Gość: Miłośnik IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 01:09 www.wesola-um.pl/serwis/sesja.htm Nie wiem jak u Was - u mnie po dwukropku jest pusto. Czy oni się aby nie przepracują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chokai Re: Sesja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 08:28 Gość portalu: Miłośnik napisał(a): > Nie wiem jak u Was - u mnie po dwukropku jest pusto. > Czy oni się aby nie przepracują? Pełen profesjonalizm z jakim na codzień obcujemy w Wesołej/Miłosnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: Sesja???? 04.12.02, 10:13 Wybrany został Zarząd Dzielnicy i wystarczy:)))))) Porządek obrad III sesji RD 6 XII 2002: Wizyta Św. Mikołaja:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: Sesja???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 18:14 szalawila napisał: > Wybrany został Zarząd Dzielnicy i wystarczy:)))))) > Porządek obrad III sesji RD 6 XII 2002: > Wizyta Św. Mikołaja:))))))) a sw. milokaj przyniesie same ruzgi hehehehehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: Sesja???? IP: *.stacje.agora.pl 04.12.02, 18:17 Gość portalu: agentka napisał(a): > a sw. milokaj przyniesie same ruzgi > hehehehehheeh I będzie nas nimi rógał... ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś