Gość: Wojtas IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 17:07 ... Włodarczyka roz...ił całe narciarstwo...burak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Zurawski IP: *.nat.wiscnet.net 06.07.03, 17:24 Wazne zeby Zurawski nigdy juz nie zagral w reprezentacji Polski. Niech zyje Malysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 1 Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: *.bham.ac.uk 06.07.03, 21:54 Gość portalu: Wojtas napisał(a): > ... Włodarczyka roz...ił całe narciarstwo...burak Tak, taki sam burak jak ty, Wojtasie. A moze masz jakies zaniki pamieci? Jakie to osiagniecia/sukcesy mieli nasi narciarze przed era Wlodarczyka? Zadne!! Czyli Wlodarczyk niczego nie roz.....il, jak piszesz!!! A dlaczego burak? Bo tez i niczego nie poprawil; dla mnie Malysz to fenomen, ktory spokojnie poradzil by sobie bez pomocy ze strony kiepskiego szefa zwiazku, prymitywnego trenera i niezaspokojonych finansowo doktorkow! Chwala mu za to, ale badzmy realni: cale polskie narciarstwo to tylko on i wszyscy probuje sie do tego "pociagu" podczepic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 22:25 za to ze nazwales mnie burakiem masz kopa w ryj co ty tak bronisz ytego wlodara twouj stary:)obys mial racje niech sobie poradzi nasz adas tylko mi na nim zalezy zeby nie ucierpial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Czy WYBORACZA ROBI REKLAMĘ WŁODARCZYKA IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 06.07.03, 22:02 Bo mam takie wrażenie - normalnie prezes Włodarczyk jest nie zastąpiony kochany , ojciec sukcesów - czy sukcesor sukcesów CHYBA ŻE JEST TO ARTYKÓŁ SPONSOROWANY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi.P. Re:Grabarz IP: *.visp.energis.pl 06.07.03, 22:05 Gdy Włodarczyk zaczynał prezesure mielismy ok.10 klubów , teraz mamy 4, a za dwa lata będą 2.To jest grabarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irna Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: *.nas3.eko.nv.frontiernet.net 07.07.03, 01:07 To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Wlodarczyk bezczelny typ IP: *.30.171.66.subscriber.vzavenue.net 07.07.03, 04:42 Jak zreszta wszyscy polscy "dzialacze". Rzygac sie chce jak sie tego slucha. Nie wiem czy w Polsce pozostal jeden normalny zwiazek sportowy. Najpierw pilka nozna, potem siatkowka, teraz to. Cos mi sie wydaje, ze sukces Malysza przyszedl sam i nikt, lacznie z samym mistrzem nie wie dlaczego. Bo gdyby wiedzieli to reszta naszych orlow robilaby pierwszwa dziesiatke przynajmniej dwa-trzy razy w sezonie. Poczatkowo bylem wsciekly na PZN za te umowe, ale teraz widze ze medal ma dwie strony. Wyglada na to, ze zbyt wielu ojcow sukcesu chce sie podpiac. Jesli 100 tysiecy to prawda to ja sie nie dziwie, ze nie przedluzono doktorom umowy. Zawsze powtarzam, ze pazernosc nie poplaca. Wlodarczyka trzeba by tez wyciac, bo nie mozna pozwolic by idiota rzadzil zwiazkiem (patrz kotrakt z Poczta Polska). Ale wlasciwie nie ma to znaczenia, bo poza Malyszem sukcesow nie ma i chyba nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: 80.51.113.* 07.07.03, 05:55 Pan Włodarczyk coś ściemnia. Na początku wywiadu mówi, że pozostali skoczkowie skakali o kilka metrów dalej a pod koniec, że nie poczynili postępów. Czy kilka metrów dalej to postęp czy nie? Jasne jest jak słońce, że skoki narciarskie w Polsce to tylko Małysz. Kiedy Małysz po ciezkiej pracy i dzieki swojemu talentowi dochodził do formy nikt na to nie zwrócił uwagi. Nikogo to nie obchodzilo. Nawet TVP nie brala pod uwage transmisji z turnieju 4-ech skoczni. Po odniesieniu samotnie sukcesu przez Małysza zaczęto się do niego "przyklejac". Raptem okazalo się, że to dzięki im wszystkim Małysz wspaniale skacze. W mojej opini cos takiego jak "polskie skoki narciarskie" nie istnieje. Jest tylko i wyłącznie fenomenalny, skromny i pracowity i głęboko wierzący w Boga Ewahgelik Adam Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: *.lb-cres.charterpipeline.net 07.07.03, 06:36 JE$AC BURAKA PIE>DOLONEGO WLODARCZYKA!!!!!!!! Kto za niech nacisnie klakson!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama.de. Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: waliserv:* 07.07.03, 13:20 w tym kraju jest to juz normalne,kazdy chce sie od razu nazrec do syta,uwazam,ze 7000.-zlotych dla asystentow za wyniki jednego adama to i tak za duzo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality HMMMM....... IP: *.nd.e-wro.net.pl 07.07.03, 13:30 OJ,widać jaka z Ciebie lama ... Suksesy Adama są warte każdych pieniędzy. Adam jest "narodową aspiryną" ,dzięki niemu nastrój społeczny poprawia się w sezonie zimowym ;) W dodatku na polu nonkurentów wygrywa z niemcami ,co ma myślę dobry wpływ na naszą psychike ;)) DZIĘKI ADAŚ I PROSIMY O JESZCZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michrock99 Re: Prezes PZN Paweł Włodarczyk dla Gazety: Ktoś IP: *.pl / 192.168.10.* 07.07.03, 13:54 ALE PANIE WŁODARCZYK SIĘ PAN CHWALI , JAK BY NIE BYŁO MAŁYSZA TO PANA TEŻ BY DAWNO NIE BYŁO. NAJŁATWIEJ CZERPAĆ SPLENDOR Z KOGOŚ INNEGO , ALE SAMEMU TEŻ COS TRZEBA ZROBIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś