Gość: x Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:33 No i co zawistni Polacy, czemu teraz nie powiecie że Tomek był czymś naszprycowany? Czy to nie dziwne, że nigdy do tej pory nie rzucił powyżej 21 metrów a tu nagle taki dobry wynik? Żeby nie było: podziwiam Majewskiego i bardzo się cieszę z jego sukcesu, to tylko taka mała aluzja co do tych, którzy wyniki na 200 metrów motylkiem uważali za nie całkiem uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjaxz Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:40 Tyle, że Majewski to nie jest człowiek znikąd, jak ta zwycięska Chinka. On już miał rzut w granicach 21.40 tyle, że nie ustany. Poza tym ostatnimi czasy regularnie w czołówce w najważniejszych imprezach. A zwycięska Chinka nigdzie wcześniej nie startowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: 81.219.10.* 15.08.08, 19:05 Gratulacje dla Mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gratulacje dla Mistrza!!!!!!!!!! IP: *.net.fone.pl 15.08.08, 19:53 z radia: nasz zawodnik uwielbia czytać książki, taki z niego mól książkowy, a kiedy nie czyta, zajada się kebabami na warszawskim marymoncie i mówi, że przecież musi ważyć te 140 kg, żeby pchnąć tę kulę i że nie startuje przecież w konkursie piękności... (mniej więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
win-etu Tomasz Majewski - brodaty heros 15.08.08, 18:37 Bardzo sie ciesze,bardzo z tego zlota.Nareszcie moge tym niemieckim debilom (bo mieszkam od 20-tu lat w tym popie..nym kraju) cos do ognia dolozyc,ze Polacy sa TOP!!!Mam tylko nadzieje ze nie dopingowal,bo jak ktos cale zycie nie wychodzi ponad 21 metrow i naraz smiga 0,5 metra dalej,co w tej dyscyplinie jest wszechswiat,...cos tu nie gra...brodaty,zadrzebisty,viking z ta broda.Jestem jego fanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 12:11 Mądryś, człeku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.08, 18:44 Super!! W końcu mamy złoty medal na tych igrzyskach olimpińskich!!! Oby tak dalej. Myślę, że to nieostatni medal w Pekinie polskich spsrtowców. Wiedziałam, że Polacy zdobędą medale jakieś i myślę, że to nie koniec za tym. Pan Tomasz Majewski spisał się doskonale!! Gratujację!!!!!Panie Tomaszu cała Polska Panu za to dziękuję!!!!!!!!!!! Myślę, że to nie był przypadek, że właśnie dziś, teraz zdobył Pan złoto w pchcnięciu kulą, w konkurencji, w której legendarny, już nieżyjący medalista olimpiński Władysław Komar zdobył medal taki sam, uważam, że ten nieżyjący polski olimpijczyk Pana wspierał duchem, bo ja wierzę w życie pozagrobowe. Myślę, że coś w tym jest, bo podobno jutro mija rocznica jego tragicznej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritual.noise Re: Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:52 Tomek Majewski to świetny zawodnik i - jak się zdaje - gość inteligentny mający głowę na karku. Oby więcej takich newsów :) Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczona Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.opera.com 15.08.08, 18:47 Droga Gazeto.pl, prosze sprawdzaj swoje artykuly przed publikacja. Bledy ortograficzne, gramatyczne, powtorzenia slow sa nagminne. "Ale styl w jakim Polak rywali był kosmiczny." Chyba pokonal??? Przewaga ilosci nad jakoscia moze tylko zniechecic dotychczasowych wielbicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.centertel.pl 16.08.08, 08:58 > Przewaga ilosci nad jakoscia moze tylko zniechecic dotychczasowych wielbicieli. Jakich wielbicieli? Przecież tu są sami masochiści którzy na okrągło narzekają jak to gazeta schodzi na psy ale jakoś nie mogą przestać jej czytać. Nie będę gorszy: czemu na tej ch.lernym portalu nie można nigdzie znaleźć wyników?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Mgr politologii? Takiego prezydenta nam trzeba, a IP: *.e-wro.net.pl 15.08.08, 18:52 nie jakiegoś wypierdka. Gdyby stanął obok niego jakiś kagiebista o szczurzej mordzie zbladłby ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorata Fajny facet :) IP: *.os1.kappa.pl 15.08.08, 18:52 Z takim to bezpiecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 19:06 Mi się raczej z Samsonem kojarzył, hehe. Nie wiem czego ale bardzo się cieszę z tego że ma on brodę i wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB W sumie to slusznie prawisz... IP: *.range81-153.btcentralplus.com 15.08.08, 19:15 Jeno gmin zawsze chcial panem et circenses. A skoro pierwsze juz w Polsze maja (mimo tego wiecznego narzekania i jeczenia) to przydaloby sie i drugie. Ja bym jednak wolal, zeby 'kraj lat dziecinnych' byl sportowym dnem ale za to 'mial' np. niskie podatki i mniej skomplikowane prawo podatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kipsta Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.cable.ubr06.shef.blueyonder.co.uk 15.08.08, 19:24 Piekna broda...zupelnie jak muslim - wez sie ogol czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bes_xyfki Dziękuję za najfajniejsze popołudnie tego lata :) IP: *.chello.pl 15.08.08, 19:24 Panie Tomaszu! Dziękuję! I gratuluję tak owocnego rekordu życiowego! :) (nic tylko się zakochać... ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re:A co pisalem,bral doping 15.08.08, 19:32 Gość portalu: Johann napisał(a): > Na austriackiej stronie netowej jest artykul z dywagacjami nt. ten > wasz M. a mozliwosc udowodnienia mu dopingu.Czulem to, ciekawe czemu > wybiorcza o tym ani mru mru.Tak jak nic nie napisala , ze Polki > ODPADLY juz z turnieju siatkowki.Ale was roluja. podaj link Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Wspaniały mistrz, wielki wewnątrz i zawnątrz... 15.08.08, 19:56 W takim momencie pamiętał o naszych dwóch mistrzach olimpijskich wielkim Komarze i Ślusarskim. Brawo i gratualacje wielki mistrzu. Wielkie uznanie z mojej strony..... Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Nakarmilyśmy go anabolikami 15.08.08, 20:09 i stąd tak od razu poprawił rekord życiowy o prawie metr. No ale inaczej nie byłoby złota, w komisji antydopingowej mamy swego (Kurski załatwił) człowieka to się wyciszy. na następnej olimpiadzie wystartuję osobiście, w szarmierce, szabla. Umiem, mam po dziadku który w 1939 poszedł na koniu z szablą na czołg w którym siedział dziadek Tuska. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjaxz Re: Nakarmilyśmy go anabolikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:16 Idioto, już na początku roku Majewskiemu zdarzały się rzuty powyżej 21 metrów, których nie mógł utrzymać w kole. Teraz przyszła forma i jest wielki wynik. Mnie bardziej dziwi słaba postawa Amerykanów niż doskonała Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Re: Nakarmilyśmy go anabolikami 15.08.08, 21:34 kretynie, jak już to pchnięcia ponad 21 metrów. Rzuty to są oszczepem na przykład imbecylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:17 Kochamy Cię Tomaszu Majewski. Łoooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolo kogo wam przypomina? IP: *.cpe.marton.net.pl 15.08.08, 20:26 stawiam na Ryska Riedla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyzkov Re: kogo wam przypomina? IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 01:36 To samo sobie pomyślałem jak go zobaczyłem. Na pewno jest z śląska. Z resztą na trybunach widziałem gościa z flagą Polski i napisem TYCHY. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek Tomasz Majewski - obrońca honoru 15.08.08, 20:44 dotychczas to same porażki Odpowiedz Link Zgłoś
igor_s53 Tomasz Majewski - brodaty heros 15.08.08, 20:55 Tak dzierzac,zeby jak najwiecej zwycienstw.Mam szwagra pod takim samym nazwiskiem.Cieszu sie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia z kobiecego punktu widzenia... IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 20:59 mezczyzna, ktory ma i cialo i rozum, jednym slowem idealny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.generacja.pl 15.08.08, 21:23 otóż, wszystkie słowa w języku polskim są "cenzuralne". Jedni tylko wybieraja takie, inni siakie. Nie ma durnych "brzydkich" słów w polszczyźnie; są ewentualnie złe intencje stojące za mówieniem ale intencje są akurat i na szczęście niewidzialne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apacz Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 21:26 jestem szczesliwy z naszego zlota a dla vinetu mam rade jezeli jestes tu nieszczesliwy spiepszaj do afryki ty nedzny nierobolu i kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 21:32 w koncu normalny szcery faect!Gratuluje Panu ! Odpowiedz Link Zgłoś
germanio Re: Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył 15.08.08, 21:45 To powiedzonko powinno byc drukowane na koszulkach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.toya.net.pl 15.08.08, 21:45 BRAWO!!!! HURA!!!! PANIE TOMASZU, GRATULUJĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian NBC na zywo tego nie nadaja - tak dla scislosci... 15.08.08, 21:47 Bede dopiero wieczorem za pare godzin ogladal. Rano (juz pare godzin po zlocie Polaka) mowili o eliminacjach i nadziei na pierwsze trzy miejsca dla USA. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Wielkie brawa! 15.08.08, 22:04 Pan Tomasz sprawia wrażenie prawdziwie normalnego, porządnego i niezwykle sympatycznego człowieka. Za to brawa podwójne. Odpowiedz Link Zgłoś