Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michalczewski pokonany!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:53
    taka szkoda... mialo byc tak pieknie...

I tak mysle ze byl lepszy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: pan janek taaa.. POKOOONAŁ... OKRADLI DARKA IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 23:54
        taaa.. POKOOONAŁ... OKRADLI DARKA ZŁODZIEJSCY SEDZIOWIE -
        Widziales o czlowieku ?!
        • Gość: NUNCYUSZ Re: taaa.. POKOOONAŁ... OKRADLI DARKA IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.03, 23:58
          Decyzja powinna byc 3:0 am nie 2:1. Michalczewski poprostu
          przegrał, tak jak z Rochigianim(w pierwszym pojedynku).
          Dostał dzis w ryj ale i tak jest najlepszy!

• Gość: SDUNEK DAREK PRZEGRAL ZASŁUŻENIE IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 19:23
            Niestety, to było tylko złudzenie, że Tiger był lepszy. Cały czas napierał,
            szedł do przodu, ale oddawał MNIEJ ciosów. Ciosy Gonzaleza były lekkie, mało
            efektowne, ale częściej dochodziły celu. Darek dostał lanie zasłużenie, juz
            nawet nie wygląda jak zawodowy mistrz świata (vide zwały tłuszczu nad
            spodniami). Za dużo balecików w klubach nocnych Darek zaliczył w ostatnich
            swóch latach. Nie nadaje się już facet do tego sportu, skoro po 6 rundzie myli
            narożnik. Przed 11 rundą w narożniku Sdunek zapytał, czy wszystko w porządku,
            Darek nawet nie zareagował, taki był już zamroczony. Tygrys jest wielki, ale to
            już koniec kariery.

• Gość: JAWI Re: taaa.. POKOOONAŁ... OKRADLI DARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 14:27
          DAREK jestes najlepszy!!!!!!!!! (okradli Ciebie i Nas ) !!!!!!
          • Gość: SDUNEK SŁUSZNIE PRZEGRAŁ.TO NIE JAZDA FIGUROWA NA LODZIE. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 19:28
            Po prostu chłopcze, aby wygrać walkę, trzeba albo znokautować albo wygrać na
            punkty. Co z tego, że Darek walczył ładniej. Tu nie ma ocen za walory
            artystyczne. Gonzalez zadał po prostu więcej ciosów, które sięgnęły celu. Nie
            były mocne, ale efekt przyniosły. Brawo dla Gonzaleza za taktykę i cwaniactwo.

• Gość: slobo Michalczewski pokonany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:54
        Oszukali sędziowie Michalczewskiego. SKANDAL! Powinni anulować
        walkę. Amerykańskie psy oszukały!
      • Gość: raldek Re: Michalczewski pokonany! IP: *.torun.mm.pl 18.10.03, 23:54
        No i dobrze, Michalczewski powinien był przegrać wtedy gdy miał
        opuchniętą twarz a sędziowie pozwolili mu wygrać!

Wygrał po prostu lepszy.
      • Gość: GONZO WINNER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:54
        JESTEM MISTRZEM ....I JUZ NIKT MI TEGO NIE ZABIERZE!!! :D
      • Gość: Norman Re: Michalczewski pokonany! IP: *.access.uk.tiscali.com 18.10.03, 23:54
        Precz z MICHNIKIEM!
      • Gość: krisbox Michalczewski pokonany! IP: *.chello.pl 18.10.03, 23:55
        Co do cholery. To skandal przez duże S. Meksykaniec w ogóle nie
        walczył, tylko się uchylał. Nawet on był zaskoczony werdyktem
        przekupionych sędziów. To nie koniec, będzie protest i
        powtórzona walka. Bądźmy dobrej myśli. Tiger jeszcze nie umarł!
      • Gość: ji Re: Michalczewski pokonany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:55
        Gdy dochodzi do rozstrzygniec na punkty to sedziowie zabijaja ten
        sport...
      • Gość: zaebisty Re: Michalczewski pokonany! IP: 80.51.250.* 18.10.03, 23:56
        Kto k... wymyślił tych sędziów? Może jeszcze z Meksyku
        trzebabylo jednego. Łączymy się w żalu z Tygrysem, bo pojechali
        z nim "troszeczke". Naszym zdaniem wynik jest oczywisty: wygrał
        Michalczewski
      • Gość: pns Michalczewski pokonany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:56
        Dziś wygrał intelekt. Coż, taki juz ten boks jest.
      • Gość: Norman Precz z MICHNIKIEM!!! IP: *.access.uk.tiscali.com 18.10.03, 23:56
        Precz z MICHNIKIEM!
      • Gość: Budzik SKAANDAL SKAANDAL IP: *.aster.pl / 10.69.5.* 18.10.03, 23:57
        Werdykt sędziowski był niesprawiedliwy, czekamy na rewanż i
        znokautownie Gonzalesa.
      • Gość: Czytelnik Michalczewski pokonany! IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 23:57
        Weredykt nie byl niesprawiedliwy. Zreszta zwyciestwo Tygrysa tez
        by nim nie byl. Zalezy to od kryterium przyjetego przez sedziow:
        albo liczy sie jakosc ciosow (sila i "wrazenie", jakie robia na
        przeciwniku) albo liczba. Zdaje sie, ze to drugie bylo
        najwazniejsze, a wiecej ciosow zadal Gonzalez.
      • Gość: Tomy Re: Michalczewski pokonany! IP: *.tvastra.com.pl 19.10.03, 00:01
        To była farsa. Jeśli znacie się na boksie, od samego początku Gonzales
        siedział w defensie. Cwaniak umiejętnie schylał korpus chowają głowę, kiedy
        znajdował się w opresji. Fakt, że umięjętnie korzystał z zasięgu ramion.
        Michalczewski nigdy nie dostawał takich młotów w półdystansie. Zauważyliście,
        jak Gonzalez odwracał się w prawą stronę, gdy tylko Miachelczewski wpadał w
        rytm ? Mimo wszystko Tiger był lepszy ! Szkoda, że TVN wyciął i nie puścił do
        końca - to był dla wszystkich szok. A sędziwie ? Amerykaniec i Kanadyjczyk -
        zbłaźnili się ... Kanadyjec pojechał jak na dzikiej świni - skompromitował się.
        Tiger pokaże na co go stać i udowodni, że na swoim ringu się nie przegrywa -
        Panowie idę o zakład - będzie rewanż, za jeszcze większą kasę.
        • Gość: verte Re: Michalczewski pokonany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 00:03
          Po chuj pozwolili sędziować gostkom z Am.Płd.?
      • Gość: luzakar żal IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 00:05
        Żal,żal,żal tylko to słowo przychodzi mi w tej chwili.Nie jestem
        fanem Darka, ale miał niepowtarzalną szansę na przejście do
        historii(rekord wygranych walk)Sracił to bezpowrotnie.Mógł
        zostać jednym z 5 najlepiej znanych Polaków na świcie, już nie
        zostanie.
        Można rzec, że znowu pozostaje nam Adaś Małysz:), a może WIELKA
        NADZIEJA BIAŁCH - A.Gołota powróci??? Co ja bredze,co ja
        bredze....Żaaaaaaallllll!!!!!
        • Gość: camillo Re: żal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 09:37
          I co z tego, że miałby ten rekord wygranych walk? Rocky Marciano był legendą
          boksu, najlepszym bokserem swojej epoki. Michalczewski - mógłby kimś takim
          zostać, gdyby pokonał Roya Jonesa jr. Ale promotorzy się bali takiej walki, bo
          któryś z nich przestałby być niepokonany. Tymczasem nie rekordy statystyczne
          decydują o prawdziwej wielkości.
      • Gość: pijusXII Re: Michalczewski pokonany! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 19.10.03, 00:51
        [i] :)
        • Gość: Cyfra Re: Michalczewski pokonany! IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 10:08
          Przegral bo walczyl pod polska flaga .....Dlatego byla taka obsada
          sedziowska ...
          Inna sprawa to juz nie ten sam Tiger ,czas robi swoje ,ale w tej walce na
          porazke nie zasluzyl.Sprawiedliwym rozwiazaniem bylby remis!
      • rask Re: Michalczewski pokonany! 19.10.03, 10:10
        No i Niemiec przegrał. Koniec i kropka. Ostatni gasi Lich..( tzn . światło ).
        HAHA
        • Gość: Cyfra Re: Michalczewski pokonany! IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 10:12
          Gdyby byl "Niemcem" jak piszesz to na 100% byl by do dzis nie pokonany
          • rask Re: Michalczewski pokonany! 19.10.03, 10:16
            Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Gdyby byl "Niemcem" jak piszesz to na 100% byl by do dzis nie pokonany
            To jest Twoja teoria?? Potwierdzona?>? Czy leki przestały działać??
            • Gość: Cyfra Re: Michalczewski pokonany! IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 10:20
              Zawsze iinnych oceniasz przez swoj pryzmat?
              To sie fachowo nazywa PROJEKCJA !
              Momo wszystko pozdrawiam
              • rask Re: Michalczewski pokonany! 19.10.03, 10:26
                Czy ja Cię oceniłem??????????????? Myślimy to jednak nie boli.
      • matt23 Re: Michalczewski pokonany! 19.10.03, 11:49
        Szkoada, ze Michalczewski nie wyrownal rekordu!

Ci, ktorzy chociaz troche znaja sie na boksie wiedza, ze werdykt byl sluszny.
        Gonzalez walczyl nieefektownie ale trafial Michalczewskiego wyjatkowo czesto.
        Podczas gdy Darek trafial raz, Gonzalez mial juz okolo 3 trafien. Mniej
        spektakularnych ale punktowanych.

PS: czy mozna spodziewac sie rewanzu? Jezeli tak to z pewnoscia za oceanem.
        • canaba Re: Michalczewski pokonany! 19.10.03, 13:32
          Jak zawsze idze o kase i inne sprawy. W tym wypadku kasa bedzie teraz szla za
          ocean czyli do tamtejszej trojcy USa,Kanda,Meksyk. Jakby ktos niewiedzial te
          kraje zyja ze spoba o wiele blizszych stosunkach partnerskich niz z krajami
          Europy. Im to jest na reke ze tytuł MS bedzie u nich. Kasa! Co od samej walki to
          byla wyrownana i tez uwazam ze powinien byc remis.
      • Gość: Razorfan Re: Michalczewski pokonany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 13:33
        Wlasnie obejrzalem walke jeszcze raz i moim zdaniem punktowanie powinno
        wygladac tak:
        Michalczewski(M)-Gonzalez(G)
        1.r
        2.G
        3.G
        4.r(G)
        5.M
        6.r(M)
        7.r(G)
        8.r(G)
        9.M
        10.M
        11.M(r)
        12.M

Czyli Darek powinien wygrac przewaga 3 pkt. Oczywiscie moglem te walke widziec
        nie obiektywnie dlatego zaznaczylem gdzie mozna bylo punktowac inaczej (w
        nawiasie). I wtedy wychodzi remis. Ci ktorzy twierdza ze wygral Gonzalez z
        reguly dali sie nabrac na ilosc zadawanych przez niego ciosow. Rzeczywiscie
        facet nawalal duzo ale wiekszosc po lokciach i rekawicach. Trafil pare prostych
        i kilka sierpow ale na pewno robil wiecej wiatru niz zagrozenia. Nie twierdze
        ze Darek byl duzo lepszy ale widac bylo kto jest lepszym technicznie bokserem.
        Michalczewski zadawal za malo ciosow. Zapewne winna temu byla kontuzja. Caly
        czas bal sie o oko i dlatego sie bardziej asekurowal i nie chcial zaatakowac
        forntalnie bojac sie ze przyjmie 3 ciosy i sedzia na wniosek lekarza zakonczy
        walke.
      • Gość: krzysfre Ja wiem czemu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 10:40
        Już na samym początku mi zaśmierdziało. Jak tylko usłyszałem nasz hymn, to
        wiedziałem, że będzie źle. Przecież on był jeszcze gorzej wykonany niż
        Górniak !!! Skandal !!!!
      • Gość: Nimfomanka Re: Michalczewski pokonany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:17
        Biedny Julio... Nikt Cię nie lubi.
        Chodź, ja Cię przytulę!
      • Gość: kakao Re: Michalczewski pokonany! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 17:57
        Szkoda że go pokonał ale szczęście niemoże trwać wiecznie!!!!
      • quikk Re: Michalczewski pokonany! 21.10.03, 20:56
        Cóż szkoda gościa, padł ofiarą sędziów. Coś mi śmierdzi w tej walce. Gra szła
        o zbyt dużą kasę żeby nie było jakiegoś przekrętu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka