Gość: hansss IP: *.ksknet.pl 19.02.08, 19:48 Czy ktos z was mial takie schorzenie?? Jak sie je leczy, czy to dlugo trwa?? Bardzo mi zalezy na czasie bo chcialbym jak najszybciej wrocic do treningow!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarinka Re: Łokieć tenisisty IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.08, 18:40 Czeka Cie najprawdopodobniej dluga rehabilitacja. Dluga i nieprzyjemna. Na dodatek schorzenie to ma tendencje do wracania. Zalezy bardzo na jakiego lekarza trafisz, wiec rozejrzyj sie dokladnie po specjalistach w swoim miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Łokieć tenisisty 21.02.08, 20:27 tu znajdziesz wiecej nt. www.emedicine.com/orthoped/topic510.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansss Re: Łokieć tenisisty IP: *.eranet.pl 25.02.08, 13:20 dzieki! nie wyglada to zbyt ciekawie ;(( ja teraz przekopuje net w poszukiwaniu metod jakies rehabilitacji "w ruchu", zeby nie unieruchamiac reki bo to podobno nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the quest Re: Łokieć tenisisty IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.08, 19:39 mam pytanie do kogos kto sie na tym zna. Czy łokieć tenisty można złapać na obydwie ręce na raz bo jeden lekarz mi mowil ze to nie mozliwe a drugi mowil ze to mozliwe. I czy to idzie wyleczyc czyms oprocz operacji?, i czy mozna wrocic do podnoszenia lub sztuk walki po tym urazie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepa Re: Łokieć tenisisty IP: 80.30.12.* 23.08.08, 21:01 Lekarze w Polsce przepisywali mi rozne leki, fiykoterapie i nic niepomagalo. Obecnie po wizycie u innego lekarza biore ibuprofen 600mg trzy razy dziennie po jedzeniu i omeprazol 1 codziennie rano (ochrona zoladka przed ibuprofenem),to na 10 dni.Jest troche lepiej jak bedzie dalej zobaczymy bo dopiero zaczelam. Odpowiedz Link Zgłoś