Gość: wz IP: 82.160.150.* 26.04.08, 12:38 Niedługo "Fakt" zacznie Wam podbierać tytuły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szev Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: 80.54.61.* 26.04.08, 12:39 Gratuluję kolejnego jakże trafnego, nic nie sugerującego i dokładnie odpowiadającego prawdzie tytułowi na głównej stronie. Witki opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flame Tytuł jak tytuł IP: *.chello.pl 26.04.08, 21:02 Za to informacja o pokerze fajna. Gdyby drogi turniejowe dziewczyn przecięły się gdzieś z cyrkiem Formuły 1 to może dołączyłyby do słynnego już klubu pokerowego (Kubi, Fred, Fisi, Webbo) i wreszcie dowiedzielibyśmy się kto jest najlepszym sportowcem w Polsce. A gdyby jeszcze chłopakom szła karta to może zobaczylibyśmy na tubie trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Gratulacje za wybór tytułu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 12:55 Dziennikarzowi gratuluję wyczucia. Najważniejsze, żeby jak najwięcej ludzi przeczytało. A że wielu nie zrozumie prawdziwego sensu wypowiedzi, to co go to obchodzi. Ważne, że będzie szum medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdawoczykole Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.zetosa.krakow.pl 26.04.08, 13:00 Drugi onet? Gazeto opamiętaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Domachowska: Radwańska jest irytująca 26.04.08, 13:01 Czy to FAKT, czy "GAZETA" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-] Domachowska zazdrosna :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:13 fajny artykul odslania prawde o Marcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek To portal, a papierowa Wyborcza ma inny adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:27 darren.p napisał: > Czy to FAKT, czy "GAZETA" ???? To portal, a papierowa Wyborcza ma inny adres. Tu połowa tekstów jest z zewnątrz (np. PAP), tytuły często się zmieniają po opublikowaniu tekstu, i to po kilka razy, i tak dalej. Choć też uważam, że na przykład częsty brak nawet wstępnej korekty jest niedopuszczalny, a tytuły są często żenujące, nawet jak na portal. Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Gazeta Wyborcza 26.04.08, 13:12 Jestem z GW od jej powstania. Ale ostatnio zaczyna być żenująca.Czytacie papierowe wydanie? Ja tak. Mam prenumeratę i placę tylko 1 zl. Reklamy, reklamy i reklamy. Z drugiej strony to stąd mam tą złotówkę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Gazeta Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:28 No to nie Gazeta.pl, ale www.gazetawyborcza.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Michnik Re: Gazeta Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:18 Jest Pan zwolniony za tę wypowiedź. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poll żenujacy tytuł IP: *.uni.lodz.pl 26.04.08, 13:23 To jest przykre co robicie za tymi tytułami. Wielce oświecona "gazeta" zachowuje się jak najgorszy szmatławiec! Jak Wam nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obciach Re: żenujacy tytuł IP: *.crowley.pl 26.04.08, 13:39 zgłaszam niniejszym ten tytuł do moderacji. O ile moderator obecnie nie dyma na drugim etacie w "Fakcie". Obciach na całego, droga GW. PO prostu obciach. No ale jak sie nawet w Telewizyjnej drukuje takiego sensata jak Iwańczyk, to mnie nic nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.aster.pl 26.04.08, 15:00 a więc są rodaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33L Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.04.08, 15:20 Chetnie bym zagral z dziewczynami w pokera, bo w tenisa to nie mialbym zadnych szans ... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider wyborcza zatrudnia i prawnika i psychologa IP: *.phlapa.east.verizon.net 26.04.08, 16:49 do wyboru tytulu.niedlugo zupelnie przestane czytac tego szmatlawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorg Pierwszy raz Domachowska rozsądnie mówi. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.04.08, 17:51 Jednak im mniej bedzie mówiła tym lepiej dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.08, 18:42 oczywiscie tytul "Domachowska: Radwańska ma piekielnie silną psychikę" nie zachęci czytelników do zajrzenia do artykulu? tytuly sie tu robia iscie brukowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Edmund Glupia gazeta wyborcza - stado debili IP: *.belf.cable.ntl.com 26.04.08, 20:09 Debilskie tematy, debilskie artykuly i debile je piszacy. Gazeta Wyborcza - jestescie stadem debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 21:58 marta i tak ma fajniejsze cyce i jest lepsza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 22:19 I tu masz przyjacielu rację. Ma piękne cyce i to wszystko na ten temat , hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.chello.pl 27.04.08, 16:07 mam nadzieję, że Marta nie będzie ustępowała psychiką Agnieszce;) martadomachowska.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waran Czy na zdjęciu to aby na pewno Agnieszka? IP: *.cable.ubr21.edin.blueyonder.co.uk 27.04.08, 21:02 No tak... Nie za bardzo można sie przyjrzeć tym Agnieszki, bo na zdjęciu jest Steffi Graf o ile mnie wzrok nie myli Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Domachowska: Radwańska jest irytująca 28.04.08, 23:15 co ma irytacja do silnej psychiki,dla mnie irytujące jest,że tak bardzo chuchali na Domachowską,jaka ona wspaniała,a przegrywała mecze których nie powinna i nagle pokazuje się Młoda,bardzo dobrze grająca juniorka,która w seniorkach zaczyna ostro mieszać,jest lepsza,staje się pierwszą rakietą Polski,czy nie zazdrość przemawia przez Domachowską? Odpowiedz Link Zgłoś