Gość: luQas IP: 193.24.222.* 26.04.08, 01:08 Myślałem, że jednak powoła Szymańskiego. W końcu dzięki min. jemu jesteśmy Wicemistrzami świata. A przekreślanie zawodnika za jedną wpadkę to nie jest dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Lozano planuje wchodzic za Wlazlego IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.04.08, 04:54 nie wiem jakie to czary mary, ale moze sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbbt Lozano podał kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 06:55 A gzdie drugi atakujący?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMoS1986 Lozano podał kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 07:40 szkoda ze nie ma szymka i szcerby mogli by cos wniesc do reprezentacji w szczegolnosci jak maly bylby podstawowym rozgrywajacym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Lozano podał kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 10:46 wlasnie szkoda ze nie ma benka i grzeska ale w szczegolnosci benka;(;( ale jest za to maly i jest dobrze co do zmiany na wlazlego ciecie to powinniscie wiedziec ze bartek kurek bedzie jego zmiennikiem poniewaz jest na przyjecie/atak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Lozano podał kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 11:03 no właśnie Bartek Kurek jest na przyjęciu i specjalizuje się głównie w przyjęciu, fakt, ze gdy Wlazły będzie miał gorszy dzień będzie kogo za niego wstawić, ale to nie są jacyś utalentowani atakujący, jednak wierze, ze trener Lozano wiedział co robi. Uważam iż w składzie nie ma wielkich niespodzianek, większość zawodników jest już znana z występów w reprezentacji. Jednakże zdziwieniem dla mnie było ze w składzie nie ma Szymańskiego, trener L. może bał się, ze coś mu nie pójdzie, jednak uważam, ze to wartosciowy zawodnik który by dużo wniósł do kadry, z którą nie raz już dużo zrobił. Wielka szkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk91 Re: Lozano podał kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 12:15 O lekkie zdziwko: atakujących ci u nas dostatek! Nie wiem na jakiej zasadzie kierował się przy wybieraniu 19-osobowej kadry "Nasza Wielka Ja Ci Gwiazda Nie Nawidzę PZPS-u", bo chyba nie aktualną formą (szczególnie jeżeli chodzi o Zygadłę, Kurka i Możdżonka). Jeżeli chce dawać szansę młodym (mówię gł. o Kurku) to niech ją daje, bardzo proszę, ale tym, który się w obecnym momencie do tego nadają. Pzdr Resovia!!! Hej, hej! Resovia!!! Już nadeszły takie czasy- Mistrzem Polski będą Pasy! ;-) A swoją drogą szkoda trochę rozpadającej się Częstochowy... Odpowiedz Link Zgłoś