Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Betis - Barcelona

IP: *.pl 14.02.09, 22:04
    I remis dawno tego nie widziałem:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: bolek Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 22:48
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ahahaha
        ale się uśmiałem: słyszeliście o tym, że nie dawno jakaś agencja
        zachodnioeuropejska zrobiła materiał oglądany prawie na całym świecie od Francji
        po Tajwan. Jest to materiał o rasizmie w piłce nożnej. Pokazana była Legia
        warszawa i stwierdzono że 20% kibiców tego klubu to ...uwaga tam.........
        neonaziści........ i kto przynosi wstyd naszej piłce. Rzekomi kibole z Poznania,
        (których podziwia cała Europa) którzy się brzydzą poglądami tych "kibiców" z
        Warszawy
        czy neonaziści z Warszawy?????? pozdrawia
        serdecznie ubawiony kibic z Poznania.naprawde ubawiłem się jak reprezentujecie
        nasz kraj
        P.S nie wiem czy nie lepiej byłoby płakać nad wami ale ja się ubawiłem
        normalnie--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      • Gość: R.I.P. Zmarł Jerzy Hawrylewicz.... IP: *.pool.einsundeins.de 14.02.09, 23:42
        www.bvb-forum.de/forum_entry.php?id=282658#top
      • Gość: NiuS Niby tak... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.02.09, 00:10
        ... ale w Barcy od początku nie zagrał ani Messi ani Henry... Guradiola czasem
        może i przesadza z tym roszadami - Messiego chciałoby się oglądać zawsze. Grał
        za to wyjątkowo drewniany Sergi Busquets. W sumie jednak Barca potęgą jest i
        basta - nawet jak w porównaniu z listopadem ur. może to nie zawsze jest równie
        widowiskowe i skuteczne. Remis zasłużony a Barcy chyba cała piłkarska Europa
        życzy zdobycia tytułu CL - dawno się tytuł nie należał tak wyraźnie jednej drużynie!
        • Gość: Pedro Re: Niby tak... IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 15.02.09, 00:35
          Cała piłkarska Europa? Wyłącz czasami komputer i zrób sobie spacer.
          W całej piłkarskiej Europie kibicuje się swoim klubom, a nie jakiejś
          tam Barcelonie. Jak nie wierzysz, to zrób sobie sondę. Na przykład
          na derbach Mediolanu spytaj, czy ktoś z 80 tysięcy obecnych chce,
          żeby Barca wygrała LM. No chyba, że za kibiców uznajesz tylko
          takich, co siedzą przed telewizorami i komputerami, będących święcie
          przekonanymi, że komuś kibicują.
          • Gość: NiuS Re: Niby tak... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.02.09, 02:24
            Szanse (realne) na tytuł CL ma 5-6 zespołów. Nie więcej. Jak myślisz, jakie
            wyniki dałaby sonda wśród kibiców pozostałych drużyn? Jak myślisz, kogo wskazali
            by trenerzy, jako najbardziej godnego tytułu CL w tym sezonie? Jak myślisz, kogo
            wskazaliby PIŁKARZE? albo dziennikarze? Na derbach Mediolanu? Myślę że min. 45
            tys. (z owych 80) natychmiast wskaże Barcę!
            Zanim zatem coś głupiego palniesz, policz do 10. Idź na mecz, jeżeli potrafisz
            sam sobie pokop piłkę. Potem wróć przed klawiaturę i monitorek...
            • Gość: Pedro Re: Niby tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 12:56
              Jeszcze napisz, że te 80 tysięcy to nie przychodzi pooglądać Milanu
              ani Interu, tylko zachwycać się w gronie znajomych nad grą Barcelony.
              Widzę, że na samą myśl o Barcelonie dostajesz orgazmu, więc dyskusja
              z Tobą na argumenty jest bezcelowa.
              • Gość: NiuS Re: Niby tak... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.02.09, 15:51
                "dyskusja z Tobą na argumenty jest bezcelowa."
                Słusznie.
                Zwłaszcza jak się ich nie posiada...

Co z tego że np. kibice Manchesteru City, Borussi Dortmund lub AC Milan
                chcieliby by ich klub zdobył CL, gdy i tak nie zdobędzie. Każdy kto ma trochę
                pojęcia orientuje się, że żadna inna drużyna w tym sezonie nie zasługuje na ten
                tytuł bardziej niż Barca. I nie chodzi tu o typowanie... zwyczajnie od dawna nie
                było zespołu który prezentowałaby taki poziom gry - równie skuteczny jak i
                efektowny, dominując nad każdym napotkanym przeciwnikiem, nie notując przy tym
                praktycznie żadnych wpadek. Każdy obiektywnie obserwujący europejską piłkę musi
                to przyznać (jeżeli pozwoli mu na to głupia niechęć czy zawiść).
            • Gość: blast Re: Niby tak... IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 15.02.09, 14:29
              > Szanse (realne) na tytuł CL ma 5-6 zespołów. Nie więcej. Jak myślisz, jakie
              > wyniki dałaby sonda wśród kibiców pozostałych drużyn? Jak myślisz, kogo wskazal
              > i
              > by trenerzy, jako najbardziej godnego tytułu CL w tym sezonie? Jak myślisz, kog
              > o
              > wskazaliby PIŁKARZE? albo dziennikarze? Na derbach Mediolanu? Myślę że min. 45
              > tys. (z owych 80) natychmiast wskaże Barcę!

"Typować" czyjeś zwycięstwo, a "życzyć" komuś zwycięstwa to dwie różne sprawy.
      • wildwestjerky Extra przekąska 15.02.09, 06:05
        Polecam super przekąskę wildwestjerky.plANUJ rozsądnie swoje
        odżywianie. Smaczne,zdrowe, niskokaloryczne, naturalne proteinki
        suszonej wołowinki. Idealne dla smakoszy,piwoszy,sportowców, dzieci,
        ludzi dbających o linię i rzucających palenie i dla.....pakerów.
        Wildwestjerky w ciągu roku podbiły Skandynawię. Już są w Polsce -
        warto spróbować

• Gość: jurek Betis - Barcelona IP: *.pool85-49-218.dynamic.orange.es 15.02.09, 10:36
        NiuS:

Nie wiem czy wiesz ale za wygranie sondy (o ile barca by te sonde wygrala)
        jeszcze zaden klub nie zdobyl pucharu Ligi Mistrzow i raczej marne by w
        przyszlosci zmieniono przepisy. Poki pilka w grze wszystko jest mozliwe i takie
        frazesy ze komus w lutym sie nalezy puchar LM za gre w styczniu i grudniu 2008
        tylko smiesza.

• leoleo Barcelona zastopowana przez Betis 15.02.09, 11:25
        betis to rodzaj żeński; betis zastopowała ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka