestety, obawiam się, że po ulicy możesz już nie dojść do siebie, a jeśli
              nawet, to do boksu potrzebna jest jeszcze inteligencja i myślenie - nie myl z
              wiedzą książkową.
              4. Czy facet który uprawiał boks może mieć 3 fakultety? Może ;-)
          • Gość: dish Re: to nie jest sport tylko wandalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:38
            co to za tajemnica-przeciez wiadomo,ze bokserzy szprycuja sie na maksa. Tylko
            sa zawsze o krok dalej od analitykow z laborek komisji antydopingowej. Czasem
            jakis bokser nie wykona tego kroku naprzod i...wpada.
        • kolter Re: to nie jest sport tylko wandalizm 26.03.07, 12:43
          smieszne w adamku jest to ze jest on nawiedzonym bigotem katolickim !! ktory
          mocno manifestuje swoje katolickie wyznanie czekam na jego walke w ktorej jego
          rywal umrze z powodu odniesionych obrazen i jak zachowa sie wtedy adamka
          spowiednik ??
          • yamabushi obronic kobiete... 26.03.07, 13:06
            ... bedac mizernej postury mozna przy uzyciu protezy miesni tzn. broni palnej albo bialej - po to ja
            wymyslono zeby rownowazyc szanse i wygrywac... tak jak wspomaganie techniczne wspomaganie
            chemiczne/psychiczne i inne sa po to zeby wygrywac (zabijac albo niekoniecznie - zalezy czy sa reguly
            czy nie)

pozdrawiam panow (tych duzych i cala reszte)
      • Gość: mamo ja wariat Tomasz Adamek na dopingu? IP: *.aster.pl 26.03.07, 13:03
        W 4-tej RP czyli w Kaczolandzie nawet przed rozmową z żoną sprawdź czy nie ma na
        sobie japońskiej nagrywarki. Zdewociały moher i nawiedzony świr triumfują.
        • Gość: borabora Re: Tomasz Adamek na dopingu? IP: *.pools.arcor-ip.net 29.03.07, 17:35
          Cos ci sie scenariusze porypaly. Tak bywalo jak nauczaja historycy, troche lat
          temu do tylu.
      • Gość: psycholog jaro - diagnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:17
        Przeczytałem Wasze opinie na temat boksu i mogę śmialo postawić tezę, że gość
        podpisujący się JARO to homoseksualista.
        Świadczą o tym jego wypowiedzi o jego męskości, nadużywanie słów lalunia, itp.
        Kolejnym dowodem jest oskarżenie innego uczestnika forum o te skłonności. Mam w
        pracy często do czynienia z takimi przypadkami. Jaro to typowy przykład
        homoseksualisty, który nienawidzi tego w sobie. Dlatego dla odwrócenia uwagi
        innych kieruje na nich swoją "ułomność".
        Nie martw się Jaro, teraz nie musisz sie już ukrywać ze swoją innością.
        Zaakceptuj to w sobie i spróbuj się polubić.
        • Gość: marcin hehe, uważaj, bo ten Jarek, to może być ktoś IP: *.chello.pl 26.03.07, 13:34
          bardzo ważny w Polsce, opis się zgadza :)
        • Gość: jasu Re: jaro - diagnoza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:26
          Jaro to pieszczotliwe określenie Jarosława czyżby to pisał premier zarówno brat
          prezydenta jak i oficjalnie homofob lecz w rzeczywistości sam jest gejem już
          pare lat temu stwierdził to o nim były prezydent L.W.
      • Gość: kris Wszyscy biorą! A co może nie? IP: 62.233.164.* 26.03.07, 13:39
        Adamek tylko wyraził swoje zdanie ale program na TVP 3 był żenujący, najlepszy
        był prowadzący, który gwoli wstępu ogłosił: "ja boksu nie lubię...tak już mam.."
        a miej sobie, tylko ogłaszaj to za swoją kasę w swojej prywatnej telewizji...to
        moje zdanie

Inne zdanie z kolei ciśnie się na usta: ojców sukcesu zawsze jest wielu ale jak
        przychodzi porażka to tylko sępy nadlatują...

fototel.pl/
      • Gość: asdf To ten co grał papieża? IP: *.asystent.ds.polsl.pl 26.03.07, 14:01
        Kto by pomyślał...
      • Gość: John hipokryzja IP: 83.14.217.* 26.03.07, 15:07
        Każdy, kto liznął wyczynowego sportu wie, że aby być w czołówce trzeba brać.
        Doping hormonalny to normalka.
        • Gość: borabora Re: ciosek?? IP: *.pools.arcor-ip.net 29.03.07, 16:30
          to drugie nazwisko od tej ksiazki. Czy to jakies powinowactwo ze stanislawem
          cioskiem?
          • billy.the.kid Re: ciosek?? 31.03.07, 09:51
            niejaki miszcz endrju też kiedyś gadał ze BARDZO NIE LUBI TEGO MORDOBICIA.

a technika-faktycznia istniała w czsach leszka drogosza,józka grudnia czy janka
            szczepańskiego-o ile małolactwo to pamięta. ostatni taki w polsce był chyba
            jerzy rybicki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka