Gość: mike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malyfiolek Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 05.06.03, 21:18 lipa lipa! szkoda jak anwil wygra bo z tak wiejskimi kibicami wstyd się pokazywać w europie... mam nadzieje że jednak prokom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anv Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.toya.net.pl 05.06.03, 21:24 malyfiolek to zbudujcie sobie bardziej profesjonalna druzyne bo z tak wiejska druzyna daleko nie zjadziecie ]:-> cpjś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 05.06.03, 22:12 malyfiolek napisał: > lipa lipa! szkoda jak anwil wygra bo z tak wiejskimi kibicami > wstyd się pokazywać w europie... mam nadzieje że jednak prokom co ty gadasz synek - nie byles nie widziales - a ze dziennikarze pisza o puszce - niestety nikt jej nie widzial, pecesas i jankes powinni dostac obustronne - a dostal tylko pecesas - wiec jak mozna pisac ze sedziowie nie widzieli (adrom i łc - sa slepi) a publika byla dzis rewelacyjna - nikt nie obrazal prokomu - tylko raz bylo na sedziow - a kibice obu druzyn kupowali napoje w tym samym barku i to bez awantur - wiec jesli uwazasz ze mamy wiejska publicznosc - to sobie kolezko mozesz wyprostowac swiatopoglad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdansk Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: 153.19.102.* 06.06.03, 08:16 wolne żarty chłopcze. rewelacyjna publika przez całą czwartą kwarte każdy zdobyty punkt kwitowała uderzeniem z buta na wysokości głowy w kabine w której siedział dziennikarz radiowy z Gdańska. Po meczu przez 20 minut nie mogł z niej wyjść i tylko sobie patrzył jak ochroniarze wloką po parkiecie zaryczaną żonę Masulisa. Jeśli kibice anwilu nie zostaną zabici w sopocie przy najbliższej okazji to będzie cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 09:00 Reakcja tzw kibiców prokomu jest charakterystyczna , taka jak bywała kibiców ślaska (których dopiero po tygodniu było stać na rzetelną ocenę meczów z Anwilem), jeśli wygrywaja to jest ok , jeśli przegrywają to totalne obrażanie przeciwnika i kibiów, płacz i histeria , poprostu dzieci które zbyt wcześnie oderwano od cycka mamusi.,a żona waszego koszykarza postanowiła urzadzić pokaz a"la samoobrona albo LPR, zrobiła to dla dziennikarzy i swoich kibiców i udał jej się teatr dla naiwnych i maluczkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 11:38 kolego gdzie ty siedziales - ja siedzialem zaraz kolo sektora prokomu i co i nic - a propo kopania - kretyni sa wszedzie - ja mowie o tych normalnych kibicach - a jesli chcesz jakies detale wypominac - to pomysl o tym co koszykarze prokmu robili na 2 meczu - jagodnik i vrankowic- i jaki jest tu twoj komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Świetnie Anvil ! dowalcie "Polakom" z Sopotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:19 mistrz jest wasz, Urlep ma na to patent, my we Wrocku dobrze o tym wiemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fyo Unia TAK, Włocławek NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 14:09 Oj Włocławek, Włocławek... wy zawsze będziecie wieśniakami! Nigdy nię będziecie mieli dobrej publiczności jeśli nie pozbędziecie się tych buraków z hali (choć w waszym przypadku to ciężkie przedsięwzięcie wywalić z hali 4 tys ludzi). Rzucać czymś w zawodników, trzęść koszem przy osobistych? Dajcie spokój to jest kibicowanie? Jak na razie to nie chciałbym się za was wstydzić w europie! Co do meczu to gratuluję zasłużonego zwycięstwa, brawo Anwil, Skele to kawał grajka! Sopocianie dali ciała, ale ja wciąż pamiętam co było rok temu... tacy byliście pewni, a tu nagle ooops! niespodzianka! To jeszcze nie koniec walki! Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców i do nich adresuję tylko drugą część wypowiedzi. 3mka i powodzenia w sobotę i niech wygra lepszy! PROKOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rraff Re: Unia TAK, Włocławek NIE! IP: *.chelmnet.pl 06.06.03, 17:07 najbardziej mi szkoda tego, że z euroligi wypieprzą tych gżdyli po dwóch kolejkach za zachowanie. szkoda, bo anwil to na tyle dobra drużyna, że mógłaby powalczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 05.06.03, 21:21 Brawo chłopaki z Anwilu, wierzę w Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TFU TYLKO NIE KUJAWIACY W EUROLIDZE PANOWIE LITOSCI :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:22 CO SIE TYCZY MATACZENIA PANA KORALEWSKIEGO HMMMMMM ... i gre w eurolidze w eurolidze gra zespol dobrze zorganizowany z duza hala i lotniskiem w tym miescie hmmm prokom ma lotnisko ale nie ma hali panowie z kujaw maja hale ale nie maja lotniska i pewnie dlugo nie beda mieli ... ;] zatem badzmy spokojni we wroclawiu mamy hale i lotnisko, a pan schetyna wypil moze wodki z tymi panami z 16 klubow w przeciwienstwie do pana koralewskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anv Re: TYLKO NIE KUJAWIACY W EUROLIDZE PANOWIE LITOS IP: *.toya.net.pl 05.06.03, 21:27 to nie posiadanie lotniska decyduje o grze w eurolidze tylko dobra gra zespolu panie tfu ;] cpjś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumun Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.06.03, 21:27 Ufff! Anwil znowu wygrał! Zapowiada się wg mnie na 4:2 i spotkanie 15 czerwca dotyczące wyboru trenera kadry odbędzie się w nowej stolicy koszykówki. Wielu się to widocznie nie podoba i ciągle lżą Włocławek, jakby sami byli kryszta łowoczyści. Wiem że nie wszystko we Włocławku jest ok, ale czas pogodzić się z porażką i nie zachowywać jak rasa panów, której wszystko się należy. No chyba, że jesteście z Breslau, a nie z Wrocławia...PS Wywiad z rzecznikiem ULEB wskazuje jednak chyba na to że mistrz kraju zagra w Eurolidze i dobrze i na to też nie ma co psioczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franiu Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 21:32 SKELE ! SKELE! i jeszcze raz SKELE! Gość jest po prostu nie do wyjęcia ;) Gratulacje dla Anwilu,obstawiam ze bedzie 4:2 dla chłopaków z Włocławka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTS Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: 195.117.228.* 05.06.03, 21:49 z tego co pamietam , gra sie do 4 zwyciestw, a jest na razie 2:1, to polowa drogi i nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu. ale chwalic sie wygrana z prokomem, ktory nie mogl wcelowac z najprostrzych pozycji to nie jest najelepsze. dzis SKK szczecin by pokonal prokom, wiec poczekamy i zobaczymy co przyniosa nastepne mecze, prokom moze grac juz tylko lepiej, bo dzis osiagnal dno. stawiam na 4:3 dla prokomu. w zeszlym roku tez kibice anwilu duzo mowili i wszyscy pamietamy jak to sie zakonczylio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwe Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.toya.net.pl 05.06.03, 21:56 pts slaba dyspozycja druzyny to nie jest wytlumaczenie porazki ten zespol gra w filnale o tytul mistrzowski wiec w jego interesie bylo stawic sie w formie uwazam twoj komentarz za conajmniej dziwny a moze anwil powinien poczekac az wreszcie prokom dojdzie do siebie wypocznie wyspi sie bo dzis nie byl w stanie grac i to nie fair ze mecz sie odbyl o tej porze skoro rownie dobrze mozna bylo go zagrac za miesiac? LOL cpjś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTS Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: 195.117.228.* 05.06.03, 22:12 nie o to chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 05.06.03, 21:52 co ty gadasz synek - nie byles nie widziales - a ze dziennikarze pisza o puszce - niestety nikt jej nie widzial, pecesas i jankes powinni dostac obustronne - a dostal tylko pecesas - wiec jak mozna pisac ze sedziowie nie widzieli (adrom i łc - sa slepi) a publika byla dzis rewelacyjna - nikt nie obrazal prokomu - tylko raz bylo na sedziow - a kibice obu druzyn kupowali napoje w tym samym barku i to bez awantur - wiec jesli uwazasz ze mamy wiejska publicznosc - to sobie kolezko mozesz wyprostowac swiatopoglad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 05.06.03, 22:38 nie Pacesas kopnol jankowskiego tylko na odwrut ty stronnicza kurwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 11:42 Gość portalu: dana napisał(a): > nie Pacesas kopnol jankowskiego tylko na odwrut ty stronnicza > kurwo tylko bez epitetow troglodyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso słoma z butow w Eurolidze???!!!! IP: *.nat.visnet.pl 05.06.03, 23:05 ta holota z wloclawka, byc moze, bedzie reprezentowala Polske w rozgrywkach Euroligii??? co za kompromitacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasadziu Re: słoma z butow w Eurolidze???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 23:27 A byłeś palancie na meczu, ja mieszkam w Płocku, byłem na tym meczu. Kibice byli dzisiaj niesamowici. Doping był extra. Co do "gorącego" spięcia na boisku, to rzeczywiście pierwszy kopnął Jankowski, a ten mu poprostu oddał. Prokom jest cieniem drużyny z sezonu zasadniczego, sądze, że im więcej będzie meczów tym większe są szanse Anwilu. Sopocianie zagrali rewelacyjnie pierwszą kwartę (szczególnie w obronie), ale później jakby z nich uszło powietrze (czyżby zmęczenie). Słabo zagrali zawodnicy z pierwszej piątki, bardzo dobrze rezerwowi. Sądze, że bez problemu wygra Anwil w sobote, wiem, że rok temu też wygrali pierwsze spotkanie we Włocławku wysoko, a póżniej tylko przegrywali, ale to nie jest ta sama drużyna (URLEPA). A co do autora tego artykułu, proszę o trochę mniej stronniczości, bo tekst, aż śmierdzi kibicem Sopotu lub przeciwnikiem Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: słoma z butow w Eurolidze???!!!! IP: 62.29.232.* 05.06.03, 23:40 Redaktorki z GW od początku sezonu kibicują wszystkim przeciwnikom Anwilu , strasznie ich zabolało gdy Anwil wyeliminował Sląsk , teraz aż ich skręca z żałości gdy widzą ,że Anwil deklasuje ich ukochany prokom i gotowi są wyssać z palca każde kłamstwo byle oczernic Włocławek , niestety obiektywizm nigdy nie był cechą redaktorów tej gazety , a teraz ci panowie przechodzą już samych siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: słoma z butow w Eurolidze???!!!! IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 11:45 Gość portalu: mag napisał(a): > Redaktorki z GW od początku sezonu kibicują wszystkim > przeciwnikom Anwilu , strasznie ich zabolało gdy Anwil > wyeliminował Sląsk , teraz aż ich skręca z żałości gdy widzą ,że > Anwil deklasuje ich ukochany prokom i gotowi są wyssać z palca > każde kłamstwo byle oczernic Włocławek , niestety obiektywizm > nigdy nie był cechą redaktorów tej gazety , a teraz ci panowie > przechodzą już samych siebie . POPIERAM POPIERAM I JESZCZE RAZ POPIERAM - NIECH TA CHOLERNA WYBIORCZA WRESZCIE BEDZIE OBIEKTYWNA - I TAK DZIWNE ZE ZAMIESCILI ARTYKOL O SKELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Re: słoma z butow w Eurolidze???!!!! IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.12.* 06.06.03, 00:10 Jankes jest cienki, a jako koszykarz porównywalny z kijem od szczotki. Co do ekscesu z Pasecasem, to rzeczywiście Jankes zrobił to, po co został wysłany na boisko, co zresztą w jego przypadku wychodzi mu najlepiej (faulowanie i brutalna gra), choc w porównaniu z innymi jest nawet w tym cienki. Szkoda mi ciebie Jankes, nawet durny Jusup poznał sie na tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: słoma z butow w Eurolidze???!!!! IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 11:43 Gość portalu: zasadziu napisał(a): > A byłeś palancie na meczu, ja mieszkam w Płocku, byłem na tym meczu. Kibice > byli dzisiaj niesamowici. Doping był extra. Co do "gorącego" spięcia na > boisku, to rzeczywiście pierwszy kopnął Jankowski, a ten mu poprostu oddał. > Prokom jest cieniem drużyny z sezonu zasadniczego, sądze, że im więcej będzie > meczów tym większe są szanse Anwilu. Sopocianie zagrali rewelacyjnie pierwszą > kwartę (szczególnie w obronie), ale później jakby z nich uszło powietrze > (czyżby zmęczenie). Słabo zagrali zawodnicy z pierwszej piątki, bardzo dobrze > rezerwowi. Sądze, że bez problemu wygra Anwil w sobote, wiem, że rok temu też > wygrali pierwsze spotkanie we Włocławku wysoko, a póżniej tylko przegrywali, > ale to nie jest ta sama drużyna (URLEPA). A co do autora tego artykułu, proszę > o trochę mniej stronniczości, bo tekst, aż śmierdzi kibicem Sopotu lub > przeciwnikiem Włocławka. POPIERAM POPIERAM POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Correa Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 00:04 Oto typowa włocławska głupota. Wszędzie spisek przeciwko Anwilowi. Podobno szpiedzy czają się nawet w klozetach. Cała prasa tylko czyha by dowalić Anwilowi. A na meczach we Włocławku jest kulturalnie. Srali muchy, panowie Anwilowcy. Jest zupełnie inaczej. Anwil zwisa reszcie Polski. Wygra to wygra i tyle. Nie jego zasługa tylko Andreja Urlepa. A do waszej hali wali w ciemno mnóstwo chamów. Po prostu nikt inny w tym mieście nie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 11:48 Gość portalu: Correa napisał(a): > Oto typowa włocławska głupota. Wszędzie spisek przeciwko Anwilowi. Podobno > szpiedzy czają się nawet w klozetach. Cała prasa tylko czyha by dowalić > Anwilowi. A na meczach we Włocławku jest kulturalnie. > > Srali muchy, panowie Anwilowcy. Jest zupełnie inaczej. Anwil zwisa reszcie > Polski. Wygra to wygra i tyle. Nie jego zasługa tylko Andreja Urlepa. A do > waszej hali wali w ciemno mnóstwo chamów. Po prostu nikt inny w tym mieście > nie mieszka. wlasnie mnie obraziles ty ..... - moze tobie i zwisa - ale nam tu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capricornXXX Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 11:51 Do Correa.Nie przeginaj bo basket to nie wszystko,rozumiem że nie jest mile widziane jak klub spoza lini Wrocław-Warszawa- Gdańsk zajdzie zbyt wysoko ale ja jestem z Włocławka,tu się urodziłem,wychowałem i nie widzę specjalnej różnicy w poziomie chamstwa między w/w miastami.Proszę więc nie obrażaj mnie koleżko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsky Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 00:45 niech sie wiesniaki z włocławka ciesza.może im na wsi wreszcie kino zbuduja,hehehee.juz tyle finalow w plecy...w sopocie nie ma takiego zwierzactwa i jest kultura.zreszta ci co byli na pierwszych meczach to widzieli.jak zwykle tylko buraki zanwilu robili trzode.zaorac ta wies i kwiaty posadzic to zostanie im kolo gospodyn wiejskich a nie plk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarcios Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: 195.205.216.* 06.06.03, 08:32 Gratuluje!!! Wy jestesmy BEEE, a My CACY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: 158.75.197.* 06.06.03, 09:01 Na meczach w waszej hali trzeba się prosić o doping. Pogrzeb czy co? Tak więc 150 kibiców nie ma problemu z "przykryciem czapką" 1500 "kulturalnych kibiców Puzzli". Uwaga naddchodzi sztorm 12- tka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wloclawka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 11:51 Gość portalu: vonsky napisał(a): > niech sie wiesniaki z włocławka ciesza.może im na wsi wreszcie > kino zbuduja,hehehee.juz tyle finalow w plecy...w sopocie nie > ma takiego zwierzactwa i jest kultura.zreszta ci co byli na > pierwszych meczach to widzieli.jak zwykle tylko buraki zanwilu > robili trzode.zaorac ta wies i kwiaty posadzic to zostanie im > kolo gospodyn wiejskich a nie plk. dobrze juz dobrze - pogadales - ciekawe co zostanie z sopotu jesli w tym roku nie wygraja (bo jak sie okazalo nasze kolo gospodyn - juz w tym roku rzadzi plk) - a z tego co slyszalem - w sopocie jest takie cisnienie ze ho ho (moze w przyszlym roku kupia URLEPA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.zgb / 10.162.65.* 06.06.03, 07:38 Widzę, że ciężko wszystkim przyjąć sukcesy Anwilu i jedyne co mogą zrobić to nas obrażać, Panowie trochę kultury, wygrywa lepszy czy wam się to podoba czy nie!!!!!!!!!!!!a na razie jest to ANWIL Włocławek!!!!!!! i oby tak zostało!!!! Pozdrawiam "kulturalnych" kibiców z Sopotu i Wrocławia i życzę zukcesów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rraff Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: 153.19.102.* 06.06.03, 08:25 dzien dobry, ja jestem z gdanska i chciałbym zauważyć, że są dwie sprawy. pierwsza sportowa i tu nie ulega najmniejszej wątpliwości że anwil jest lepszy i na dzisiaj mistrzostwo polski mu sie należy, bo prokom na boisku robi żenade. druga sprawa jest troche pozasportowa. moim zdaniem nawet część wypowiedzi ludzi z włocławka na tym forum, ale przede wszystkim ich zachowanie w hali po meczu, a także zachowanie porządkowych, którzy wloką po ziemi płaczącą żone jednego z koszykarzy prokomu nie wymaga żadnego komentarza. Jak również to, że gdyby nie ściskała oburącz telefonu z którego chciała dzwonić po pomoc, to by jej ten telefon panowie z hali ukradli. anwil jest genialnym zespołem, jak patrze na skele, to sie czuje jakbym oglądał finał chicago - utah z 93, ale na trybunach siedzi taka wiocha, że to sie w pale normalnie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_anwil Racje IP: *.sgh.waw.pl 06.06.03, 08:46 Brawo Aska widze ze wreszcie ktos napisal cos rozsadnego.Kibice Prokomu chcieliby zapewne zeby nasi siedzieli cicho i poklaskiwali gdy ktokolwiek trafi do kosza...to ze we wloclawku jest goraco i ze wywoluje to takie emocje to tylko nadaje smak temu finalowi..musi sie cos dziac aby bylo wesolo :))) ja jak na razie to nic zlego sie nie stalo...Kibice Prokomu by widzieli jakie akcje "odchodzily" miedzy kibicami Slask i Anwilu jeszcze pare lat temu to by sie dowiedzieli ze nie tylko kibice z wloclawka sa taki "goracy" a ze slaska tez....ale co tam...wreszcie nareszcie ANWIL MISTRZEM POLSKI !!!! Gość portalu: joanna napisał(a): > Widzę, że ciężko wszystkim przyjąć sukcesy Anwilu i jedyne co mogą zrobić to > nas obrażać, Panowie trochę kultury, wygrywa lepszy czy wam się to podoba czy > nie!!!!!!!!!!!!a na razie jest to ANWIL Włocławek!!!!!!! i oby tak zostało!!!! > Pozdrawiam "kulturalnych" kibiców z Sopotu i Wrocławia i życzę zukcesów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Racje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 09:08 Gość portalu: adi_anwil napisał(a): > Brawo Aska > > widze ze wreszcie ktos napisal cos rozsadnego.Kibice Prokomu > chcieliby zapewne zeby nasi siedzieli cicho i poklaskiwali gdy > ktokolwiek trafi do kosza...to ze we wloclawku jest goraco i ze > wywoluje to takie emocje to tylko nadaje smak temu > finalowi..musi sie cos dziac aby bylo wesolo :))) ja jak na > razie to nic zlego sie nie stalo...Kibice Prokomu by widzieli > jakie akcje "odchodzily" miedzy kibicami Slask i Anwilu jeszcze > pare lat temu to by sie dowiedzieli ze nie tylko kibice z > wloclawka sa taki "goracy" a ze slaska tez....ale co > tam...wreszcie nareszcie ANWIL MISTRZEM POLSKI !!!! Życzę sukcesu Anwilowi. Jest to zespół, który od dawna jest w finałach ligi. Inni pewnie już dawno pogodziliby się z przegraną, sponsorzy wycofali, bo poco być tym drugim. Teraz przychodzi czas tryumfu. Niestety kibice anwilu to największe buraki, jakie widziałem w życiu. Czy wiecie, że oni gwiżdżą na swoich byłych koszykarzy??? Natomiast wszyscy byli koszykarze Śląska oraz Urlep we Wrocławiu zawsze są oklaskiwani. Obelgi, bluzgi rzucane z trybun we Włocławku to standard. Włocławianie, wchodzicie do Europy, trochę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_anwil Re: Racje IP: *.sgh.waw.pl 06.06.03, 11:23 a wiesz kogo oni wygwizdali ??? Jankowski zrobil w koncu taka kake w Anwilu ze to byl najwyzszy czas zeby go wywalic....wygwizdanie slusznie mu sie nalezalo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Skele IP: 62.93.97.* 06.06.03, 09:53 Jak myślicie włocławianie, czy zawodnik o nazwisku Skele, w następnym sezonie będzie reprezentował Anwil czy już Śląsk? Schetyna znany jest z tego, że lubi sobie podkupić waszych graczy. Pamiętacie jeszcze Adomajtisa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris PROKOM DO ROBOTY, ROZWALCIE RUMUNÓW !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 09:11 Rumunia mistrzem Polski to byłaby gruba przesada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Anwil mistrzem??? IP: *.mimuw.edu.pl / *.gazeta.pl 06.06.03, 09:51 Gratulacje za mistrzostwo Polski, chyba sie nie myle (bo Prokomowi zaczyna brakowac arguentow). 1) Anwil mial w tym sezonie dobrego trenera i szczescie. Ale NAJLEPSI potrafia te szczescie wykorzystac. (o ile mi wiadomo to kilka lat temu ten sam trener nie zdobyl mistrza we Wloclawku, ktos wtedy mial wiecej szczescia ;), a moze byl lepszy ???) 2) Nawet jezeli w tym konkretnym meczu kibice Anwilu sa bezwinny, to jednak latki ,,nienajlepszej'' publicznosci nie zedrzecie dlugo (kibice Anwilu). Ja pamietam hasla antysemickie jakie sie pojawialy, gdy trenerem Slaska byl trener z Izraela. 3) Jak mozna wygwizdywac Jankesa, ktory dla mnie do teraz jest symbolem dobrej koszykowki z wloclawka???. Gdzie wdziecznosc. O ile pamietam, to przy rozstaniu obrazal tylko zarzad klubu (nie kibicow). - i tak AZS Torun jest najlepszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo pozasportowo IP: *.sulzer.com 06.06.03, 10:05 najbardziej mnie wkurza ze odbyl sie trzeci mecz finalu, poki co anwil-prokom 2-1 i zamiast komentowac wynik i gre obu stron czytam mase glupich komentarzy jaka to jest publicznosc we wloclawku (tzn zla) jacy sa wspaniali kibice prokomu. pewnie ze jacys idioci znajda sie i we wloclawku, sopocie czy we wroclawiu ale nie generalizujmy. uwazam ze glosny doping (czasami nawet delikatne bluzganie arbitrow) dodaje dodatkowego smaku rywalizacji. irytuje mnie tez czytanie "rumuni" itp. kto z burakow i debili piszacych takie slowa byl kiedykolwiek w tym kraju zeby znal i obrazal ten narod. poki co widze pozytywny aspekt ze w eurolidze bedzie gral mistrz polski czyli anwil lub prokom i wszystko odbywa sie na jasnych zasadach a nie gdzies przy stoliku miedzy panem g.s i innymi dzialaczami przy butelce wodki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girardelli kmioty z wloclawka do pługa od ktorego was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 11:51 silą oderwano, gdzie wam do euroligi ? zastanowcie sie, nie kompromitujcie waszej wioski w swiecie, bo to rzutuje na cala polska koszykowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo do buraka girardellego czy jak mu tam IP: *.sulzer.com 06.06.03, 12:09 sluchaj kupo gnoju, takim tekstem to wyrabiasz sobie opinie, nie zycze sobie zebys tak obrazal miasto wloclawek (to nie tylko koszykowka to takze inni ludzie). mysle ze jak troche dorosniesz to zrozumiesz swoje zachowanie, stawiam na to ze masz gora 16-17 lat i usiadles sobie w kafejce internetowej i przy kolesiach robisz sie na twardziela. dla mnie jestes zerem a wlasciwie do zera to ci duzo brakuje, bez pozdrowien bo taki smiec jak ty na nie nie zasluguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_anwil Re: Anwil mistrzem??? IP: *.sgh.waw.pl 06.06.03, 11:25 AZS Torun rzadzi :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan do kibiców... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 15:35 pierwsza wypowiedź pt w hali wicemistrzów to milczenie jakim skwitowałem niektóre wypowiedzi padające z obu stron barykady. ludzie opanujcie sie! jako kibic prokomu narzekam na brak kultury we włocławku ale widze że u nas też są durnie, dobrze że przynajmniej na meczach ich nie widać, bo pewnie nie chodzą... obiektywnie patrząc to jedna włocławek jest wioską i zdania mego nie zmienię. do was naprawdę nie dociera że my w sopocie nie płaczemy po przegranej, tylko nie możemy skumać waszych twz 'najlepszych w polsce kibiców'. dla porównania przytocze pare przykładów różnic pomiędzy naszymi halami. w sopocie oklaskuje się zawodników drużyn przyjezdnych, a przypadku anwilu to sa oni moim zdaniem nawet lubiani, a na pewno doceniani, tymczasem u was leca w nich jakies gówna przyczepione do serpentyn,puszki i mnóstwo obraźliwych tekstów jak na przykład ten słyszany przez wszystkich w radiu o dźwięcznie brzmiącej treści:'prokom pedały', a to dużo o was świadczy... kolejna sprawa to trzęsenie koszem podczas rzutów osobistych? to lekka przesada w sopocie nie do przyjęcia. następna rzecz to unoszenie środkowego palca podczas prezentacji drużyny przeciwnej ze strony włocławian, ze strony sopocian oklaski. fanatyzm waszych kibiców osiąga niebezpieczny poziom wykraczający poza zdrowa rywalizację sympatyków druzyn rywalizujących na najwyższym krajowym poziomie, więc apeluję żeby kibicowanie także odbywało się na takim poziomie, bo jak narazie jestem pod wrażeniem dopingu obu stron ale te pojedyńcze incydenty psują cały smak finałow! staram się byc obiektywny ale naprawde sopockim kibicom trudno cos zarzucić a włocławskim można wiele... pozdrawiwm tych którzy mnie rozumieją i mam nadzieję że chociaż do kogoś dotrą moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 06.06.03, 15:35 Zapraszamy na stronę o Śląsku, który gratuluję Anwilowi zwycięstwa! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYSIEK Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.16.* 06.06.03, 16:28 siedziałem blisko tego zajścia i jak zwykle piszecie tendencyjnie tak zfaulował Pacesas ale kopnąl leżący Jankes odchodzącego Pacesasa a sędzia stał obok i nie zareagował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qjawianka Re: Finał PLK: Anwil wygrał mecz nr 3 IP: *.satfilm.net.pl 06.06.03, 16:46 ale halo się zrobiło-afera na miare skandalu Clinton - Lewiński. Fakt faktem, że incydent z puszką miał miejsce ale to co teraz prezentuje gazeta.pl nadaje się na pierwsze strony "Życia na gorąco"; "Na żywo" czy temu podobnych pismaków. Właśnie zajrzałam na strony gazety pomorskiej i proszę tylko spojrzeć na ich artykuł www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030606/SPORT/106060223 Sprawa z puszką prawdopodobnie znajdzie się w sądzie, a osobnik prezentujący swoje umiejętności rzutowe powinien zostać srogo ukarany. hm.... a może gazeta już szykuje sonde typu: Czy za niesportowe zachowanie pseudokibiców (bo na pewno to nie był kibic): a) mieszkańcy Włocławka powinni dożywotnie pracować w kamieniołomach, b) miasto powinno zostać usunięte z mapy Polski, c) sam wytypuj kare i opisz ją ze szczegółami. PS. Do kibiców obu drużyn - doping był wyśmienity - bęben sopocian (siedzieli nade mną) słysze do dziś :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś