Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na...

• Gość: rt Wodzu prowadź !!! IP: 212.76.37.* 22.08.08, 19:15
        :)
      • janostrzyca Jaki Beenhakker? Benhałer, Benhałer ciemniaki! 22.08.08, 19:46
        Ciemniaki z Wyborczej nawet nie potrafą prawidłowo napisać nazwiska
        BENHAŁERA. Nasz Pan Prezydent jak to przeczytał znów miał ubaw, tak
        jak wtedy kiedy Tusk mówił po angielsku.
        www.janostrzyca.bloog.pl
      • Gość: Baton Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.popl.cable.ntl.com 22.08.08, 19:47
        Brawo Panie trenerze.
      • Gość: werfds Brawo Beenhaker! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 19:51
        W dobrym zespole nie może być świętych krów. Tak trzeba było zrobić.
        • Gość: where is my nick? Re: Brawo Beenhaker! IP: *.elk.mm.pl 22.08.08, 20:12
          Nie to, że się czepiam... ale gdzie masz ten "dobry zespół"?
      • Gość: duzy maciek Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na.. IP: *.chello.pl 22.08.08, 19:59
        Niech ktoś mi proszę wytłumaczy dlaczego część osób łączy słabe wyniki na euro z
        alkoholowym incydentem? rozumiem pomysł żeby zwolnic leo po euro - nie zgadzam
        sie, lecz rozumiem - ale co miał zrobić teraz ? trzech zawodników dało w palnik
        - miał sie napić z nimi? zaprosić resztę drużyny? no ludzie ogarnijcie sie,
        przecież to jest wójcikowe myślenie. wy pewnie byscie jeszcze chcieli żeby lato
        został prezesem, przecież to ten sam klimat...
      • Gość: gugelle Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: 213.199.198.* 22.08.08, 20:00
        irytują mnie te ciągłe literówki i pisanie niepoprawnie partykuły 'nie'.
        panowie dziennikarze, to są podstawy fakyn ortografii. a błędy wytyka wam
        student politechniki.
      • Gość: Sliczny70 Dziennikarze tez powinni poniesc kary IP: *.dsl.bell.ca 22.08.08, 20:15
        Kim sa ci dziennikarze pijacy? Spoleczenstwo powinno znac ich
        nazwiska!
      • Gość: Jacek Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:20
        Warto się zastanowić, czy Beenhakker panuje już nad drużyną. Może po prostu
        ten starszy Pan nie nadaje się już na trenera-wychowawcę.
      • Gość: elwer Re: Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 20:34
        Pytanie do dziennikarzy- podajcie swoje nazwiska, nie kryjcie piłkarzy i siebie.
        Piłeś miej odwagę się do tego przyznać. Jeśli nie macie odwagi to jesteście... i
        tu cały wysyp niecenzuralnych słów.
        Może z " Gazety" też byli co Panie naczelny Redaktorze, czy osobiście polewałeś im ?
      • Gość: osmosis A moze wszystko sie ułagodzi ? IP: *.zetosa.krakow.pl 22.08.08, 20:34
        A moze wszystko pozamiata sie pod dywam i chlopaki wroca do kadry ?
        • Gość: jiji Kuszczak wracaj...please IP: *.bredband.comhem.se 22.08.08, 20:37
          Kuszczak to profesjonalista
      • Gość: Jurek Zamiast wypić trzy piwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:40
        ...uwalili się w trzy d..y...
      • Gość: Chock Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 20:52
        Tylko idiota może żądać dymisji trenera po tym jak zawiesił zawodników po
        złamaniu reguł na które wszyscy się zgodzili.
        Jak długo będzie przyzwolenie na picie w kadrze polski i tu nie chodzi tylko o
        piłkę nożną, tak długo będziemy zaściankiem europy.

Na wyjazdowym meczu Portugalia-Polska, Żewłakow na lotnisku podszedł do nas i
        poprosił o fajkę (jak może reprezentant polski brać fajkę od kibiców którzy na
        wyjazd wydali miesięczne pensje tylko po to by im kibicować!!! po prostu
        Polska w d... Nas mają i już)

PS: Pijakami to i Hiding na Euro by nic nie zdziałał
      • Gość: b może mi ktoś powiedzieć co znaczy "nie ważne" ??? IP: 80.48.45.* 22.08.08, 20:54
        :/
        • Gość: awek Re: może mi ktoś powiedzieć co znaczy "nie ważne" IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 01:26
          Proszę: "nie jest ważne". A teraz przypomnij sobie pisownię "nie" z czasownikami. Dotarło?
      • Gość: skurczybyk Polacy to nie ciemny lud!!! IP: *.stella.net.pl 22.08.08, 20:55
        Opublikujcie wreszcie nazwiska pijaków i ogłoście prawdziwą przyczynę wyrzucenia
        trójki z kadry. Co zrobili? Upili się? Zrobili rozróbę? Kto uczestniczył w akcji?
      • uzman Leo, gdyby to był jeden nieudany mecz... 22.08.08, 20:59
        Ale ty żeś zachlał wszystkie mecze w tym roku. Co mecz to taktyka na
        pijackim poziomie i ogromny kac dla kibiców. Twój czas się skończył
        zadufany w swą przebrzmiałą wielkość staruszku!
        • Gość: memlon Re: Leo, gdyby to był jeden nieudany mecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 21:15
          Uzman Twój czs to już dawno powinien się skończyć bo jak widać nie
          masz pojęcia o tym co można osiągnac z przeciętnymi zawodnikami
          reprezentującymi nasz kraj . Piszesz synu brednie co oznacza, że nie
          powinieneś nigdy zabierać głosu bo możesz skrzywdzić innych. Idź
          spać "chłopie". PA
        • Gość: SATANandROMAN Re: Leo, gdyby to był jeden nieudany mecz... IP: *.chello.pl 24.08.08, 22:39
          Uzman, wyżyj sie na lodówce, albo pralce. walnij nią o ścianę. może Ci
          przejdzie. Dobranoc.
      • Gość: obserwatorZniemiec Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: 141.70.112.* 22.08.08, 21:03
        w pelni popieram decyzje selekcjonera. Dyscyplina w kazdej
        zorganizowanej grupie to podstawa odniesienia jakiegokolwiek
        sukcesu. Niepotrzebnie tylko nasze zadne sensacji media robia z tego
        taka afere. Sprawa jest bowiem prosta: nie przestrzegali
        zasad=musieli liczyc sie z poniesieniam konsekwencji.
      • Gość: radykał Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.tvk.torun.pl 22.08.08, 21:04
        Brawo panie trenerze. Zawiesił bym przynajmniej na rok by poznali smak
        bezrobocia ,może wtedy będą szanować swoją pracę - w tym przypadku granie w piłkę.
        Niech to stanie się na przyszłość przestrogą dla innych.
        • Gość: marian macie tu nazwiska dziennikarzyn IP: *.aster.pl 22.08.08, 21:24
          akredytowanych we lwowi:

Informacje Dnia - Telewizja Trwam Mirosław Pogorzelski
          Informacje Dnia - Telewizja Trwam Tomasz Lebuda
          nSport Rafał Morycz
          nSport Dariusz Tuzimek
          nSport Sebastian Dach
          nSport Sergiusz Ryczel

ja sie domyslam :)
          • Gość: brawo!!!! Re: macie tu nazwiska dziennikarzyn IP: *.e-wro.net.pl 22.08.08, 21:39
            :)))))))
        • Gość: Wisełka Re: Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy IP: 80.50.54.* 23.08.08, 00:19
          Gość portalu: radykał napisał(a):

> Brawo panie trenerze. Zawiesił bym przynajmniej na rok by poznali smak
          > bezrobocia ,może wtedy będą szanować swoją pracę - w tym przypadku granie w pił
          > kę.
          > Niech to stanie się na przyszłość przestrogą dla innych

No z tym bezrobociem to lekkie nieporozumienie.....
      • Gość: ms_marian Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: 213.17.209.* 22.08.08, 21:49
        Brawo! Nareszcie znalazł się ktoś odważny!Tylko niech Pan nie ustąpi
        tym rozmydlaczom,którzy się zaraz pojawią.Niech te święte krowy
        odejdą razem z tymi działaczami,to może wreszcie piłka nożna będzie
        na poziomie.
      • Gość: baburiba 2 ręce po 5 palców = 10 piw IP: *.acn.waw.pl 22.08.08, 22:03
      • Gość: Ja Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.bsk.vectranet.pl 22.08.08, 22:15
        I tak tan komentarz zostanie usuniety...

Powiem krótko; Krytycy Benhakera wy.....c.
        Tyle w temacie.
      • Gość: koli nie ma rownych i rowniejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:20
        popieram zasade, a dyscyplina musi byc, jednak teraz to juz czarno
        widze kolejny mecz...
        • Gość: The_Holy_Goalie A Artur powinien miec to w d... IP: *.eranet.pl 22.08.08, 22:32
          Bo powiedzcie mi po co mu cos takiego jak reprezentacja? Gosc ma znane nazwisko,
          jest jednym z najlepszych bramkarzy na swiecie, to po co ma tracic czas na
          siedzenie na lawce w towarzyskim meczu z Ukraina? Na jego miejscu zrobilbym to
          samo. Niech sie chlopak skupi na grze w klubie, to moze za kilka lat zagra w
          czyms lepszym niz Celtic.
      • Gość: Śpioch Zawodowcy, z Bożej łaski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:43
        Jak Boruc będzie tak popijał, skończy w Kadrze Rembertów!
      • Gość: trenerzyna Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.cmbg.cable.ntl.com 22.08.08, 22:43
        leo co? ty ...

to moje zdanie na temat trenerzyny out out i tyle razem z listkiem
        won
      • Gość: konrad Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy na... IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 22:46
        A wiadomo jacy to dziennikarze? Jakos dziwne, że w żadnym serwisie
        prasowym o tym się nie mówi....
        • Gość: gość Re: Beenhakker dla Sport.pl: Zawiesiłem piłkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 23:15
          Obsmarować kogoś,proszę bardzo,ale gdy chodzi o kolegów dziennikarzy,to morda w
          kubeł(solidarność zawodowa?).W pewnych grupach zawodowych zwie się to chyba omerta.
      • Gość: iko. Pismaki z GW mają w tym interes! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:07
        Po jaką cholerę główny tytuł jest: Beenhakker o BORUCU:.. ! Czy to on sam
        pił?? On jest głównym winowajcą??? To wszystko było ukartowane! Podstęp czy
        jakaś głupia dziennikarska prowokacja? Niby czemu nie ma nazwisk dziennikarzy
        pijących z piłkarzami?? polskie realia- każdy pod każdym dołki kopie.
        • Gość: polsatmiszcz Podobno chlał z dziennikarzyną z bojkotowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:38
          stacji i z jeszcze jednym co jest ekspertem w magazynie ligowym...
        • Gość: Wisełka Re: Pismaki z GW mają w tym interes! IP: 80.50.54.* 23.08.08, 00:23
          > jakaś głupia dziennikarska prowokacja? Niby czemu nie ma nazwisk dziennikarzy
          > pijących z piłkarzami??

Ponoć z n sportu i z tv trwam,oczywiście z Tuzimkiem na czele...hehehe
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka