Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!!

IP: *.starnet.pl 21.04.01, 21:20
    Inne kluby nie lubia legii bo jest ze stolicy i cos reprezentuje soba. Dla mnie
    to najlepszy klub , lepszy niz np Pogon w ktorej przyszedl jakis Turek dal
    pieniadze i lepiej gra. Inni potrzebuja Turkow..Lepszych i takich co sa ciagle
    w czolowce sie nie lubi
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rage Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.pbpz.okey.pl 21.04.01, 21:28
        Co Legia soba reprezentuje? Zmanierowane gwiazdy, ktorym wreszcie wyszedl mecz,
        bo wczesniej jezdzily po burdelach i chlaly do rana? Kibice, ktorzy sa
        w "przyjazni" z kibicami Pogonii, a wyzywaja Grzegorza Mielarskiego od
        nagorszych. To ma byc kultura? Czy Tobie wydaje sie, ze sam fakt pochodzenia ze
        stolicy stawia Legie od razu na piedestale? A moze udajesz glupka i nie wiesz kto
        ostatnio finansowal Twoja najlepsza druzyne? Nie wiesz? Podpowiem Ci,
        Koreanczycy. Moze mnie przekonasz o wyzszosci ich na Turkami, chetnie poczytam. I
        co? Glupio Ci teraz?
        • Gość: zbyszko Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 21:35
          co do mielcarskiego to po prostu podpadł kibicom, a na
          łazienkowskiej pamiętają wszystkie zasługi...

a brzydkie słówka to chyba nie tylko na Legii , no
          nie???
      • Gość: zbyszko Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 21:33
        co ty gadasz? Przecież pieniądze to nie wszystko; popatrz na taki Orlen. Ja tam
        kibicuję Legii, a prawdziwy kibic Legii nie mówi źle o Pogoni. I co? ,że niby w
        Legii nie ma dużej kasy???? Zastanów się zanim coś powiesz bo przynosisz wstyd
        Legiuni. A kto nie lubi Legii to już my wiemy....
      • Gość: maski Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 21:48
        kto jest prowincją? kto kibicuje legii? same podwarszawskie wioski. nieprawdaż.
        zobaczymy na koniec sezonu kto wygra czy prowincja czy stolica.
      • Gość: Sz-n Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 23.04.01, 14:31
        Zgadzam sie z Rave. A wyzywanie Grzegorza Mielcarskiego to skandal i kibice
        Legii powinni sie wstydzic.Moze my tez znajdziemy sobie kogos w Legii ,mysle o
        tym ,ktory w prasie powiedzial ze jest wyzywany w Szczecinie????
        • Gość: turystka Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 25.04.01, 08:45
          Murawskiego to zostaw w spokoju...Czy ty dziecko w ogole wiesz za co Mielcar obrywal
          przez caly mecz?Nie nie ,bynajmniej nie za gre w szczecinskim MKS ,tylko za swoje
          popisy w zespolach z hanysowa oraz Widzewie.Jak sie lamie jednemu noge a drugiemu
          zebro konsekwencje sa...Co do Murawskiego to ma calkowita racje...gwizdy w szczecinie
          sa zawsze ,a ze kibice Legii wkurzyli sie za ostatnia sytuacje spowodowane bylo glownie
          tym ,ze na stadionie bylo 20 tysiecy ludzi w tym 15 nie wiedzialo po co sie tam znajduje i
          co to jest przyjazn.Okazja do rewanzu byla w stolicy,i na twoim miejscu cieszylabym sie
          ,ze skonczylo sie tylko na wyzywaniu Mielcara bo nalezalo sie calej faulujacej bezlitosnie
          druzynie.Tylko ,ze w warszawie przyjazn sie szanuje,szkoda tylko ze jednostronnie.A
          moze i ty jestes piknikiem przychodzacym na mecze mks bo odnosi sukcesy ?Jesli tak to
          nie wypowiadaj sie na tematy ,o ktorych nie masz zielonego pojecia
          • Gość: Sz-n Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 212.14.19.* 25.04.01, 14:10
            Zawsze bedzie was bolalo ze w Szczecinie przychodzi
            tyle ludzi ,to logiczne ze z wynikami idzie w parze
            frekwencja chyba ze ty uwazasz ze na mecz nie maja
            prawa przyjsc rodziny z dziecmi tylko banda z
            podwarszawskich wiosek, a o ile mi dobrze wiadomo
            Warszawa jest pare razy wieksza od Szczecina.A co do
            Mielcarskiego ,w Legii jest tylu pilkarzy grajacych
            kiedys w innych klubach ,ze jest z czego wybierac a
            pretkst zawsze sie znajdzie( jakis faul sprzed kilku
            lat) .W dzisiejszym Przegladzie padlo na Kowalczyka
            ale lżenie z takiego dna jak Kowalczyk jest ponizej
            naszej godnosci.
            P.S.
            Ale cie zabolalo ze Pogon nie jest juz chlopcem do
            bicia a wasze koreanskie gowno rozleci sie w
            kawalki.
      • Gość: Puchatek Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 194.134.232.* 23.04.01, 14:53
        juz to przerabialismy, ten watek o prowincji..
        cala ta prowincja ma wieksze tradycje pilkarskie niz Legia, wiec daj sobie pass
        i glupot nie wypisuj..
        co do kasy, to na tym futbol teraz stoi, wiec co za roznica, turek, koreanczyk,
        polak, wazne zeby kasa byla bo inaczej kluby beda klepac biede..
        amen
        ps. idz sobie na forum liga polska , tam jest miejsce na taki poziom
        kretynizmu..
        • Gość: mARC Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.starnet.pl 23.04.01, 14:56
          po pierwsze: lepsze daewoo bo chociaz na swiecie ludzie o nim slyszeli niz o
          jakims tam Turku - w Pogoni trzeba bylo turka zeby zaczela dobrze grac - ha ha.
          Po trzecie Legia ma dobre tradycje i nie byla jeszcze nigdy w II lidze na
          przyklad. Po czwarte moze nie zawsze wygrywa ale trzyma sie czolowki. A siedzi
          sobie robotnik w czerwonej koszulce z napisem WIDZEW i Legii zazdrosci:>
          • Gość: calvo Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 195.205.248.* 23.04.01, 15:20
            mARC idź się przewietrz bo mózg ci coś słabo pracuje
          • Gość: Lechita Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.icom.ca 23.04.01, 16:28
            Gość portalu: mARC napisał(a):

> po pierwsze: lepsze daewoo bo chociaz na swiecie ludzie o nim slyszeli niz o
            > jakims tam Turku - w Pogoni trzeba bylo turka zeby zaczela dobrze grac - ha ha.
            > Po trzecie Legia ma dobre tradycje i nie byla jeszcze nigdy w II lidze na
            > przyklad. Po czwarte moze nie zawsze wygrywa ale trzyma sie czolowki. A siedzi
            >
            > sobie robotnik w czerwonej koszulce z napisem WIDZEW i Legii zazdrosci:>

1. I co z tego ze ktos slyszal? Przynajmniej Pogon nie sprzedala sie jak kurwa.
            Bo o Pogonii Bekdas Szczecin jeszcze nie czytalem a o Legii Daewoo czytalem.
            Wogole to gdzie jest to Daewoo? Gdzies pod Warszawa?

2. Jestes taki glupi ze szok. nawet nie wiesz ze po 1 przychodzi 2.

3. Legia byla kurwa partyjna i wojskowa. Ulubiony klub calej zasranej komuny.
            Kradli pilkarzy, oszukiwali. A wasze tradycje w porownaniu z innymi klubami sa
            MARNE.
            • Gość: greesha Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.04.01, 15:15
              A dlaczego sie do śląskich klubów nie przypieprzasz? Swięci byli za komuny?
              W tamtych czasach kurwił sie każdy klub, bo kazdy podpadal pod jakis resort.
              "Źdźbło widzisz w cudzym oku, (stąd morał niewielki),
              Lecz we własnej dupie nie dojrzysz i belki !"
              • Gość: Lechita Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.icom.ca 24.04.01, 17:55
                Gość portalu: greesha napisał(a):

> A dlaczego sie do śląskich klubów nie przypieprzasz? Swięci byli za komuny?
                > W tamtych czasach kurwił sie każdy klub, bo kazdy podpadal pod jakis resort.
                > "Źdźbło widzisz w cudzym oku, (stąd morał niewielki),
                > Lecz we własnej dupie nie dojrzysz i belki !"

Roznica jest taka ze nikt nie bral przymusowo do kopalni albo na koleje. A do
                wojska brali. I legia w taki sposob mogla sobie wybierac najlepszych mlodych
                pilkarzy w Polsce.
            • Gość: turystka Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 25.04.01, 08:35
              opowiedz mi o tradycjach swojego klubu panie lechito..Legia sie sprzedala?Gdyby w
              twoim pyrowskim miescie ktos zaproponowal lechowi pomoc tez bys tak mowil?NIe
              sadze...poza tym dla twojej wiadomosci -era daewoo sie konczy i od czerwca twoj
              argument bedzie gowno warty.Tak mi sie cos zdaje ,ze obecnie to lech skamle jak pies
              szukajac ratunku i pieniazkow.3 liga 3 liga KKS uuups kolej pomagala no coz to sie lech
              skurwil;-)))))))))))))))))):P
      • Gość: Sz-n Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 23.04.01, 15:35
        Brawo Calvo
        • Gość: mARC Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.starnet.pl 24.04.01, 14:50
          Nie bede krytykowac Pogoni bo troche jest mi jej zal.. Zawsze chlopaki ze
          Szczecina tak bardzo chca wygrac z Legia a im sie nie udaje...przykro mi.
          Niech Pogon bedzie w takiej formie jak teraz przynajmniej przez kilka sezonow
          to uznam ze jest to dobry klub. A jak na razie to maja Turka tylko.
          • Gość: Lechita Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.icom.ca 24.04.01, 17:58
            A Legia juz niedlugo nie bedzie miala koreancow. Tylko
            czy znowu sprzeda sie jak kurwa i zmieni nazwe klubu
            dla nowego sponsora? Mysle ze tearz to nowy sponsor
            bedzie tego wymagal.
            • Gość: turystka Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 25.04.01, 08:38
              A ja mysle ,ze wymagac nie bedzie.Zreszta powiedzialam juz co sadze o twojej
              argumentacji,kazdy klub jest przez kogos sponsorowany tylko niektorzy nie umieja ukryc
              swojej zazdrosci .Lech do 3 ligi
          • Gość: Gorg Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.sssa.com.pl 05.05.01, 12:43
            Co Ty jakis pieprzony rasista jestes? Co Ci to przeszkadza, ze sponsorem w
            Szczecinie jest Turek? (Zreszta sponsor z niego ch...owy ale to inna bajka)
            Spac Ci to nie pozwala?
      • alexmaku Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! 25.04.01, 10:09
        Z tej strony patrząc to bliżej nam do Turcji niż do Korei, a w kwestii
        przypomnienia główny sponsor Legii Daewoo właśnie z tamtąd się wywodzi. Głównie
        z powodu takich tekstów Legia jest najbardziej nielubianym klubem. Właśnie w
        ten sposób udowadniasz, że to ty jesteś zakompleksiony.
        • Gość: mARC Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.starnet.pl 25.04.01, 16:29
          PO PROSTU NAJLEPSZY SPOSOB NA DOBRA GRE ZESPOLU TO IMPROT BOGATEGO TURKA HEHE
          TYLKO TACY INDYWIDUALNI SPONSORZY SA MALO WARCI,LEPIEJ MIEC JUZ DAEWOO BO TO
          FIRMA A NIE JAKIS TAM BEKDAS.
          • Gość: Gorg Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.sssa.com.pl 05.05.01, 12:24
            Taaa, pewnie, lepsze koreance... Cos mi sie obilo ostatnio o uszy, ze jakies
            klopoty finansowe maj, cos jak... Aaaa, wlasnie bankrutuja. Gratuluje sponsora
            Legii
      • Gość: AJZOL Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 18:26
        Zawsze mnie wkurza jak slysze o naszej wielkiej
        wspanialej stolicy. Kto tu jest zakompleksiony? Gdy
        takie miasta jak Krakow, Poznan, Wroclaw czy Gdansk
        znajdowaly sie na mapach handlowych i nie tylko Europy
        to tam gdzie teraz lezy Warszawa kmiecie zastanawiali
        sie czemu do ich dolow nie wpadaja mamuty. I taka jest
        cala prawda. Z 1,6 miliona warszawiakow wiekszosc to
        zabugole, ktorzy gdy tylko Legia by spadla do drugiej
        ligi odwrociliby sie plecami i zajeli by sie ping-
        pongiem. Pieprzenie non-stop o wyzszosci Legii nad
        innymi swiadczy jacy jestescie malutcy, zakompleksieni i
        slabi. Jestem kibicem Kolejorza i mam gdzies co o mnie
        takie warszawskie petaki mysla. Jesli beda grac w III
        lidze tez bede chodzil na mecze i bede z tego dumny.

• Gość: Legia Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.berlin.kkf.net 29.04.01, 22:16
          Ty pyrusie Lech to wielkie g i czeka go III liga a za rok IV
          • Gość: Norbi T. Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 213.76.72.* 01.05.01, 15:22
            Gość portalu: Legia napisał(a):

> Ty pyrusie Lech to wielkie g i czeka go III liga a za rok IV

Kolejny przyklad kompleksow....
            Co Lech takiego zrobil warszawie ze tak chce jego upadku. Tak jak czesto czytam
            wypowiedzi legionsitow to raczej maja oni w dupie lecha i vice versa.
            Takie wypowiedzi to tylko woda na nasz mlyn, drodzy kibice Cewki

Lech Poznan FOREVER
            • Gość: Eryk Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: 192.168.10.* / *.zetosa.com.pl 05.05.01, 00:37
              Witam
              A ja mam gdzies wszelkie niuanse pomiedzy klubami, czy to wazne czy ktos jest z
              Wronek czy z Warszawy. Lubie Legie,Pogon, Wisłe bo wiem ze jak bedzie mecz
              pomedzy takimi klubami to bedzie juz niezły poziom. Wiem jedno ze wyznacznikiem
              ligi jest reprezentacja, a tu jak by troche drgneło.
              Pozdrawiam
          • Gość: Gorg Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.sssa.com.pl 05.05.01, 12:51
            Jestem pod wrazeniem Twojej elokwencji. Wiecej takich inteligentow i naprawde
            bedziemy tu miec "dyskusje na poziomie"
        • Gość: Gorg Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.sssa.com.pl 05.05.01, 12:48
          Racja. Dodam jeszcze: niech Lech wraca do naszej (tfu)ekstraklasy. Na mecze z
          Lechem w Szczecinie zawsze przychodzila masa kibicow, a obie druzyny zawsze sie
          mobilizowaly i tworzyly przyzwoite widowiska, a nie to gowno, ktore ogladamy
          sobie dzis...
      • Gość: AJZOL Re: WIADOMO ZE LEGII NIE LUBI ZAKOMPLEKSIONA PROWINCJA!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 16:52
        SZCZERZE MOWIAC UCIESZYLA MNIA REAKCJA JEDNEGO Z KIBICOW LEGII. MAM NAPRAWDE
        WIELKI UBAW. MAM NADZIEJE ZE KIBIC ZE SZCZECINA MOWIL SERIO, PONIEWAZ ZGADZAM
        SIE Z NIM W 100%. BRAKUJE MI MECZY Z LEGIA , POGONIA, WIDZEWEM, WISLA, SLASKIEM
        ITD. KOGO DZISIAJ RAJCUJE MECZ Z ODRA WODZISLAW, GROCLINEM CZY AMICA(JEST TO
        KLUB-FIRMA KTORA ZAPRZECZA SENSOWI ROZGRYWANIA WOGOLE JAKICHKOLWIEK ROZGRYWEK
        SPORTOWYCH)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka