Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Znowu Dawidowski !!!

IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 21:27
    Zwariuje przez tego Dawidowskiego, co mecz ostatnio strzela bramke. Ja akurat
    postawilem na innych napastnikow. Efekt jest taki ze moi napastnicy od 2 czy
    3 kolejek nie strzelili bramki, a ten strzela co najmniej jedna bramke w
    kazdym meczu, grajac w slabej mimo wszystko Amice. Eh, niezle sie oblowili
    ostatnio ci, co go maja w skladzie !!!

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maverick Re: Znowu Dawidowski !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 22:29
        i co teraz powiesz? chyba bedzie potrzebna cenzura...
        ja tez go nie mam...
        Pozdrawiam
        • kuti_master Re: Znowu Dawidowski !!! 20.05.03, 22:31
          Ja mam Dawida od dość dawna, czas najwyzszy zeby go sprzedać, nastrzelał bramek
          dla mojej druzyny, teraz inni prezesi też go zapewne zakupią, a on moze stracić
          skuteczność.
          Zobaczymy co pokaże dziś Włodarczyk, jest moim kapitanem, ale chyba gracza
          Amiki nikt w tej kolejce nie przebije :/
          • Gość: grzesol Re: Znowu Dawidowski !!! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 22:34
            Kuti ja go i tak nie kupię ja mam swoje typy a tak wogóle ja też mam
            Włodarczyka na kapitana jak pewnie 1/3 prezesów :) . I nie dziś tylko jutro :)
            • Gość: mikis Włodarczyk? na kapitana? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 22:40
              no to dostaniecie 2 pkt za udział x 2 i tyle
              Svitlica na kapitana - jego przebudzenie jest bliskie!!!
              • Gość: grzesol Re: Włodarczyk? na kapitana? IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 22:43
                Czyli według ciebie Włodarczyk nie zagra ?!
                • Gość: Wonski Re: Włodarczyk? na kapitana? IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 01:50
                  A ja to sobie mysle ze w tej kolejce przebudza sie wreszcie "ci wlasciwi", tzn.
                  Zurawski i Svitlica (tego pierwszego zrobilem nawet kapitanem). I zrzedlaby
                  mina tym co ich z braku cierpliwosci posprzedawali !!! Licze na powiedzmy 2
                  gole Svtlicy i 3 gole Zurawskiego. Przesadzam ? E tam, wszystko jest mozliwe
                  (kiedys musza qrcze cos strzelic).

Pozdrawiam
                  • kuti_master Re: Włodarczyk? na kapitana? 21.05.03, 08:06
                    Szczytem możliwości Svitlicy na stan obecny jest jeden gol z Lechem (wszystko
                    zbera Sagan) , Żurawski może strzeli 2gole Polonii, ale może też mieć pusty
                    worek z bramkami.
            • Gość: Zen Re: Znowu Dawidowski !!! IP: *.now-acc.pl 21.05.03, 12:21
              Dzisiaj tylko Wisła!!!!!
              Kuźba z Żurawiem (kapitan dowolny). Muszą w końcu na kimś wyładować swoją
              złość!!!
      • Gość: Rafix Re: Znowu Dawidowski !!! IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.05.03, 12:19
        Dlugos sie zastanawialem czy wystawic Dawidowskiego ale stwierdzilem ze to
        rasowy napastnik i sie oplacilo...Zastanawiem sie tylko czy Wlodarczyk moj
        kapitan da dzis rade cos pyknac , raz juz mu zaufalem i dal mi 20 pkt.
      • Gość: mario Re: Znowu Dawidowski !!! IP: *.wmc.com.pl 21.05.03, 13:02
        a ja go sprzedałem:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka