Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśle

IP: *.chello.pl 26.06.07, 08:26
    zamieszka w Czechach
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iloa Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:27
        A cóż to za nieruchomość wyceniona na 1,5 zł!!!!KUPUJĘ
        • znajomy_jennifer_lopez Małysze z/budują osiedle z superatrakcją 26.06.07, 14:52
          W tym celu wykupili wielką dolinę opodal i budują osiedle - w jej centrum powstanie nowy dom Małyszów z - jak zachwala expert od nieruchomości - oryginalnym Małyszem w środku: Wokół pobudują wielkie 12 piętrowe apartamentowce z widokiem na chałupę Małyszów. Cena 12-18 tys zł/m2 w zależnośći od odległosci od chałupy. Najdalsze mieszkania (te na zboczach doliny) będą standardowo wyposażone w balkony z zestawem do obserwacji astrologicznych by mogli oglądać naszą gwiazdę...

Zapisy na mieszkania: Wisla Trade Piramidy Development Company, ul. Skoczna 1, Wisła
          • tetlian Re: Małysze z/budują osiedle z superatrakcją 26.06.07, 21:02
            Za mało pięter miał ten dom i nie dało się z niego skakać.
          • Gość: Narwa Re: Małysze z/budują osiedle z superatrakcją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:53
            musisz byc piekielnie maluczkim czlowieczkiem nadziany jadem zazdrosci. Zrob to
            co Malysz.
        • Gość: Lotos Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:20
          Beda mieszkac na skoczni juz nikt ich nie bedzie podgladal:
      • news4us "Specjalista" wycenia dzialke na 1,5 złotych... 26.06.07, 08:32
        do dupy z takim "specjalista"...
      • Gość: narciarz ale bzdury , co mnie obchodzi ten chudy skoczek.. IP: 77.89.126.* 26.06.07, 08:35
        Czy juz nie macie o czyms innym pisać? I niech mi ktos powie, ze GW nie nadaje
        sie do kibla.
        • Gość: Hen Re: ale bzdury , co mnie obchodzi ten chudy skoc IP: *.atol.com.pl 26.06.07, 08:36
          Nie czytaj GW ciulu i będzie OK.
          • ponury.szlifierz Re: ale bzdury , co mnie obchodzi ten chudy skoc 26.06.07, 13:24
            No, no, czytając GW tak się wyrobiłeś?
        • peteen cokolwiek cię w ogóle obchodzi? 26.06.07, 08:38
          sądząc po twoim wpisie, co najwyżej, ty sam...
          • Gość: zak Re: cokolwiek cię w ogóle obchodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:40
            Informacja nadaje się raczej na strony plotkarsko-towarzyskie a nie sportowe
        • Gość: Jacaranda Re: ale bzdury , co mnie obchodzi ten chudy skoc IP: *.onlink.net 27.06.07, 17:15
          ciebie moze nie obchodzi ale innych tak i to bardzo. A swoja droga takiej slawy
          i popularnosci wspolczuje naszemu Orlowi bo wytrzymac brak kultury typowej dla
          naszych rodakow to koszmar. W Polsce poszanowanie czyjejs wlasnosci to w
          dalszym ciagu pojecie abstrakcyjne.
      • Gość: Gość Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:40
        Każdy ma prawo do prywatności. Nawet mistrz świata. Dlatego nie dziwi mnie ta
        decyzja. Tylko gdzie oni teraz zamieszkają ? Przecież wszędzie ludzie będą ich
        nachodzić.
      • Gość: Milioner specjalista od nieruchomości wycenia je na 1,5 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:41
        Przebijam ta wartosc 10x!!!
        MALYSZOWIE! Kupie Wasza nieruchomosc za 15zl!!!

OFERTA w 100% powazna!
      • Gość: hanka z grónia Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:41
        NIE!!!! Nie odjeżdżaj!!!!!! Nie!!!! Błagamy!!!!! Mistrzu!!!!!!!!!!
        Na kolanach Cie błagamy!!!!!!
        Zostań!!!!!

O to ci chodziło?
        Droga wolna...
        • Gość: Andi Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:08
          Hanuś...za Tobą nikt by nie tęsknił na pewno.kim Ty w ogóle jesteś? Ja tam
          Adamowi się nie dziwię,że poszukuje odrobiny prywatności;ciekawe,czy Wy
          chcielibyście być non stop obserwowani,nawet na własnym podwórku?
          • Gość: greg Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: 213.227.114.* 26.06.07, 09:21
            Hehe, żona zdecydowała. Ale lacz z tego Adasia. Ta baba zdaje się kręci nim jak
            się podoba. Fuj.
          • Gość: hanka z grónia Żona zdecydowała, he, he, he!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:22
            Sąsiadką jestem:-), chodzę po podwórku bez stanika.
            Cycki mam po kolana i święty spokój. Hej!

Jak żona Adasia zdecydowała, że on ma być mistrzem (sic!)
            to powinna wiedzieć ile to kosztuje. Jeśli nie wiedziała:
            to gęś. Pieczeń z gęsi - to wkrótce!
      • Gość: xyz Brawo burmistrz i radni z Wisły IP: 83.145.84.* 26.06.07, 08:46
        za zgode na budowę bloków w tym miejscu .SKANDAL.
        • Gość: Monika dobrze im tak IP: *.autocom.pl 26.06.07, 09:45
          ch uje z rady stracili Mistrza i pewnie stracą tez niemałe pieniążki z ruchu
          turystycznego, dobrze pazernym szujom.
          • maciekamigo Bardzo tak dobrze burmistrzowi i radnym!!! 27.06.07, 11:49
            Wydali pozwolenie na budowę - teraz stracą najważniejszego mieszkańca swojego
            miasteczka
      • Gość: malinowy Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.lublin.mm.pl 26.06.07, 08:48
        niech się przeprowadzą w Bieszczady, albo na pustynię błędowską ,albo dolinę Rospudy
        • eti.gda Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl 27.06.07, 13:35
          Gość portalu: malinowy napisał(a):

> niech się przeprowadzą w Bieszczady, albo na pustynię błędowską ,albo dolinę
          Ro
          > spudy

Pustynię Błędowską odradzam. Jej już prawie nie ma, zarasta krzakami i
          zielskiem.
      • dr_diesel dwie Banie za tą chatkę na kurzej nóżce?? 26.06.07, 08:52
        Wolne żarty. chyba musiałbym sobie wąsy dokleić albo z Wielkiej Krokwi spaść na
        łeb!
      • Gość: okti specjalista wycenia willę na 1,5złotych, za IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 26.06.07, 09:03
        tyle to jakupuję gumy do żucia. biedna GW, skąd tu rekrutować pracowników?
      • hanni Jasnie Pani Malyszowa na wlosciach.... 26.06.07, 09:33
        Szkoda bo Malysz na tle tego calego polskiego jazniepanstwa ze sloma w butach
        robil swoja skromnoscia i prostolinijnoscia zawsze bardzo sympatyczne wrazenie.

I pomyslec, ze jeden z najbogatszych ludzi, szef dunskiej firmy Danfoss mieszka
        przez cale zycie na osiedlu robotniczym w domu niewiele rozniacym sie od domow
        jego pracownikow mieszkajacych dookola.
        • Gość: eXe Re: Jasnie Pani Malyszowa na wlosciach.... IP: *.oi.pg.gda.pl 26.06.07, 09:37
          A szef IKEI dojezdza kolejka do pracy... i co z tego, po co ta kasa skoro sie
          jej nie wykorzystuje. Mozna mieszkac w palacu i byc skromnym.
          • hanni Re: Jasnie Pani Malyszowa na wlosciach.... 26.06.07, 22:47
            Gość portalu: eXe napisał(a):

> A szef IKEI dojezdza kolejka do pracy... i co z tego,

A to z tego, ze facet jest ponad tym, jak i wielu jego rodakow.
            Wcale nie potrzebuje (wielkich) pieniedzy, zeby byc szczesliwym.

> po co ta kasa skoro sie jej nie wykorzystuje.

Ktos, kto swoje szczescie uzaleznia od "kasy" nigdy nie znajdzie spokoju
            wewnetrznego i zadowolenia.
            Za to wlasnie lubie Malysza, ze chlopak po prostu robil swoja rzecz olewajac
            jazniepanstwo ze sloma w butach.
        • Gość: e Re: Jasnie Pani Malyszowa na wlosciach.... IP: *.blue-net.com.pl 26.06.07, 09:49
          hanni napisał:

> Szkoda bo Malysz na tle tego calego polskiego jazniepanstwa ze sloma w butach
          > robil swoja skromnoscia i prostolinijnoscia zawsze bardzo sympatyczne
          wrazenie.
          >
          > I pomyslec, ze jeden z najbogatszych ludzi, szef dunskiej firmy Danfoss
          mieszka
          > przez cale zycie na osiedlu robotniczym w domu niewiele rozniacym sie od domow
          > jego pracownikow mieszkajacych dookola.

I to jest prawdziwy komunizm. Tylko bez organizacji partyjnej i czynowników czy
          sekretarzy. Żeby kraj rósł w siłę, a ludziom żyło się dostatnio.
          A w poblizu jest dom, gdzie mieszka kilkanascie kobiet i kilkunastu facetów i
          wszystkie baby są wspólne.
          A z pobliskiego kościoła zrobili właśnie elegancką, kilkupoziomową restaurację.
          A mieszkający w pobliżu 10-letni Preben Knudsen właśnie zadenuncjował ojca,
          który krzyczał na niego i dał mu klapsa (ojciec pójdzie siedzieć na 3
          miesiące). Tradycja Pawki Morozowa nie ginie.
          • hanni I to wszystko w Danii widzialas...? 26.06.07, 22:41
            A moze w jakims delirium?

• Gość: ania Re: Jasnie Pani Malyszowa na wlosciach.... IP: 193.65.178.* 26.06.07, 12:03
          Co to ma do rzeczy, ze szef Danfossu mieszka na osiedlu robotniczym? Gdyby go ludzie nachodzili, tez by sie wyprowadzil!

Adas, przyjedz do Finlandii, tu sportowcow traktuje sie jak zwyklych ludzi i daje im zyc. Zadnych ciekawskich i zadnej natarczywosci. Tez bym sie wyniosla, gdyby mi sie ludzie non stop w okna i do ogrodu gapili. Nie ma w tym zadnego jasniepanstwa, to po prostu prawo kazdego czlowieka do prywatnosci. Zdejmijcie sobie zaslony i zaluzje z okien, skoro tak strasznie wam to przeszkadza, ze Adam chce miec spokoj. Zobaczycie jak to jest.
          • hanni Re: Jasnie Pani Malyszowa na wlosciach.... 26.06.07, 22:48
            Gość portalu: ania napisał(a):

> Co to ma do rzeczy, ze szef Danfossu mieszka na osiedlu robotniczym? Gdyby go l
            > udzie nachodzili, tez by sie wyprowadzil!

Nachodza go!

Mieszkasz w Finlandii?
      • Gość: eXe sprzedaż ziemi IP: *.oi.pg.gda.pl 26.06.07, 09:35
        Jak dla mnie chore, ktoś krótkowzroczny dostał w łapę, jeszcze rozumiem
        developera koleś ma $$ w oczach i za kasę sprzeda matkę, ale na kupno ziemi
        potrzebna była pewnie zgoda jakiegoś lokalnego idioty.
      • Gość: waldi A Ja Ich całkiem rozumiem i popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:37
        Ludize jak hieny nie daja im chwili spokoju - apartamentowce z widokiem na
        Małyszów to chory pomysł - Adam z Zona beda sie czuć jak zwierzeta w Zoo. A tak
        sprzedajac dom - zarobia i jednoczesnie zrobia psikus deweloperowi (lub tym
        snobom co moze juz kupili domy - aby gapic sie na Adama).
        Jedna rada dla Adama - jak chcesz zamieszkac w POlsce - to kup sobie nowy dom z
        Baaaardzo duza dialka - najlepiej zalesiona - aby unikac gapiów)
        • Gość: relek Re: A Ja Ich całkiem rozumiem i popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:53
          Wyspa na morzu, na wszelki wypadek zasieki i pod prądem. Paranoja!

Ta sprawa to niezły temat dla dziennikarzy, podpowiadam:
          - sprawdzić kto komu i za ile sprzedał grunt pod chałupę małyszową
          (jak się dowiecie to włosy wam na głowie staną (gwarantowane!),
          - kto maczał w tym palce i ile się na tym dorobił (też niezły pasztet),
          - co miasto Wisła proponowało "latawcowi" i dlaczego to "olał"
          - dlaczego "latawcowa" miesza w tym szambie (choć to może temat dla psychiatry)

Tyle, zróbcie z tym co chcecie.
      • pynky Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl 26.06.07, 10:03
        co za gó..any popieprzony karaj w którym plan zagospodarowania przestrzennego pozwala postawić bloki obok domków jednorodzinnych - to się w głowie nie miesci - a wogole to proponuje na zmiane raz domek raz blok to bedzie fajnie dopiero
        • Gość: west tu masz racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:11
          iina sprawa - ten dom nie jest wart 2 mln złotych. zwykła mała chatka - ale
          moze ktos bedzie chcial mieszkac w domku po adamku...
          tylko te apartamentowce...

błe
      • Gość: furman Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśle IP: 217.98.71.* 26.06.07, 10:17
        Szkoda że Adam z rodziną się wyprowadzi, ale wcale Im się nie dziwię.Byliśmy z
        żoną w Wiśle gdy Adam zdobywał w Japonii mistrzostwo świata- jak moglibyśmy nie
        pójść odwiedzić miejsca gdzie mieszka nasz wspaniały skoczek, oczywiście
        poszliśmy i ... co nas najbardziej zadziwiło? otóż obok domu Małyszów trwała
        budowa jakiegoś bloczyska ( kończyli parter) nawet przeszło mi na myśl że to
        właśnie Adam buduje jakiś "interes" lecz pomyślałem że nie po to postawił mur
        koło domu żeby teraz pobudować obserwatorium dla gapiów w odległości 20 m od
        własnego okna, później sie dowiedziałem że deweloper reklamuje te apartamenty
        jako - Z WIDOKIEM NA DOM MAŁYSZÓW !!! to już chamstwo w biały dzień. Cóż - Wisła
        straci, ale najbardziej ten pazerny idiota, który pobudował te wredne bloczysko-
        I DOBRZE !!
        • Gość: maja Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: 80.55.130.* 26.06.07, 11:00
          Byłam trzy tygodnie temu u znajomych, którzy mieszkają na tej samej ulicy.
          Małyszowie przeżywają horror. Cały dzień wycieczki pod domem, wspinające się
          osoby na mur okaląjacy dom, obok blokowiska z widokiem na dom. Byłam świadkiem
          jak około 20-tej z piskiem opon zaparkowały dwa samochody , wybiegło w
          pośpiechu czterech kolesi i zaczęli wspinac się po murze z aparatami. Głośni,
          wści..cy z ujadającym psem. Takie obrazki to codzienność, więc niech mi nikt
          nie mówi że w takim domu można odpocząć. Oczywiście cena jest z kosmosu, na
          kupno pokusi się pewnie jakiś snob,albo potraktuje to jako inwestycję, bo
          ziemia w Wiśle tez jest z kosmosu
          • Gość: Kalendarzowa Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 11:45
            Wcale się nie dziwię Małyszom. Dziwię sie raczej, że tak długo to wytrzymali.
            Podobno nie mają nawet jednego spokojnego dnia, non stop tabuny ludzi
            nachodzących ich dom w dzień i w nocy.
            Awantury, pijackie wrzaski, śpiewy przez pół nocy. Ludzie, kto by to wytrzymał?

BTW oglądałam kiedyś wywiad z Małyszami, w którym opowiadali co ludzie
            wyczyniają pod ich domem. Zazaczam, że opowiadali nie w formie użalania się,
            tylko bardzo sympatycznie, raczej jako ciekawostki z ich życia. Tym większy
            szacunek dla Małyszów.
            Osobiście zabiłabym chyba babę (z opowieści) która o 5 rano dobija się do drzwi
            mojego domu i awanturując się żąda autografu.
      • Gość: fgj małysz to nie meszczyzna tylko pantofel IP: *.kapelusz.pl 26.06.07, 10:23
        pewnie ona trzyma kase
        • manasonta fgj.. ty "meszczyżno" niedouczony ćwoku... 26.06.07, 10:28
          do obory, buraku !
        • Gość: furman Re: małysz to nie meszczyzna tylko pantofel IP: 217.98.71.* 26.06.07, 10:30
          Ty pantoflarzu sądzisz tak bo Ty nie masz prawa nawet powąchać pieniędzy. ps. A
          nikt Cię nie nauczył kultury ( i ortografii) ? nie wiesz że nazwisko piszemy z
          WIELKIEJ litery? to sobie zapamiętaj ( choć by z szacunku dla drugiego człowieka)
          • extrafresh Tam bedzie muzeum! 26.06.07, 10:37

Pewnie kupi jakis bogaty Zyd z USA i podaruje mieszkancom
            Wisly jako dar z przeznaczeniem na muzemum sportowca z wasem.
            • Gość: skoczek Re: Tam bedzie muzeum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:18
              No, no a to dopiero wydarzenie!!!
            • Gość: Jacaranda Re: Tam bedzie muzeum! IP: *.onlink.net 27.06.07, 17:23
              A ty myslisz ,ze Zydzi beda srac pieniedzmi po to zebys ty mogl cos zwiedzac.
      • Gość: wic Radni przedobrzyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:19
        Nie przewidzieli jaka będzie reakcja mistrza na "sprytne " posunięcie radnych
        tzn.zachęcenie dewelopera do budowy apartamentowca.Zysk okazał sie na krótką
        metę.W efekcie Wisła pozbywa się mistrza skoków i traci wabik.Opłacało się ?
      • mal1950 Taka jest niestety Polska Chołota !!! 26.06.07, 11:28
        Sam tego doświadczyłem podczas wykańczania domu przez sąsiada - słowa na CH..
        oraz K... nie wychodziły nigdy z użycia, to samo słychać u Polaków zagranicą.
        Prymitywny naród jesteśmy. A co do podglądania: pomyśleć, że są państwa (np.
        Dania, częściowo Niemcy), gdzie w oknach mieszkań i domów nie wiesza się
        firanek !!! Polska Chołoto, zrozumże wreszcie, że weszliśmy do UE a nie do
        Wspolnoty Niepodległych Państw (byłe republiki ZSRR).
      • Gość: ltc ale temat :(((( IP: 193.109.212.* 26.06.07, 11:32
        kogo to qrwa obchodzi?! jeśli jst ktos kto interesuje sie takimi bzdetami to
        szczere współczucia...
      • Gość: ja Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśle IP: 88.156.63.* 26.06.07, 11:32
        jasne, super argument. mi w bloku przez trzy miesiace szaleli styropianiarze za
        oknem i jakos zyje...
        • Gość: gość Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: 81.15.180.* 26.06.07, 11:52
          I znowu wszystkiemu winne te paskudne Kaczory!
        • Gość: R Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: 84.38.160.* 26.06.07, 12:06
          Abstrachując od Małysza.
          Każda nieruchomość z domem wolnostojącym traci na wartości, gdy w sąsiedztwie
          powstaje dom wielorodzinny.
          Nie dziwię się właścicielom, że chcą to jak najszybciej sprzedać.
          Każdy normalny Kowalski nie życzyłby sobie gawiedzi patrzącej z balkonów na
          jego posiadłość z basenem.

• suhar3 Ciekawe gdzie się adaś przeprowadzi :P 26.06.07, 12:08
        Najlepiej do bloku na osiedlu, bo tam już żadne apartamentowce nie wyrosną ;P
      • Gość: greg0,75 Sportowa sprzedaż nieruchomości? IP: *.ceramika.agh.edu.pl 26.06.07, 13:12
        Brydż sportowy, ujeżdżanie, pływanie synchroniczne sportami niby są...
        Mozna zgłosić dyscyplinę do MKOl albo jeszcze lepiej przenieść newsa do działu "deser" czy innej rubryki towarzyskiej...
      • Gość: Ania Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:07
        A ja myslalam ze Adam moze liczyc na sile spokoju zony :)
      • Gość: TOP Re: Żona zdecydowana, Małysz sprzedaje dom w Wiśl IP: *.sofrecom.pl 26.06.07, 14:39
        W długi weekend mieszkałem w pensjonacie w Wiśle nieopodal i przechodząc
        tamtędy do Gołębia tak się właśnie dziwiłem, co za kretyn pozwolił zbudować tam
        te bloki. To już nawet nie chodzi o Małysza, bo każdego by mi było szkoda gdyby
        za płotem domku jednorodzinnego jakiś bezmyślny urzędas pozwolił zbudować takie
        coś. Tu gratulacje dla urzędasów podwójne, bo jak się Małysz wyprowadzi gdzieś
        dalej, miasteczko starci darmową reklamę i Wisła powróci do statusu zapyziałej
        wioski /choć bardzo malowniczej przyznaję/, jakich w Beskidach na pęczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka