Gość: Jonek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:54 Śmieszy mnie takie zastrzeganie numerów. Za iles tam lat tyle będzie zastrzeżonych numerów, że nowi zawodnicy będą musieli zmieścic na swoich koszulkach trzycyfrowe numery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wart Idiotyczny sondaż IP: 217.153.84.* 21.06.07, 09:10 Decyzja nie jest ani skandaliczna ani głupia. Na co moam zagłosowac Gazeto skoro mam zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Idiotyczny sondaż IP: *.amuz.wroc.pl 21.06.07, 09:41 dokładnie.....zmieńcie tę sondę...co to za tendencyjne odpowiedzi??? albo dodajcie drugą z pytaniem czy ta pierwsza sonda jest mądra! ja też uważam, że odmawiając zastrzeżenia podali całkiem rozsądny argument więc chciałbym zagłosować, że to 1). żaden skandal 2). wcale nie głupia decyzja 3). mam swoje zdanie na ten temat - ale nie mam możliwości wyrażenia go w głosowaniu. PS. bardzo za to podoba mi się rozwiązanie jakie podjęła drużyna w tej kwestii. a na temat tego krzykliwie-sensacyjnego tytułu artykułu nie będę się wypowiadał ale został podany tak jakby to wszystkiemu winny był Ignaczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.echostar.pl 21.06.07, 09:26 Sprawa koszulki Arka Gołasia była już wyjaśniana przy okazji zeszłorocznej ligii. Śmiesznie trochę tak, po roku, pisać o tym samym... mało juz aktualnym A sondaż głupkowaty-to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Ale wymysliłeś buahahaha IP: *.icpnet.pl 21.06.07, 09:30 Faktycznie wielki problem trzycyfrowy numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tibnb Re: Ale wymysliłeś buahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:35 Glupi to przede wszystkim jest ten artykulik! Kibice i siatkarze wszystko sobie dawno wyjasnili, doszli do prozumienia, a tu Gazeta wywleka takie "sensacje" na miare listu Betanek! Po co? Czemu akurat teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
ela_mmm Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? 21.06.07, 09:40 Arek Gołaś był wyjątkowym człowiekim, siatkatrzem. Zrobił dużo dla polskiej siatkówki. Skoro koledzy i trener oraz inni chcieli w ten sposób podziękować MU za to co robił, uhonorować jego pracę, pokazać, że pamiętają to w tym nie ma nic śmiesznego. Decyzja FIVB jest troche dziwna, ale bardzo dobrze, że z tym numerem gra właśnie Krzysiek, a nie inny zawodnik. Mysle, że Arek nie ma nic przeciwko takiemu rozwiązaniu... Patrzy teraz z góry i pomaga naszej drużynie. Oby nasza reprezentacja mogła MU zadedykować jak najwięcej zwycięstw... Szkoda, że nie można mu pokazać, że pamiętamy przez zastrzeżenie numeru, ale my kibice zrobimy to w inny sposób.... "Tak długo będzie żył ten, który w pamięci innych pozostanie żywy"- a więc pamiętajmy o Nim, a będzie On żywy na zawsze- w naszych sercach.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? 21.06.07, 09:43 Racja, zastrzeganie numerów przy ich ograniczonej puli jest nierozsądne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:08 A czy Gołaś wykupił "swój" nr? Uważam, że nr na koszulkach powinny być kolejne zgodnie z potrzebami drużyny i tylko od nr 1 do 12. Każdy nr większy od 12 jest kpiną z siatkówki, gdyż na mecz trener może wystawić tylko (chyba?) 12 zawodników. Numery indywidualne na stałe rezerwowane dla zawodników to głupota. Np numery 33, 66, 145 w piłce nożnej to parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgie uwolnic 16stkę IP: *.welnowiec.net 21.06.07, 10:13 wyjatkowa zgodnosc wypowiedzi! idiotyczny pomysl odgrzebywania starego tematu. numer na kolszulce to tylko numer, jedne z 19stu jakie maja zawodnicy do dyspozycji. nie ma wogole o czym dyskutowac. szacunek dla Arka to jedno, a numer na koszulce to drugie. to pikeny gest, że chceli zastrzec numer i zrozumiala rekacja, ze nie wyrazono na to zgody. piękne jest też to, że z jego numerem gra jego przyjaciel. ale co bedzie potem? teraz moze sie wiele osob oburzy ale niech mi ktos wytułumaczy co w tej sprawei ma do powiedzenie zona Arka?? z jakiej racji ma ona decydowac kto moze a kto nie moze grac z numerem 16? wlasnie takie teksty to brak szacunku dla Arka, bo szuka sie dziury w calym, tniej sensacji i liczy , ze ktos powie " nie ja sie nie zgdziam". a co bedzie jak Igła skonczy grac? jak odejdzie pokolenie, ktore grało z Arkiem i go znało? co trzeba bedzie zrobic, żeby zagrac z 16stka na koszulce? poslubic wdowe po Arku? weźcie prstancie sie wygłupiać. uważam, że Igła po zakonczeniu kariery powinien uwolnić 16stkę. a dziennikarza sie dziwie. superexpresu i ich poziomu nie skomentuje, ale ze powaznym gazetom i portalon chce sie powtarzac te brednie to wstyd i brak szacunku dla czytelnika, BO MY TO WSZYSTKO DAWNO WIEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hałas Re: uwolnic 16stkę IP: *.chello.pl 21.06.07, 12:33 szacunek szacunkiem, ale czemu Gołasia nazywasz Arkiem ? browara z nim piłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgie Re: uwolnic 16stkę IP: *.welnowiec.net 21.06.07, 17:22 nazywam Gołasia Arkiem, bo po pierwsze tak miał na imię, a po drugie jest sporo młodszy ode mnie. Ty pewnie tez, wiec nie wal mi na Ty, bo z toba napewno piwa nie PIŁAM. Tak wogóle to jestem kobietą. Naucz sie czytać zanim coś skomentujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadex Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.sgh.waw.pl 21.06.07, 10:25 Dokładnie. Dziękuję za sondaż z "jedynie słusznymi" odpowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga A dlaczego nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:54 Jeśli ktoś zasłużył na koszulkę z numerem "16" to tylko i wyłącznie Igła, który był bliskim przyjacielem Gołasia, niby dlaczego miałby z tym numerem nie grać?Przecież to głupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:34 16 nigdy nie miała być zastrzezona, bo nie ma takiej możliwości i wszyscy, którzy cokolwiek znają się na przepisach w siatkówce doskonale o tym wiedzą. pomysły takie padały jedynie od niektórych kibiców, ale nikt tego raczej nie brał na poważnie. artykuł to wierutna bzdura i nawet mi sie nie chce go czytać do końca. ps. a Ignaczak z 16 grał już w zeszłym roku - i po co teraz robić afere? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:39 ps.2 sondaż jeszcze głupszy niż artykuł! a co jeśli ktoś uważa, że decyzja była słuszna, rozwiązanie jest dobre - czyli ma zdanie na ten temat? możeby się tak nauczyć ankiety robić? bo to już kolejna tego typu na tych stronach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pynky GAZETA to taki mały FAKT IP: *.bg.univ.gda.pl 21.06.07, 11:59 w linku do artykułu wykrzyknik GRA Z NUMEREM GOŁASIA!!! - słowem skandal w tytule znak zapytania a w artykule nie ma afery śmieszne śmieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandito Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? - To cud? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:00 Dla mnie Ignaczak jest tak przeciętnym graczem, że dziwię się jego obecności w kadrze. Nie ma większego statysty(aktora) w naszej reprezentacji jak Ignaczak. Przy tym jeszcze robi miny pt. "No Chłopaki przecież sam meczu nie wygram". A w wywiadach przy pytaniu: Dobrze Pan grał dziś czym to jest spowodowane (jest: niedosłyszałem pytania mógłby Pan powtórzyć? a to leci oczywiście w TV na live) może tym, że miał Pan mało styczności z piłką? - szumi mu w uszach "o dobrze grałem". Żenada! Wpuście kogokolwiek, byle nie on, byle nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: gołaś to szmaciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:20 to jedyny siatkarz który nie kończy 80 % piłek i co z tego ze wysoko skacze.. cienias jakich mało, a na dodatek nie umie jeździć samochodem, pewnie zdał za 15 razem w dodatku przez litośc egzaminatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLS Re: raczej TONI to szmaciarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:40 lepiej sie nie wypowiadaj, chłopie, na temat którego nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandito Re: gołaś to szmaciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:06 Mocne słowa zwłaszcza, że Gołaś już nie skacze i nie jeździ. Świeć panie nad jego duszą. Pomimo antypatii do Ignaczaka, ja zachowałbym trochę więcej wstrzemięźliwości. Gościu "Toni" nie wiem na ile masz sprawny zmysł trenerski, ale spróbuj się wysilić i zauważ wartość zawodnika względem przydatności dla całej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:01 Ignaczak to świetny zawodnik i wg mnie jest godzien nosić ten numer. Ma charakter, całkiem jak Gołaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Dlaczego Ignaczak był kolegą Gołasia? IP: *.accel.atl.earthlink.net 21.06.07, 13:04 Ta wiadomośc mie zmartwiła. Nigdy nie przypuszczałem, że Gołaś-tak wspaniały człowiek miał iwryckie upodobanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: 139.1.128.* 21.06.07, 13:54 wszyscy powinni grać z własnymi numerami telefonów na koszulkach, to byłoby najpraktyczniejsze i niepowtarzalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Niech grają z PESELem... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.06.07, 19:58 albo z NIPem - będzie niepowtarzalnie! A sonda Gazety jest idiotyczna. Uważam decyzję za słuszną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:38 ej wes jak masz p isac takie posty to nie pisz. "szesnastka"to symbol Arka i wszyscy pamietamy co sie stalo znaczy to ze jak piszesz takie posty to nie jestes fanem siatkowi tylko jakims burakiem ze wsi ktury pisze to co uslyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *O* Re: Dlaczego Ignaczak gra z numerem Gołasia? IP: 82.139.62.* 27.06.07, 16:17 widac, ze autor tego komentarza nie obcuje z siatkówka... z reszta szkoda gadac... ten numer powinien zostac zastrzeżony... mogliby powrocic do tego pomyslu po zakonczeniu kariery Igły... ale na razie niech przypomina on wszystkim ze Gołaś jest ciagle w tej reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś