Dodaj do ulubionych

pasażer?!

16.01.04, 06:02
Czy ktos wie dlaczego burmistrz dzielnicy Wesoła niejaki Andrzej Jastrzębski
jest obecnie wożony przez innych kierowców. Ja wiem, ale nie powiem...
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: pasażer?! 19.01.04, 09:30
      Skoro wiesz to po co pytasz?
      Nie masz ciekawszych zainteresowań?
      • krzysztofplebs Re: pasażer?! 23.01.04, 08:11
        Po to pytam, bo chciałbym żeby odezwał się ten, co prawo jazdy zatrzymywał...
        • sloggi Re: pasażer?! 23.01.04, 08:58
          krzysztofplebs napisał:

> Po to pytam, bo chciałbym żeby odezwał się ten, co prawo jazdy zatrzymywał...

No chyba nie myślisz, że wszyscy mieszkańcy Wesołej bywają na tym forum - ilość
          postów świadczy o czymś zupełnie innym.
    • Gość: z Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.04, 01:26
      Ja wiem
    • krzysztofplebs Re: pasażer?! 24.01.04, 03:15
      i jeszcze go "Kaczor" trzyma?!
      • Gość: Cruel Re: pasażer?! IP: *.wesola.com 24.01.04, 13:21
        Widocznie jazda po pijaku dla naszych władz nie jest czymś niezwykłym. Ale z
        drugiej strony ma to swoje plusy... W końcu dorobił się własnego szofera.
        Pzdrwm mieszkańców Wesołej
        • krzysztofplebs Re: pasażer?! 25.01.04, 11:07
          Mógł być "szlachcicem" burak ogólnowojskowy Wilk, może wielkopańskie maniery
          mieć też "Jastrząb". Jazda z szoferem jest na pewno bezpieczniejsza, a poza tym
          następuje wtórny podział dochodu. Mimo wszystko jako wesołowski podatnik wolę
          wspomóc pośrednio onego szofera niż kolejki "Jastrzębia" i "Słowika"...
    • Gość: Z BEMOWA Upior z Wesołej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 21:41
      Z
      • krzysztofplebs Re: Upior z Wesołej 12.02.04, 22:51
        12 lutego znów go rano przywieźli. Przynajmniej jedno miejsce na wewnętrznym
        parkingu się zwolniło...
    • Gość: prośba Re: pasażer?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 21:42
      Panie krzysztofieplebsie litości,rozpuszcza Pan takie ploty, a przecież nie ma
      Pan żadnych podstaw do takich stwierdzeń ,więc niech Pan już lepiej nic nie
      mówi!
      • Gość: Jacek W. Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 22:06
        Do plebsa - A jak tam u Pana zdrówko? Wspominamy czasem Kolską?
        • krzysztofplebs Re: pasażer?! 25.05.04, 07:42
          W odróznieniu od ciebie nie byłem i nie bywam...
          • Gość: Jacek W. Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 17:36
            Krótką masz pamięć przyjacielu.
            • krzysztofplebs Re: pasażer?! 26.05.04, 07:01
              Bardzo dobrą. A "pasażer" w dniu 25 maja 2004 odjechał - mam nadzieję już na
              zawsze z wesołowskiego samorządu razem z przydupasem Wilka Prządką.
              • Gość: krzysztofplebs Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.04, 18:31
                To mamy fajną gromadkę - przydupasiki aż miło na nas popatrzeć.
                Zdziebor - czysty jak łza - nic mu się nie da zarzucić - najlepszy z
                poprzedniej ekipy.
                Jędrzejewski - o ten to potrafi tak nałgać, zrobi z większego budżetu
                zdecydowanie mniejszy, a za zwiększenie budżetu przypisze sobie zasługi -
                bezczel jakich mało - mój prawdziwy wzór. Gdyby nie był z PO można by
                powiedzieć, że lepszy od PRL-owskich rzeczników prasowych. Taki mały Urban ale
                ładniejszy.
                No i mój idol - Jacuś, Jacuś, Jacuś - nareszcie, może i mi coś skapnie do
                podziału. Dasz trochę poprowadzić swoją Alfę (wiem, że oszczędzałeś grosik do
                grosika, żeby furę kupić)?
                Acha - zapomniałem - przez tego Kaczora - nie mamy pełnomocnictw.
                Ale my już coś wymyślimy. Zrobimy z niego wroga demokracji i samorządności. Co
                tam się będziemy opier. - nie takie metody robienia ludziom wody z mózgu
                stosowaliśmy. Mamy za sobą "obiektywizm" Wyborczej.
                Pozdrowienia dla BKS.

• krzysztofplebs Re: pasażer?! 28.05.04, 11:48
                  Spróbuj sobie "arcysynku" wymyśleć inny pseudonim, bo za podszywanie się możesz
                  beknąć. Poza tym zrób użytek z mózgu, o ile go oczywiście w ogóle posiadasz...
    • Gość: Kochaś Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.04, 23:13
      kocham Cię
      • krzysztofplebs Re: pasażer?! 28.05.04, 11:49
        Gość portalu: Kochaś napisał(a):

> kocham Cię
        Bez przesady!
        • Gość: krzysztofplebs Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 18:28
          (Bekając) - Arcyojczulku - argumentów brakuje - postraszyć pozostaje - hehe.
          Beknąć - piękne słowo. Rozmowa z tobą to czysta i niezapomniana przyjemność.
          Stać cię na pewno na więcej - wal śmiało.
          • krzysztofplebs Re: pasażer?! 30.05.04, 10:24
            Twoje podszywanie się pod "plebsa" staje się nudne. Użytku z mózgu nie zrobisz,
            bo go po prostu nie posiadasz, co udowodniłeś w wielu swoich "odkrywczych"
            wypowiedziach na tym Forum.
            • Gość: plebsik Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 01.06.04, 19:15
              Jesteś boski w swej boskości. Brak mi słów, żeby opisać mój zachwyt i podziw
              jaki budzą twe przemyślane i pełne sprytu, bijące inteligencją wypowiedzi.
              Więcej proszę - postaram się o fachowy profil psychologiczny. Ciekawy materiał
              dostarczasz - zrobię diagnozę - skoro dobrowolnie nie chcesz poddać się
              badaniom :)
              • Gość: Esik Re: pasażer?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:50
                Mało Maciąg wiesz. Burmistrza Jastrzębskiego przywozili i odwozili niemal
                codziennie przez prawie dwa lata, co wcale nie musiało oznaczać,że ma zabrane
                prawo jazdy. Bezpodstawne , nieudokumentowane obrażanie jest karalne a z
                jakiego paragrafu to chyba wiesz,słynny komorniku miński. Mam nadzieję, że
                Burmistrz Jastrzębski ci tej zniewagi jak i innych obelg nie odpuści, a wtedy
                nieżle bekniesz, czego ci ja i pewnie wiele osób z całego serca życzy.
                Odpowiedzi nie oczekuję.
                Swoimi chorymi ripostami bedziesz miał niedługo okazję popisywać sie w sądzie.
                • krzysztofplebs Re: pasażer?! 01.07.04, 02:48
                  Gdybyś "Esiku" robił użytek z mózgu, to byś pewnie wiedział, że Jastrzębski już
                  nie jest burmistrzem, a w sądzie mimo ukrywania się też możesz się znaleźć, bo
                  ustalenie twoich danych to małe piwko w dużym kuflu...Poza tym masz złe
                  informacje: komornikiem nie jestem, tylko asesorem komorniczym - bekający
                  siwkopodobny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka