Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Argentyna w finale Copa America

12.07.07, 08:51
    Przydałoby się Argentynie wreszcie coś wygrać...
    Obserwuj wątek
      • Gość: LatinKibol Argentyna w finale Copa America IP: *.cec.eu.int 12.07.07, 08:52
        Juz dosc Brazylii. Niech Argentyna wygra final w pieknym stylu.
        • Gość: czajnik Re: Argentyna w finale Copa America IP: 81.210.48.* 12.07.07, 09:22
          Czy jakaś niekodowana TV będzie transmitować finał?
      • Gość: HUBERT Argentyna w finale Copa America IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:29
        Na jakiej stronie można zobaczyć gol messiego?
        • Gość: mateush Re: Argentyna w finale Copa America IP: 193.0.242.* 12.07.07, 11:59
          pl.youtube.com/watch?v=rZSmoRxH_Tg
          • Gość: johnnyBdead Re: Argentyna w finale Copa America IP: *.ipt.aol.com 12.07.07, 17:00
            Bramka palce lizać, coś cudownego, dawno takiego dotknięcia nie widziałem... nie
            można tego nazwać strzałem finezja, eh
      • suhar3 Argentyna w finale Copa America 12.07.07, 10:22
        szkoda trochę meksyku, bo kto wie, gdyby grali w drugiej parze to doszliby do
        finału z argentyną. NO ale cóż, finał jest zatem oczekiwany - Brazylia z
        Argentyną. Kto wygra? Argentyna wydaje się być bardzo mocna...
        • Gość: Jakub Ma ktoś może.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:28
          link do skrótu tego meczu? Byłbym wdzięczny.
          • Gość: 111 Człowieku, odpal sobie YouTube i znajdz skrót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:58
            Nic trudnego, a mecz możesz zobaczyć na którymś z kanałów SopCasta.
            www.sopcast.org Ściągnij, zainstaluj, wybierz kanał i oglądaj! Ot, cała filozofia:-)
          • Gość: marta Re: Ma ktoś może.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:04
            Tylko bramki, skrótu nie znalazłam. www.dailymotion.com/FootballHeaven
            • Gość: Jakub Re: Ma ktoś może.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:01
              Gość portalu: marta napisał(a):

> Tylko bramki, skrótu nie znalazłam. www.dailymotion.com/FootballHeaven

Gracias, Amigo! W między czasie znalazłem 9 minutowy skrót. Polecam.
              video.google.com/videosearch?q=copa+america++argentina+mexico+2007
              • Gość: pitt Re: Ma ktoś może.... IP: 82.139.39.* 12.07.07, 13:49
                neostrada od wczoraj? ;]
      • Gość: Oio Argentyna wygrala glowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:13
        Szkoda Meksyku, bo chociaz grali jak zwykle to w koncu trafili na przeciwnika
        potrafiacego wykorzystac ich bledy. Argentynczycy grali rozsadnie - jak
        Europejczycy. Zolta karta Messiego za probe wymuszenia karnego najwiecej o tym
        mowi - nikt inny na Copa America nie przewracal sie w polu karnym tylko po to
        zeby oszukac sedziego.
        • Gość: Kassa Re: Argentyna wygrala glowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:04
          Robinho go przebił
          • Gość: ja czy finał bedzie w tv? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:38
            czy jakas polska telewizja pokaze final na zywo? jak tak to jaka?
            • Gość: m Re: czy finał bedzie w tv? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:21
              sportklub.
              Albo przez neta, np. SopCastm.
      • Gość: felek usa Argentyna w finale Copa America IP: 63.117.245.* 13.07.07, 22:24
        argentyna jest super uwielbiam te druzyne polska to przy nich wyglada jak
        chlopcy do podawania pilek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka