Gość: gosciu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.06.03, 13:07 schumacher to glupi burak. system jest o niebo lepszy, bo jest jakas rywalizacja i emocje. rok temu to byly takie nudy, ze jak by tego nie zmienili to nie byloby co ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: Formuła 1. Schumacher nie zadowolony z nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 13:16 Oczywiście że nowy system jest OK!! Przecież ten burak zaczął zabijać Formułę, w roku ubiegłym prawie wcale jej nie oglądałem bo nie znoszę jak jeden palant stale jest na czele, obecnie jest lepiej a ponadto pojawiło sie paru młodych zawodników i niedoszły nieboszczyk(F1) zaczyna oddychać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgh Re: Formuła 1. Schumacher nie zadowolony z nowego IP: *.tg.akk.net.pl 20.07.03, 20:03 zastanawiam się, czy przedmówcy dobrze się czują? bo jak dla mnie to debilizm, że zrobiono coś tylko dlatego, że jeden zawodnik dominuje. nie przypominam sobie aby fis zmieniało punktację w momencie, kiedy dominował Małysz. zapewniam, że dałoby się tak "ustawić" punktację w skokach, że dominacja byłaby niezauważalnie mała. pozdrawiam i życzę trochę więcej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcio amoroso Według mnie dobra byłaby punktacja taka jaka jest w sk IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 15:21 okach narciarskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Jeżeli Szumi=burak to ty jesteś głupi jak kibic Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
p.mizera Robert Kubica 23.06.03, 22:07 Dlaczego nie piszecie nic o wyczynach polskiego kierowcy Roberta Kubicy w formule 3000 ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś