Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    01.08.07, 13:46
    Wysłałem 2 smsy na zatwierdzenie zmian ,ale następnego dnia już ich nie miałem!
    W zwiazku tym mam kilka pytań.

1.Czy do rozpoczęcia 2 kolejki te zmiany zostaną mi przywrócone ???
    2.Czy komuś udało się przeprowadzic zmiany po 1 kolejce i zachował je do
    dzisiaj???
    3.Opłaca się jeszcze raz próbowac z tymi zmianami????
    Obserwuj wątek
      • jaszczur01 Re: WL.ZMIANY 01.08.07, 15:45
        Ja natomiast wyslalem esemesa juz trzy dni temu i nadal kodu nie dostalem.
        Jak biora kase to niech choc serwis zrobia jak nalezy :/
        • santosinho8 Re: WL.ZMIANY 01.08.07, 16:49
          Odpowie mi ktoś czy komuś zatwierdziło normalnie zmiany i ma je do dziś?!?
          • michal-tomczyk Re: WL.ZMIANY 01.08.07, 16:57
            mam ten sam problem, po pierwszej kolejce zrobiłem zmiany i dzisiaj juz nie było
            po nich śladu ... założyłem drugą drużynę :)
          • nociu Re: WL.ZMIANY 01.08.07, 17:01
            ja ci odpowiem
            - kto normalny robi zmiany jak gra się wysypała i nie liczą punktów, a goście
            porobili drużyny już po zakończeniu kolejki - wiadomo że muszą zrobić
            przywracanie systemu i naliczyć punkty
            - rzecz kolejna jeżeli przekroczyłeś 50pkt w I kolejce to trzeba sie było
            wstrzymać ze zmianami po to by po naliczeniu punktów skasować 2mln od sponsora,
            a jeżleli nie przekroczyłeś to lepiej wogóle dać sobie spokój ze zmianami bo
            szanse na wygraną są już iluzoryczne więc szkoda kasy
            - nie licz że po podsumowaniu kolejki pojawią się twoje zmiany musiało je wciąć
            przy cofnięciu daty w systemie. Masz 2 wyjścia
            1. kolejne sms i ponowienie zmian
            2. reklamacja do Kowalla z pewnością uzna winę organizatora i wyśle ci kod na
            maila. Tak naprawdę to równy gość tylko trzeba mu się narzucić 3 drogowao
            (posta na forum, formularz kontaktowy i mail na jego skrzynkę - bezpośrednioo)
            no i przypomnieć się po jakimś czasie bo on dostaje kupę listów z pierdołami.
            Wiedzę powyższą opieram na swoim doświadczeniu, nie jest to odpowiedź redakcji.
        • 19remad89 Re: WL.ZMIANY 01.08.07, 18:43
          Ja wysłalem eske na 2 druzyne _dostalem kod ale ten nie wchodzi !!!! nie wiem co
          z ta gra sie porobilo !!!! Jak to ine dziala to niech mi kase zwróca za eske !!!!!
      • kaczmar04 Re: WL.ZMIANY 01.08.07, 23:33
        Ad.2 zrobilem po dwie zmiany w dwoch druzynach i wszystko jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka