Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hamilton chce podwyżki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:39
    na drzewo
    Obserwuj wątek
      • Gość: karolina Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:04
        pazerny na kasę,300 tys. to mało?
        • Gość: czlapka Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.pai.net.pl 03.07.07, 19:37
          W porównaniu do zarobków Kimiego,Fernando czy Ralfa O_O to jest nic :P
          • robertw18 Dostanie podwyżkę. 03.07.07, 19:51
            Pokazał, że umie jeździć. Nawet w ostatniem wyścigu gdy wyprzedził p. Kubicę, wzbudził zachwyty (przede wszystkim Anglików).
            Ludzie z Zachodu jakoś nie dostrzegali, że p. Kubicy niezbyt był potrzebny zażarty bój z p. Hamiltonem, a raczej dostrzegali jak to "nie dopilnował" najszybszej drogi.
            Czasami trzeba pokazać, że się umie wygrywać pojedynki...

Pozdr.
            • tetlian Re: Dostanie podwyżkę. 03.07.07, 21:27
              Na podryżkę trzeba zasłużyć.
              • Gość: gosc Re: Dostanie podwyżkę. IP: 80.72.38.* 03.07.07, 22:23
                słyszalem, że wszyscy młodzi kierowcy obecnie mają zbliżone zarobki. Zarówno
                Kubica, jak i Hamilton podlegają ograniczeniom wysokości stawek.

• robertw18 Re: Dostanie podwyżkę. 03.07.07, 23:17
                  Co to znaczy "podlegają ograniczeniom"? Z mocy jakichś przepisów? Trudno w to uwierzyć...
                  Może te 3 mln wzięły się stąd, że osiągający mierne wyniki ale mający słynne nazwisko Ralf Schumacher ma milionowe zarobki.

Pozdr.
                  • Gość: Jasiu Typowy Murzyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:08
                    Kontraktu trzeba przestrzegać a nie w trakcie kombinować "bo dobrze jeżdżę".
                    Hamilton chyba zapomina, że dysponuje również najlapszym bolidem w stawce F1.
                    Zaraz przypomina mi się Kalu Uche.....dobrze wyglądał na tle polskiej ligi
                    przeszedł wyzej i już nie zaistniał. To samo Hamilton niech idzie do toro rosso
                    i zobaczymy jak będzie jeździł.

www.bmwsauber.com.pl/list/s/0/o/3/id/51/wydarzenia.html
                    • Gość: misiek hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:50
                      tak tylko ze wyżej niz F1 juz nie mozna a mercedes zarabia na rozgłosie
                      Hamiltona krocie (a przynajmniej wiecej niz przypuszczał)
      • Gość: jj Hamilton chce podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:49
        jemu się już w d.. poprzewracało. Setup robiony z wyników Alonso. W magny Alonso
        nie pojechał quala i Hamilton nie był już tak błyskotliwy. Dostaje najlepiej
        przygotowany wóz ze wszystkich uczestników GP a teraz jeszcze chce podwyżki. na
        drzewo.
      • Gość: qwer niech odejdzie do Spykera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:50
        zobaczymy jak bedzie mu sie wiodlo
        • Gość: hh Re: niech odejdzie do Spykera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:28
          he heh
          www.autosport.com/news/report.php/id/60465
          już niedlugo Hamilton będzi emiał poważniejsze kłopoty niz jakas tam podwyżka.
          mclaren ponoć kradł własnosć intelektualna ferrari i teraz wiadomo skąd nagle
          taki skok do przodu tej stajni.
          • robertw18 Well said! 03.07.07, 23:22
            Gdzie miałby p. Hamilton, wychowanek McLarena, pójść (jeśli nie dadzą mu podwyżki)?
            Poza tym, jako (pretendent) WM zarobi na reklamach, a osiągając średnie wyniki w słabym wozie - już nie będzie tak poruszał ogółu serc brytyjskich.

Pozdr.
      • uburama To będzie się musiał rozłożyć w namiocie w Alejach 03.07.07, 19:51
        Ujazdowskich.
        • Gość: Salsa Re: To będzie się musiał rozłożyć w namiocie w Al IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.07, 19:56
          Mega komentarz !!!!
      • Gość: MMaI Hamilton chce podwyżki IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 19:56
        jak zwykle afera o nic pewnie... GW lubuje się w dobieraniu beznadziejnych i
        nieobiektywnych źródeł, byle znaleźć sensację jakoś

dziwne że nikt nie wpadł na to że informacja pochodzi z "Marki", hiszpańskiego
        dziennika sportowego. Podpowiem że Alonso też jest Hiszpanem i jest
        niezadowolony ze swojej zmniejszającej się roli w teamie... to trzeba mu pomóc
        trochę...

a nawet jeśli by dostał podwyżkę to i tak mu się należy i to nie raz, a kilka razy
      • Gość: kubic Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:05
        Jak czytam takie rzeczy to żałuje, że nie mam 22 lat i talentu, bo wiem kim bym
        wtedy był. 3 mln dol, ludzie za co oni to dostają. Może też mam jakieś
        niezwykłe umiejętności, będę ich szukał ;D
        • etom Re: Hamilton chce podwyżki 03.07.07, 23:54
          Gość portalu: kubic napisał(a):

> Jak czytam takie rzeczy to żałuje, że nie mam 22 lat i talentu, bo wiem kim bym
          > wtedy był. 3 mln dol, ludzie za co oni to dostają

Wiedziec a byc to spora roznica :-)
          I co tak skromnie, tylko 3 mln - Alonso ma 40 mln !
      • Gość: X Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.chello.pl 03.07.07, 20:37
        Ale ludzie potrafią być zawistni... Niech chłopak ma te 3 mln, a nawet więcej - co Wam to przeszkadza? Poza tym skoro osiąga tak świetne rezultaty to te pieniądze mu się należą. 300 tysięcy dolarów to przecież jest śmieszna suma w porównaniu z budżetem zespołu, wynagrodzeniem innych kierowców, itd. - jestem nawet skłonny powiedzieć, że to jest suma wobec Hamiltona zwyczajnie nieuczciwa.
        • Gość: dziura Re: Hamilton chce podwyżki IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.07, 00:43
          Nie widze zupelnie problemu, Kubica ma kontrakt na ok. 2-3 mln Euro rocznie. Na
          start.. 300 000 $ Hamiltona to smieszna suma.. :)
      • Gość: steve niech strajkuje z lekarzami IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.07.07, 23:55
      • Gość: devilla69 Hamilton chce podwyżki IP: *.telkonet.pl 05.07.07, 00:58
        Chciwość Hamiltona (mam nadzieję),że szybko zostanie ukarana.Niech jeszcze
        poobwiesza się złotymi łańcuchami i wprawi złote zęby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka