Gość: ja Agata Mróz nie żyje IP: *.brnt.adsl.virgin.net 04.06.08, 11:47 (') (') smutne to bardzo :( wyrazy współczucia dla Rodziny Biedna Maleńka córeczka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Agata Mróz nie żyje IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:47 zaniast pisać głupie komentarze lepiej udajcie się do banku szpiku kostnego żeby zostać dawcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Wierzyłam że będzie dobrze...ktoś chciał inaczej. IP: 84.201.210.* 04.06.08, 11:48 Bóg widocznie potrzebował jej do swojej drużyny w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysel Agata Mróz nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 11:48 Strasznie mi przykro...Ale zostawiła część siebie samej, małą dziewczynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma46 Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 11:49 Czuję wielki żal. Młoda, piękna i przesympatyczna kobieta (dziewczyna). No i oczywiście wspaniała siatkarka. Czuję się tak, jak gdyby odszedł ktoś bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziak25 Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 11:49 do zobaczenia Agato po lepszej stronie życia.....(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zliv Agata Mróz nie żyje IP: *.ydp.com.pl 04.06.08, 11:49 Jestem pełen podziwu dla sposobu, w jaki przeżyła ostatnie miesiące życia... Miłość, nadzieja, poświęcenie... Strasznie mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Agata Mróz nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:49 Piękna młoda dziewczyna, maleńkie dziecko, i to ma być sprawiedliwość i boskie miłosierdzie? I mamy się tym pogodzić, schylić głowę i powiedzieć "wola boska"...? Coś tu nie tak. Żal, szkoda, nie tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksul Agata Mróz nie żyje IP: *.toya.net.pl 04.06.08, 11:50 Jak zwykle dobrzy ludzie muszą odejść z tego świata;/ A ile zabujców ,gwałcicieli i mend krąży wokół nas;/;/;/ To boli ,gdzie jest tu Bóg się pytam? Sprawiedliwości nie ma;/ Żal męża ,dziecka i wyszystkich jej bliskich;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:50 zadne slowa pociechy nie zastapia tej tragedii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błCHATóW Agata Mróz nie żyje IP: *.dolsat.pl 04.06.08, 11:50 EHH SMUTNA Ta wiadomosc dla kazdego...wspolczujej mezowi i jej coreczce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemele Agata Mróz nie żyje IP: *.agora.pl 04.06.08, 11:50 wspaniała, dzielna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:50 Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie.A światłość wiekuista niechaj jej świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:51 to straszne szkoda ,ze coreczka nigdy juz nie przytuli sie do swojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutno Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:51 Dziękuję Pani Agato za Pani piękną siatkówkę. Inaczej nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maru Agata Mróz nie żyje IP: 83.1.81.* 04.06.08, 11:51 Szkoda, ze jej zycie urwalo sie w takim momencie, gdy miala wlasciwie wszystko: kariere, sukcesy, rodzine, kochajacego meza i dzieciaczka. chyba potwierdza sie tak po.. zasada swiata zycia i smierci, ze w zyciu jednak nie mozna jej wszystkiego. spoczywaj w spokoju Agatko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Agata Mróz nie żyje IP: *.cable.ubr03.hali.blueyonder.co.uk 04.06.08, 11:51 tak i niesprawiedliwe jest to zycie,to co sie dzieje,ludzie sż i ich nie ma,a Boga tez nie ma i nie było.Kondolencje dla rodziny zmarłej tak młodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Agata Mróz nie żyje IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.08, 11:51 Straszna tragedia , kondolencje dla calej rodziny i przyjaciol, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radi Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:51 Agatko na zawsze pozostaniesz w naszych sercach. Spoczywaj w spokoju [*] Odpowiedz Link Zgłoś
meli-sa12 Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 11:51 Rozpacz... Zawdzięczamy Ci tyle wspaniałych chwil, jaki żal, że nie potrafiliśmy podarować Ci choć kilku lat więcej... Odpowiedz Link Zgłoś