Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Następne GRAND PRIX się zbliża !!!

IP: *.torun.mm.pl 23.06.03, 22:35
    Kto tym razem stanie na podium Grand Prix DANII ? Piszcie !
    Mój typ:
    1. R.Sullivan
    2. N.Pedersen
    3. T.Rickardsson
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 00:30
        1.Crump
        2.Rickardsson
        3.Holta

Może 4 Gollob?Pedersen pewnie znowu mocno zamiesza.Oby nie było w finale Drymla.
        • Gość: verbatim Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.torun.mm.pl 24.06.03, 11:55
          W tym roku jest bardzo trudno trafić chociażby kto pojedzie w 25 biegu. Mamy
          wielu zawodników, którzy mogą jechać w finale.
        • Gość: T_rex Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: 195.205.11.* 24.06.03, 11:56
          1.N.Pedersen
          2.R.Pedersen
          3.B.Pedersen

... a co niech mają duńczyki i się cieszą, a tak na serio:
          to pierwsza ósemka(bez uwzgl.kolejności)
          Rickardsson,N.Pedersen,Crump ,Sullivan,Adams ,Holta ,Dryml,Bajerski),(!!!) w
          lidze się wozi ale w GP manewr do krawęznika ma super opanowany.
          Tomek chyba znowu nie da rady -sztuczne tory nie dla niego,może PEPE pokaże coś
          fajnego.
          • m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 25.06.03, 14:37
            to w gruncie rzeczy ruletka, dobrze pojada ci co zawsze, rickardsson, crump,
            sullivan, pedersen, dryml. sredni pewnie wszyscy Polacy poza Dadosem. ciekawy
            jestem czy wystapi Loram
            • Gość: Mario Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:46
              Nie.Loram nie jedzie.
              • reggie Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 25.06.03, 18:58
                Pewnie znów Rickardsson.
                Ale osobiście myślę, że będzie jakas "niespodzianka" - a więc do finału wejdzie
                Crump, Holta lub Adams i któryś z nich zmniejszy dystans do Tonyego.

Gdyby mecz był w Vojens, pewnie postawiłbym na dobre miejsce Golloba, ale chyba
                tym razem w Kopenhadze Polacy pojadą na mniej więcej podobnym poziomie( 8-16
                miejsce ).

Może pokaże się PePe? Kto wie...
                • Gość: Łysy Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 07:57
                  A ja tradycyjnie wierze w Tomka (moze kiedys mi sie uda trafic!!!)
                  1.T.Gollob
                  2.N.Pedersen
                  3.L.Dryml
                  • m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 11:28
                    tomek jest ostatnio w dobrej formie ale ja chyba powoli trace wiare
                  • k_o_s Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 11:48
                    A mnie napawa optymizmem postawa Pepe, licze na final. Pozostali Polacy raczej
                    srednio, pewnie jakos kolo 10 miejsca powinni sie uplasowac (no moze poza
                    Dadosem). Moj typ na pierwsza czworke:
                    1. Crump
                    2. Rickardsson
                    3. Protasiewicz
                    4. Pedersen
                    • desmond1 Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 13:37
                      Radzę zwrócić uwagę na Andreasa Jonnsona. Już ostatnio, gdyby nie sędzia -
                      idiota, wszedłby do finału. A ostatnio w małym grand prix w Częstochowie
                      potwierdził wysoką formę.
                      • m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 17:53
                        wszyscy stranieri wlokniarza sa w stanie ostro namieszac. 17 pkt pepe jest
                        budujace, moze nie bedzie tak zle?
                        • k_o_s Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 27.06.03, 00:14
                          Dzis komplet Bajerskiego. Wprawdzie to tylko Allsvenskan ale komplet to zawsze
                          komplet, moze Roman Jankowski jednak faktycznie go czegos nauczy...
                          • Gość: yachoo Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 20:00
                            1.Gollob
                            2.Protasiewicz.
                            3.Bajerski (jeśli krawężniki wewn. będą wkopane)
                            • Gość: sasiad Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 02:26
                              Gość portalu: yachoo napisał(a):

> 1.Gollob
                              > 2.Protasiewicz.
                              > 3.Bajerski (jeśli krawężniki wewn. będą wkopane)

fajnie
                              ja bym raczej byl za
                              1. Pepe
                              2. Bajer
                              3. Gollob
                              4. Dados
                              a na miejscu 5-6 Holta (no w koncu tez Polak)
                              • m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 28.06.03, 09:04
                                jezeli podium bedzie polskie to naprawde kolejnosc jest dla mnie zupelnie
                                obojetna.
                                • reggie Zapomniałem o Robercie.... 28.06.03, 13:12
                                  A dziś przecież wystartuje w GP!:)
                                  Będę za niego bardzo mocno trzymał kciuki, nieważne jak się zaprezentuje, może
                                  się w końcu przelamie i zapomni na chwilę, co było...
                                  Te tragiczne wydarzenia, plotki i smutek, w jakim Robert wciąż jest pograzony
                                  musiały odcisnąć swoje piętno. Może dziś cos w nim się przełamie?..
                                  Oby tylko wszystko było dobrze...
                                  Pzdr!
                                  • Gość: Mario Re: Zapomniałem o Robercie.... IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 18:08
                                    Czy zdarzyło się w historii GP żeby na podium stanęli zawodnicy z jednego
                                    państwa?
                                    • Gość: Verbatim Re: k_o_s - autorem najlepszego typu !!! IP: *.torun.mm.pl 29.06.03, 20:28
                                      k_o_s najlepiej wytypował podium.

(przyp.)
                                      1. Crump
                                      2. Rickardsson
                                      3. Protasiewicz
                                      4. Pedersen

trzy osoby w kolejności.

!!! GRATULACJE !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka