Gość: verbatim IP: *.torun.mm.pl 23.06.03, 22:35 Kto tym razem stanie na podium Grand Prix DANII ? Piszcie ! Mój typ: 1. R.Sullivan 2. N.Pedersen 3. T.Rickardsson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 00:30 1.Crump 2.Rickardsson 3.Holta Może 4 Gollob?Pedersen pewnie znowu mocno zamiesza.Oby nie było w finale Drymla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verbatim Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.torun.mm.pl 24.06.03, 11:55 W tym roku jest bardzo trudno trafić chociażby kto pojedzie w 25 biegu. Mamy wielu zawodników, którzy mogą jechać w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_rex Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: 195.205.11.* 24.06.03, 11:56 1.N.Pedersen 2.R.Pedersen 3.B.Pedersen ... a co niech mają duńczyki i się cieszą, a tak na serio: to pierwsza ósemka(bez uwzgl.kolejności) Rickardsson,N.Pedersen,Crump ,Sullivan,Adams ,Holta ,Dryml,Bajerski),(!!!) w lidze się wozi ale w GP manewr do krawęznika ma super opanowany. Tomek chyba znowu nie da rady -sztuczne tory nie dla niego,może PEPE pokaże coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 25.06.03, 14:37 to w gruncie rzeczy ruletka, dobrze pojada ci co zawsze, rickardsson, crump, sullivan, pedersen, dryml. sredni pewnie wszyscy Polacy poza Dadosem. ciekawy jestem czy wystapi Loram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:46 Nie.Loram nie jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 25.06.03, 18:58 Pewnie znów Rickardsson. Ale osobiście myślę, że będzie jakas "niespodzianka" - a więc do finału wejdzie Crump, Holta lub Adams i któryś z nich zmniejszy dystans do Tonyego. Gdyby mecz był w Vojens, pewnie postawiłbym na dobre miejsce Golloba, ale chyba tym razem w Kopenhadze Polacy pojadą na mniej więcej podobnym poziomie( 8-16 miejsce ). Może pokaże się PePe? Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 07:57 A ja tradycyjnie wierze w Tomka (moze kiedys mi sie uda trafic!!!) 1.T.Gollob 2.N.Pedersen 3.L.Dryml Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 11:28 tomek jest ostatnio w dobrej formie ale ja chyba powoli trace wiare Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 11:48 A mnie napawa optymizmem postawa Pepe, licze na final. Pozostali Polacy raczej srednio, pewnie jakos kolo 10 miejsca powinni sie uplasowac (no moze poza Dadosem). Moj typ na pierwsza czworke: 1. Crump 2. Rickardsson 3. Protasiewicz 4. Pedersen Odpowiedz Link Zgłoś
desmond1 Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 13:37 Radzę zwrócić uwagę na Andreasa Jonnsona. Już ostatnio, gdyby nie sędzia - idiota, wszedłby do finału. A ostatnio w małym grand prix w Częstochowie potwierdził wysoką formę. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 26.06.03, 17:53 wszyscy stranieri wlokniarza sa w stanie ostro namieszac. 17 pkt pepe jest budujace, moze nie bedzie tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 27.06.03, 00:14 Dzis komplet Bajerskiego. Wprawdzie to tylko Allsvenskan ale komplet to zawsze komplet, moze Roman Jankowski jednak faktycznie go czegos nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachoo Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 20:00 1.Gollob 2.Protasiewicz. 3.Bajerski (jeśli krawężniki wewn. będą wkopane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 02:26 Gość portalu: yachoo napisał(a): > 1.Gollob > 2.Protasiewicz. > 3.Bajerski (jeśli krawężniki wewn. będą wkopane) fajnie ja bym raczej byl za 1. Pepe 2. Bajer 3. Gollob 4. Dados a na miejscu 5-6 Holta (no w koncu tez Polak) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Następne GRAND PRIX się zbliża !!! 28.06.03, 09:04 jezeli podium bedzie polskie to naprawde kolejnosc jest dla mnie zupelnie obojetna. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Zapomniałem o Robercie.... 28.06.03, 13:12 A dziś przecież wystartuje w GP!:) Będę za niego bardzo mocno trzymał kciuki, nieważne jak się zaprezentuje, może się w końcu przelamie i zapomni na chwilę, co było... Te tragiczne wydarzenia, plotki i smutek, w jakim Robert wciąż jest pograzony musiały odcisnąć swoje piętno. Może dziś cos w nim się przełamie?.. Oby tylko wszystko było dobrze... Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Zapomniałem o Robercie.... IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 18:08 Czy zdarzyło się w historii GP żeby na podium stanęli zawodnicy z jednego państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Verbatim Re: k_o_s - autorem najlepszego typu !!! IP: *.torun.mm.pl 29.06.03, 20:28 k_o_s najlepiej wytypował podium. (przyp.) 1. Crump 2. Rickardsson 3. Protasiewicz 4. Pedersen trzy osoby w kolejności. !!! GRATULACJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś