Gość: wachol Święty spokój Józefa Szmidta IP: 193.24.14.* 25.04.08, 07:36 a czy wiecie moi drodzy jak wygląda obecnie Stadion Leśny w Olsztynie? bardzo proszę! o to link do zdjęcia i opisu. porażający widok!!! www.lasmiejski.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachol Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 193.24.14.* 25.04.08, 07:37 a czy wiecie moi drodzy jak wygląda obecnie Stadion Leśny w Olsztynie? bardzo proszę! o to link do zdjęcia i opisu. porażający widok!!! www.lasmiejski.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypisek Zdjęcie nr 4 IP: *.crowley.pl 25.04.08, 07:51 Przyjrzyjcie się kozom w tle! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.chello.pl 25.04.08, 07:53 z przyjemnością przeczytałem ten tekst o Panu Józefie. Ciekawe czy jako olimpijczyk dostaje rentę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latarnik Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 121.216.230.* 25.04.08, 09:13 Henio, przeciez pan Jozef nie byl milicjantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.chello.pl 25.04.08, 08:02 Panie Szmidt, pamiętam Pana, SZACUNEK! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Święty spokój Józefa Szmidta 25.04.08, 08:18 Fajne życie z 'happy endem':) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania331 Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.umcs.lublin.pl 25.04.08, 08:26 Bardzo dziekuje Panie Józefie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodgau Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 212.191.66.* 25.04.08, 08:26 Swietny artykuł. Sama przez rok mieszkałam w Drawsku Pomorskim i rzeczywiście Szmidt nie udziela wywiadów. Świetnie że udało się tym razem. Wielki wyczyn Szmidta - pomimo wielkich wyników nie ugiął się i wiedzie proste życie. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Tak, TERAZ nikt nie ukradnie tych kóz. 25.04.08, 08:25 A pan Szmidt przekonał się kolejny raz, że dziennikarzełkom nie wolno wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:40 Wspaniały sportowiec, zawsze go podziwiałam sa wielką skromność ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On...35lat Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:50 Pięknie opowiedziana historia... pełen szacunek i żal, że tylko tu można było przeczytać o tym co zrobił Pan dla naszego sportu, szkoda, że to kolejna tak WIELKA osoba o której ten "piękny" kraj zapomniał..no cóż, za to eksportowych "hitów" "sportowych" nam nie szczędzi... zdrowia Panie Józefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.zep.com.pl 25.04.08, 08:51 ten dzienikarz to jakiś idiota jest - teraz dopiero kozy mogą za obcym iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winston Wielkosc i Pokora IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.08, 08:51 Wspanialy Mistrz, wielka POKORA. Moj ideal z mlodosci do dzisiaj. Obywatel Europy ! Panie Jozefie 100 Lat we wspanialej Kondycji !! Dzieki rowniez Panu sam trafilem do sportu, bylem trenerem kadry narodowej, bardzo duzo zawdzieczam takim Ludziom jak Pan, Panie Jozefie. Po stokroc dzieki za wszystko. Nawet nie wie Pan jak Pana kochamy, my kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachol Święty spokój Józefa Szmidta IP: 193.24.14.* 25.04.08, 08:55 a czy wiecie moi drodzy jak wygląda obecnie Stadion Leśny w Olsztynie? bardzo proszę! o to link do zdjęcia i opisu. porażający widok!!! www.lasmiejski.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel fotosisto - matrycę w aparacie sobie przeczyść !! IP: *.grs-k0.g1.pl 25.04.08, 08:56 zaszopuj plamki ma obrazku zanim światu pokażesz...następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: fotosisto - matrycę w aparacie sobie przeczy IP: *.icpnet.pl 25.04.08, 08:58 Bardzo fajny artykuł. Dobry pomysł, dobrze się czyta. Gratulacje dla red. Płatka za odszukanie Józefa Szmidta. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Skad sie biora takie pretensjonalni pajaca, dla 25.04.08, 09:30 ktorych kazda okazja jest dobra by sie dowartosciowac ? Gdzie "powstaja" takie smieszne charaktery, ktore zawsze musza, bo inaczej nie moga, "wykazac sie" ze wiedza lepiej, ze potrafia lepiej, ze sa "lepsi" robiac to zwykle kosztem innych ? O ile prosciej jest zamiast krytykowac zdjecia innych dobrane zarowno forma jak swoim malym formatem do tresci artykulu, samemu pokazac swoje bedace czescia podobnie fajnie napisanego i chetnie czytanego reportazu. PS Zycia nie da sie "zaszopowac" i zadne wysilki ani polskiej sfory dziennikarskiej, z fotografami wlacznie, ani polskich pajacow politycznych chcacych, z naszej "skrzeczacej" codziennosci zrobic "swiety" obrazek bez "plamek" tego nie zmienia. Re: fotosisto - matrycę w aparacie sobie przeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragfal Re: Skad sie biora takie pretensjonalni pajaca, d IP: *.aster.pl 25.04.08, 21:07 chłopcze europejczyku, materiał zły nie jest, natomiast zdjęcia są po prostu kiepskie, pokazali świetnego sportowca w tak beznadziejny sposób. sądząc po zdjeciach myślę, że ich autor od tak strzelał a może coś wyjdzie, niestety nie widzę na nich człowieka, a jednynie pustą postać, a w rzeczywistości tak nie jest. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza_miotoniczna Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 09:04 .... no widze że na 3-zdjęciu (w tle) zuchwały koziołek nieźle sobie poczyna ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawół "co to ja papier toaletowy jestem, IP: 213.192.67.* 25.04.08, 09:05 Skoczek ma klasę ;) gratulacje Najlepszy cytat w odniesieniu do polityków "co to ja papier toaletowy jestem, by się mną podcierać?" cymesik. ps. Powodzenia w chodowli Kóz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozła cień 3-cie zdjęcie.... popatrzcie w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 09:07 ... CZARNY KOZIOŁEK DAJE RADĘ ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek z Pacanowa Re: 3-cie zdjęcie.... popatrzcie w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 23:01 ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 09:10 brawo dla dziennikarza za artykuł.szacunek dla p.Józefa i dużo zdrowia.rada dla młodych:p.Józef w swoim czasie był takim A.Małyszem a może lepszym.2 medale olimpijskie i to złote to mało jest takich sportowców w Polsce.można ich na palcach policzyć.to jest elita.jeszcze raz dużo zdrowia dla p.Józefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinozaur Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.08, 09:21 W końcu lat 70-tych najbardziej znanym operatorem kolan w Niemczech i chyba w Europie był wspomniany przez p. Szmidta dr Stefan Lewandowski ( były sportowiec-biegacz , uczestnik trzech olimpiad , tzw. latający doktor ). Był on następcą i długoletnim współpracownikiem sławnego dr Watanabe , który jako 1. Oberarzt w Sportklinik w Bad Canstatt wynalazł nowoczesną artroskopię tudzież instrumentarium do plastyk więzadeł kolana. Kol. Lewandowski miał na swoim koncie ponad 8000 OP kolan , w tym 5000 plastyk ( wtedy największa ilość na świecie ) . Zoperował sporo osób z gierkowskiej nomenklatury i sportowców i napisał do Minzdrawa , czy nie znalazłoby się coś dla niego w Polsce . Dostał odpowiedź od wiceministra doc. Andrzeja Wojtczaka ( obecnie jako emeryt na swoim rancho w North Carolina ) polecający natychmiastowy powrót go Polski i ubieganie się o jakieś zwalniające się stanowisko asystenta . P.S: Dla Kol. Watanabe zbudowano w Tokio sporą klinikę z instytutem . Kto do tej pory zarabia na instrumentach do artroskopii , możemy się domyślać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.hcz.com.pl 25.04.08, 09:23 Pozdrowienia dla p. Józefa. Był Pan wielkim sportowcem, a teraz jest Pan świetnym człowiekiem, jak widać z tekstu. Życzę zdrowia i siły. PS. Pewien mój znajomy pokazywał mi dom w Zabrzu Rokitnicy, w którym podobno mieszkał p. Szmidt przed wyjazdem do RFN. Czy to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Fajny mistrz. Szkoda, ze Szmidt jest tylko jeden ! 25.04.08, 09:12 << Miałem zaproszenia od polskich prezydentów i premierów. Listy z zaproszeniami na śniadanie od Kwaśniewskiego, Buzka czy Millera gdzieś tam w szafie leżą. Ale co to ja papier toaletowy jestem, by się mną podcierać? - irytuje się. >> Święty spokój Józefa Szmidta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latarnik Re: Fajny mistrz. Szkoda, ze Szmidt jest tylko je IP: 121.216.230.* 25.04.08, 09:14 szacunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karo-d Święty spokój Józefa Szmidta 25.04.08, 09:23 bardzo podoba mi się styl, świetnie się czyta takie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.spray.pl 25.04.08, 09:26 Czy Pan Szmidt ma polskie obywatelstwo, czy niemieckie? Czy może oba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizdek Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.pila.agora.pl 25.04.08, 09:26 TO JES PRAWDZIWA GWIAZDA POLSKIEGO SPORTU JAK DZIŚ MAŁYSZ CZY SZYMON KOŁECKI ODDANI SWOJEJ DYSCYPLINIE Z PEŁNĄ PASJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Byłeś i jesteś wspaniały IP: *.187.240.15.ip.airbites.pl 25.04.08, 09:28 kolejny raz serdeczne dzięki za 17,03 oraz dużo zdrowia! kozi serek to zapewnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Mam alergie na niemców. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.04.08, 09:31 Nie lubie tego narodu. Sa fałszywi i maja nature szpicla. Poza tym dla mnie niemiec to synonim arcy złodzieja i oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Co ty od nich chcesz ? IP: *.VIC.netspace.net.au 25.04.08, 09:56 SZMIDT,czy FRANKE zdobyli zlote medale olimpijskie dla Polski , a nie dla Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Co ty od nich chcesz ? IP: *.VIC.netspace.net.au 25.04.08, 09:56 SZMIDT,czy FRANKE zdobyli zlote medale olimpijskie dla Polski , a nie dla Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y A ja mam alergie na idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 11:22 kórzy generalizują na temat innych bzdury i brednie wynikające ze zwykłej głupoty i ograniczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Mam alergie na niemców. IP: *.cable.mindspring.com 25.04.08, 12:29 Alergie powinienes miec do naszych. Albo Ty nic nie czytasz , albo nic nie widziales po za swoja wiocha i okolica. Gdybys znalazl sie za granica i posluchal co inni mysla o Polakach to przekonalbys sie jak jest naprawde i jak to boli !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x aha czyli mam wierzyc temu co inni mysla:))) IP: *.crowley.pl 25.04.08, 15:44 aha czyli mam wierzyc temu co inni (za granica) mysla:))) no co takiego mysla? ze pijemy? ze kradniemy samochody? to tak samo jabym uwazal ze obecne pokolenie Niemcow morduje cywilow starcow i dzieci (np. w Warszawie 720tys.) pozbadz sie kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Mam alergie na niemców. IP: 80.73.178.* 25.04.08, 16:07 to tak jak dla Niemca Polak - synonim zlodzieja. Gdyby tak zbadac twoje drzewo genealogiczne napewno znalzloby sie przodkow niemieckich. W Polsce nie ma 100 % czystej krwi Polan, jestemy wszyscy wymieszani, ale o tym raczej sie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Mam alergie na niemców. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 19:39 Po przeczytaniu twojego a maila twierdzę,że należysz do arcypodłych osobników i nie wierzę,że jesteś Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Mam alergie na niemców. IP: *.range81-129.btcentralplus.com 25.04.08, 20:41 hehehe marek - ales mnie ubawil! Kiedys takie prymitywne teksciki mnie wkurzaly, teraz glupota ludzka tylko mnie bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: Made in Germany to synonim wysokiej jakosci ! 25.04.08, 22:31 A Polak to jest synonim " Polski Burdel "; Ty nalezysz to tej bandy , ktora teraz okrada auta w Berlinie w Görlitz i zreszta w calych Niemczech. Jestes na urlopie ? Buchnoles auto Kurskiemu ? Jedz do o. Rydzyka, wgarazu stoi Maybach / zreszta tez niemiecki 7 a nie Polonez / oczywiscie polski !! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Mam alergie na niemców. 26.04.08, 02:47 Mareczku, jutro niedziela, doladujesz swoje fobie w czasie sabatu czarownic w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Mam alergie na niemców. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.08, 00:23 dziwne, ale to samo mysle o polakach,bo te zeczy w polsce przezylem. (najlepsza krytyka jest samokrytyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLN Olsztyn pamięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 09:32 W Olsztynie na, niszczejącym teraz, Stadionie Leśnym pobił rekord świata, o czym do dziś krążą opowieści. Wprawdzie głównie wśród starszych mieszkańców, jednak w mieście, które nigdy nie kojarzyło się z wielkimi sportowymi wydarzeniami na pewno nie zapomną o tym sportowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Panie Józefie, 25.04.08, 09:34 Dużo zdrowia i dobrej kondycji. Czytając ten tekst wróciły wspomnienia, poczułem się jakbym znowu przygotowywał się do matury. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś