Gość: aCh IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.01.02, 07:58 I CO? I JAK? BO JA CHYBA CHORA JESTEM WSZYSTKO MNIE BOLI.... UUUUU NO ALE CO U CIEBIE CZEKAM NA SAYTSFAKCJONUJACEGO MAILA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCh Re: MABELL? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.01.02, 13:39 masz maila Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: MABELL? 16.01.02, 13:43 cześć nie widzialam rano twojego postu byl tu straszny balagan i zginal mi gdzies na dole pisze ci wlasnie po kawalku co i jak na razie nijak ale nie jest tak zle,zaraz napisze cos krotkiego i wrzuce, lece na poczte przeziebiłas sie? m. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: aCh 16.01.02, 13:42 Napewno znowu narozrabiałaś, I znowu klapsa dostałaś :) Gość portalu: aCh napisał(a): > I CO? I JAK? > BO JA CHYBA CHORA JESTEM > WSZYSTKO MNIE BOLI.... > UUUUU > NO ALE CO U CIEBIE CZEKAM NA SAYTSFAKCJONUJACEGO MAILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: aCh IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.01.02, 19:58 co za znowu?????? a ty moze wiesz co z nasza kaska?????? Odpowiedz Link Zgłoś