janostrzyca Jaki Beenhakker? Benhałer, Benhałer ciemniaki! 22.08.08, 19:46 Ciemniaki z Wyborczej nawet nie potrafą prawidłowo napisać nazwiska BENHAŁERA. Nasz Pan Prezydent jak to przeczytał znów miał ubaw, tak jak wtedy kiedy Tusk mówił po angielsku. www.janostrzyca.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.popl.cable.ntl.com 22.08.08, 19:47 Brawo Panie trenerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werfds Brawo Beenhaker! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 19:51 W dobrym zespole nie może być świętych krów. Tak trzeba było zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: where is my nick? Re: Brawo Beenhaker! IP: *.elk.mm.pl 22.08.08, 20:12 Nie to, że się czepiam... ale gdzie masz ten "dobry zespół"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na.. IP: *.chello.pl 22.08.08, 19:59 Niech ktoś mi proszę wytłumaczy dlaczego część osób łączy słabe wyniki na euro z alkoholowym incydentem? rozumiem pomysł żeby zwolnic leo po euro - nie zgadzam sie, lecz rozumiem - ale co miał zrobić teraz ? trzech zawodników dało w palnik - miał sie napić z nimi? zaprosić resztę drużyny? no ludzie ogarnijcie sie, przecież to jest wójcikowe myślenie. wy pewnie byscie jeszcze chcieli żeby lato został prezesem, przecież to ten sam klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugelle Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: 213.199.198.* 22.08.08, 20:00 irytują mnie te ciągłe literówki i pisanie niepoprawnie partykuły 'nie'. panowie dziennikarze, to są podstawy fakyn ortografii. a błędy wytyka wam student politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sliczny70 Dziennikarze tez powinni poniesc kary IP: *.dsl.bell.ca 22.08.08, 20:15 Kim sa ci dziennikarze pijacy? Spoleczenstwo powinno znac ich nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:20 Warto się zastanowić, czy Beenhakker panuje już nad drużyną. Może po prostu ten starszy Pan nie nadaje się już na trenera-wychowawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 20:34 Pytanie do dziennikarzy- podajcie swoje nazwiska, nie kryjcie piłkarzy i siebie. Piłeś miej odwagę się do tego przyznać. Jeśli nie macie odwagi to jesteście... i tu cały wysyp niecenzuralnych słów. Może z " Gazety" też byli co Panie naczelny Redaktorze, czy osobiście polewałeś im ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osmosis A moze wszystko sie ułagodzi ? IP: *.zetosa.krakow.pl 22.08.08, 20:34 A moze wszystko pozamiata sie pod dywam i chlopaki wroca do kadry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiji Kuszczak wracaj...please IP: *.bredband.comhem.se 22.08.08, 20:37 Kuszczak to profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Zamiast wypić trzy piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:40 ...uwalili się w trzy d..y... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chock Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 20:52 Tylko idiota może żądać dymisji trenera po tym jak zawiesił zawodników po złamaniu reguł na które wszyscy się zgodzili. Jak długo będzie przyzwolenie na picie w kadrze polski i tu nie chodzi tylko o piłkę nożną, tak długo będziemy zaściankiem europy. Na wyjazdowym meczu Portugalia-Polska, Żewłakow na lotnisku podszedł do nas i poprosił o fajkę (jak może reprezentant polski brać fajkę od kibiców którzy na wyjazd wydali miesięczne pensje tylko po to by im kibicować!!! po prostu Polska w d... Nas mają i już) PS: Pijakami to i Hiding na Euro by nic nie zdziałał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b może mi ktoś powiedzieć co znaczy "nie ważne" ??? IP: 80.48.45.* 22.08.08, 20:54 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awek Re: może mi ktoś powiedzieć co znaczy "nie ważne" IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 01:26 Proszę: "nie jest ważne". A teraz przypomnij sobie pisownię "nie" z czasownikami. Dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyk Polacy to nie ciemny lud!!! IP: *.stella.net.pl 22.08.08, 20:55 Opublikujcie wreszcie nazwiska pijaków i ogłoście prawdziwą przyczynę wyrzucenia trójki z kadry. Co zrobili? Upili się? Zrobili rozróbę? Kto uczestniczył w akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Leo, gdyby to był jeden nieudany mecz... 22.08.08, 20:59 Ale ty żeś zachlał wszystkie mecze w tym roku. Co mecz to taktyka na pijackim poziomie i ogromny kac dla kibiców. Twój czas się skończył zadufany w swą przebrzmiałą wielkość staruszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memlon Re: Leo, gdyby to był jeden nieudany mecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 21:15 Uzman Twój czs to już dawno powinien się skończyć bo jak widać nie masz pojęcia o tym co można osiągnac z przeciętnymi zawodnikami reprezentującymi nasz kraj . Piszesz synu brednie co oznacza, że nie powinieneś nigdy zabierać głosu bo możesz skrzywdzić innych. Idź spać "chłopie". PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SATANandROMAN Re: Leo, gdyby to był jeden nieudany mecz... IP: *.chello.pl 24.08.08, 22:39 Uzman, wyżyj sie na lodówce, albo pralce. walnij nią o ścianę. może Ci przejdzie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorZniemiec Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: 141.70.112.* 22.08.08, 21:03 w pelni popieram decyzje selekcjonera. Dyscyplina w kazdej zorganizowanej grupie to podstawa odniesienia jakiegokolwiek sukcesu. Niepotrzebnie tylko nasze zadne sensacji media robia z tego taka afere. Sprawa jest bowiem prosta: nie przestrzegali zasad=musieli liczyc sie z poniesieniam konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykał Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.tvk.torun.pl 22.08.08, 21:04 Brawo panie trenerze. Zawiesił bym przynajmniej na rok by poznali smak bezrobocia ,może wtedy będą szanować swoją pracę - w tym przypadku granie w piłkę. Niech to stanie się na przyszłość przestrogą dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian macie tu nazwiska dziennikarzyn IP: *.aster.pl 22.08.08, 21:24 akredytowanych we lwowi: Informacje Dnia - Telewizja Trwam Mirosław Pogorzelski Informacje Dnia - Telewizja Trwam Tomasz Lebuda nSport Rafał Morycz nSport Dariusz Tuzimek nSport Sebastian Dach nSport Sergiusz Ryczel ja sie domyslam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo!!!! Re: macie tu nazwiska dziennikarzyn IP: *.e-wro.net.pl 22.08.08, 21:39 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisełka Re: Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy IP: 80.50.54.* 23.08.08, 00:19 Gość portalu: radykał napisał(a): > Brawo panie trenerze. Zawiesił bym przynajmniej na rok by poznali smak > bezrobocia ,może wtedy będą szanować swoją pracę - w tym przypadku granie w pił > kę. > Niech to stanie się na przyszłość przestrogą dla innych No z tym bezrobociem to lekkie nieporozumienie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms_marian Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: 213.17.209.* 22.08.08, 21:49 Brawo! Nareszcie znalazł się ktoś odważny!Tylko niech Pan nie ustąpi tym rozmydlaczom,którzy się zaraz pojawią.Niech te święte krowy odejdą razem z tymi działaczami,to może wreszcie piłka nożna będzie na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.bsk.vectranet.pl 22.08.08, 22:15 I tak tan komentarz zostanie usuniety... Powiem krótko; Krytycy Benhakera wy.....c. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli nie ma rownych i rowniejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:20 popieram zasade, a dyscyplina musi byc, jednak teraz to juz czarno widze kolejny mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Holy_Goalie A Artur powinien miec to w d... IP: *.eranet.pl 22.08.08, 22:32 Bo powiedzcie mi po co mu cos takiego jak reprezentacja? Gosc ma znane nazwisko, jest jednym z najlepszych bramkarzy na swiecie, to po co ma tracic czas na siedzenie na lawce w towarzyskim meczu z Ukraina? Na jego miejscu zrobilbym to samo. Niech sie chlopak skupi na grze w klubie, to moze za kilka lat zagra w czyms lepszym niz Celtic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śpioch Zawodowcy, z Bożej łaski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:43 Jak Boruc będzie tak popijał, skończy w Kadrze Rembertów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerzyna Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.cmbg.cable.ntl.com 22.08.08, 22:43 leo co? ty ... to moje zdanie na temat trenerzyny out out i tyle razem z listkiem won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 22:46 A wiadomo jacy to dziennikarze? Jakos dziwne, że w żadnym serwisie prasowym o tym się nie mówi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 23:15 Obsmarować kogoś,proszę bardzo,ale gdy chodzi o kolegów dziennikarzy,to morda w kubeł(solidarność zawodowa?).W pewnych grupach zawodowych zwie się to chyba omerta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko. Pismaki z GW mają w tym interes! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:07 Po jaką cholerę główny tytuł jest: Beenhakker o BORUCU:.. ! Czy to on sam pił?? On jest głównym winowajcą??? To wszystko było ukartowane! Podstęp czy jakaś głupia dziennikarska prowokacja? Niby czemu nie ma nazwisk dziennikarzy pijących z piłkarzami?? polskie realia- każdy pod każdym dołki kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polsatmiszcz Podobno chlał z dziennikarzyną z bojkotowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:38 stacji i z jeszcze jednym co jest ekspertem w magazynie ligowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisełka Re: Pismaki z GW mają w tym interes! IP: 80.50.54.* 23.08.08, 00:23 > jakaś głupia dziennikarska prowokacja? Niby czemu nie ma nazwisk dziennikarzy > pijących z piłkarzami?? Ponoć z n sportu i z tv trwam,oczywiście z Tuzimkiem na czele...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś