Gość: Barca IP: *.pl 14.02.09, 22:04 I remis dawno tego nie widziałem:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolek Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 22:48 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ahahaha ale się uśmiałem: słyszeliście o tym, że nie dawno jakaś agencja zachodnioeuropejska zrobiła materiał oglądany prawie na całym świecie od Francji po Tajwan. Jest to materiał o rasizmie w piłce nożnej. Pokazana była Legia warszawa i stwierdzono że 20% kibiców tego klubu to ...uwaga tam......... neonaziści........ i kto przynosi wstyd naszej piłce. Rzekomi kibole z Poznania, (których podziwia cała Europa) którzy się brzydzą poglądami tych "kibiców" z Warszawy czy neonaziści z Warszawy?????? pozdrawia serdecznie ubawiony kibic z Poznania.naprawde ubawiłem się jak reprezentujecie nasz kraj P.S nie wiem czy nie lepiej byłoby płakać nad wami ale ja się ubawiłem normalnie-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P. Zmarł Jerzy Hawrylewicz.... IP: *.pool.einsundeins.de 14.02.09, 23:42 www.bvb-forum.de/forum_entry.php?id=282658#top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiuS Niby tak... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.02.09, 00:10 ... ale w Barcy od początku nie zagrał ani Messi ani Henry... Guradiola czasem może i przesadza z tym roszadami - Messiego chciałoby się oglądać zawsze. Grał za to wyjątkowo drewniany Sergi Busquets. W sumie jednak Barca potęgą jest i basta - nawet jak w porównaniu z listopadem ur. może to nie zawsze jest równie widowiskowe i skuteczne. Remis zasłużony a Barcy chyba cała piłkarska Europa życzy zdobycia tytułu CL - dawno się tytuł nie należał tak wyraźnie jednej drużynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Niby tak... IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 15.02.09, 00:35 Cała piłkarska Europa? Wyłącz czasami komputer i zrób sobie spacer. W całej piłkarskiej Europie kibicuje się swoim klubom, a nie jakiejś tam Barcelonie. Jak nie wierzysz, to zrób sobie sondę. Na przykład na derbach Mediolanu spytaj, czy ktoś z 80 tysięcy obecnych chce, żeby Barca wygrała LM. No chyba, że za kibiców uznajesz tylko takich, co siedzą przed telewizorami i komputerami, będących święcie przekonanymi, że komuś kibicują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiuS Re: Niby tak... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.02.09, 02:24 Szanse (realne) na tytuł CL ma 5-6 zespołów. Nie więcej. Jak myślisz, jakie wyniki dałaby sonda wśród kibiców pozostałych drużyn? Jak myślisz, kogo wskazali by trenerzy, jako najbardziej godnego tytułu CL w tym sezonie? Jak myślisz, kogo wskazaliby PIŁKARZE? albo dziennikarze? Na derbach Mediolanu? Myślę że min. 45 tys. (z owych 80) natychmiast wskaże Barcę! Zanim zatem coś głupiego palniesz, policz do 10. Idź na mecz, jeżeli potrafisz sam sobie pokop piłkę. Potem wróć przed klawiaturę i monitorek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Niby tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 12:56 Jeszcze napisz, że te 80 tysięcy to nie przychodzi pooglądać Milanu ani Interu, tylko zachwycać się w gronie znajomych nad grą Barcelony. Widzę, że na samą myśl o Barcelonie dostajesz orgazmu, więc dyskusja z Tobą na argumenty jest bezcelowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiuS Re: Niby tak... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.02.09, 15:51 "dyskusja z Tobą na argumenty jest bezcelowa." Słusznie. Zwłaszcza jak się ich nie posiada... Co z tego że np. kibice Manchesteru City, Borussi Dortmund lub AC Milan chcieliby by ich klub zdobył CL, gdy i tak nie zdobędzie. Każdy kto ma trochę pojęcia orientuje się, że żadna inna drużyna w tym sezonie nie zasługuje na ten tytuł bardziej niż Barca. I nie chodzi tu o typowanie... zwyczajnie od dawna nie było zespołu który prezentowałaby taki poziom gry - równie skuteczny jak i efektowny, dominując nad każdym napotkanym przeciwnikiem, nie notując przy tym praktycznie żadnych wpadek. Każdy obiektywnie obserwujący europejską piłkę musi to przyznać (jeżeli pozwoli mu na to głupia niechęć czy zawiść). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blast Re: Niby tak... IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 15.02.09, 14:29 > Szanse (realne) na tytuł CL ma 5-6 zespołów. Nie więcej. Jak myślisz, jakie > wyniki dałaby sonda wśród kibiców pozostałych drużyn? Jak myślisz, kogo wskazal > i > by trenerzy, jako najbardziej godnego tytułu CL w tym sezonie? Jak myślisz, kog > o > wskazaliby PIŁKARZE? albo dziennikarze? Na derbach Mediolanu? Myślę że min. 45 > tys. (z owych 80) natychmiast wskaże Barcę! "Typować" czyjeś zwycięstwo, a "życzyć" komuś zwycięstwa to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wildwestjerky Extra przekąska 15.02.09, 06:05 Polecam super przekąskę wildwestjerky.plANUJ rozsądnie swoje odżywianie. Smaczne,zdrowe, niskokaloryczne, naturalne proteinki suszonej wołowinki. Idealne dla smakoszy,piwoszy,sportowców, dzieci, ludzi dbających o linię i rzucających palenie i dla.....pakerów. Wildwestjerky w ciągu roku podbiły Skandynawię. Już są w Polsce - warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Betis - Barcelona IP: *.pool85-49-218.dynamic.orange.es 15.02.09, 10:36 NiuS: Nie wiem czy wiesz ale za wygranie sondy (o ile barca by te sonde wygrala) jeszcze zaden klub nie zdobyl pucharu Ligi Mistrzow i raczej marne by w przyszlosci zmieniono przepisy. Poki pilka w grze wszystko jest mozliwe i takie frazesy ze komus w lutym sie nalezy puchar LM za gre w styczniu i grudniu 2008 tylko smiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
leoleo Barcelona zastopowana przez Betis 15.02.09, 11:25 betis to rodzaj żeński; betis zastopowała .... Odpowiedz Link Zgłoś