Gość: Lilianna IP: 89.108.248.* 01.11.08, 21:14 Co Robert sugeruje? Sabotaż w BMW? Dla mnie dziwne są te jego podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flash6 Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.173.26.215.tesatnet.pl 01.11.08, 21:14 Robert, chyba dostanie Ci się niezła bura od Nardou Polskiego, wiesz za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.08, 21:24 nie, nie wiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.11.08, 21:27 tylko czekać kiedy zaczną trolle pisać... Nie przesądzajmy 3 miejsca w generalce, może Raikonen rozwali Hamiltona na początku... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może 01.11.08, 21:31 Nie rozwali, będzie jechał jak ślimak, spowalniając Hamiltona i licząc że się sam rozwali. A Kubicy pozostaje wiara w deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 12:47 Strategia na jedno tankowanie i Robert do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr fin rozwali angola? angol rozwali brasiliano i po IP: *.acn.waw.pl 02.11.08, 13:11 jablkach. ale tego wariantu nikt nie rozpatruje. skoro i tak wiekszosc go nie lubi, ja zreszta za bardzo tez nie, to co mu zalezy-mistrzostwo gwarantowane. pozdro dla wszystkich fanow f1, szczegolnie Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 13:32 Raczej Kimi do boju! Moim zdaniem taktyka Ferrari jest taka: -Raikkonen ma wygrać start z Hamiltonem a potem go bezczelnie blokować jadąc jak ślimak (np.2sek wolniej niż Massa i 1,5sek niż Trulli) -w efekcie Massa i Trulli uciekną tak daleko, że Hamilton już ich nie dogoni -dodatkowy efekt to że za bolidem Kimiego utworzy się kolejka gigant -a wtedy albo Hamilton się może rozwalić próbując go minąć albo ktoś go rozwali (np.Alonso) próbując go minąć -no i Kubica wtedy ma szanse (wyprzedzić wielu na tankowaniu) Jednak wystarczy, że: to Hamilton wygra start albo deszcz albo SC i po tej taktyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻadenFachowiec Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.chello.pl 01.11.08, 21:27 Żaden ze mnie fachowiec, ale przecież samochodem jeżdżę od lat, a i fizykę na studiach też miałem. I tak: z jednej strony Robert mówi, że samochód jest ten sam, a z drugiej, że pewnych zmian w ustawieniach dokonywali. Kiedyś jak zimą duży Fiat się ślizgał, czyli nie miał przyczepności, to wrzucało się worek piasku do bagażnika, żeby tył dociążyć. Rozumiem, że w F1 rolę worku z piaskiem pełnią spojlery dociskające przód lub tył. A przecież BMW Nicka powinno być lżejsze (z kierowcą) bo i Nick jest lżejszy, czyli powinno mieć jeszcze gorszą przyczepność... No to jak to w końcu jest? Albo wszyscy borykają się z różnymi problemami w ustawieniach samochodów, tylko nam nikt o tym nie mówi, albo Robert ma samochód ustawiany na gorszy niż Nicka. Ale jakoś mi trudno uwierzyć, żeby zespół wykładający olbrzymią kasę kierował się nacjonalistycznymi skłonnościami, zatem pozostaje mi wniosek, że może Robert jednak nie jest takim mistrzem, może jego styl jazdy nijak się nie ma do możliwości współczesnych bolidów. Może on zawsze będzie narzekać, że sprzęt nie taki jak chciałby. Prawdę mówiąc z każdym wyścigiem mam coraz mniejszą ochotę na oglądanie F1 i narzekającego Roberta. Sprzęt jest jaki jest, może pora popatrzeć na własny styl jazdy. A Wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciumorales Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może 01.11.08, 21:32 Możesz mieć rację, choć i tak uważam, że Robert najbardziej zasługuje na tytuł bo jeździ z najmniejszą ilością błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von.g Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.pp.htv.fi 01.11.08, 21:34 Ja myśle ,że narzekanie to nie to samo co szukanie wymówek. Mi się wydaje ,że on poprostu jest perfekcjonistą. Chciałby powalczyć o tytuł bo widzi ze ma szanse , ale ma zasłaby bolid . Ja się na F1 nieznam ale jak chwalą go osoby jeżdzące w przeszłosci albo obecnie to raczej nie dlatego ,że jakas polska gazeta je o to poprosiła. Co do Nicka i jego wagi. To wcale nie znaczy ,że jest lepszy to powinien mieć gorzej. Wręcz przeciwnie , jest lżejszy to można wiecej rzeczy do bolidu wstawić i wciąż osiągnąć wage minimalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:36 Kubica ma charakter malkontenta wiec jego narzekania specjalnie nie dziwia. Inna sprawa, ze on wszystkiego nie mowi i co sie tam dzieje w srodku to nikt nie wie. Zwykle, jak widzialem reklamy na RTLu to mowa byla o weekendzie F1 z Nickiem Heidfeldem, o Kubicy ani slowa, to wygladalo jakby go wstydliwie probowali przemilczec. Sam team zalezny jest od sponsorow a czego oni oczekuje nie wiadomo. Byloby jednak kompletna paranoja, gdyb team kopal doly pod wlasnym kierowca tylko dltaego, ze ma on 3 miejsce (czy do niedawna mistrzostwo) w zasiegu reki. Robert odwalil kapitalna robote dla zespolu. I tak bedzie moralnym mistrzem w tym sezonie. Byloby fajnie, gdyby utrzymal to 3 miejsce, w gruncie rzeczy wystarczy, zeby Raikonnen sie gdzies ,,przejechal'' - a poniewaz Hamilton bedzie szalal to sie rozne rzeczy moga zdarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może 01.11.08, 21:43 Hamilton nie będzie szalał. Pojedzie spokojnie na 2-3 miejsce. To starczy mu na zdobycie tytułu mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:52 Bedzie startowal z 2 linii, w towarzystwie Jarno i Kimiego, a obaj z pewnoscia mu zycia nie beda ulatwiac. Wiec to 2-3 miejsce to na dwoje babka wrozyla. Szkoda, ze nie mam TV, nie obejrze :( Moze ktos wie, czy jest dostepna jakas transmisja w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 22:23 Dla lolus tutaj są transmisje jutro: www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻadenFachowiec Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.chello.pl 01.11.08, 21:43 Właśnie o to mi chodzi, przecież jeśli Robert i jego jazda byliby dla BMW problemem, to wystarczyło nie przedłużać z nim kontraktu, ale jeśli ten kontrakt przedłużyli, to nie po to, żeby jeździł w ogonie. Zobaczymy, może przyszły sezon, razem z KERS i nowym samochodem i slickami coś zmieni. Jeśli dalej będzie tylko narzekanie Roberta, to ...trudno! Ale oczywiście życzę mu jaknajlepszych wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hng Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.range86-166.btcentralplus.com 01.11.08, 22:30 na reklamach w polskiej,jest tez tylko mowa o kubicy, w angli 'przemilczają" kovalajnenai mowia tylko o hamiltonie,co w tym dziwnego? reklamuja tego kto jest popularny w danym kraju,czysta ekonomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: 80.48.4.* 01.11.08, 23:12 Tyle zes sie rozpisał, aby doczepic sie do Kubicy,o to ci chodziło ? Zespół techniczny jest do bani ,nawet moglbym pomyslec ze to sabotaż wobec Kubicy. Jak by miał taki samochód jak Hamilton,to juz dawno zapewniby sobie tytuł w tym zesonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 00:09 Komentarz podczepiles pod moj wpis, wiec tylko dla jasnosci, nic nie mam to Roberta, czlowiek jest super, to moj idol, jesli chodzi o podejscie do zycia (przynajmniej jak go pokazuja w mediach bo nigdy go nie spotkalem). Zrobil na mnie ogromne wrazenie po tym, jak sie zachowal po wypadku w Montrealu, powiedziec o nim zawodowiec to malo, to prawdziwy terminator. O tym, ze mogl zdobyc mistrzostwo wiem bardzo dobrze, szkoda, ze team BMW tak slabo sie spisywal, jak Kupica znalazl sie na czele klasyfikacji. Trzymam za niego kciuki i mam nadzieje, ze zostanie na podium. Ogladalem wszystkie wyscigi od Wegier, niestety teraz nie mam TV... Ale dzieki *** za link! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.146.rev.vline.pl 02.11.08, 10:50 możesz zalogować się na f1.com i tam w zakładce livetimming masz czasy na zywo (bez obrazu, ale zawsze coś :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.eranet.pl 01.11.08, 23:48 A przecież BMW Nicka powinno być lżejsze (z kierowcą) bo i Nick jest > lżejszy, czyli powinno mieć jeszcze gorszą przyczepność... Bolid Nicka nie jest lzejszy. Ma wiecej balastu i moze dlatego lepiej sie prowadzi majac po prostu nizej srodek ciezkosci. Ogolnie Kubica ma troche pechowe warunki fizyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 09:41 Szumacher też .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.t.pppool.de 02.11.08, 10:15 w pelni popieram Twoj wywod ,jak Robercik nie potrafi niech wraca do warszawy i robi kolka pod palacem kultury a znajda sie glupki co beda go ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:29 BWM specjalne by sie mialo starac, zeby jego wlasny kierowca nie byl 3 w klasyfikacji generalnej a sam team nie mogl zajac 2-giego miejsca w klasyfikacji konstruktorow (do czego wcale duzo nie brakowalo). To jakas paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.chello.pl 01.11.08, 21:50 Normalne, że trzeba Heidfeldowi dac fory na koniec sezonu, bo by sponsorzy Mario głowę suszyli - trzeba było brac Rosberga albo Vettela zeby Roberta na pomocnika ustawic. Takie sa przecież oczekiwania Niemców i nic tego nie zmieni. W przyszłym sezonie zrobią wszystko zeby Nicka wypromowac i nie ma sie czemu dziwic. Stąd przesadne sukcesy Roberta nie są na rękę Theissenowi. Robert nie jest głupi, ale nie może mówic prawdy o atmosferze na zapleczu bo musi się słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaf1ca Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.chello.pl 01.11.08, 22:20 Pierdu pierdu "musi się słuchac" i dla tego podpisał nowy kontrakt? Dajcie sobie spokoj z tymi teoriami spiskowymi. Ciekawe czy w Niemczech tez maja takie teorie gdy Kubica jezdzi lepiej, zdecydowanie lepiej od Nicka lub gdy Nick jeździ poniżej swoich umiejętności i oczekiwań kibiców - myślicie, że wtedy szukaja spisków, że promują Roberta?? Ja myslę, ze nie, inaczej musieli by się nazywać.... POLACY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa masz szanse sie wykazac !!!!!!!!!!!!! IP: *.c192.msk.pl 01.11.08, 23:51 Gość portalu: loop napisał(a): > Normalne, że trzeba Heidfeldowi dac fory na koniec sezonu, bo by > sponsorzy Mario głowę suszyli jak jestes taki misku madry, no to wykaz jaki to interes maja glowni sponsorzy BMW Sauber: Credit Suisse, Petronas, Intel, Dell, Sika AGadded by niemca forowac ? dawaj, tylko powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Bedzie padac oczywiscie :) 01.11.08, 22:23 Bedzie padac bo w internecie tak napisali ;) tnij.com/BQza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: 80.48.4.* 01.11.08, 23:06 Czym bliżej osiągnięcia przez Kubice indywidualnego sukcesu ,tym gorzej przygotowany samochód przez zaplecze techniczne. I to gołym okiem rzuca sie w oczy,jak stało sie prawie faktem podium w koncowej klasyfikacji ,BMW Sauber przestał wspierac Kubice.Czyżby dobre miejsce Kubicy komus przeszkadzalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 00:12 To byloby bez sensu, wchodzi w gre taka kasa i prestiz zespolu, ze tylko debile mogliby robic teraz sabotaz. To po co zatrudnili go na nastepny rok z 1mln euro pensji miesiecznie? No chyba, ze oni wszyscy sa z innego swiata, wlaczajac kierowcow i caly ten cyrk F1. Odpowiedz Link Zgłoś
primavera_1 Robert Kubica: Gorzej być nie może 01.11.08, 23:16 Oj będzie jutro co oglądać . Z jednej strony te kwalifikacje nie wypadły najlepiej dla BMW, z drugiej Robert nie znalazł się w towarzystwie, w którym na 100% będzie dzwon. Raikkonen, Trulli, Hamilton... Towarzystwo doborowe. Tylko Nakajimy brakuje. Wiadomo już, że Raikkonen będzie robił wszystko, aby zatrzymać Hamiltona . Trulli będzie pewnie jechał bardzo wolno. A Hamilton ? Hamilton będzie z tyłu szalał. Gorąco kibicuję w walce o tytuł Massie, więc to trzynaste miejsce Roberta, aż tak mnie nie zmartwiło. Kubica i tak i tak obroni to swoje trzecie miejsce, a ja poprostu nie wyobrażam sobie Hamiltona jako mistrza. Na dokładkę będzie może padał deszcz. Nie ma co się martwić. A kto wie czy nie będzie tak jak w Japonii, że 3/4 kierowców pojedzie złym torem jazdy na pierwszym zakręcie ? Ale nie ma co gdybać . Jutro wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.range86-133.btcentralplus.com 01.11.08, 23:25 Nic takiego nie powiedział.Durna baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg5 Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:32 Jak jutro będzie padać to Massa ma małe szanse na tytuł (będzie kręcił bączki). Deszcz może pomóc Kubicy, ale mimo wszystko zawsze jest to loteria. Ale mimo wszystko liczę na Roberta, że uda mu się przebić do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T O co chodzi z tym szalejącym Hamiltonem? IP: *.netia.com.pl 01.11.08, 23:35 Po co ma szaleć? Czwarte miejce mu wystarcza, a powinien zdobyć trzecie bez specjalnej walki. Za nim Kovalainen, który będzie go "osłaniał" przed nie zawsze do końca zrównoważnym Alonso. Przed nim Raikkonen, który pewnie szybko minie Trulliego. To może być jeden z najnudniejszych wyścigów w sezonie. No chyba że Hamiltonowi coś odwali i zamarzy mu się zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Wonders Re: O co chodzi z tym szalejącym Hamiltonem? IP: *.nwrk.east.verizon.net 01.11.08, 23:46 Hamilton to bedzie szalal jutro jak go Coulthard puknie podczas dublowania. To ostatni wyscig Davida a stare porachunki czekaja do wyrownania. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Dziwne... 02.11.08, 00:22 Czy pan Łukasz Cegliński nie nazywa się czasami Mikołaj Sokół? Pytam, bo w Rzepie (www.rp.pl/artykul/60514,213401.html) jest niemal identyczny wywiad, z takimi samymi pytaniami i - co już tak nie dziwi - takimi samymi odpowiedziami. W sumie nieco dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Mikołaj Sokół rozmawiał a Łukasz Cegliński tego... IP: *.netia.com.pl 02.11.08, 11:07 wysłuchał. Co ciekawe musiał tak "wysłuchać" jeszcze jakiejś innej rozmowy bo jego wywiad jest dłuższy od tego z "Rzepy". Zresztą ciekawe jak to wyglądało. Bo nie chce mi się wierzyć żeby wyborcza wysłała swojego korespondenta aż do Brazylii. Że "Rzepa" wysłała swojego też jakoś ni wierzę. Chociaż może i wysłali. Rzeczywiście dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toldya Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 02.11.08, 06:48 Podsumowanie zabija... Próbował pan coś zmienić po Szanghaju przed Brazylią? - Samochód jest dokładnie taki sam. Nie bylo przyczepnosci w China wiec nie ma dalej. Smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrx Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: 93.159.132.* 02.11.08, 12:48 Jemu chodziło raczej czy samochód w swojej konfiguracji (pakiet aerodynamiczny i inne rzeczy które zmieniają się na różnych torach) jest taki sam. A to że próbował coś zmienić i kombinował z ustawieniami to co do tego nie można mieć raczej wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 08:22 ciagle albo bolid zły, albo zespół nawalił a zle ze pada a dobrze ze pada itd a nie przyszła do głowy refleksja - jeszcze jestem za słaby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.toya.net.pl 02.11.08, 08:47 trolu jak sie nie znasz na F1 to gadaj głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
silvestro Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 09:39 Nie ma to jak wypowiedź super "fachowca" od F1. Najlepsi z najlepszych z F1 nie mają najmniejszych wątpliwości co do jakości jazdy Roberta i stawiają Go w gronie 3 najlepszych, ale ekspert wyrosły na kubicomanii wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.eranet.pl 02.11.08, 10:38 ... a może ty to ciulowo komentujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elipsa Bolid Nick-a ma koła, a Kubicy - elipsy. Sabotaż:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 08:25 Stąd problemy z przyczepnośćią i to mimo, że Kubica jest dość ciężki jak na F1. Thiesen rżnie głupa. Boi się podium, bo mu poprzeczkę podniosą w przyszłym sezonie. A może po prostu nie lubi Roberta albo Polaków. W BMW Kubica nic nie osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Re: Bolid Nick-a ma koła, a Kubicy - elipsy. Sabo IP: *.t.pppool.de 02.11.08, 10:45 no to pozostaje duzemu kinolowi Polonez lub Trabancik,tepota polaczkow nieograniczona i do tego ten wasz kurew....ki szowinizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Bolid Nick-a ma koła, a Kubicy - elipsy. Sabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 15:36 Czego tu szukasz, oszolomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.chello.pl 02.11.08, 08:26 No , no, no jak on na tym zdjęciu ciekawie wyszedł, baaaardzo interesujący, mroczny facet.Trzymaj się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
vautrin Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 08:57 ciagle albo bolid zły, albo zespół nawalił a zle ze pada a dobrze ze pada itd a nie przyszła do głowy refleksja - jeszcze jestem za słaby ? Typowy polaczek tylko marudzi--a moze nos masz zan krzywy!!?? odejdz z BMW gdyz tylko wstyd przynosisz marce samochodu, ktora znana i porzadana jest na calym swiecie. Do syrenki z toba robercik---przeciez polak potrafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
krossman Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 09:21 Uważam, że jednak nie jest tragicznie. Przewaga 6 pkt to, przy ewentualnym drugim miejscu Raikonnena, konieczność zajęcia conajmniej szóstego miejsca przez Roberta. A to, nawet przy starcie z 13-go miejsca, leży w jego zasięgu.Czego mu z całego serca zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 02.11.08, 09:33 Jakoś Heidfeld nie narzekał jak przegrywał. Nie lubię ludzi, którzy ciągle tylko narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakux Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 10:03 tak czytam i czytam i większość jest zdania że własny zespół nie kopał by dołków pod swoim zawodnikiem ? Otóż chcę przypomnieć jakie kopanie zafundował McLaren pod Alonso .Niestety dla Roberta jazda w niemieckim teamie ma wpływ na to że mogą właściciele robić co tylko chcą!!!A wizerunek Polak + Szybkość + Zwycięstwo + Niezawodność =BMW jest chyba niezbyt fortuna dla niemieckiego widza (potencjalnego klienta marki BMW).I nam się nie chcę w to wierzyć , ale dla mnie to tak wygląd patrząc na to ile używanych sprowadzonych z Niemiec bmw jeździ po naszych drogach.I w tej kolejce jak widać jesteśmy dopiero drugim właścicielem Bmw , tak samo ma teraz Robert. Mam nadziej że spadnie dziś deszcz i wszytko powywraca do góry nogami ...Robert trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinson@poczta.fm a ja wiem czemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 10:03 przesledz swoja taśme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.chello.pl 02.11.08, 10:15 Robert nie masz nic do powiedzenia . Decyzje odnośnie twojej pozycji zapadaja gdzie indziej. BMW postawiło na Haifelda aby on zdobył jak najwięcej punktów . Twoja 3 pozycja wisi BMW. Oni maja inny plan. To tak podobnie jak z Podolskim w Bawari nie lubią obcych. Ustawili Ci troszkę inne kąty zbieżnośći abyś nic nie pokazał i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
primavera_1 Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 14:09 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): > Robert nie masz nic do powiedzenia . Decyzje odnośnie twojej pozycji zapadaja > gdzie indziej. BMW postawiło na Haifelda aby on zdobył jak najwięcej punktów . > Twoja 3 pozycja wisi BMW. Oni maja inny plan. To tak podobnie jak z Podolskim > w Bawari nie lubią obcych. Ustawili Ci troszkę inne kąty zbieżnośći abyś nic > nie pokazał i to wszystko. Nie zgadzam się z tym . Zauważyłam, że wiele osób wiesza psy na BMW "BMW robi to specjlnie , stawia na Heidfelda" Nie wydaje mi się, aby tak było. Nie mówię tego na podstawie wypowiedzi czy też zachowań. Tylko po prostu jeśliby faworyzowali Nicka to Robert nie stałby na najwyższym stopniu podium w Kanadzie. Gdyby tak było Robert nie zdobyłby tylu punktów. Rozumiem czasami Robert narzeka na samochód czy też na pracę zespołu , ale jaki kierowca tego nie robi ? Może z wyjątkiem Hamiltona, ale tak to każdy coś ma do zarzucenia zespołowi. Nie próbuję tu stawać w obronie BMW, bo też ma tam swoje przewinienia, ale pragnę przypomnieć, że to właśnie ten team pierwszy zaufał Kubicy. Pierwszy złożył mu propozycje i jako pierwszy dał mu samochód, którym może nie może wygrywać, ale którym może walczyć o punkty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Robert Kubica: Gorzej być nie może IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.08, 12:31 Bożę ludzie. Opanujcie się. Mamy pierwszego polaka w F1, wszystkie sławy F1 go chwalą i to raczej nie bez przyczyny. Pozdro Robert i obyś uciszył dzisiejszą jazdą te trolle na forach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 12:37 Najmniejszych szans na trzecie miejsce.Stracona praca całego sezonu.BMW to chyba jednak nie stajnia dla Roberta,szwabom nie wolno nigdy wierzyć.Czwarte miejsce to nie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Robert Kubica: Gorzej być nie może 02.11.08, 18:37 13-nasty w klasyfikacjach i jeszcze nie wystartował z grupa :D Robert może podziękować mechanikom za czwarte miejsce w klasyfikacji generalnej :D Odpowiedz Link Zgłoś