Gość: duch Re: SUCK COCK OF A NIGGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:17 Jakis ty bystry. I do tego poliglota. A z ktorej partii? Bardzo bolalo jak cie mamusia na beton upuscila? "Panstwo zywi i ubiera - nie obciazaj go, umieraj." Pod sciane i rozstrzelac takich pojabancow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa_ge Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.tpi.pl 09.09.03, 08:35 hmm bolala go noga... mial prawo nie grac... dziwne... jak hajto zrezygnowal z gry w reprezentacji to jakos nikt sie nie czepial.. czemu to zrobil?? bo trenerem byl boniek... wielki mi kur.... pilkarz i podpora zespolu. pewnie po odpadnieciu z euro cala wina zostanie zrzucona na oliego, bo przeciez to przez jego noge polska nie weszla do m.e. nikt nawet nie pomysli, ze "nasi" kadrowicze sa tak ciency, ze nie powinni sie pokazywac na zachodnich boiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:09 Dokladnie. Hajto. Rower Power. W sam raz nadaje sie na kapitana zawodnik, ktory najlepiej wie komu zalezy na grze w kadrze a komu nie. Jakos sam o sobie nie mowil nic, kiedy za Bonka zwyczajnie uciekl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CENZOR DO P. REDUKTORA BLONSKIEGO!!! IP: *.nask.waw.pl 09.09.03, 08:49 A Pan reduktor to powinien poszukac pracy w jakiejs gazecei pokroju ?zycie na goraco? czy innej ?gali?.... Panie Blonski, z tak q*****o 'blyskotliwymi' pytaniami, to mam nadzieje, dlugo Pan miejsca nie zagrzejesz i naczelny GWna wreszczcie Pana wyp.... . JESTES ZALOSNY, PANIE BLONSKI!!!! & Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raskol Mam nadzieje ze to prawda1 IP: *.crowley.pl 09.09.03, 09:01 Mam nadzieje ze to prawda, bo wiem ze dziennikarze potrafia troche zmienic tekst, bo sam sie na tym przejechalem nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Teraz chce grać, bo nagle sie okazało... IP: 213.17.239.* 09.09.03, 09:29 ...że jednak Polska może awansować do ME. Jak zawalimy mecz ze Szwecją, przed meczami reprezentacji znow nawali kolano :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Teraz chce grać, bo nagle sie okazało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:06 Gość portalu: Paulo napisał(a): > ...że jednak Polska może awansować do ME. Jak zawalimy mecz ze > Szwecją, przed meczami reprezentacji znow nawali kolano :)) Aha. Zapomniales jeszcze dodac ze garniaka Vistuli nie dostal i sie obrazil. Co Wy wszyscy macie do niego? Juz nie pamietacie jak bylo w eliminacjach mundialu i w meczu z Amerykanami? Albo nawet w tych dwoch przegranych? (gdzie taka cudna klase zaprezentowal Hajto Tomasz?) Nikt z Was juz nie pamieta dreszczy na plecach kiedy pilke gdzies przy polu karnym dostawal Olisadebe? Powiem Wam o co chodzi. Polska to cholerny Ciemnogrod. Ciemnogrod nad Ciemnogrody. Najlepiej napiszcie do Janasa petycje, zeby powolal do kadry Jedrka Leppera. Zalosni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo Nie wracacaj do kadry lepiej przegrać Polakami niż IP: 212.186.132.* 09.09.03, 10:59 zwyciężać(bardzo mało realne)z CZARNUCHEM w składziektóry myśli że jest gwiazdą . "Żono"czarnego już możesz się rozwieść więcej forsy z niego już nie wyciśniesz!!chyba że lubisz possać czarną pałę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic precz z rasistami! IP: *.vogel.pl 09.09.03, 11:29 Jakim palantem trzeba byc, zeby bluzgac na Olisadebe? Wiecie? Ja nie umiem sobie tego wyobrazic. Wracajcie do swoich zapchlonych blokowisk durni kibole. Jakby nie Oli nie byloby Korei. kibic Trzymaj sie EMSI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlka hajto pali IP: *.artcom.pl / 192.168.2.* 09.09.03, 11:34 nie od dzis waidomo ze pan Hajto pali papierosy nawet na zgrupowaniach reprezentacji POlski a co do gry Kłosa, to nie wiem jakim cudem facet znalazł sie w reprezentacji Kałużny nic nie pokazał w ostatnich meczach, wiec dobrze ze Janas odeslal go do domu, po drugie to kolega Hajty, a o to chyba nie chodzi w reprezentacji Olisadebe - powinien wrocic do reprezentcji tak szybko jak bedzie zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Qlka, skąd człowieku spadłes? IP: *.edox4.net 09.09.03, 12:38 Dla twojej wiadomości, Raul też pali. Wiesz, kto to? Ludzie, LITOŚCI!!!!! Co wy robicie na tym forum!!!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.mr.com.pl 09.09.03, 12:27 Ale w co, koledzy powinni wierzyć? Uspokójcie tego "polaka"! Robi szmal, poza Polską! To jego problem. Tylko co na to nasz fiskus? Bo mnie POLAKA, fiskus, wali co miesiąc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi w...i IP: 150.254.84.* 09.09.03, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramsey Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.gl.digi.pl 09.09.03, 14:17 Cała sytuacja wokół pana Olisadebe, jest bardzo niejasna, nie w pełni zrozumiała. Z jednej strony popieram zarzut kapitana reprezentacji pana Tomasza Hajty. Z drugiej zaś strony chce wierzyć napastnikowi, iż to z przyczyn kontuzji nie grał w reprezentacyjnych meczach. Czytając wypowiedzi napastnika ma się wrażenie, iż przybiera on postać chorągiewki, która pod wpływem nacisku zmienia swoje położenie, w tym przypadku zdanie. W końcu greccy dziennikarze wiedzą co piszą i słyszą kto wypowiada dane słowa. Jestem pewny, iż jeśli polska reprezentacja w piłce nożnej wygra spotkanie ze Szwecją, albo je zremisuje, oraz wygra spotkanie z Węgrami. Zajmie drugie miejsce w grupie, oraz przejdzie baraże (zarysowałem pewien łańcuszek „przyczynowo skutkowy”) to napastnik greckiego klubu jako pierwszy stawi się na zgrupowaniu do Mistrzostw Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enki1975 Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.bielsko.msk.pl 09.09.03, 16:31 odczepcie sie od olisadebe !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETE wierze Oliemu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:50 niektórzy chyba nigdy nie uprawiali żadnego sportu i dlatego takie bzdury piszą... ...powiem wam jedno nawet lekki ból przeszkadza w grze(wiem bo byłem piłkarzem) i nie ma sensu narażać sie na poważniejszą kontuzje!! ale jak Oli tylko wyzdrowieje i zacznie strzelać bramki to znów wszyscy będą go kochać...Polska mentalność :| pozdro dla wierzących ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.mtl.pl / 192.168.1.* 09.09.03, 17:51 Niech Oli wyzdrowieja, a zobaczymy czy wróci do kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wypad do Afryki ty małpo!!! IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 17:57 Nigdy go nie lubilem. No i teraz widac ze mam racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Olisadebe dla Gazety: Koledzy powinni mi wier IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:07 oooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max BYD Czy gra w klubie? Czy na lige kolano już nie boli? IP: *.pl 09.09.03, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max BYD Wystarczy że jest czarny - to jak ktoś go nie lubi.... IP: *.pl 09.09.03, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max BYD ..jest nazwany rasistą. On symuluje kontuzje! IP: *.pl 09.09.03, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfek Oli trzymaj się IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 21:15 Mam nadzieję, że Oli powróci jak najszybciej i pokaże wszystkim niedowiarkom, że potrafi grać i strzelać gole tak jak w eliminacjach MŚ. Szkoda tylko że te kontuzje dostaje kiedy nadchodzą najważniejsze dla nas mecze (to chyba nie jego wina). Do BIAŁEGO "nie chcemy" piszemy oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś