Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:39 na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:04 pazerny na kasę,300 tys. to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlapka Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.pai.net.pl 03.07.07, 19:37 W porównaniu do zarobków Kimiego,Fernando czy Ralfa O_O to jest nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Dostanie podwyżkę. 03.07.07, 19:51 Pokazał, że umie jeździć. Nawet w ostatniem wyścigu gdy wyprzedził p. Kubicę, wzbudził zachwyty (przede wszystkim Anglików). Ludzie z Zachodu jakoś nie dostrzegali, że p. Kubicy niezbyt był potrzebny zażarty bój z p. Hamiltonem, a raczej dostrzegali jak to "nie dopilnował" najszybszej drogi. Czasami trzeba pokazać, że się umie wygrywać pojedynki... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dostanie podwyżkę. IP: 80.72.38.* 03.07.07, 22:23 słyszalem, że wszyscy młodzi kierowcy obecnie mają zbliżone zarobki. Zarówno Kubica, jak i Hamilton podlegają ograniczeniom wysokości stawek. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Re: Dostanie podwyżkę. 03.07.07, 23:17 Co to znaczy "podlegają ograniczeniom"? Z mocy jakichś przepisów? Trudno w to uwierzyć... Może te 3 mln wzięły się stąd, że osiągający mierne wyniki ale mający słynne nazwisko Ralf Schumacher ma milionowe zarobki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Typowy Murzyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:08 Kontraktu trzeba przestrzegać a nie w trakcie kombinować "bo dobrze jeżdżę". Hamilton chyba zapomina, że dysponuje również najlapszym bolidem w stawce F1. Zaraz przypomina mi się Kalu Uche.....dobrze wyglądał na tle polskiej ligi przeszedł wyzej i już nie zaistniał. To samo Hamilton niech idzie do toro rosso i zobaczymy jak będzie jeździł. www.bmwsauber.com.pl/list/s/0/o/3/id/51/wydarzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:50 tak tylko ze wyżej niz F1 juz nie mozna a mercedes zarabia na rozgłosie Hamiltona krocie (a przynajmniej wiecej niz przypuszczał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Hamilton chce podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:49 jemu się już w d.. poprzewracało. Setup robiony z wyników Alonso. W magny Alonso nie pojechał quala i Hamilton nie był już tak błyskotliwy. Dostaje najlepiej przygotowany wóz ze wszystkich uczestników GP a teraz jeszcze chce podwyżki. na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer niech odejdzie do Spykera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:50 zobaczymy jak bedzie mu sie wiodlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: niech odejdzie do Spykera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:28 he heh www.autosport.com/news/report.php/id/60465 już niedlugo Hamilton będzi emiał poważniejsze kłopoty niz jakas tam podwyżka. mclaren ponoć kradł własnosć intelektualna ferrari i teraz wiadomo skąd nagle taki skok do przodu tej stajni. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Well said! 03.07.07, 23:22 Gdzie miałby p. Hamilton, wychowanek McLarena, pójść (jeśli nie dadzą mu podwyżki)? Poza tym, jako (pretendent) WM zarobi na reklamach, a osiągając średnie wyniki w słabym wozie - już nie będzie tak poruszał ogółu serc brytyjskich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama To będzie się musiał rozłożyć w namiocie w Alejach 03.07.07, 19:51 Ujazdowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsa Re: To będzie się musiał rozłożyć w namiocie w Al IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.07, 19:56 Mega komentarz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Hamilton chce podwyżki IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 19:56 jak zwykle afera o nic pewnie... GW lubuje się w dobieraniu beznadziejnych i nieobiektywnych źródeł, byle znaleźć sensację jakoś dziwne że nikt nie wpadł na to że informacja pochodzi z "Marki", hiszpańskiego dziennika sportowego. Podpowiem że Alonso też jest Hiszpanem i jest niezadowolony ze swojej zmniejszającej się roli w teamie... to trzeba mu pomóc trochę... a nawet jeśli by dostał podwyżkę to i tak mu się należy i to nie raz, a kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubic Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:05 Jak czytam takie rzeczy to żałuje, że nie mam 22 lat i talentu, bo wiem kim bym wtedy był. 3 mln dol, ludzie za co oni to dostają. Może też mam jakieś niezwykłe umiejętności, będę ich szukał ;D Odpowiedz Link Zgłoś
etom Re: Hamilton chce podwyżki 03.07.07, 23:54 Gość portalu: kubic napisał(a): > Jak czytam takie rzeczy to żałuje, że nie mam 22 lat i talentu, bo wiem kim bym > wtedy był. 3 mln dol, ludzie za co oni to dostają Wiedziec a byc to spora roznica :-) I co tak skromnie, tylko 3 mln - Alonso ma 40 mln ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.chello.pl 03.07.07, 20:37 Ale ludzie potrafią być zawistni... Niech chłopak ma te 3 mln, a nawet więcej - co Wam to przeszkadza? Poza tym skoro osiąga tak świetne rezultaty to te pieniądze mu się należą. 300 tysięcy dolarów to przecież jest śmieszna suma w porównaniu z budżetem zespołu, wynagrodzeniem innych kierowców, itd. - jestem nawet skłonny powiedzieć, że to jest suma wobec Hamiltona zwyczajnie nieuczciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziura Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.07, 00:43 Nie widze zupelnie problemu, Kubica ma kontrakt na ok. 2-3 mln Euro rocznie. Na start.. 300 000 $ Hamiltona to smieszna suma.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve niech strajkuje z lekarzami IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.07.07, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilla69 Hamilton chce podwyżki IP: *.telkonet.pl 05.07.07, 00:58 Chciwość Hamiltona (mam nadzieję),że szybko zostanie ukarana.Niech jeszcze poobwiesza się złotymi łańcuchami i wprawi złote zęby. Odpowiedz Link Zgłoś