Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kocham Svena!!!!!!!!!!!!!

IP: 10.0.3.* 19.01.02, 15:36
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iwonka D Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! IP: 10.0.3.* 19.01.02, 15:37
        Szumia jodly na gór szczycie , kocham Svena ponad ŻYCIE!!
        • Gość: Sven Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 15:59
          a ja przez was zakochane stracilem dziewczyne w zdjeciu Martina sie zakochala i
          buja sie w oblokach
      • ellivia Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 16:31
        A ja kocham Svena i kocham Martina.
        podwójnie nieszczęśliwa!
        • Gość: Morphie Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.01.02, 16:43
          Ja kocham mausie, tatusia, brata, ciocie, wujka i mojego chomika - smierdziel,
          przywitaj sie :)
          Iwona - w Niemczech panicznie szukaja zony dla Svena, jeszcze masz jakies
          szasne ;)
          • ellivia Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 16:55
            Ciekawe czy Svena zapytali czy chce, zeby mu zony szukac?
            P.S. Jak by co ja sie nadaje na zone Svena ,jeśli chodzi o parametry: 170 cm
            wzrostu i 48 kg
            P.S 2 Nie chce byc jego zoną !
            :DDDDDDDD
            • Gość: Morphie Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.01.02, 17:58
              No fakt Hannavalda nie pytano, ale przeciez tu nie o to chodzi ;) on tu nie ma
              nic do gadania, ma tylko podsycac histerie nastolatek ;)
              Jestes tak szczupla ze na zone Hannavalda sie nie nadajesz [nie, prosze, nie
              placz, jakos Ci sue w zyciu ulozy.. juz dobrze, juz dobrze ;] - moim zdaniem
              jemu - dla rownowagi w malzenstwie - przydalaby sie bardziej kobieta przy
              kosci, taka typowa bawarska Helga z kuflem piwa ;)
              ale to tylko moja chora wyobraznia
              pzdr
      • Gość: Svenka No cóż... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 18:13
        Trudno mówić o miłości... Ale co tam, ja też kiedyś kochałam kilku swoich
        idoli, a przynajmniej tak mi sie wydawało:)))
        A widzieliście zdjęcia, tych ewentualnych "żon" Svena? Jeśli nie, to żałujcie!
        Mnie wyleczyły z kompleksów!
        Jeśli tak dalej pójdzie, to biedaczek i za 100 lat nie będzie miał żony.
        No dziewczynki: bierzcie się do dzieła:))))
        Tylko pamiętajcie, co mówił: musi być w jego wieku, albo starsza:)))
        • Gość: Morphie Re: No cóż... IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.01.02, 22:24
          To ja ide sie oswiadczyc Martinie Hingis [moja ulubiona tenisistka] - wymienkie
          jak uslyszy ze w wieku 12 lat zajalem zaszczytne 3 miejsce w zawodach szkolki
          juniorskiej, powiem wiecej: werdykt w polfinalach byl conajmniej
          kontrowersyjny, sedzia wypaczyl wynik [podejrzewam spisek lozy masonskiej],
          ponadto mialem wiatr w plecy i pilki mi znosilo na lewo.
          Svenka, Ellivia licze na Wasze morlane wsparcie - co prawda Martina teraz
          szaleje w Australian Open, ale przeciez milosc nie zna granic ;P
          Jak mnie odrzuci to nie wiem, co zrobie... chyba zostanie mi tylko Serena
          Williams :)
          howgh i do przeczytania
          • alexbln Re: No cóż... 20.01.02, 06:21
            ...powoli kocham tez Svena i Widhoelz´a
          • Gość: Svenka Zostałam zdradzona:((( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 11:18
            Kiedy Angelo Kelly znalazł sobie dziewczynę byłam w szoku, myślałam, że tego
            nie przeżyję.
            Przeżyłam
            Co więcej, nie przestałam (do dziś) słuchać Kelly Family.
            Ale faceta nie mam, pozostałam mu wierna:))))
            • _majkel Svenka, przecież ciebie ukamienują... 20.01.02, 11:44
              nie dość, że sympatyzujesz z Hannavaldem, masz dziadków w raichu, kochałaś się
              w jednym z Kellych, a całą rodzinę nadal lubisz to jeszcze się publicznie do
              tego przyznajesz. czy ty jakaś masochistka jesteś ???
              ps
              w tej sytuacji nie dziwę się, że co niektóre jednostki wytykają cię palcami
              [postami], obrażają, bluzgają pod Twoim adresem.

podaj jeszcze adres to do katowic wpadnie jakaś ekipa i Ci dom spalą...
              • Gość: Svenka Oj, ta polska nietolerancja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 19:34
                Wiesz, to może dziwne, ale ja się nie wstydze swoich sympatii. Uważam, że skoro
                żyjemy w wolnym kraju, to każdy ma prawo słuchać tego co chce, kibicować komu
                chce , mieszkać gdzie chce i publicznie sie do tego przyznawać. Nie słucham
                disco polo, ale gdybym słuchała, też nie miałabym nic do ukrycia.

Nie będę mówic, że kibicuję Małyszowi, skoro tak nie jest albo że
                słucham ...nie wiem, dajmy na to Korna tylko dlatego, że to jest modne. Może
                gdyby więcej było takich ludzi jak ja (nie chwalę się w tym momencie) to
                przestano by mówić o tej strasznej, polskiej nietolerancji...

Zapomniałeś dodac, że mam kumpelę o odmiennej orientacji:))) <- to prawda
                • Gość: petr Re: Oj, ta polska nietolerancja IP: *.znp.edu.pl 21.01.02, 11:49
                  jak to nie słuchasz disco polo, a kelly to niby co, poważka ? inaczej się
                  nazywa ale to ten sam shit. znajdź sobie lepszych idoli np musashimaru też jest
                  przystojny, ale i tak pewnie nie wiesz o co chodzi
                  • Gość: Svenka Re: Oj, ta polska nietolerancja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 12:26
                    Zgadza się, nie wiem. A Kelly Family to nie disco polo, ale nie zamierzam
                    polemizować na ten temat na sportowym forum.
                    Zresztą, czy oni są przystojni?
                    A czy Hannawald też jest taki piękny?
                    Ja się kieruję ciut innymi pobudkami wybierając sobie idoli, wiesz?
                    • Gość: mc_wawa Re: Oj, ta polska nietolerancja IP: 10.128.138.* 24.01.02, 16:59
                      Gość portalu: Svenka napisał(a):

> Zgadza się, nie wiem. A Kelly Family to nie disco polo, ale nie zamierzam
                      > polemizować na ten temat na sportowym forum.
                      > Zresztą, czy oni są przystojni?
                      > A czy Hannawald też jest taki piękny?
                      > Ja się kieruję ciut innymi pobudkami wybierając sobie idoli, wiesz?

A jeśli można wiedzieć, to czym niby się kierujesz? Jak możesz go kochać, skoro
                      go nawet nie znasz (co ty wogóle wiesz o miłości?). Jak czytam coś takiego, to
                      rzygać mi się chce i zastanawiam sie, czy można być jeszcze bardziej głupim.
                      • Gość: Svenka Re: Oj, ta polska nietolerancja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 18:18
                        Nie kocham ich. Ja kocham ich muzykę, a ich faktycznie nie znam (wtedy byłam
                        mała i głupia, kedy wydawało mi się, że kocham Angelo).
                        A co do svena, to też juz wyjaśniałam, czemu mu kibicuję. Ale to przecież nie
                        ja założyłam ten wątek! I podkreślałam,że go nie kocham, prawda?
      • Gość: bojkot Re: Kocham Svena!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 11:38
        za co?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka