kazik9152 10.04.08, 18:31 Witam. Mam pytanie. Czy sa tu osoby z Łodzi które kibicuja łódzkiemu Orłowi? Chce sie w to wkrecic a nie mam pojecia jakie sa koszty biletu, nigdzie nie ma aktualnego terminarzu. pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Orzeł Łódź 12.04.08, 14:26 Hmmm. Mieszkam we Wrocławiu, ale mam dość liczną rodzinę w Łodzi. Najważniejsze to wiedzieć gdzie jest stadion i kiedy są mecze. Wiem, że łódzki stadion jest przy al. Włókniarzy, mniej więcej vis-a-vis dworca kaliskiego. Co do terminarza zawodów to albo wejdź na stronę internetową klubu, zajrzyj na sportowefakty.pl, albo śledź miejscową prasę. Tam też powinny być ceny biletów. Nie sądzę, żeby na drugą ligę były droższe niż 15pln. Jeśli to dla ciebie zbyt wiele zorientuj się, czy możesz skorzystać z biletów ulgowych, na miejsca stojące itp. Słowem możliwości jest sporo. Życzę miłych wrażeń i emocji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość - Łódź Re: Orzeł Łódź IP: *.lodz.mm.pl 01.05.08, 08:11 Bilety - 15 zł (Biletem jest program meczowy) Terminarz - Sportowefakty.pl lub orzel.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Orzeł Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 09:17 www.orzel.lodz.pl/ To jest oficjalna strona Orła Łódź, tam trochę piszą,szkoda że nie aktulnej tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaŁ Re: Orzeł Łódź IP: *.toya.net.pl 03.06.08, 20:31 mietek, tu masz aktualne tabele po lewo u dołu. I nie zniechęcaj się miejscem naszej drużyny! www.zuzelend.com/historiadmp.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaŁ Re: Orzeł Łódź IP: *.toya.net.pl 03.06.08, 20:27 Ja też z Łodzi. Fajna sprawa, niedawno zacząłem chodzić, polecam, warto! Stanisław Burza rulez! No i jeszcze może Fredek. Reszta też OK, wierzę w nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratelkris Re: Orzeł Łódź 30.06.08, 08:23 Witam wszystkich i zarazem mam prośbę. Szukam zdjęcia zrobionego 01.06.2008 na torze Orła , zdjęcie to było wykorzystane 22.06.2008 na programie zawodów, niestety brak tej fotki w galerii Orła jak i również organizatorzy z klubu nie mogli mi pomóc "lub nie chcieli" Dziękuje wszystkim za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś