Gość: :) IP: *.bpsc.com.pl 16.02.09, 08:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Larry Re: Arka Gdynia IP: 217.150.100.* 16.02.09, 15:05 No i wszystko jasne. Najlepszy przyklad na stronie ponizej. www.cwkslegia.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Arka Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 11:31 arka gdynia k**** swinia! Jakis frajerzyk robi sobie strony o Legii i mysli ze jest super pewnie jakis zyd pyra czy konfidet z konwiktorskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Bezpieczeństwo na stadionie 16.02.09, 09:18 Niestety, ale myślenie ludzi w naszym kraju jest strasznie stereotypowe, także w tej dziedzinie. Większość ludzi boi się iść na mecz "bo cośtam ktośtam kiedyśtam", zasłyszane od brata szwagra sąsiada dalszego kuzyna z Psiej Wólki. Mało kto bazuje na własnej opinii idąc na mecz choćby ten jeden raz by sprawdzić czy rzeczywiście jest tak źle. Media w tym nie pomagają, bo piętnują wybryki, ale nie napiszą już, że w pozostałych meczach (czyli pewnie 90%) nie było żadnych ekscesów, a tym bardziej nie pochwalą i nie napiszą, że atmosfera na stadionie była wspaniała. No może poza wielkimi meczami, takie jak derby Śląska, gdy uwaga kibiców jest znacznie większa i artykułów na ten temat też powstaje więcej. Spora część ludzi boi się iść na stadion bo w telewizji zobaczyła reportaż z bijatyki (kilka lat temu), ale pozytywnego dopingu już nie miała gdzie zobaczyć.. a chyba warto się jednak przełamać, skoro nawet moja narzeczona, która nie lubi piłki nożnej i zupełnie się nią nie interesuje, będąc ze mną pierwszy raz na meczu siedziała cały czas ze świecącymi oczami i uśmiechem na twarzy, a pod koniec nawet jej się emocje udzieliły żeby wynik dowieźć do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Bezpieczeństwo na stadionie IP: 95.160.241.* 16.02.09, 09:50 LICZY SIE TYLKO GÓRNIK ZABRZE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bioly Re: Bezpieczeństwo na stadionie IP: 86.29.8.* 16.02.09, 10:34 górnika tyle chodzi bo im na krupniokach bardziej zależy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_s_g Re: Bezpieczeństwo na stadionie IP: 94.251.153.* 16.02.09, 17:28 a co to smrodku nie pamietasz jak w mediach o was pisali jak zescie stoisko z kielbasami okradli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Bezpieczeństwo na stadionie IP: *.domainunused.net 16.02.09, 22:58 nie w mediach tylko wyłącznie w ... GW, która na meczu nie była bo nawet zdjęcia nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steven Re: Bezpieczeństwo na stadionie IP: *.echostar.pl 16.02.09, 10:53 Parę miesięcy temu zabrałem teścia (absolutnego piknika) na stadion w Poznaniu. Nawet mu się trochę podobało, ale bardzo drażniło go - jak sam mówił - chamstwo na trybunach. Chodziło mu o okrzyki wyp...j wyp...j pod adresem jednego z zawodników drużyny przeciwnej. Ja nawet nie zwróciłem na nie uwagi. Uważam, że stadion to nie teatr i w tym miejscu mogą uzewnętrzniac się nawet bardzo negatywne emocje. On uważa inaczej. I jak wynika z tego sondażu tak myślących ludzi jest dużo więcej. Zwróccie uwagę - nasze poglądy - ludzi chodzących na trybuny, są w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionowo sądaz jeszcze przed zatrzymaniem reksia......ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 09:59 zeczywiscie na Legunie wszyscy się spinają,Lech jest przeszacowany i przereklamowany po korupcji jest podzielony i stacza się w odchłań kibicowską.Wisła powoli sie konczy i ci osiągneła w Lm ( Buhahah),Górnik zeczywiscie ma kibiców i to najwierniejszych (czerwona latarnia)a chodzą nawet nasz Uraban marudził o wyzszości Górników na Legią chyba był po dopalaczach.pozdro Warszawka rzadzoła,rzadzi i bedzie rzadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: sądaz jeszcze przed zatrzymaniem reksia...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 10:02 Ciesze sie ze nie jestes z Pozniania, tylko robisz obciach dla Legii oraz calej Warszawy swoimi smiesznymi wypowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slad Re: sądaz jeszcze przed zatrzymaniem reksia...... IP: 94.251.153.* 16.02.09, 17:31 I z czego jestes taki dumny ? Nie pamietasz jak legia zdobywala mistrzostwa? Przyklad "kibica" legii ktory chodzi na mecze ale nie wie po co . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: sądaz jeszcze przed zatrzymaniem reksia...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 20:57 Wzruszająca ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubiana... IP: *.echostar.pl 16.02.09, 10:14 podoba mi się stwierdzenie o "zawsze walczącej o tytuł Legii". uświadomcie mnie czy rok temu legia walczyła o mistrza albo dwa lata temu?? no sorry kibic ma serce zamiast rozumu ale że tak powiem "dziennikarz" gazety ogólnopolskiej powinien mieć chociaż trochę obiektywizmu. a może zmienicie swój portal na "sporttylkolegia.pl, będzie przejżyściej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubia IP: *.era.pl 16.02.09, 10:50 "będzie przejżyściej" Lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubiana... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:04 to jest sondaż popularności a nie kto ilu ma kibiców..weźcie sobie średnia na maczach tych drużyn, Lechia jest czwarta a jakoś jej nie widze..znowu artykuł na zlecenie..banda patałachów z wyborczej..nic tylko kity..jaka gazeta taki artykuł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrum A jaki procent tych, ktorzy nie chodza na mecze w IP: *.chello.pl 16.02.09, 12:09 obawie o wlasne bezpieczenstwo, byli kiedykolwiek na jakimkolwiek meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19R20 Re: A jaki procent tych, ktorzy nie chodza na mec IP: *.domainunused.net 16.02.09, 23:00 skoro 1/25 z nich chodzi w ogóle na mecze, to odpowiedź na Twoje pytanie oscyluje w okolicach 0%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubiana.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 12:36 To, że Legii nikt nie lubi to akurat święta prawda bo 20% jej kibiców to neonaziści. Poszukajcie o tym w googlach a zobaczycie jak nasza kochana legiunia sławi naszych kibiców i polską piłkę ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ahahaha ale się uśmiałem: słyszeliście o tym, że nie dawno jakaś agencja zachodnioeuropejska zrobiła materiał oglądany prawie na całym świecie od Francji po Tajwan. Jest to materiał o rasizmie w piłce nożnej. Pokazana była Legia warszawa i stwierdzono że 20% kibiców tego klubu to ...uwaga tam......... neonaziści........ i kto przynosi wstyd naszej piłce. Rzekomi kibole z Poznania, (których podziwia cała Europa) którzy się brzydzą poglądami tych "kibiców" z Warszawy czy neonaziści z Warszawy?????? pozdrawia serdecznie ubawiony kibic z Poznania.naprawde ubawiłem się jak reprezentujecie nasz kraj P.S nie wiem czy nie lepiej byłoby płakać nad wami ale ja się ubawiłem normalnie--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Re: Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubia 16.02.09, 13:10 Śmieszny sondaż, śmieszny artykuł! Ja mam tylko dwa pytania: gdzie jest najwięcej kibiców na meczach ? Kto ma tytuł NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE? Pozdrowienia z Poznania dla zakompleksionych kibiców Legii! PS Przyzwyczajcie się, zawsze już będziecie pod Nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19R20 Re: Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubia IP: *.domainunused.net 16.02.09, 23:02 2 rok z rzędu rekord frekwencji będzie w choRzowie (a w "rankingu" 6 miejsce hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracovia-Polonia Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubiana.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:45 ja bym tym 8 tys. kazał dokończyć piosenkę: Legia to stara k... Legie j.... jest 90% by ja dokończyło tak lubiany jest ten klub:) Badanie typowo pod reklamy w TV bo wiadomo że oprócz dużych miast to ludzie kibicują rożnie, przeważnie tym klubom co są w telewizorze, bo skąd taki koleś z opolskiego ma mieć jakiś swój ukochany klub? swoja drogą ciekawe jest np. ile osób u Nas kibicuje MU, Barscie czy Liverpoolowie FC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dennikarz Manipulacja dennych dziennikarzy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:44 Pewnie przepytali swojaków z gazety w regionach a tam sama krawaciarnia.Legła ma tylu kibiców że nowy psełdostadion narodowy będzie za mały aby ich pomieścić ha ha ha (średnia na jesieni 6 tyś) Najwięcej kibiców LECH,GÓRNIK,WISŁA.........pół ligi i dopiero Legia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzki Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubiana.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.09, 14:50 O zgrozo, czytam o tym że normalnie w naszym kraju będzie wówczas gdy osoba kibicująca drużynie X pójdzie na jej mecz. Normalnie będzie wtedy gdy bez strachu jadąc np: do Warszawy i to nie z "okazji" meczu ŁKS z Legią ale całkiem prywatnie będę mógł zwiedzać stolicę w koszulce swojego klubu. Opierając się na plotkach mediów podobno najbardziej znienawidzonym klubem w Niemczech jest Bayern. Jakoś tego nie doświadczyłem i chociaż nie kibicuje tej drużynie nie miałem żadnych trudności by kupić koszulkę tego klubu w Hannowerze i podróżować w niej po Niemczech na Berlinie kończąc. Spotkałem wracających z meczu Herthy kibiców i też jakiegoś szczególnego wrażenia na nich nie wywarłem. Kiedy będzie to normalne że ty masz swój klub a ja swój i że ten klub może być polskim klubem, raziło by cię to że zwiedzam twoje miasto nie pozostając anonimowy w barwach swojego klubu? A swoją drogą to baardzo dziwne w mentalności polaków jest, że swoje kompleksy leczą poprzez liczebność i siłę. W 98 kiedy Francja na mundialu ograła Brazylie 3:0 poszliśmy zobaczyć jak Paryżanie świętują to trofeum. W centrum spotkaliśmy 12 kibiców Lecha Poznań i chociaż nas było dwóch i każdy w koszulce, szaliku swojej drużyny (czyt: ŁKS, Widzew) to nie stanęło nam na przeszkodzie podanie sobie ręki, porozmawianiu o piłce, naszych drużynach i wspólnym pamiątkowym zdjęciu. Co więcej zostaliśmy zaproszeni przez lechitów na sparing z PSG, który odbywał się kilka dni póżniej. Czy takie sceny możliwe są tylko na obczyźnie ? Jak polskie kluby mają promować swoją markę wobec zachodnich skoro u nas koszulki piłkarskie to raczej piżama po domu. Napadł byś kibica Legii, który zwiedza twój pięny Poznań? Bo jest was w tym czasie więcej, bo za jakiś klub, za jakichś kibiców którzy naubliżali zbiorowo kiedyś tam twojej drużynie na staionie? to za co? Pokaż mi swoje miasto, pokaż mi swój klub i jego kibiców, waszą organizację, wysiłek w tworzeniu opraw i atmosfery, pokaż mi jak się bawicie, porozmawiajmy o tym przy piwie. W innej atmosferze to nawet legendy umierają. Polski kibicu, twórz ! to trudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_KooBa Sondaż o polskim kibicu. Najbardziej nielubiana.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 15:02 A gdzie można zobaczyć pełne wyniki sondażu, a nie tylko to, co sobie GW wymyśliła pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasberg anty legia IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.09, 17:14 Ja mam 30 lat i kibicuję każdej druzynie która gra z legią, chocby za to co legia zrobiła górnikowi zabrze w 1994r wraz z sędzią redzińskim i za to ze legia jest nietykalna, choc było gołym okiem widać przez wiele lat ze kupowali sędziów, cudowne wyniki, doliczony czas gry i dziwne rzuty karne w końcówce dla legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: anty legia IP: 96.18.162.* 16.02.09, 18:55 to ma chyba cos wspolnego z kultura,ktora przywendrowala po wojnie ze wschodu.milosc do gdanskiej Lechii tez pewnie jest tego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOCZEK Za to aż 85 proc IP: *.toya.net.pl 16.02.09, 20:25 Za to aż 85 proc. badanych nie chodzi na stadion z powodu chamstwa i obawy o własne bezpieczeństwo! Dziwne bo na meczach tzw. klasykach RUCH GÓRNIK, LECH LEGIA, WIDZEW ŁKS, WIDZEW LEGIA,WISŁA CRACOVIA czyli meczach podwyższonego ryzyka bywało lub nadal bywa najwięcej kibiców, bilety sprzedają się momentalnie. A przecież na takich meczach pada najwięcej bluzg i najszybciej o zadymę. Paradoksalnie wtedy nikt się nie boi. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mass To bardzo dziwne. Skoro na pytania odpowiadali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 08:56 tylko ci, którzy deklarowali, że interesują się piłką nożną, to skąd w tych sondażach odpowiedzi "nie interesuję się piłką nożną"? Kolejna rzecz: Pogoń ma więcej kibiców w pytaniu o klub, któremu kibicujesz (nie tylko polski) - 3%, niż kiedy odpowiedzi zawężone są do ligi polskiej- już tylko ponad 2 Jak zwykle nieścisłości w gazecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz biletów brak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:07 na których stadionach w ostatnio wywieszali tabliczkę "biletów brak", prawie na każdym meczu Lechii Gdańsk, pewnie dlatego że stadion może pomieścić 12,5tys widzów(kiedyś 25tys)i dlatego że sprzedali 7,5tys karnetów więc w sprzedaży było niewiele biletów. to jest miara miłości do swojego klubu, niech płaczą ci, którzy przychodzą na mecz po przerwie i mogą pogadać jak na ławce w parku, a o konflikcie w kibiców z Walterem wszyscy wiedzą więc co to za kozaczenie z Poznania się odzywa..jak o was tak głośno w europie jak ktoś napisał to przyrównajcie się do barcelony..banda patałachów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Najwięcej kibiców ma Lech, Wisła ma trolli IP: *.icpnet.pl 21.02.09, 10:36 Przecież ten sondaż jest niepoważny. Takie pytania w ogóle są niepoważne. Ilość kibiców na stadionie jest probierzem, ilość sprzedanych ewentualnie pamiątek klubowych, jeśli weźmiemy pod uwagę "kibiców" sprzed telewizorów, ale takich co chociaż szalik "swojego" klubu mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tez mi sondaz IP: *.icpnet.pl 28.02.09, 12:10 przeciez to jasne ze lech ma najwiecej kibicow w polsce i najwiecej kibicow lecha chodzi na mecze. no i sa oczywiscie najlepsi :D nikt nie pobije takiego dopingu i opraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya-nek Chamstwo na stadionach. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.02.09, 15:44 Pamietam moje kibicowanie Wisle. Bylo to jakies 40 lat temu. Poszlismy z kolegami na mecz z Gornikiem. Sedzia cos zawalil i kolega wrzasnal: sedzia ch..! W tym momencie dostal taka "glace" od kibica siedzacego z tylu, ze leb mu odskoczyl. Kilku starszych kibicow napadlo na kolege (slownie oczywiscie): jak sie smarku nie umiesz zachowac to siedz w domu. Mozna bylo co najwyzej zakrzyknac: sedzia kanarki doic. A dzis? O tempora, o mores. Odpowiedz Link Zgłoś