kyos 22.06.08, 00:28 prezent dla Danuty i Lecha Wałęsów chociaż po raz kolejny poraża indolencja dizennikarzy GW ("koszulka" heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manstein6 Re: fajne :) 22.06.08, 16:04 Ciekawe, czy na żużlowców " Wybrzeża " TW "Bolek " też kapował :D Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Fajne?! 22.06.08, 20:37 Podlizywanie się temu prymitywnemu i podejrzanemu osobnikowi jest fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Fajne?! 22.06.08, 23:01 baltazarus napisał: > Podlizywanie się temu prymitywnemu i podejrzanemu osobnikowi jest > fajne? na razie to prymitywne są ataki na Wałęsę :P dla mnie to podejrzany jest IPN za rządów Kurtyki (same osobliwości jak Żaryn, Cenckiewicz czy Gontarczyk) natomiast fakt że zdjęcie Lecha W. z plastronem znalazło się na głównej stronie gazety (jako ilustracja reklamująca artykuł) uważam za sympatyczny :) nikt też przecież nie zabrania aby podobny prezent np. rybniczanie wręczyli Kazimierzowi Kutzowi, czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
manstein6 Re: Fajne?! 23.06.08, 00:58 Kutz ?! kolejny idiota podobny do Wałęsy. Niestety albo na szczęście , nie nakręcił żadnego filmu o żużlu. Pisząc o wykształconych i inteligentnych naukowcach że to osobliwości, tylko się ośmieszasz - kyos. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Fajne?! 23.06.08, 08:48 manstein6 napisał: > Kutz ?! kolejny idiota podobny do Wałęsy. > Pisząc o wykształconych i inteligentnych naukowcach że to > osobliwości, tylko się ośmieszasz - kyos. 1. to forum o żużlu a nie o sympatiach politycznych (i nie zamierzam dyskutować kto kogo lubi i za co, zwł. przy określeniach "prymitywny", "podejrzany", "śmieszny", "idiota") 2. zamiast pisać o mnie że jestem śmieszny zastanów się nad publikacjami wymienionych przeze mnie historyków (dość "specyficzne" teorie Żaryna o historii Kościoła w PRL-u i stosunkach polsko-ukraińskich 1940-47 czy Cenckiewicza o Marcu 68) --"śmieszne" to są Twoje ataki personalne 3. nie znam osobiście K.Kutza, więc nie wiem czy jest idiotą, ale to jeden z najbardziej znanych i zadeklarowanych Ślązaków w Polsce (zaś wręczanie takich prezentów ludziom popularnym pomaga promować "czarny sport") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Fajne?! IP: *.tvk.torun.pl 23.06.08, 09:00 Panowie, prosze Faktycznie nie jest to forum o polityce- przynajmniej tutaj chyba lepiej zeby jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś