Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Domachowska: Radwańska jest irytująca

IP: 82.160.150.* 26.04.08, 12:38
    Niedługo "Fakt" zacznie Wam podbierać tytuły
    Obserwuj wątek
      • Gość: szev Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: 80.54.61.* 26.04.08, 12:39
        Gratuluję kolejnego jakże trafnego, nic nie sugerującego i dokładnie
        odpowiadającego prawdzie tytułowi na głównej stronie. Witki opadają...
        • Gość: flame Tytuł jak tytuł IP: *.chello.pl 26.04.08, 21:02
          Za to informacja o pokerze fajna.
          Gdyby drogi turniejowe dziewczyn przecięły się gdzieś z cyrkiem Formuły 1 to może dołączyłyby do słynnego już klubu pokerowego (Kubi, Fred, Fisi, Webbo) i wreszcie dowiedzielibyśmy się kto jest najlepszym sportowcem w Polsce.
          A gdyby jeszcze chłopakom szła karta to może zobaczylibyśmy na tubie trochę więcej.
      • imerr tytul 26.04.08, 12:51
        tytuły newsów dalej coraz glupsze :/
      • Gość: gregory Gratulacje za wybór tytułu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 12:55
        Dziennikarzowi gratuluję wyczucia. Najważniejsze, żeby jak najwięcej ludzi
        przeczytało. A że wielu nie zrozumie prawdziwego sensu wypowiedzi, to co go to
        obchodzi. Ważne, że będzie szum medialny.
      • Gość: prawdawoczykole Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.zetosa.krakow.pl 26.04.08, 13:00
        Drugi onet? Gazeto opamiętaj się!!!
      • darren.p Domachowska: Radwańska jest irytująca 26.04.08, 13:01
        Czy to FAKT, czy "GAZETA" ????
        • Gość: :-] Domachowska zazdrosna :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:13
          fajny artykul odslania prawde o Marcie
        • Gość: wojtek To portal, a papierowa Wyborcza ma inny adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:27
          darren.p napisał:

> Czy to FAKT, czy "GAZETA" ????

To portal, a papierowa Wyborcza ma inny adres. Tu połowa tekstów jest z zewnątrz (np. PAP), tytuły często się zmieniają po opublikowaniu tekstu, i to po kilka razy, i tak dalej. Choć też uważam, że na przykład częsty brak nawet wstępnej korekty jest niedopuszczalny, a tytuły są często żenujące, nawet jak na portal.
      • darren.p Gazeta Wyborcza 26.04.08, 13:12
        Jestem z GW od jej powstania. Ale ostatnio zaczyna być
        żenująca.Czytacie papierowe wydanie? Ja tak. Mam prenumeratę i placę
        tylko 1 zl. Reklamy, reklamy i reklamy. Z drugiej strony to stąd mam
        tą złotówkę :-))
        • Gość: wojtek Re: Gazeta Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 13:28
          No to nie Gazeta.pl, ale www.gazetawyborcza.pl.
        • Gość: Adam Michnik Re: Gazeta Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:18
          Jest Pan zwolniony za tę wypowiedź. Żegnam.
      • Gość: poll żenujacy tytuł IP: *.uni.lodz.pl 26.04.08, 13:23
        To jest przykre co robicie za tymi tytułami. Wielce oświecona "gazeta" zachowuje
        się jak najgorszy szmatławiec! Jak Wam nie wstyd?
        • Gość: obciach Re: żenujacy tytuł IP: *.crowley.pl 26.04.08, 13:39
          zgłaszam niniejszym ten tytuł do moderacji. O ile moderator obecnie nie dyma na
          drugim etacie w "Fakcie". Obciach na całego, droga GW. PO prostu obciach. No ale
          jak sie nawet w Telewizyjnej drukuje takiego sensata jak Iwańczyk, to mnie nic
          nie dziwi.
          • Gość: WIS popieram IP: *.fbx.proxad.net 26.04.08, 16:35
            GW zaczyna siegac bruku
      • Gość: rt Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.aster.pl 26.04.08, 15:00
        a więc są rodaczkami
      • Gość: 33L Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.04.08, 15:20
        Chetnie bym zagral z dziewczynami w pokera, bo w tenisa to nie mialbym zadnych
        szans ... ;p
        • Gość: outsider wyborcza zatrudnia i prawnika i psychologa IP: *.phlapa.east.verizon.net 26.04.08, 16:49
          do wyboru tytulu.niedlugo zupelnie przestane czytac tego szmatlawca.
      • Gość: jorg Pierwszy raz Domachowska rozsądnie mówi. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.04.08, 17:51
        Jednak im mniej bedzie mówiła tym lepiej dla niej.
      • Gość: ja Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.08, 18:42
        oczywiscie tytul "Domachowska: Radwańska ma piekielnie silną psychikę" nie
        zachęci czytelników do zajrzenia do artykulu? tytuly sie tu robia iscie brukowe...
      • Gość: pan Edmund Glupia gazeta wyborcza - stado debili IP: *.belf.cable.ntl.com 26.04.08, 20:09
        Debilskie tematy, debilskie artykuly i debile je piszacy. Gazeta
        Wyborcza - jestescie stadem debili.
      • Gość: rr Re: Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 21:58
        marta i tak ma fajniejsze cyce i jest lepsza:P
        • Gość: ubawiony Re: Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 22:19
          I tu masz przyjacielu rację. Ma piękne cyce i to wszystko na ten
          temat , hi, hi
      • Gość: ma Domachowska: Radwańska jest irytująca IP: *.chello.pl 27.04.08, 16:07
        mam nadzieję, że Marta nie będzie ustępowała psychiką Agnieszce;)

martadomachowska.blox.pl
        • Gość: Waran Czy na zdjęciu to aby na pewno Agnieszka? IP: *.cable.ubr21.edin.blueyonder.co.uk 27.04.08, 21:02
          No tak... Nie za bardzo można sie przyjrzeć tym Agnieszki, bo na zdjęciu jest
          Steffi Graf o ile mnie wzrok nie myli
      • wojtekviki Domachowska: Radwańska jest irytująca 28.04.08, 23:15
        co ma irytacja do silnej psychiki,dla mnie irytujące jest,że tak
        bardzo chuchali na Domachowską,jaka ona wspaniała,a przegrywała
        mecze których nie powinna i nagle pokazuje się Młoda,bardzo dobrze
        grająca juniorka,która w seniorkach zaczyna ostro mieszać,jest
        lepsza,staje się pierwszą rakietą Polski,czy nie zazdrość przemawia
        przez Domachowską?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka